-
už zajtra má 27. rastie *4* mi pred očami *1*
-
Good girl
Je to pohodová crazy girl co víc si přát -
avrilka je super
ahojik, chtěla bych tu napsat jen pár řádek o týhle absolutně nejlepší zpěvačce na světě. 1.je uplně super pohodářka 2. má svůj styl a 3. není nafintěná umělá barbie. To je asi všechno.Zdravim všechny její fandy a páčko:-) -
..
avril se mi libila vzdycky...ale chci starou avril zpatky...mela sem rada jeji pisnicky,jeji styl...ted se vsechno hodne zmenilo a vetsina jeji hudby mi nic nerika *9* coz je skoda....asi uz vazne dospela *4* -
-
Re: ..
awojík....mno máš pravdu....já mám avril mooooooc ráda,ale změna je život....taky to tag musíš brát...ale avril se otočila o 200stupňů... *4* *15*
-
-
Abbey dawn
konečně mám mikču Abbey dawn!!! *15* *14* jsem nejwíc haPPy *14* *14* *1* *15* -
:-))
Vše NéJKYY AVRILKO!!! :-))! -
nedočkavost
Nevíte kdy Avril vydá svou novou desku? Těšim se na něj jak na první vánoce...:D *3* *1* -
-
Re: nedočkavost
Snad ze začátku příštího roku....doufám.. *7* -
-
Re: Re: nedočkavost
jj...mělo by to být nějak ze zčátku roku 2010... -
-
Re: Re: Re: nedočkavost
Tak to je skvělý!!!Určitě pro všechny fanoušky Avril!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nedočkavost
jj...už se toho nemůžu dočkat...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nedočkavost
Když to vydaní Avril tak posunala určitě bude stát za to. No, ale její CDčka jsou senzační všechny. Vždycky mi za to těšení, během těch sedmi let co zpívá, stály... *4* *3*
-
-
-
-
-
-
tak
Tak to se omlouvám myslela sem to dobře *15* mě je teprv 15 !!! *3* -
-
Re: tak
mě bylo asi před měsícem a pul 16 :D.....tvl to je nejvíc přízpěvků co jsem sem dala za jeden den :D.....mno ale musím dělat něminu takše brou *1* *3* *3* *14* -
-
Re: Re: tak
prej něminu a chce překlad :D..že se nestydiš:D....no mě bylo dvacet před měsicem skoro,takže si toho staři moc ještě neuživam :D -
-
Re: Re: Re: tak
já sem sem tky víc příspěvků eště za jeden den nedala *15* *15* *15* mno dobře ták já nemyslela starej jako věkem ale starej na nás fanynky jako divim se že v tvym věku te bawi bejt na osobnostech pre u nás kluci nemůžou nikomu fandit krome fotbalu a tady by nevydrzely ani minutu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tak
tvl....ale už se du opravdu učit a taky du zabít křečka....tam zase rachá v tý za*raný kleci a mě to děsně deptá....asi pujde do koupelny *3* *16* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak
mno myslim na lidech :D -
tak to víš ja sem věrnej fanoušek Avril :)...a fotbalu a hokeji fandim taky:D.....to viš ja nejsem obyčejnej chalan:D......a na jakym profilu myslíš tu nebo jinde ?tady mam 21 ne :P -
a zas mi nejdou smajlíci *1*
-
-
-
Re: Re: Re: tak
ale na profilu máš že je ti 22 *7* -
-
Re: Re: Re: Re: tak
21 hele papky já už musím jít pinkat !!! *15* *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *7* *7* *14* *14*
Lowuju vás všecky ste skvělýý !!! *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
-
-
-
Vancouver 2010
Hej děcká tak Avril přecejenom vystoupila na závěrečném ceremoniálu na ZOH Vancouver 2010.... já sem se na to dívala v noci v telce ale neviděla sem jí tam...až teĎ sem to našla na YouTube...tak tady uje videjko:
http://www.youtube.com/wa tch?v=F5zJ_0Q4UvE -
-
Re: Vancouver 2010
jjj Av je zase úžasná jako vždycky !!! *14* -
-
Re: Re: Vancouver 2010
no konečně normální komentář...xD -
-
Re: Re: Re: Vancouver 2010
co tím chceš jako naznačit, ty ty ty TELEFONISTKO !!! *1* *1* *1* *1*
Hmmmmmmm............ budu ti muset asi vymyslet new přezdívku, na tuhle už si si zvykla !!! =( *1* *1* *1* *1*
Se poradím s Avrilkou !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Vancouver 2010
A co bych tím asi chtěla říct?? A přezdívka...nééééé ještě sem si nezvykla... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vancouver 2010
míšo!!!! Napiš mi ji do těch vzkazů taky!!!xDDD -
ok tak pis *15* -
Se nebuj, jenom trošku, úplně trošičku, trošilinku, vůbec neměj starosti a obyvy *1* *1* *1*
Jo no tu přezdívku ti rači napíšu na vzkazy Elis *1* *1* *1* -
Av je upa super *14* *14* a jakou si vymyslela? *8* -
pane bože...už se začínám bát...xDD -
já nwm *1* *1* *1* mi asi hrabe *1* znáš mě přece !!! *1* *1* *1* *1*
Jejda, tj blbý už mě totiž jedna napadla a tentokrát ji odhlasujeme všeci !!!! ju??? *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: Vancouver 2010
hele tupý ještě nejsme jednou nám to stačí díky !!! *1* *1* *1* *1* -
-
hej ty si awe zmetek ty ty ty jedna telefonistko sis to jako smazala abych vypadala blbě jo??? ty tyv ty jedna trubko !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Vancouver 2010
hej...né počkej...mě to tu teď upe nějak blbne...mě tu upe mizí některé komentáře...teď sem třeba tam něco okomentovalo a ono to hned potom zmizelo.... hej nwm co stím je...poslední dobou to tu nějak blbne...sale já fakt nic nemazala...
-
-
čekala sem až to někdo okomentuje!!!xDDDD konečně...xDDDDDD bo teď se tu už fakt vůbec neřeší Avril...a to je celkem špatné vzhledem ktomu že to je dizkuze právě o Avril...xDDkdybych to tu dala před měsícem tak je ktomu plno názorů...je to stejné jako z novým songem...čekali sme na ňho nkolik měsíců a pak to okomentovaly 2 lidi...a to ještě teda byly komentáře na nic... začíná to tu nějak upadat, se mi tak zdá..xD
-
-
-
o
ahoj ma te facebook???, avril ho ma ma tam uplne nadherny fotky tak nevahejte a pridejte si ji do pratel!!! *1* *1* *3* *14* -
-
Re: o
já si tam nic nepřidávám, chtěla bych ale musela by to bejt pravá Avrilka k nám na školu přišlo varování, pro teens abysme nevěřily ničemu na FB a pokud možno s i ho zrušily co nejdřív (na to jim seru) ale už aspoň nevěřím tomu že tam jsou ty celebrity páč tam nejsou ale někod si na ně hraje =( *9* -
-
Re: Re: o
proc bysme si ho mely rusit? ja nic rusit nebudu! -
-
Re: Re: Re: o
já si taky nic rušit nebudu na to jim seru z vysoka, ale říkám že si nepřidávám celebritky páč to nejsou oni a já mám ráda jenom tu naší pravou Avrilku a ne nějakou falešnou kozu co si na ní hraje !!! *13* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: o
ja si celebrity taky nepridavam jen se pridavam do skupin *15* a souhlas miluju jen pravou Avril! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: o
moje řeč *14*
-
-
-
-
-
Re: o
posli odkaz
-