Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už zajtra má 27. rastie *4* mi pred očami *1*
  • Good girl

Je to pohodová crazy girl co víc si přát
  • avrilka je super

ahojik, chtěla bych tu napsat jen pár řádek o týhle absolutně nejlepší zpěvačce na světě. 1.je uplně super pohodářka 2. má svůj styl a 3. není nafintěná umělá barbie. To je asi všechno.Zdravim všechny její fandy a páčko:-)
  • ..

avril se mi libila vzdycky...ale chci starou avril zpatky...mela sem rada jeji pisnicky,jeji styl...ted se vsechno hodne zmenilo a vetsina jeji hudby mi nic nerika *9* coz je skoda....asi uz vazne dospela *4*
    • Re: ..

awojík....mno máš pravdu....já mám avril mooooooc ráda,ale změna je život....taky to tag musíš brát...ale avril se otočila o 200stupňů... *4* *15*
  • avrilie

Abbey dawn

konečně mám mikču Abbey dawn!!! *15* *14* jsem nejwíc haPPy *14* *14* *1* *15*
  • cara

:-))

Vše NéJKYY AVRILKO!!! :-))!
  • nedočkavost

Nevíte kdy Avril vydá svou novou desku? Těšim se na něj jak na první vánoce...:D *3* *1*
    • acdz24

Re: nedočkavost

Snad ze začátku příštího roku....doufám.. *7*
      • sharpay1995

Re: Re: nedočkavost

jj...mělo by to být nějak ze zčátku roku 2010...
        • acdz24

Re: Re: Re: nedočkavost

Tak to je skvělý!!!Určitě pro všechny fanoušky Avril!!! *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: nedočkavost

jj...už se toho nemůžu dočkat...xD
            • acdz24

Re: Re: Re: Re: Re: nedočkavost

Když to vydaní Avril tak posunala určitě bude stát za to. No, ale její CDčka jsou senzační všechny. Vždycky mi za to těšení, během těch sedmi let co zpívá, stály... *4* *3*
  • puspuspusinka

tak

Tak to se omlouvám myslela sem to dobře *15* mě je teprv 15 !!! *3*
    • fifinka7

Re: tak

mě bylo asi před měsícem a pul 16 :D.....tvl to je nejvíc přízpěvků co jsem sem dala za jeden den :D.....mno ale musím dělat něminu takše brou *1* *3* *3* *14*
      • angel15

Re: Re: tak

prej něminu a chce překlad :D..že se nestydiš:D....no mě bylo dvacet před měsicem skoro,takže si toho staři moc ještě neuživam :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: tak

já sem sem tky víc příspěvků eště za jeden den nedala *15* *15* *15* mno dobře ták já nemyslela starej jako věkem ale starej na nás fanynky jako divim se že v tvym věku te bawi bejt na osobnostech pre u nás kluci nemůžou nikomu fandit krome fotbalu a tady by nevydrzely ani minutu *15* *15*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: tak

tvl....ale už se du opravdu učit a taky du zabít křečka....tam zase rachá v tý za*raný kleci a mě to děsně deptá....asi pujde do koupelny *3* *16* *1*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: tak

mno myslim na lidech :D
            • angel15

tak to víš ja sem věrnej fanoušek Avril :)...a fotbalu a hokeji fandim taky:D.....to viš ja nejsem obyčejnej chalan:D......a na jakym profilu myslíš tu nebo jinde ?tady mam 21 ne :P
            • fifinka7

a zas mi nejdou smajlíci *1*
        • fifinka7

Re: Re: Re: tak

ale na profilu máš že je ti 22 *7*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: tak

21 hele papky já už musím jít pinkat !!! *15* *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *7* *7* *14* *14*

Lowuju vás všecky ste skvělýý !!! *14* *14* *14* *14* *3*
  • sharpay1995

Vancouver 2010

Hej děcká tak Avril přecejenom vystoupila na závěrečném ceremoniálu na ZOH Vancouver 2010.... já sem se na to dívala v noci v telce ale neviděla sem jí tam...až teĎ sem to našla na YouTube...tak tady uje videjko:
    http://www.youtube.com/wa tch?v=F5zJ_0Q4UvE
    • puspuspusinka

Re: Vancouver 2010

jjj Av je zase úžasná jako vždycky !!! *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Vancouver 2010

no konečně normální komentář...xD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Vancouver 2010

co tím chceš jako naznačit, ty ty ty TELEFONISTKO !!! *1* *1* *1* *1*

Hmmmmmmm............ budu ti muset asi vymyslet new přezdívku, na tuhle už si si zvykla !!! =( *1* *1* *1* *1*
          Se poradím s Avrilkou !!! *1* *1* *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Vancouver 2010

A co bych tím asi chtěla říct?? A přezdívka...nééééé ještě sem si nezvykla...
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Vancouver 2010

míšo!!!! Napiš mi ji do těch vzkazů taky!!!xDDD
            • xkostex

ok tak pis *15*
            • puspuspusinka

Se nebuj, jenom trošku, úplně trošičku, trošilinku, vůbec neměj starosti a obyvy *1* *1* *1*
              Jo no tu přezdívku ti rači napíšu na vzkazy Elis *1* *1* *1*
            • xkostex

Av je upa super *14* *14* a jakou si vymyslela? *8*
            • sharpay1995

pane bože...už se začínám bát...xDD
            • puspuspusinka

já nwm *1* *1* *1* mi asi hrabe *1* znáš mě přece !!! *1* *1* *1* *1*
              Jejda, tj blbý už mě totiž jedna napadla a tentokrát ji odhlasujeme všeci !!!! ju??? *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Vancouver 2010

hele tupý ještě nejsme jednou nám to stačí díky !!! *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

hej ty si awe zmetek ty ty ty jedna telefonistko sis to jako smazala abych vypadala blbě jo??? ty tyv ty jedna trubko !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Vancouver 2010

hej...né počkej...mě to tu teď upe nějak blbne...mě tu upe mizí některé komentáře...teď sem třeba tam něco okomentovalo a ono to hned potom zmizelo.... hej nwm co stím je...poslední dobou to tu nějak blbne...sale já fakt nic nemazala...
      • sharpay1995

čekala sem až to někdo okomentuje!!!xDDDD konečně...xDDDDDD bo teď se tu už fakt vůbec neřeší Avril...a to je celkem špatné vzhledem ktomu že to je dizkuze právě o Avril...xDDkdybych to tu dala před měsícem tak je ktomu plno názorů...je to stejné jako z novým songem...čekali sme na ňho nkolik měsíců a pak to okomentovaly 2 lidi...a to ještě teda byly komentáře na nic... začíná to tu nějak upadat, se mi tak zdá..xD
  • lilinka007

o

ahoj ma te facebook???, avril ho ma ma tam uplne nadherny fotky tak nevahejte a pridejte si ji do pratel!!! *1* *1* *3* *14*
    • puspuspusinka

Re: o

já si tam nic nepřidávám, chtěla bych ale musela by to bejt pravá Avrilka k nám na školu přišlo varování, pro teens abysme nevěřily ničemu na FB a pokud možno s i ho zrušily co nejdřív (na to jim seru) ale už aspoň nevěřím tomu že tam jsou ty celebrity páč tam nejsou ale někod si na ně hraje =( *9*
      • xkostex

Re: Re: o

proc bysme si ho mely rusit? ja nic rusit nebudu!
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: o

já si taky nic rušit nebudu na to jim seru z vysoka, ale říkám že si nepřidávám celebritky páč to nejsou oni a já mám ráda jenom tu naší pravou Avrilku a ne nějakou falešnou kozu co si na ní hraje !!! *13* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: o

ja si celebrity taky nepridavam jen se pridavam do skupin *15* a souhlas miluju jen pravou Avril!
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: o

moje řeč *14*
    • xkostex

Re: o

posli odkaz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit