-
Oh My Got ... já se asi nwm co ... xDD
Wole lidi co to tady jako je ... já chybím tejden a vy jednu stránku wole co to jako tohle to je jako ... si děláte srandu ne??? *1* *1* *1* Se pak nudim sem počítala se čtením slohovek *1* *1* *1*
Ale jinak Avrilko gratuluji zase si dokázala že ty debilné čuriny z RCA nepotřebuješ a seš IN !!! *14* *14*
A jako lidi nepřijmout 20 melounů je prostě už best zpěvaška je vidět že naší Avrilce šoubiznis dohlavy nastoupl *14* *14* *14* *14* Yeahhh ... *14* *14* I lowe you Avrilko !!! *14* *14* -
-
Re: Oh My Got ... já se asi nwm co ... xDD
no jo no... máš hold smůlu..žádný slohovky...xDDD
Ale jinak Avril..té opravdu "šoubiznis" do hlavy nestoupl..:) -
-
Re: Re: Oh My Got ... já se asi nwm co ... xDD
Avrilka je prostě naše zlaté sluníčko, chytrá milá, drogy nebere a nekouří, je slušná a je strašně slavná a oblíbená a je na tom to nejlepší, že ví že je slavná, ale nezačala se kvůli tomu chovat jako slepice, ale je to naše sluníčko pořád stejná a stejně optimistická a nejlepší Avrilka !!! *14* *14* *14* *14* *14*
Prostě jeden týden bez ní jen s plakátem bez videí s ní je pěkně smutnej a morousnej !!! aspoň že ten plakát sem měla *14* *14* *14*
I lowe Avril Ramona Lavigne so so so much !!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Oh My Got ... já se asi nwm co ... xDD
K tomuto platonickému vynání lásky se taky přidávám...xDDD LOVE AVRIL..xDDD *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Oh My Got ... já se asi nwm co ... xDD
Jakému platonickému ... holčičko to je vyznání lásky, ale reálné *1* *1* *1*
I Lowe Avrilka *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Oh My Got ... já se asi nwm co ... xDD
jak myslíš...xDDD Tedy víš...xDDD -
já nemyslím jí vím *1* *1* *1* -
Tak jo no...jak myslíš...xDD
-
-
-
-
-
-
Tak aby jsme se zase vrátili k Avrilce...:D
http://www.youtube.com/watch?v=ntGx 38Dg4ck&feature=channel
Komentáře netřeba(jelikož už na něj nemám sílu..:D -
-
Re: Tak aby jsme se zase vrátili k Avrilce...:D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tot vse
-
-
...
Doufám, že jsem nepřišla pozdě a ještě tu alespoň někdo z vás žije, jinak jestli nee, tak du znova chcípnout ... *15* -
-
Re: ...
Vrať se do hrobu! -
-
Re: Re: ...
No dovol ... teda tihle sis podělal ... tsss ... asi požádám o rozvod ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
No to můžeš, ale mám nárok na půlku tvýho hradu.
Se budeš muset pořádně plácnout přes kapsu. *15*
-
-
-
-
GL
Jak to tady čtu, tak s některými názory nemohu souhlasit. Ale respektuji ji je.
Avril se nestala popově komerční hvězdou, to v žádném případě, rock je to pořád, ale akustický a alternativní. Kdo je zvyklej na podivnej a chaotickej rock od AC/DC nebo Aerosmith který neumějí zpívat, pouze se schovávají za tu svoji muziku. Tak se mu to samozžejmě líbit nemusí ale krásné písničky nejsou jenom vypalovačky.
Komerční to neni, to by vypdalo úplně jinak, bylo by to právě to, co posloucháme denně v rádiu. Lady Gaga, Britney Spears a další, jsou komerční záležitosti až to neni hezký. Tyhle písničky z GL dneska lidi běžně neposlouchaj, tekže by se v hitparádě neumístily ani na předposledním místě. A srovnávat Avril si Pink to taky nejde.
Tohle CD je určeno pro skutečné a věrné fanoušky kterým se to prostě líbit musí.
Podle mně ty písničky jsou úplně úžasný, nádherný, poslouchal sem to dlouho v kuse, ikdyž jsou to jenom kousky. Po prvním poslechu mi naskočila husí kůže, kyž sem zjistil jak je to skvělý, a to se mi teda opravdu už dlouho nestalo.
To jest můj názor. -
-
Re: GL
Teda Míšo, to je řeč chlapa!! :D:D:D .. Jen blbá zpráva, už jde poslouchat jen pár písní! :-((( -
-
Re: Re: GL
Pro mě to blbá zpráva neni, protože mám všechny ty kousky stažený v MP3. *15*
Jsem s tim totiž počítal, že to brzo zatrhnou. *1* -
-
Re: Re: Re: GL
aha xDDD tak mě je to jedno, já si počkám na album :D dyt to je za chvíli :D vlastně vyjde jak budu mít prázdky :D -
-
Re: Re: Re: Re: GL
Tak ale na tom youtubku to jde pořát všechno, ne? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: GL
jo na youtube jo :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: GL
jj....myslim, že to stejně ale nevychytali, když to tam den nechali :D....si to nějakejch pár desítek lidí stejně stáhne a udělá si vlastní video :D....pak už se to šíří snadno :D (díky bohu *3* ).....jináč já jsem jen řikala svůj názor a nikomu ho necpu *3* (mimochodem po tech 8 letech snad už ani nejde abych jí přestala poslouchat *1* )
-
-
-
-
-
Re: GL
Děkuju !!! *14* Taky bych řekla něco podobnýho a říkat že je Avril víc popová než rocková je nesmysl !!! *13* *4*
-
-
Bože
Hančo když to tak chceš vědět tak já bych si tě typla na kraba sorry raka nebo na pannu ... spokojenáá??? *15* *15*
Protože můj strejda je taky panna a je šíleně chytrej až je to vopruz (nechápu že sem nic nezdědila *9* ) Takže bych tě typla na pannu ... a Raka to nevim ... přídeš mi divná jako rak *15* -
-
Re: Bože
Po strejdovi nezdězí nikdo nic. Většinou to jde ob jednu generaci. Takže většinu toho zdědíš od babičky nebo od dědy. Ale ne vždycky. *1*
Hanka by mohla kromě Ryby být i Blíženec, Vodnář i Kozoroh ale prostě když ji neznáte tak se to určit nedá. Jde jenom tipovat. -
-
Re: Re: Bože
tak to se schválně podívám.. jakou charakteristiku tyhle znamení mají...:) A pak tě buď seřvu nebo pochválím za to, co si o mě myslíš..:D -
-
Re: Re: Re: Bože
No tak to si nenechám ujít ... DCERA SEŘVE TATÍNKA ... du si pro popcorn ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bože
Vem si ktomu aji Colu... ať se nezadusíš..! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bože
Tss.. já se ubráním... jsem maléj ale šikovnéj..! :D -
Pokud mně Hanka seřve tak ji vemu pod krkem. Ty jeden mrňavej. *15* *15*
-
-
-
-
-
jsi vedle jak ta jedle..:D Chcu ale slyšet tatínkův názor... jsem velice zvědavá..:D -
-
Sakra, asi sem se prokecla... *15* *15* *15* *15* Pardooon *15* -
-
blbečku..! :D -
-
Hanko!!! Míša neni blbeček. Pozor abych ti tam jednu nevyslal směr Havířov. *1* -
-
Moc dobře vím, kde je Příbram.. a Taky vím, že jste o jedno místo před náma v tabulce mužské volejbalové extraligy..., ale to se ve čtvrtek změní..! :) :D
A jaký příbuzný? Možná je znám..:D -
Haňuláku, Haňuláku, já vim kde je Havířov. Mám tam totiž příbuzný.
Ale ty jistě nevíš kde je Příbram. Ha Ha.
Ty, hromádko inteligetní hmoty. *15* -
Tss.. to bys nejdřív musel vědět, kde en Havířov je ty nevzdělanče..! :D
-
-
Hele... nenadávej mi nebo ti ejdnu střelím ... *15* *15* *15* Kdybych nenapsala že sem se prokecla tak by ti to ani nedošlo *15* -
-
Né.. fakt neřeším..:D -
To sem nějak nepobrala, ale to neřeš... -
né... jak by mohlo... nejsem ty..! :D
-
-
-
-
-
Sakra... těsně vedle ty seš váha jako já ... do řitě ... -
-
upřímě to ale nechápu.. jak my dvě můžeme být stejné znamení...:D -
-
Upřímně .... sme dvě ... *15* *15* *15* *15* Tohle mi rozum nebere ... i když on mi to ani brát nemůže žádnej nemám ... utekl mi pod postel hajzl jeden ... takže můj mozek to nebere ... ouuups ... ten taky nemám ... takže já to nechápu vůbec ... *15* *15* *15* -
-
No asi tak nějak...:D *1*
-
-
-
Že ti to došlo ale brzo no...D
-
-
-
zase Pop divas
http://fuse.tv/music/polls/battle-o f-the-fans-pop-divas/poll-8.html?po ll602=vote&scrollTo=poll602
tent okráte proti Fergie..:) -
-
Re: zase Pop divas
hotovo :-))
-
-
???
Jakooo ... tohle je ještě horší než ten hřbitov ... tam se člověk aspoň tolik nenudí ... -
-
Re: ???
nemaj cas trecj doma poslouchaj Thriller a drhnou si rakve -
-
Re: Re: ???
Ty dneska fakt perlíš, já už se s tebe fakt pochčiju smíchy *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
ti si fakt dat tu sprchu jo? -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Elis potřebuje studenou sprchu, případně mokrej hadr. Potom jí ty legrácky s drhnutím rakví přejdou. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Nojo seš manažer hadrů na podlahu. *15* -
sklapnni! zachodky sou tva parketa ja am na starosti vytirani -
Klid v soudní síni. Obžalovaná Elis Kostomlatová jste odsouzena k prospěšným pracem na nádražních záchodcích. Čest práci. *15* -
vis co du raci umejvat zachodky jo? -
Ticho tam pod kapotou! Skunku. *15* -
nas** si bedo! -
Zalez to toho svýho jablíčka červíku Pepíku. *15* -
a ty zales pod krunir! -
Zalez už do tý svý rakve kostexlivče. A nehudruj tady. *15* *15* -
dneska mit studenou sprchu fakt budu dosla tepla *9* a ty drhnes rakev Kacka si ji preztavila na Luxusni pohrebnickou karu
-
-
-
-
-
-
avril že haje rock??to asi máte v oblasti hudby hodně omezené možnosti to je jasné že když si pustím britney a pak avril tak se vám to zdá tvrdý ale poslouchala sem její nové cd a je to pop s kytarama píseň která mne nejvíc zaujala byla5 avril mi neva ale ty keci o rocku to mě sere!!mnoho lidí tvrdí že avril umřela když se přebarvila na blond.
-
kkkkk
avril fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjj miley nejlepšííííííííííííí -
-
Re: kkkkk
nechápu co všichni na Miley tolik vidí nic pro ti ní ale tak ůžasná není ( a lepší než AVRIL už vůbec ne !!! ) *3* -
-
jj
mě se líbí víc miley a zdá se mi aji lepší avril se mi nelíbí nějaké písničky ale ujdou ale milej pro mě je ta nejjjjjj *4* -
-
Re: jj
jako nic proti ale když si takovel fanoušek Miley tak bys asi měla její jméno psát dobře...a né MILEJ!!! *1* *1* *1*
-
-
-
miley je super . ale rozhodně něni lepší než avril
!! -
-
Re: Re: kkkkk
blbost...AVRIL I MILEY jsou dobrý...ale nemůžeš říct že je lepší než Miley...každá hvězda mmá něco,na co může být pyšná...
-
-
Nechápu,proč tolik fanoušků Miley píše o Avril fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *7* Já mám sice Miley radši než Avril,ale Av není fuj,ale zároveň nesouhlasím s tím,že je Miley nejlepší! Hodně hvězd je lepších než ona! *10* -
-
Nee,to jsi řekla dobře,ale i špatně...nemůžeš říct že je hodně celebrit lepších než Miley,tohle nemůžeš říct o nikom,ptž to by jsme se tady hádali do nekonečna...žádná hvězda není lepší než ta druhá.. -
-
Re: Re: Re: kkkkk
Tak poslední věta z toho mýho příspěvku je blbost,ale stejně jako říct 'Je hodně hvězd lepších než ona' je blbost i říct 'Ona je nejlepší/nejhorší',protože každýmu se líbí něco jinýho,a napsat ,PRO NÁS je Avril nej',je rozumnější než napsat 'nikdo není lepší než Avril',chápete,jak to myslím?? Třeba někomu zase přijde Miley jako fuj,ale....prostě se o nikom nedá říct,že je nejlepší nebo nejhorší...je to otázka vkusu.. -
-
Re: Re: Re: Re: kkkkk
no,to jsem myslela... *15* -
jo máš naprostou pravdu!!!
-
-
Re: Re: Re: kkkkk
já už radši nic nepíšu....nebo bych se zas na****a a zkazila bych si náladu!!!!Takoví****** jako je ten jjj je lepší ignorovat protože ať si tady píšou co chtěj pro nás je Avrilka nejlepší!!!! -
-
jo,máš pravdu *15* *14* *4* *14*
-
-
-
a hlavně,jak je někdo muže srovnavat *7* 1.jsou věkově rozdílny....2.maj jinej styl oblíkaní a zpívání....3.každá má jinou povahu......a co se říká?co se škárlíva,to se rádo mívá *1* *1* a nazávěr Avril je nej *1* ...jsem si stáhl jednu hru a,když sem ji začal hrát,tak tam začala zpívat avril *14* to se hrálo *3*
-
-
-
2. reklama
Vzhledem k tomu jak je tu mrtvo, pochybuju že ste už tuhle reklamu viděli...
Reklama na 2. Avriliin parfém:
http://www.youtube.com/watch?v=Aa Q-Ez96-Qs -
-
Re: 2. reklama
Já taky... :P:P:P *15* -
Re: 2. reklama
ja ju videla:P *15*
-