-
Happy Birtday
Avrilko vše nejlépší!!!!! *1* *14* *3* *4* -
Příklad z Hanči,...=)
Hele lidičky wemte si příklad z Hanči a pomozte mi hledat nějaký novinky a videa *14* Abych se těch prázkách nenudila tolik *14*
Jako Hančo máš 1 u mě i s hvězdičkou *14* *15* *14* *15* *14* -
-
Re: Příklad z Hanči,...=)
*14* *14* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*
-
-
Nevíte, jestli to nový album vyjde v říjnu, jak se psalo?
-
-
Re:
Mělo by na konci října ale newíme to jistě ale doufáme v tooo *15*
-
-
...
Hele tak tohle mě dostalo ... *15* *15*
Našla jsem šlánek 10 nejpopulárnějších žen na internetu ...
1. Lady Gaga 85 900 000 výsledků
2. Kesha 76 100 000 výsledků
3. Madonna 6 130 000 výsledků
4. Beyoncé 55 200 000 výsledků
5. Rihanna 53 900 000 výsledků
6. Britney Spears 46 600 000 výsledků
7. Justin Bieber 34 200 000 výsledků
8. Miley Cyrus 34 100 000 výsledků
9. Paris Hilton 33 200 000 výsledků
10. Avril Lavigne 28 900 000 výsledků
No tak jako urazilo mě že je Avrilka až na 10. ale měla jsem výtlem z čísla 7. ... *15* *15* *15* že Justina automaticky všude považujou za holku ... nooo já chcípala ...
*15* *15*
Ale jinak sem úplně naštvaná Avrilka na 10. Ts.... -
-
Re: ...
tak ten bieber je hustej no :D:)... -
-
Re: Re: ...
jéééj... Justin...:D :D :D -
Re: Re: ...
Kdo se nám to tu objevil? Delegace z Marsu! *15*.... Čau Kubo *4* -
-
Re: Re: Re: ...
No tak než odletíš tak sebou zbal Hanču a můžeš i Michala neskutečně mě tu vytáčí ... *15* *15* *15* *15* nic mi nechtějí přeložit do mé normálštiny a ještě mi chtějí ukázat -
-
Re: Re: Re: Re: ...
pěstí ...
sorry se to nedopsalo *1*
-
-
-
-
-
Vánoce s čarodějnicí - část druhá
Čarodějnice byla z toho tak vyplesklá že si z toho sedla na prdel. Zrovna na tu židly která byla připravená na Michalňáka. Byly v ní pěticentimetrové hřebíky. Čarodějnice z tý židle vystřelila takovou rychlostí že prorazila hlavou strop. Michalňák ji potom musel tahat zpátky dolů, snažil se ji vytáhnout. Tahal, tahal, ale nevytáhl. Přivolal si tedy na pomoc Kumarku Krákavou. Krákavá se chytla Michalňáka, Michalňák čarodějnice a tahali, tahali, ale nevytáhli. Tak Krákavá na pomoc přivolala
Elvisku preclík z Kostek. Elviska se chytla Krákavé, krákavá Michalňáka, Michalňák čarodějnice a táhli, táhli, ale
nevytáhli. Tak Elviska zavolala Kačku Čvachtovou. Kačka se chytla Elvisky, Elviska se chytla Krákavé, krákavá
Michalňáka, Michalňák čarodějnice a táhli, táhli, ale nevytáhli. Tak Kačka zavolala Fifinku agentku 007 z Třeskoprsk. Fifinka se chytla Kačky, Kačka Elvisky, Elviska Krákavé, Krákavá Michalňáka, Michalňák čarodějnice a táhli, táhli, táhli a najednou čarodějnice udělala „rup“ a byla venku... Čarodějnici ovšem vytáhli o hlavu kratší, její hlava zústala o patro výš. "Nevadí, vykouzlim si novou, tamtu si nechám na bowling". Říká bezstarostně čarodějnice. Na oplátku jim čarodějnice potom všem udělala horký čaj. Michalňákovi ale do čaje nezapomněla dát projímadlo. Během cesty se jí hrnečky ale trochu pomíchaly. Projímadlo nakonec vyšlo na čarodějnici. Těžko popsat jak to tam potom vypadalo. Asi jenom tak že čarodějnice potapetovala místem kde končí záda a začínají nohy celý hrad na hnědo. Na druhou stranu krásné na tom celém bylo, že všichni strávili "provoněné" Vánoce společně jako nejlepší přátelé. THE END
Holky, přeju Vám všem krásné Vánoce. Hodně štěstí, dárků a hezké przdniny. Prostě si to užijte! *14* *14* *14*
Michal -
-
Re: Vánoce s čarodějnicí - část druhá
Ty chlape... řeknu ti..., že si úžastný...:D Nemá to chybu... ty tvoje povídky mi vždycky zvednou náladu...:) Jinak Tobě a i všem ostatním čarodejnicím, upírkám a agenkám přeji Nádherné Vánoce..!! :) *14* *1* *3* -
Re: Vánoce s čarodějnicí - část druhá
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* boze tak tohle nema chybu! ja se tu valim smichy *15* *15*
-
-
..
byl jedna Michal
ten silhal nejvic,
po Avrilce z Kanady
on byl z Pribrami.
chtel ji cim dal vic,
a jednou ji poslal dopis.
ale nebylo z niceho nic
libila se mu jedena zpevaka o hodne vic.
ale pak zase to byla Avril,
a on z ni skakal na stromy jak debil.
jednou se objevila puspuspusinka
jeji kamoska byla panvicka.
A jak to bude dal?
o tom si muzete nechat zdat. -
-
Re: ..
Za toho debila, seš další na seznamu. *10* *15*
Ale, máš to dobrý. *3* -
-
Re: Re: ..
sorry to bylo to jediny co me napadlo a trochu se rimovalo s Avril *15* a jinak dik -
-
Re: Re: Re: ..
Za Bánička nemá chybu ... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Za Bánička = Ta básnička. To taky rozluštit. To tady můžeš rovnou psát morseovkou.
/--/../-.-./..../.-/ .-..// *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
miso dik. michale *15* *15* *15* ty me kazdej den prekvapujes vic a vic *15*
-
-
-
-
-
-
xD
Michale já už vím, proč tu nikdo není ... *15* *15* Všichni se lekly toho tvýho vrabčího hnízda na hlavě ... *15* *15* A padly z tohoo ... vidíš co si způsobil ... Měl si k tomu připsat na vlastní nebezpečí ... *15* *15* -
-
Re: xD
Já ti dám takový vrabčí hnízdo....
Není to vrabčí hnízdo, je to hnízdo Orla skalního. Vyšlu ho tam na tebe, chytne tě za kožiš svýma pařátama. Odnese na nějakou vysokou skálu a slupne jako malinu. *15* -
-
Re: Re: xD
Ježiši tak to promiň, já se spletla tak všichni padly z toho tvojeho orla na palici *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
No já sem zase myslel že tu nejste proto, že se nemůžete od těch mých fotek odlepit. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
No tak proto sem tu samozřejmě nebyla jáá ... musela sem tě pořádně prozkoumat ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Jo tááák, no tak to joo ... *15* -
Zapomněla si že jsem přece duch, proto sem tam vidět tak rozmazaně. -
Tak třeba na to, že se neumíš vyfotit ... rozmázl ses na tej druhej nějak ... *15* *15* *15* *15* -
No to bys chtěl vědět coo ... *15* -
No a na co jste přišla? slečno vědátorko. *1*
-
-
-
-
-
-
Pardon...
Jako začátek se mi taky líbí ale pokračování už moc ne... Uz mi docházely nápady... Tak promiňte jestli sem vás zklamala... Jinak Míšo přesně v vtipných hororech nebo strašidelných komedií sečtělý vyžívám to je přesně pro mě xD -
-
Re: Pardon...
Dobrodružství, tajemno, komedie a horory, to já úplně nejradši. *1* Mně se ten příběh líbil, právě kvůli tomu. *3* *14* -
-
Re: Re: Pardon...
Mě až udivuje jak máme občas úplne stejny názor ... Přesně to je i moje... Horory komedie a dobrodružství ... A Hlavně kdyz je tam nějaká tajemna zápletka -
-
Re: Re: Re: Pardon...
Mě to už ale ani nepřekvapuje. protože stejný názor máme každou chvíli. *1*
Prostě máme hodně věcí společných. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pardon...
To anooo fakt hodně, ale někdy se div nepoperem v protikladech xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pardon...
No to jo.. *15* *14* To je pravda.
-
-
-
-
-
Re: Pardon...
náhodou, je to dobré ;-)
-
-
nó tak...D
Tak když už vám tak chybím... čáry máry fuk: Jsem zde..:D -
-
Re: nó tak...D
juhůůů konečně! :D ale zas Michal tu není xDDDDDDDD -
-
Re: Re: nó tak...D
Já t obez něj přežiju..:D -
-
Re: Re: Re: nó tak...D
ty jsi upřímná! xD -
-
Re: Re: Re: Re: nó tak...D
no jo... celá já..:D On to taťka nějak přežije... teda jestli mě ještě nedal k adopci.., ale to by určitě neudělal..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nó tak...D
to by neudělal! :D
-
-
-
-
-
-
Bravo
Ahojky všichni, i když je to tu opět jak po vymření, tak vám oznamuji, že v zítřejším Bravu má být rozhovor s Avril, nebo něco o ní xD aspon to píšou :D
http://www.bravo.cz/cislo-7-201 1/989-nove-bravo-je-tu -
-
Re: Bravo
Bude se tam prej psát rozluštění proč se Avril s Deryckem doopravdy rozešli. *1*
To chci vidět jak to Bravo všechno ví. *1* Pravej důvod vědí akorát oni dva. -
-
Re: Re: Bravo
oni si zas neco vymysli jako vzdi *15* no ale co stejne si ho dojdu koupit -
-
Re: Re: Re: Bravo
Tak pro mě je to třešníčka na dortu, bo je tam rozhovor s The Paranoid, Black veil brides a plakát Mira ♥
-
-
-