-
reklama pro forbidden rose+něco dělšího =o)
Ahojky,tak sem zase tady po několika měsíci,ptž jsem sem vůbec nechodila a moc mě to mrzí,ptž nevím o co jsem všechno přišla,tak doufám že mi to dopustíte..ae aby jste neřekli že jsem přišla jako jenom tak s prázdnou,tak s sebou přináším hoodně novinek..možná že už jste je tady měli,ae radši 3x než vůbec *15*
NOVINKY.
1)Message by Avril #18
Ahoj všichni!
Jsem tak nadšená, že se s vámi konečně budu moci podělit o můj druhý parfém jménem Forbidden Rose!
Do obchodů v Evropě se dostane v červenci a letos v srpnu bude exklusivně v Kohls. Můžete si zdarma objednat vzorek na avril-lavigne-perfumes.com
PS:kouknite se na ty stránky..už tam není BS ae FR =o)
2)hlasujte pro nej canadský song vůbec
http://www.theprovince.com/entertainment/music/canadian-song-playlist/index.html
3)produkty FR
http://a-lavigne.blog.cz/1006/forbidden-rose-products
4)OFICIÁLNÍ KLIP K NOVÉ VŮNI
http://www.youtube.com/watch?v=AaQ-Ez96-Qs
PS:hrozně mi připomíná reklamu na black star,čekala jsem něco jinýho..čekala jsem trochu víc,ae jinak je to krásně udělané..a fialová je nádherná,což je další PLUS =O)
Snad sem na nic nezapoměla..užívejte si *1* -
-
Re: reklama pro forbidden rose+něco dělšího =o)
to je dost ze ses tu ukazala *15*
sem si chtela obednat vzorek ale zistala sem ze tam neni ceska republika cos me teda dost sere *10* ted sem hlasovala pro Avril a ma to vyhrany *4* -
-
Re: Re: reklama pro forbidden rose+něco dělšího =o)
Přímo...Avril to má jasně vyhrané...xD
-
-
-
No hrůza...
Hey lidi Avrilka má ráda Justina Biebera ... *8*
No to je ŠOK I PRO MĚ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=76Bi1CNYt04&feature=player_embedded
V tomhle videu prý říká že by mohl vyhrát JB, protože je z Kanady a je roztomilý ...
tak newim přeložte si to sami ...
*15* *15* *15* -
-
Re: No hrůza...
jéé...:D :D ona má ráda Bíbrouše...:D Ale tak co... je z Kanady tak co by ne, že...:D -
-
Re: Re: No hrůza...
omg justinka bobrova jo? no tak to potes *15*
-
-
-
Vánoce s čarodějnicí - část první
Jednou takhle na Vánoce. Dostala Čarodějnice ďábělský plán, jak se jednou pro vždy zbavit toho pisálka Michalňáka.
Vymyslela že ho pozve k sobě na Vánoce na usmířenou. Michalňák neváhal a vyrazil tedy směr Vodňany. Před příjezdem mezitím čarodějnice nastražila na Michalňáka po celém svém hradě nespočet pastí. Vyhlížela ho před svým
hradem a když se ukázal na úpatí hradního kopce. Pustila na něj zeshora obrovkou sněhovou kouli, jenomže
čarodějnice byla flákač a fušer, ta koule byla křivá jako prdel a Michalňáka minula. Ale její garáž s košťaty vedle, ta to schytala v plné síle. Po příchodu Michalňáka na hrad dělala čarodějnice jakoby nic. Naříznuté prkno na padacím mostě bylo připraveno. Michalňák ovšem nebyl blbej a čarodějnici prokoukl. "Podívej tamhle pod hradem si staví sněhuláka Ashley Tisdale", volá k čarodějnici Michalňák. Čarodějice radostí bez sebe se letí na Ashley podívat. Zapomněla však že padací most je naříznutý, Rup! A to už se čarodějnice sbírá z hradního příkopu. Potlučená jako kdyby dostala potloukem. "Tohle ti nedaruju, počkej vevnitř". Zuří čarodějka. V útrobách hradu: Posaď se tady na židli,pujdu se převlíct. Michalňák opět vytušil že čarodějnice něco chystá. Mezitím když byla čarodějnice v šatně. Michalňák vyměnil židle. "Mám tady pro tebe překvapení, něco sem ti přivez". Bylo to CD Goodbye Lullaby od Avril Lavigne. -
Áááááááá
Pořád dokola poslouchám ten prewiew k WHAT THE HELL. Je to úžasný už se nemůžu dočkat videoklipu.
P.S sorry za titulek lepší mě nenapad :D -
-
Re: Áááááááá
Za ten titulek se nemusíš omlouvat. Mi ti tu za to peří nevytrháme. *1* -
-
Re: Re: Áááááááá
To teď poslouchaji vsihcni.A pro xkostex nejsem sama ale jsem sám ale to nevadí . *4* -
-
Re: Re: Re: Áááááááá
Nojo, opravdu seš "ten" a k tomu z Ostravy. A ještě máš takový obrázek. "Ostravaci maji kratke zobaky", to na tebe sedí jako prdel na hrnec. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Áááááááá
Já sem blbej, proč jezdit vlakem? použijeme přeci Míši kouzelnou pánev, ta nás teleportuje kam budeme chtít. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Áááááááá
No ale počkej... mě se zdá že ona má tu pánev nějakou porouchanou... myslím že při jednom z těch výbuchů jejího hradu se ta pánev tak trochu... no... ehm... prostě porouchala..:D
-
-
Něco proti Ostravákům..? :D :D -
-
A to si stěžuješ??? Já už několikkrát musela absolvovat trasu Marseille - Praha- Havířov! A v autobusu... ve vlaku se aspoň projdeš a protáhneš se, ale co dělat v plným busu že... 30 hodin sedět!!!! :D :D -
Auto vedeme, ale vlak je levnější protože jezdíme na režijku. *15* -
Hani: jak jinak xDDDDDDDD
Míšo: ty nevedeš auto? Jinak 4 a půl hodky nic není. *3* Prospíš se, do uší si pustíš Avril, co ti bude scházet? *15* -
Já bych za tebou klidně zajel. Ale je to jízda smrti. vlak tam jede 4 a půl hodiny.
Ale neni to zdaleka tak strašný jako když sem jel vlakem z Berlína do Paříže, to byla teprve "jízda smrti" tam to trvalo 13 a půl hodiny.
Holt, budu si muset koupit vrtulník. *15* -
Já věděla že se ti můj nápad bude líbit...:D -
Jasně, už balím celá žhavá a jedu. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Fakt..? Tak to se někdy můžeš za tetiškou stavit, ne? přijede i kolegině z Frýdku(když už tu jela kvůli Mirovi tak kvůli nám určitě taky..:D :D ) a uděláme tu takový malý sraz... možná by s edostavily i čarodejnice na koštěti...:D :D :D :D -
No jo, tu hlášku znám. Ostraváci jsou prostě nej. *1* *14* *3* -
Proti Ostrvaákům a okolním nic nemám. *1* Dokonce mám tetu v Havířově. Tuhle hlášku o ostrvvácích mám stejně od nich, tak sem jí tady jenom použil. *15* -
Tak jako já jsem původně Pražačka, ale jakože Ostraváci vedou no... No a WTH... už jenom pár hodin....!!!! :D -
Ja jsem to bral s vtipem ale nevím co na Ostravacívh vidí. Ale z zpět k WTH ta melodie mi pořád zní v hlavě *1* *1* -
Hani, taky sem to chtěla napsat! *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
prdel na hrnec ??? jak to spolu souvisí ???
-
-
-
-
Re: Áááááááá
nejses sama takyy to porad posloucham a dokonce to mam jako vyzvaneni kdyz m pride zprava *15*
-
-
?
Nechcete se zjevit?? *15* Nechci si tu psát sama se sebou ... *15* *15* -
-
Re: ?
Tu hraješ na vyvolávání duchů, či co. -
-
Re: Re: ?
Noo a pomohlo to, jeden se zjevil ... *15* -
-
Re: Re: Re: ?
Ve jménu otce i syna i ducha svatého... -
-
Re: Re: Re: Re: ?
AMEN *15*
-
-
-
-
-
...
Ha... Lidi budu vraždit ... Zabiju tu pipinu Marcy ... to si vychutnám ... tve já se tak těším až jí uškrtím ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
kdo to je? *7* *15* -
-
Re: Re: ...
Totální kráva ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
To neřeš ... já se od ní nenechám vyprovokovat jako ty od tý sasisuso nebo jak se to menovalo ... *15* *15* *15* *15* Prostě IGNORACE ... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
já se od ní nenechala vyprovokovat, ale srát na hlavu si nenechám!!!!
-
-
-
-
-
Cool baby
sexi girl to the next door -
Avril je ta nejlepší zpěvačka kterou znám *3*
-
Avril
AVRIL!AVRIL!JE FAKT MOOOOOOOOC SUPEEEER!!!! ! AVRIL!AVRIL!AVRIL! *15* *14* *14* *1* *15* *14* *14* *1* -
blabla
Ja neverim nicemu co se o Avril.Avril bude vzdycky pro me nej i kdyz se stane cokoliv!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: blabla
jjo přesně,už se tady konečně přestaňme hádat *13* *13* *13* náš názor na Avrilku stejně nezměníte *3* *3* *3*
a pro mě Avril bude taky pořád nej zpěvačka protože hezky zpívá to ty vaše kecy o ní neovlivní *1* *1* *4* *3* *4* *3* *15* *3* Je prostě nej a vždycky bude!!! -
-
Re: Re: blabla
Jj přesně tak- pro mě taky Avrilka je a vždycky bude ta nejlepší zpěvačka na celém světě!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-