-
vážně funny videjko
http://www.youtube.com/watch?v=HKEQ 2ypvDDg&NR=1 *14* -
-
Re: vážně funny videjko
Wooooow.... gooood.... jak tam otvírá ty šuplíky...nebo jak hraje na ten klavír... Hezký no...tohle je ta pravá Avril... -
-
Re: Re: vážně funny videjko
cool videjko..jen jsem přesně nepoznala co je v těch šuplíkách xD -
-
Re: Re: Re: vážně funny videjko
jídlo, hromady jídla -
-
Re: Re: Re: Re: vážně funny videjko
a další blbosti, který "nutne" potrebuje tahat sebou xD
-
-
-
-
-
Mě se zdál ale děsnej sen ...
Mě se zdál příšernej sen, že je Hanča pod vodou, a že sem nebude chodit, mno teda, jako řeknu vám že to bylo něco strašnýho, taková noční můra, fůůůj !!!
Mmnt co to tu vidím ... mmnt ... néééé ... co sem komu udělala ... ona ta můra obživla do prdele Hančo? Co... ne...co...jaks... počkej...to... jako.... Jaks si mohla obživnout mojí můru ... néééé ...
Kurňa... pod ke mě mi tu máme úpa sucho tak poď tě tu na chvíli ubituju a myslím že se vůbec nesežerem za živa *1* teda pardooon neuhladíme ... *1*
A co škola je zavřená ??? *7* ¨ -
-
Re: Mě se zdál ale děsnej sen ...
No tak to je dobré no..., ale mě se tady náhodou líbí...vždycky sem se bála toho že tady přídou povodně, že se vilije řeka i přehrada přímo nad městem...teď se to všechno stalo a mě se to líbí...jr to fajnééé..xDDDD Ale škola zatím zavřená není, ale chybí nějaké učitelky co sou až z Karviné a nemůžou se sem dostat...xD
-
-
sem ŠOKOVANÁÁ!!! =(
Ted mi přišel mail že sme se už rekordní 3 MĚSÍCE nepřihlásili na blog TEAM-AVRIL a tak jsem tam chtěla jít a něco tam přidat,ae někdo nejspíš změnil heslo,desing..a vlastně celý ten blog!!!Můžete mi říct kdo to byl? dcl mě to zklamalo že o tom nevím *9* -
-
Re: sem ŠOKOVANÁÁ!!! =(
blog je porad stejnej aspon myslim a heslo nevim kdo zmenil me ho nidko ani nedel -
-
Re: Re: sem ŠOKOVANÁÁ!!! =(
no já se tam zkoušela přihlásit,a nejde mi to..někdo změnil heslo..ae mě nenasere *15* udělám nový a je to! *15*
-
-
-
NEW TAPETA !!!
Lidičky za nás za všechyn za naší partu, sem přidala tapetu s Avril,... Elis říká že je hezká, tak nwm ... ale já jí mám na ploše ... *14* -
Blond vs. Brunet
Já newim,... já miluju tu Avrilku v 18 letech v klipu sk8er boy, s hnědýma vlasama, to byla prostě nej ... ale nějak už sem si zvykla na ty blond,... a teďka když už jí bude 26 let jí podel mě víc sluší blond s černým podbarvením, ale stejně si myslím že v 18 to měla nejhezčí ... ale ty blond s černýmy pruhy sou taky bestový ... *14* *15* *14* -
-
Re: Blond vs. Brunet
ono je celkem jedno co na ty hlave ma ji slusi vsechno!
-
-
Jééé
Hey už jste viděly ty fotky z té After Party ... sluší to tam Avrilce moooc ...
http://gallery.avrilbandaids.c om/thumbnails.php?album=4383 -
-
Re: Jééé
moc ji to sluší! *3* -
Re: Jééé
Ano... sluší jí to moc..:)
-
-
GL podruhé
Nesrovnávejte to s LG, UMS a TBDT.
Berte to jako novou kapitolu, jako kdyby to bylo její první CD.
Kritizovat umí každej (tim nemyslím zrovna vás, prostě všeobecně) ale najít v tom něco hezkýho, něco co na tom obdivovat, to už je těžší. -
-
Re: GL podruhé
Teda mi ty ukázky tačily a už sme si tam své oblíbence našla ... ♥ -
-
Re: Re: GL podruhé
me se z tech ukazek libi nejvic Gone Wish You Were Here Everybody Hurts a Not Enough -
-
Re: Re: Re: GL podruhé
mi se líbí hodně Wish you were here .... a jinak všechny mě zatím zaujaly, už se moc těším na album! ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: GL podruhé
ted koukam ze sem si omylem misto Push napsaqla Gone *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: GL podruhé
Mě se nejvíc asi zatím líí Smile a Push(- ten se má taky stát 2. vydaným songem...! *14* *14* ) -
jaq uz zacinam trosku vic blbnout *15* -
si říkám kajs to vzala xDDD se stane :D
-
-
-
Re: Re: Re: GL podruhé
mě se zatím nejvíc zamlouvá Smile *3*
-
-
-
-
BS
ahOjKY všiCHni,
Dnesak jsem si objednala vzorek black star pokud si ho někdo chcete objednat(je zadarmo) klikněte tady:http://www.avril-lavigne-perfu mes.com/web/index.php/cs_CZ/ -
-
Re: BS
ahojky lidi..mamka od moji kamosky si koupila black star a muzu vsem rict ze voni fakt krasne.. a mimochodem...Avril se nenarodila tady jak nekdo napsl v belleville bo jak se to jmenuje , ale narodila se v Napanee! zpiva o tom i v pisnicce My world! *3* -
-
Re: Re: BS
mi víme že je u nás,a víme že krásně voní!!!Jak sjem říkala..poslední dobou se nebavíme o ničem jiným!! *15* ale jo,je to fakt hezká vůně,to se av povedlo! *14*
-
-
-
Happy B-day!!
Všechno nejlepšíí Avril!! *4* -
héééj to néé
Tak sem hrozně moc smutnáá! *9* víte proč?ptž můj opakuji MŮJ denis lacho mě podvádí..s tou Eliškou Jandovou,já neříkám,je hezká a hodí se k němu,ale prvně Mitchel a ted zase Denis..achjo..co mám dělat? *9* sem se totálně zabouchla..on je tak sladkej.. *14* -
-
Re: héééj to néé
A chodíš s Denisem vůbec?Asi ne co...Pak neříkej že tě podvádí! *13* -
-
Re: Re: héééj to néé
*15* vidím že rozumíš srandě!! *13* -
-
Re: Re: Re: héééj to néé
A jak mám asi pochopit že je to jen sranda když o tom ani nenapíšeš.Krom toho ještě dáváš ty divný smajlíky! -
-
Re: Re: Re: Re: héééj to néé
jééžiš,myslíš si že když sem ta pomyslná "královna"diskuze,že mám všechno?Denis by se netahal s nějakou venkovskou holkou,to on radši slavný..sice by to bylo krásný se s ním alespon znát..a ty jsi mi fandila? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: héééj to néé
no dovol...já náhodou mohu hrdě říci že jsem zbláunědá do Nicka Jonase...když on je tak krásný...ehm.. no ale k tématu...xD... nikdy bych ale kvůli něčemu takovému neopouštěla tuhle super partu na týhle super dizkuzi...xD -
přesně přsně souhlasim....co by jako měli řikat ty co jsou zblázněný např. do Nicka Jonase *1* .....je to naprostá kravina se tady kvuli tomu hádat.....natož opouštět diskuzi------>to bylo na tebe avrilko-ajo *3* -
holky nechci to říkat,ale ste jak maly:D....hádat se kvuli takovy prkotině:D...mě podvádi Avril a co nadělám:D...sranda musi bejt,ale hádky ty ne...tak mir a pochopeni a nechte toho:D -
Ne nepíše...Odhlásilo mě to a nechtěla jsem se přihlašovat! -
jenom doufám že te to píše zas nějakej debil co se za tebe vydává... -
Ale já jsem ten typ co má děsně nízký sebevědomí... -
A krom toho by ti to stejně nevadilo.Ty si totiž ten typ co se s věcmi vyrovná... -
Jo asi si to myslím,že?No tak neblbni..Jestli mě tu nechceš máš štěstí!Ruším si všechny profili! -
NÉÉÉ..jestli jsi MU fandila,mně fandit nemusíš..xD *1* *15*
-
-
-
-
-