Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojky, nereagujte na lidi,co jí nadávají. Já mám Avril strašně ráda a takový přiblblý poznámky mě nedokážou rozhodit. Tak na to kašlete... My máme přece Avilku rádi a to je to nejdůležitější. Ostatní ať plkají, co chtějí..viď Kláro? *15* *15* *1* *2*
  • angel15

film

sice bude hrát ve filmu,ale až tak nekde ke konci srpna možna září to budem moc vidět!protože eště to nezačali natáčet,takže než začnou a skončej:)
    tak neplašte *14*
  • sharpay1995

Avril's brthday

Někdo má narozeniny, my máme přání jediný....hódně štěstí hodně zdaráví, hlavně to zdraví....Ale hlavně taky new CD....xD *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Avrilka

Super, tak Avril už požádala o rozvod a je sice zrovna single ale je úplně šťastná a to je hl. poslední měsíce se v manželství dusila !!!! *4*
    • cara

Re: Avrilka

MySlím žE už Zo TADY wíME všiCHNI :DD ale DěKUJI že SJI nám To přiPomělA xD
  • Im Happy

Jáááááá jsem mooc štastná..!!Vubec nvm jak je to možný,ale dneska ráno se před školou zjevily ty Kisspatrolky,jak měli něco rozdávat,byli jen v Brně a Praze..a najednou se zjevily v Olomouci..!!a přitom to nikde nebylo napsaný,nebo tak..a byla tam soutěž o 30 ml Black Star..!!Byly tři výherci,a já byla mezi nima.. *14* *14* ..!!Tkž mám dva Black Star :D koupila jsem si ho otiž předtím..!!JSÉÉÉM MOCINKY HAPPY HOLKA..!! *14* *14*
    • sharpay1995

Re: Im Happy

To co teď napíšu je myšleno v tom nejlepším smyslu...- ty mrcho *1* *1* *1* *1* *1*
      • cara

Re: Re: Im Happy

TWL já TI záwíDííM!! ty máš fakT stěSTí!! :))
        • Re: Re: Re: Im Happy

dávali pár otázek o avril..např. jakej datum se narodila,kde se narodila,jaký je její druhý jméno,jka se jmenujou její alba..zkártka prostě to co musí každej fanoušek vědět *1*
      • Re: Re: Im Happy

JOJO..chápu tě *1* *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Im Happy

Hhhh....kéžby přijeli i knám do toho našeho malého zapadlého Havířova...
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Im Happy

se mas!ja chci taky aby prijeli ale pochibuju ze by se obevili v prelouci *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Im Happy

No když už se tu o tom tak bavíte...není tady někdo s Kladna...bo sme včera Kladno porazily ve volejbale....xD Ale bylo to dlouhý...furt sme tam museli podávat ty míče...tak ale 100Kč je 100Kč....xD
            • xkostex

super tak pak dej vedet doufam ze prelouc vyhraje *1*
            • danielka1996

háá dneska basketaci z prelouce prijeli k nam do jilemnice *1* pak ti napisu vysledek *15* ....jinak k tematu,to jsi ten black star dostala jen tak nebo jsi musela odpovedet na nejaky otazky?
  • jana291995

NOVÝ FOTKÝÝÝ

http://a-lavigne.blog.cz/0912/on-th e-set-of-photoshoot-los-angeles-30- 11-2009

Tady se mi Av hrozěn moc líbí,a ty její vlasy nemají chybu! *1*
  • puspuspusinka

???

Tak co je tedka neco new o Avrilce sem o ní nic dlouho neslyšela !!! *4* *14* *3* *7* !!! že by ted nebyla stredem zájmu ?! *7*
    • angel15

Re: ???

no tak se to dáva na ten náš společnej web všechno ne :)...tu spíš jen už kecáme:D
      • fifinka7

Re: Re: ???

tjn ...když o ní vše víme....a žádný novinky se moc neobjevujou....ale já myslim, že je fajne, že takhle kecáme ouplně o všem....jen si vemte kolik funklubů má na konverzaci takovejhle chat.....a ještě se stálejma lidma *3* *3* *15* *1*
  • i-lowe-music

..

Dneska má naše Avrilka narozeniny :) Takže kdybyste byly tak hodný a přestali se tu hádat o blbostech :P
  • vterinka

Karaoketexty

Ahojky, nevím zda-li jste si toho všimly, ale Avril je na karaoketextech na 1. místě. *3*
    • kvatro

Re: Karaoketexty

Naozaj áno, a má docela vel'ký náskok. Ale takmer sa ji lepí na päty Miro Pajda ktorý obsadzuje miesto druhé. *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Karaoketexty

A Kačenka má teraz asi dilema..:D Pre koho hlasovať..:D
        • vterinka

Re: Re: Re: Karaoketexty

Můžu tě ujistit, že nemám a nikdy jsem neměla :D Hlasuji stále pro ... :D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Karaoketexty

Pro....???? :D
  • sharpay1995

No ale co to je za bordel..?? :D

tak tam mě nahánějí, že se tu mám ukázat a když se tu ukážu tak nikdo nikde..?? :D :D
    • vterinka

Re: No ale co to je za bordel..?? :D

my ti neříkaly, že tu máš ted přijít, ale proč tu nechodíš! :D:D:D ... včera tu bylo živo až až a ty nnikde a dneska je tu mrtvo a ty říjdeš! xD Sraz v šest! :D
      • sharpay1995

Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D

Tss... se na vás můžu tak vykašlat..:D Sraz v šest..? :D No... uvidíme, uvidíme..:D
        • vterinka

Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D

Jen to ne! :D ... ok :D
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D

Jé Sharpay ! *1* Tebe si pamatuju .. *1* *1*
            • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D

Já vím. :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D

To je hezké no...:D *1* *1*