Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Angeli = dědku

Angeli ty si zasejc na něco kápnul Tom Welling je fakt hezkej sporminutím awe je hezčí než Zacouš !!! *15* *15* *15* awe na Toma Becka nikdo nemá !!!!!!! *15* *15* *15* a co Smallwille komu se to z vás líbí ?! *15* *15* *15* mě moc + čarodějky *15* *15* *15*
    • fifinka7

Re: Angeli = dědku

počkej to je ten z kobry11?....mno takej normální němec mno :D.....ale Simír ačkoliv má asi tak 1,5 metru tak je mnohem lepší.....ale muj typ už jsem sem dávala takše... *1* *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Angeli = dědku

jj to je on já wím dřív sem tky letěla na Semira byl ták malinkej sladkej a roztomilej, awe ted mám plnou hlavu Toma Becka a moc se mi líbí ve filmu kterej ted zacal na prime !!! *4*
        • angel15

Re: Re: Re: Angeli = dědku

ale prdlajs to neni ten Tom z kobry 11 ale ze smallvillu Tom Walling :D...no holky:D
          • angel15

Re: Re: Re: Re: Angeli = dědku

jo a simir je jednoznačně nejlepší z Kobry:)..ja mu vždy fandl a hrál si na něj:D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Angeli = dědku

ho to jako jedinýho nepřestalo bawit mno *4* třeba tedka přežije Tomíček aSemir bude mrtvej awe mě by to tky bawilo natáčet do smrti !!! *15* *15*
              KOBRA 11 JE SUPÉÉÉÉÉR HLAVNĚ S BENEM JÄGERREM = TOMEM BECKEM !!! *14* *14* *14* *4*
            • fifinka7

jo Nick ten je taky uuužasnej :D....a ještě k tomu Simírovi---->je zvláštní že vždycky přežije.....hlavně že má už newim kolikátýho parťáka.....SIMÍR NESMRTELNÝ *3* *1*
            • sharpay1995

jeje...to sou tu dizkuze...tak já přidávám svůj tip... Jonas...ten nejmladší z kapely....xDDD Nicholas...x.DDDDD
            • puspuspusinka

hej dědku nechceš brejle ? *15* mi se tut totiž celou doby bawíme o kobře a tomovi kobry 11 !!! *15* *15* *15* co sem pleteš Smallwilla ten už je starej tématem !!! *15* *15*
    • angel15

Re: Angeli = dědku

ja na Smallwille čučim:)..no Tom je muj vzro co se jedna o postavu:D..snad jednou bude takova *1* *1*
  • Alenka v ířiš divů.. ♥♥

ÁÁÁÁÁááá lidičky... Já jsem unešenááá... *14* *14* *14* *14* *14* *14* Včera jsem byla na tom nejúžasnějšim filmu *3* *14* *14* Alenka v říši divů... TO je tak nááádherný.. *14* 3D efekty,obsazení,prostě celkový film.... =♥♥♥♥ Ale nje byl stejně soundtrack na konci... ale na to pstě musíte =) Jáá nemáám slov... Tak se mějte.. Já zas letííím sníít o Avvril... *14* *14* *1*
    • jana291995

Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

Já an to jdu taky,ae nevím jestli na to mám jít v normálním kině,jako bez 3D za pár korun,a být ráda že jsem to pstě viděla,anebo na to jít do Brna a za 160,-..poradte!!!Ještě jsem na 3D nikdy nebyla *9*
      • xkostex

Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

di na 3D toje lepsi
    • puspuspusinka

Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

jaj ty se máš *14*
      já nwm jestli se tam vůbec dostanu u nás doma je tedka peklo pstě mno nic snad se tam dostanu *14*
      • xkostex

Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

ja se na ni taky nedostanu. *9*
  • puspuspusinka

Kromě Avrilky

Hele lidi a koho kromě Avrilky ještě úplně mentálně posloucháte??? *1* *7* *1* *14* *1* Já Rihannu, JB a JB, Kelly a Vashley *1* *14* *1*

P.S. Pro ty kdo sou 100 let za opicema (Hančo a Elis) je JB jako Jonas Brothers a JB jako Justin Bieber *1* *1* *1* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Kromě Avrilky

K tomu PS: No to by mi teda fakt v životě nedošlo....xDDD
      Ale jinak Ashley, JB, JB, Miley, Demi a Ewu...xDDD
      • Re: Re: Kromě Avrilky

mno dobře tak tobě by to možná za čas došlo, ale Elis ... nwm ... nwm ... *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: Kromě Avrilky

a eště Shakirka ta nesmí chybět *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky

jo a ještě songy z HSM a Camp Rock... to nesmí chybět...xDDD A Elis...no co jí tady urážíš...když už si to myslíš tak si to nech aspoň pro sebe stejně jako já..xDDDD *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky

no to teda to toje pleten míši a mísi je fakt katastroficky kdyz ti to nedojde *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky

Mno tak pardon, mno *1*
              Já se bála, protože ti občas něco nedojde i když já mám co říkat co? *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky

hej jako si me urazila me by to doslo se neboj
  • sharpay1995

...

Sem se dneska zase trochu nudila, a tak sem pročítala staré články a tak, a narazil jsem na recenci Avriliného posledního Pražského koncertu... vždycky když si to přečto tak si říkám co je to ten chlap, co to napsal, za debila.... no ale pak si přečtu některé ty komentáře a je to hned lepší....:D:D:D

http://musicse rver.cz/clanek/22753/Avril-Lavigne- Imodium-O2-Arena-Praha-8-7-2008/
    • xkostex

Re: ...

jo tak tu sem cetla a souhlasim ten chlap je kreten
      • Re: Re: ...

To je ale kretén !!! *16* *8* *10*
        Tééééda vidět ho tak mu nakopu do držky !!! *16* *8*
        Jakooo ať si poslechne královnu Madonnu atd. Kámoška na ní byla a řekla že je to příšerný jak zpívá naživo a to zpívá 100 let, jako nic proti Dianno, ale to říkala kámoška že normálně jí jako miluje ale na živo zpívá hrozně a Avril na to že má za sebou chvilku hudební kariéry tak zpívá naživo, skvěle !!! *10* *8* *16* *10* Fakt to mě dokáže vytočit !!! *8*
        Jinak ty komenty sou lepší ... *1* *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: ...

miso prosim uklidni se me to taky sere ale nemusis kvuli tomu zbourat berlinskou zed i kdyz uz neni ok? takze udelame atentat na kretena a bude olid jo?
  • sharpay1995

Fb

Na Avriliiném osiciálním facebooku se objevila zpráva že nový singl má vyjíi v Lednu - Avril Lavigne's New Single "What The Hell" Coming January 2011!
    • kvatro

Re: Fb

Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho! *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Fb

No tak jako...:D :D :D :D Jen sem chtěla upozornit na to, že už je to opravdu oficiélní, ty.....:D
        • kvatro

Re: Re: Re: Fb

Hani, já vim že máš z toho radost, a chtěla si se s námi o to podělit. Já mám taky radost jinak bych to dole, nepřekládal *4* . Napsal sem to jenom tak, protože mně to zrovna napadlo *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Fb

jo... já sem si až potom všimla, že to tu už je napsané..:D já jak sem si to přečetla, tak sem to tady prostě bezmysšlenkovitě dala...:D :D :D Až potom sem si to tvije přečetla...:) :D
  • kvatro

:)

Míša teď paří příklady z Goniometrických funkcí. *14*
    Ale neřek sem jí že si za hodinu doučování účtuju 500Kč. *15* *15* *15*
    To se její taťka pěkně prohne až mu pošlu složenku. *1* Míša bude mít zaracha na 10 let. *15*

Ba ne, když můžu tak poradim, jsme přece kamarádi. *3*
    • vterinka

Re: :)

Týjo, dobře ty. Tak to je fajn, ještě budeš nás Hero! :D
    • xkostex

Re: :)

*15* *15* *15* *15* takovej prachu? to je moc *15* *15* premejslim ze ti taky asi brzo napisu abys mi neco vysvetlil *15*
  • xkostex

skola

tak sme si vybrala 3ti skolu jenze problem je v Uherskym Brode :'-( ta by me bavila a prijali me tam:D bych vyrabela zbrane *15*
    • vterinka

Re: skola

ale ty nechceš na intr co? .. jinak gratuluji *3*
      • xkostex

Re: Re: skola

kruva ja to napsala blbe sem chtea rict ze by me tam mozna prijali a ne ze e tam prijali *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: skola

aha xDDDDDDDDDDDDDDD menší kiks, se stane :D ale i tak si myslím, že tě přijmou *3* *3*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: skola

ja si tam prihlasku stejne davat nebudu je to moc daleko *9* nesnasim tohle rozhodovani kam dal
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: skola

ja vim uz mam asi 10 budoucich zakazniku *15*
            • kvatro

Být cukrářkou neni špatná práce. Budeš péct a vyrábět dobroty *15*
            • xkostex

*15* to teda jo uz vim co chci k naroskam chci vzduchovku kdo mi ji koupi? ja ji chci uz od 10let *15* jo a michale stejne ze me bude nakonec cukrarka
            • kvatro

Takže tady máme Kačku chemika, Míšu s Harleyem a Elis se zbraněma. To je sestava *15*
            • xkostex

vis ze ani nevim? me se ten obor libi a ta skola je jen tam v brne a jeste nekde
            • kvatro

*15* *15* Co tě to vůbec napadlo, hleda školu v Uherským Brodě?
  • vterinka

......

Míšo, že ty dycky víš, kde mě najít! xDDDDDD
    • kvatro

Re: ......

Kačko, nevim jak to myslíš. :o)
      • vterinka

Re: Re: ......

Jůůůůůůůů ty se mnou dycky držíš basu! :D .... Taky ti odešel mozek? :D ..... mluvím o tom, že vždy, když mě tu chceš, tak jdeš na fb. I dnes jsi tam byl a hlásils mi, že jsi mi tu odepsal! :D
        • kvatro

Re: Re: Re: ......

Tak už chápu. :o) Já na ten Facebook jdu, pač vim že tam budeš. Když nejsi tady, tak tam. Jednoduchý :D A taky tu nechci čekat na odpověď 2 dni.

Jo mozek, ten jsem před chvílí ztratil, ale našel jsem ho v křoví hned vedle toho tvýho. A ten tvůj se tam zrovna hádal s tim Míši. :o)
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ......

Jupíí :D .. Já tu jsem, jen sem tu stránku neměla zapnutou xD ... tak to je super :D:D:D ... a k čemu ta hádka dospěla?
  • love007
    Ona je trapná !!! nemá ju ráda... *11* *11* *11* její písně se mi nelíbí *11* mojí kámošce se líbí ... *7* je to jen můj názor protože se ostatním lidem líbí ,a je mi jedno co si o tomhle budete myslet!!!!!!! *16* *16* *16*
    • protože jí závidíš
    • Mrs.Wesley
      A mě je zase jedno co si ty budeš myslet o mým textu ty sv. in ě
    • Mrs.Wesley
      Hele děvče nauč se logickému myšlení jestli ji Hateuješ tak sem laskavě Nechoď....jak*1*logické*1*...a jestli ještě jednou sem vlezeš a budeš ji tady drbat tak uvidíš...*16*!!!!!!!
      • Nemůže být logická když ani neví co to znamená,hlavně když m profilovku bloncky a je to trapka *3* *3* *3*
    • LindaNorisova
      A proč to sem píšeš?!no tak se ti nelibi a co?
  • mirdaharant
    Avril Lavigne nebo Katy Perry? Je to na Vás! Více v anketě na http://viscovim.blog.cz/1309/duel-11

Avril a její Rock'n Roll je v konkurenci s dalšími 13 písničkami. Jestli vypadne nebo ne záleží na Vašich hlasech. Více na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-03

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit