-
Angeli = dědku
Angeli ty si zasejc na něco kápnul Tom Welling je fakt hezkej sporminutím awe je hezčí než Zacouš !!! *15* *15* *15* awe na Toma Becka nikdo nemá !!!!!!! *15* *15* *15* a co Smallwille komu se to z vás líbí ?! *15* *15* *15* mě moc + čarodějky *15* *15* *15* -
-
Re: Angeli = dědku
počkej to je ten z kobry11?....mno takej normální němec mno :D.....ale Simír ačkoliv má asi tak 1,5 metru tak je mnohem lepší.....ale muj typ už jsem sem dávala takše... *1* *3* -
-
Re: Re: Angeli = dědku
jj to je on já wím dřív sem tky letěla na Semira byl ták malinkej sladkej a roztomilej, awe ted mám plnou hlavu Toma Becka a moc se mi líbí ve filmu kterej ted zacal na prime !!! *4* -
-
Re: Re: Re: Angeli = dědku
ale prdlajs to neni ten Tom z kobry 11 ale ze smallvillu Tom Walling :D...no holky:D -
-
Re: Re: Re: Re: Angeli = dědku
jo a simir je jednoznačně nejlepší z Kobry:)..ja mu vždy fandl a hrál si na něj:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Angeli = dědku
ho to jako jedinýho nepřestalo bawit mno *4* třeba tedka přežije Tomíček aSemir bude mrtvej awe mě by to tky bawilo natáčet do smrti !!! *15* *15*
KOBRA 11 JE SUPÉÉÉÉÉR HLAVNĚ S BENEM JÄGERREM = TOMEM BECKEM !!! *14* *14* *14* *4* -
jo Nick ten je taky uuužasnej :D....a ještě k tomu Simírovi---->je zvláštní že vždycky přežije.....hlavně že má už newim kolikátýho parťáka.....SIMÍR NESMRTELNÝ *3* *1* -
jeje...to sou tu dizkuze...tak já přidávám svůj tip... Jonas...ten nejmladší z kapely....xDDD Nicholas...x.DDDDD -
hej dědku nechceš brejle ? *15* mi se tut totiž celou doby bawíme o kobře a tomovi kobry 11 !!! *15* *15* *15* co sem pleteš Smallwilla ten už je starej tématem !!! *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Angeli = dědku
ja na Smallwille čučim:)..no Tom je muj vzro co se jedna o postavu:D..snad jednou bude takova *1* *1*
-
-
Alenka v ířiš divů.. ♥♥
ÁÁÁÁÁááá lidičky... Já jsem unešenááá... *14* *14* *14* *14* *14* *14* Včera jsem byla na tom nejúžasnějšim filmu *3* *14* *14* Alenka v říši divů... TO je tak nááádherný.. *14* 3D efekty,obsazení,prostě celkový film.... =♥♥♥♥ Ale nje byl stejně soundtrack na konci... ale na to pstě musíte =) Jáá nemáám slov... Tak se mějte.. Já zas letííím sníít o Avvril... *14* *14* *1* -
-
Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
Já an to jdu taky,ae nevím jestli na to mám jít v normálním kině,jako bez 3D za pár korun,a být ráda že jsem to pstě viděla,anebo na to jít do Brna a za 160,-..poradte!!!Ještě jsem na 3D nikdy nebyla *9* -
-
Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
di na 3D toje lepsi
-
-
Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
jaj ty se máš *14*
já nwm jestli se tam vůbec dostanu u nás doma je tedka peklo pstě mno nic snad se tam dostanu *14* -
-
Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
ja se na ni taky nedostanu. *9*
-
-
-
Kromě Avrilky
Hele lidi a koho kromě Avrilky ještě úplně mentálně posloucháte??? *1* *7* *1* *14* *1* Já Rihannu, JB a JB, Kelly a Vashley *1* *14* *1*
P.S. Pro ty kdo sou 100 let za opicema (Hančo a Elis) je JB jako Jonas Brothers a JB jako Justin Bieber *1* *1* *1* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Kromě Avrilky
K tomu PS: No to by mi teda fakt v životě nedošlo....xDDD
Ale jinak Ashley, JB, JB, Miley, Demi a Ewu...xDDD -
-
Re: Re: Kromě Avrilky
mno dobře tak tobě by to možná za čas došlo, ale Elis ... nwm ... nwm ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Kromě Avrilky
a eště Shakirka ta nesmí chybět *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky
jo a ještě songy z HSM a Camp Rock... to nesmí chybět...xDDD A Elis...no co jí tady urážíš...když už si to myslíš tak si to nech aspoň pro sebe stejně jako já..xDDDD *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky
no to teda to toje pleten míši a mísi je fakt katastroficky kdyz ti to nedojde *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky
Mno tak pardon, mno *1*
Já se bála, protože ti občas něco nedojde i když já mám co říkat co? *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Kromě Avrilky
hej jako si me urazila me by to doslo se neboj
-
-
-
-
-
...
Sem se dneska zase trochu nudila, a tak sem pročítala staré články a tak, a narazil jsem na recenci Avriliného posledního Pražského koncertu... vždycky když si to přečto tak si říkám co je to ten chlap, co to napsal, za debila.... no ale pak si přečtu některé ty komentáře a je to hned lepší....:D:D:D
http://musicse rver.cz/clanek/22753/Avril-Lavigne- Imodium-O2-Arena-Praha-8-7-2008/ -
-
Re: ...
jo tak tu sem cetla a souhlasim ten chlap je kreten -
-
Re: Re: ...
To je ale kretén !!! *16* *8* *10*
Tééééda vidět ho tak mu nakopu do držky !!! *16* *8*
Jakooo ať si poslechne královnu Madonnu atd. Kámoška na ní byla a řekla že je to příšerný jak zpívá naživo a to zpívá 100 let, jako nic proti Dianno, ale to říkala kámoška že normálně jí jako miluje ale na živo zpívá hrozně a Avril na to že má za sebou chvilku hudební kariéry tak zpívá naživo, skvěle !!! *10* *8* *16* *10* Fakt to mě dokáže vytočit !!! *8*
Jinak ty komenty sou lepší ... *1* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
miso prosim uklidni se me to taky sere ale nemusis kvuli tomu zbourat berlinskou zed i kdyz uz neni ok? takze udelame atentat na kretena a bude olid jo?
-
-
-
-
Fb
Na Avriliiném osiciálním facebooku se objevila zpráva že nový singl má vyjíi v Lednu - Avril Lavigne's New Single "What The Hell" Coming January 2011! -
-
Re: Fb
Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho! *1* -
-
Re: Re: Fb
No tak jako...:D :D :D :D Jen sem chtěla upozornit na to, že už je to opravdu oficiélní, ty.....:D -
-
Re: Re: Re: Fb
Hani, já vim že máš z toho radost, a chtěla si se s námi o to podělit. Já mám taky radost jinak bych to dole, nepřekládal *4* . Napsal sem to jenom tak, protože mně to zrovna napadlo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Fb
jo... já sem si až potom všimla, že to tu už je napsané..:D já jak sem si to přečetla, tak sem to tady prostě bezmysšlenkovitě dala...:D :D :D Až potom sem si to tvije přečetla...:) :D
-
-
-
-
-
:)
Míša teď paří příklady z Goniometrických funkcí. *14*
Ale neřek sem jí že si za hodinu doučování účtuju 500Kč. *15* *15* *15*
To se její taťka pěkně prohne až mu pošlu složenku. *1* Míša bude mít zaracha na 10 let. *15*
Ba ne, když můžu tak poradim, jsme přece kamarádi. *3* -
-
Re: :)
Týjo, dobře ty. Tak to je fajn, ještě budeš nás Hero! :D -
Re: :)
*15* *15* *15* *15* takovej prachu? to je moc *15* *15* premejslim ze ti taky asi brzo napisu abys mi neco vysvetlil *15*
-
-
skola
tak sme si vybrala 3ti skolu jenze problem je v Uherskym Brode :'-( ta by me bavila a prijali me tam:D bych vyrabela zbrane *15* -
-
Re: skola
ale ty nechceš na intr co? .. jinak gratuluji *3* -
-
Re: Re: skola
kruva ja to napsala blbe sem chtea rict ze by me tam mozna prijali a ne ze e tam prijali *15* -
-
Re: Re: Re: skola
aha xDDDDDDDDDDDDDDD menší kiks, se stane :D ale i tak si myslím, že tě přijmou *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: skola
ja si tam prihlasku stejne davat nebudu je to moc daleko *9* nesnasim tohle rozhodovani kam dal -
-
Re: Re: Re: Re: Re: skola
ja vim uz mam asi 10 budoucich zakazniku *15* -
Být cukrářkou neni špatná práce. Budeš péct a vyrábět dobroty *15* -
*15* to teda jo uz vim co chci k naroskam chci vzduchovku kdo mi ji koupi? ja ji chci uz od 10let *15* jo a michale stejne ze me bude nakonec cukrarka -
Takže tady máme Kačku chemika, Míšu s Harleyem a Elis se zbraněma. To je sestava *15* -
vis ze ani nevim? me se ten obor libi a ta skola je jen tam v brne a jeste nekde -
*15* *15* Co tě to vůbec napadlo, hleda školu v Uherským Brodě?
-
-
-
-
-
-
......
Míšo, že ty dycky víš, kde mě najít! xDDDDDD -
-
Re: ......
Kačko, nevim jak to myslíš. :o) -
-
Re: Re: ......
Jůůůůůůůů ty se mnou dycky držíš basu! :D .... Taky ti odešel mozek? :D ..... mluvím o tom, že vždy, když mě tu chceš, tak jdeš na fb. I dnes jsi tam byl a hlásils mi, že jsi mi tu odepsal! :D -
-
Re: Re: Re: ......
Tak už chápu. :o) Já na ten Facebook jdu, pač vim že tam budeš. Když nejsi tady, tak tam. Jednoduchý :D A taky tu nechci čekat na odpověď 2 dni.
Jo mozek, ten jsem před chvílí ztratil, ale našel jsem ho v křoví hned vedle toho tvýho. A ten tvůj se tam zrovna hádal s tim Míši. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: ......
Jupíí :D .. Já tu jsem, jen sem tu stránku neměla zapnutou xD ... tak to je super :D:D:D ... a k čemu ta hádka dospěla?
-
-
-
-
-
Ona je trapná !!! nemá ju ráda... *11* *11* *11* její písně se mi nelíbí *11* mojí kámošce se líbí ... *7* je to jen můj názor protože se ostatním lidem líbí ,a je mi jedno co si o tomhle budete myslet!!!!!!! *16* *16* *16*
-
-
protože jí závidíš
-
A mě je zase jedno co si ty budeš myslet o mým textu ty sv. in ě
-
Hele děvče nauč se logickému myšlení jestli ji Hateuješ tak sem laskavě Nechoď....jak*1*logické*1*...a jestli ještě jednou sem vlezeš a budeš ji tady drbat tak uvidíš...*16*!!!!!!!
-
-
Nemůže být logická když ani neví co to znamená,hlavně když m profilovku bloncky a je to trapka *3* *3* *3*
-
-
A proč to sem píšeš?!no tak se ti nelibi a co?
-
-
Avril Lavigne nebo Katy Perry? Je to na Vás! Více v anketě na http://viscovim.blog.cz/1309/duel-11
Avril a její Rock'n Roll je v konkurenci s dalšími 13 písničkami. Jestli vypadne nebo ne záleží na Vašich hlasech. Více na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-03