-
Pro starší Rock'n roll od A. Lavigne lze hlasovat v novém kole TOP 9 na http://viscovim.blog.cz/1404/top-9-09
-
tady si ho můžeš shlíídnout http://www.avrilavigne.org/media/hewasnt_video_avr ilavigne.net.wmv
-
Avril
Avril je proste 1.1000-krát *14* *14* *4* *1* *4* *3* *15* -
Krásný video
http://www.youtube.com/watch?v=r34o bDqFv_8
Avril je tady hrozně krásná..taková svá..ta pravá AVRIL LAVIGNE -
-
Re: Krásný video
krása... *14* *14* *3* -
Re: Krásný video
Mě to nejde spustit.....píše mi to že adresa URLT neodpovídá....ale chtěla bych to vidět....můžeš mi tady napsat cos zadávala do vyhledávače nebo jak se to video přesně jmenuje a tak.....když se ti tak líbí a tak krásně o něm píšeš tak bych ho šíleně ráda viděla!!!! -
-
Re: Re: Krásný video
Avril in Mexico - (Part 1 of 4) -
-
Re: Re: Re: Krásný video
Díky moc....a opravdu je tam moc krásná...opravdu ta pravá Avril!!!
-
-
-
-
NAROZENINY!!!
Avril vše NÉÉÉÉÉÉjlepšÍÍÍ k 25.narozkám *14* *14* *14* *4* *3* -
?
http://www.youtube.com/watch?v=39Sv 0LX6GXQ&feature=related myslíte že to je opravdu new song? *7* -
-
Re: ?
myslim ze jo slisim tu pisnicku poprve a je fakt pekna *14* -
-
Re: Re: ?
to neni Avril -
-
Re: Re: Re: ?
Taky bych teda řekla že to není Avril... V PÁR místech to tak malinko zní, ale řekla bych že tohle nezpívá Avril... -
-
Re: Re: Re: Re: ?
lol asi si někdo myslí,že ma stejnej hlas....tohle určitě neni avril! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
no právě že me to jako avril taky moc nepřipadalo
-
-
-
-
-
-
jóóóóóóóoó´´oóóó
Lidi nechcete někdo přijet a tančit se mnou ???! *15* *15* *15*
Já nebudu mít ani jednu 4 !!! supéééééééééééééééééééérr !!!!!!! Já sem táááááááááááááááááák moooooc šťastnááááá !!!!!!!!!!!! co ty ,,dědku,, ? umíš tančit ?! *15* *15* *15* -
-
Re: jóóóóóóóoó´´oóóó
jako vubec:D maximalně polužák:D -
-
Re: Re: jóóóóóóóoó´´oóóó
to neřeš já sem táááááááááák šťástnnááááááááá vííííte vy vůbec co to pro mě zamenáááááááá !!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *3* *4* *14* *14* *14* jj nebudu mít 4 !!!! JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *4* -
Re: Re: jóóóóóóóoó´´oóóó
*15*
-
-
-
novinky !!!
Avril Lavigne má po rozvodu s Deryckem Whibleym a pořádně si užívá single života!
Nedávno si dokonce vyrazila do Las Vegas, města vyhlášeného hazardními hrami a bujarým nočním životem.
Jela tam za svým novým kamarádem Tysonem Ritterem, který zrovna ve Vegas koncertoval se svou kapelou The All-American Rejects.
Původně mělo tohle setkání jediný důvod - Avril zazpívala s Tysonem jeho hit Gives You Hell, nakonec se ale všechno zvrtlo...
Společným vystoupením, které bylo pořádně žhavé, celý večer totiž teprve začal...
Avril s Tysonem pak vyrazili na tah po nočním Vegas, prošli nespočet barů a nakonec byli rozjetí natolik, že zašli do striptýzového klubu!
Jestli pak strávili i společnou noc, v hotelu jsme se nedozvěděli, jisté ale je, že Avril vypadala opravdu šťastně a Tyson z ní nemohl spusti oči! Že by mezi nimi bylo něco víc než jen obyčejné přátelství...
Otázkou celého tohohle příběhu je: Je mezi Avril a Tysonem něco víc?
Mno tak jako tohle je všechno co bylo v tom bravu a ke všemu to už tady stejnak asi všeci ví !!! Mno awe řeknu vám že se mi nelíbí ani tenhle chlap takže doufám, že Avril zase láskou neoslepne !!! *14* *15* -
-
Re: novinky !!!
no tak rozhodně je hezči ten Tysonem Ritterem ne? teda pokud to je ten co si myslim:D....nj taky bych zašel na flám sakra:D -
Mno a doufám v to dvojitě páč potom by měl Kubíček zase útrum na další 2-3 roky *9* *15* -
hůř si vybrat nemohla *5* -
-
Re: Re: novinky !!!
mno awe jj mohla Derycka ten byl eště hnusnější *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: novinky !!!
mno jeden jako druhej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: novinky !!!
mno asi máš pravdu *15*
-
-
-
-
-
nUdáá****
Avril
AvRilka
Aví
Avrilí
xD :D nj se nudim :-D -
-
Re: nUdáá****
tak to sme dvě nechceš si se mnou písat? *14*
-
-
Příběh pro Avrilku
Žila byla jednou jedna diskuze a na té diskuzi si psali ty největší fanoušci Avrilky !!! *14*
(pokračuj) *14* -
-
Re: Příběh pro Avrilku
A brzy poznali,že jsou největšími fanoušky Avrilky a proto se zbláznily *14* *1* -
-
Re: Re: Příběh pro Avrilku
proto se zbláznily... a začaly si snít o nesmyslných opicích, letajících koštětích a... -
-
Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku
ne snít,ale kupovat a vyrábět *1* chápeš,že je to skutečný..? *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku
Jednou v londýně byl Koncert Avril.Jeli tam a nakonec když se s Avril fotili,tak... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku
waw skvelej pribeh *14* skoda ze to neni pravda *9* -
Potom se konala velká svatba a Avril si nás tak zamilowala, že nám dala nabídku, abysme se k ní nastěhovali a žily s ní, mno a mi to přijaly a dodnes s ní jsme v kapele teda já a Barča,... a ostatní jí pomáhají s parfémy - Elis a Hanča a ty co zbyly jí zase pomáhají s módním návrhářstvím, dnes žije šťastně s naším světoběžníkem a s náma ve velikých vilách ( po 3 letech nám totiž koupila každýmu obrovskou vilu - jako výplatu) a žijeme si šťastně a jsem jedna velká parta, která se každý den shází před prácí a po práci v Central Perk ... *14* The END ...
P.S. Doufáme, že se vám náš příběh moc líbil *14*
P.P.S. Nechcete někdo něco dodat? *7* *15* -
a byly moc rádi protože to Avrilce a jejich světoběžníkovy móóóc přály... -
a pak se s nima Avrilka zakecala a uspořádali velkou pařbu a nakonec se Avrilka a světoběžník vypařily, a ostatní je našli na balkoně, úplně zaláskovaný .... -
... je Avril pozvala na večeři a následně do jejího čistého a velkého a uklizeného a pěkného a nádherného domu *14*
-
-
-
-
-