-
Loučení ... to je děsná věc ... !!! xD
Tak lidičky, sice sem poslední dobou chodí jenom Kajuška a vy ostatní ani moc ne, ale to je jedno, stejnak se rozloučím !!!
Jedu na dovču ... tak tu nebudu skoror dva týdny ...
Ale víc než cokoliv jinýho slibuju, že si koupím něco Avrilky a hned po dovče budu mít polštářek, jupííí ... To bude asi to jediný na co se nejvíc těším a potom potápění, to miluju ... Vždycky plavu s taťkou příšerně daleko a krmíme rybičky ... ááá ty sou táák sldaký ...
Miluju VÁS and Avrilušku,... !!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Loučení ... to je děsná věc ... !!! xD
Jo a máte všeci moje číslo??? Na mobil?? Kdo ho má tak plsky přes internet mi pište na mobil všecičky novinky ať nejsem pozadu ... *1* *14*
Třeba mi napíšete při potápění že je CD a já se utopím, jak budu štěstím bez sebe ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Loučení ... to je děsná věc ... !!! xD
nikam nejed prosim me se bude stejskat! skym tu budu kecat? hanca vzdicky raci zdrhne kdyz ji zacnu otravovat a ostatni na otravovani sou nekde v haji *9* a ty se na me netesis? ts si me urazila! abych na tebe neposlala zraloka *15* jo a nezapomnen mi neco koupit *15*
-
-
-
WTH
Určitě jste si všimli, jak Avril zpívala What The Hell živě, v tom silvestrovské pořadu. Tak je to téměř úplně stejné jako je ta MP3. Na AvrilBandaids si dokonce mysleli že zpívala na playback. Playback to ale nebyl.
Je vidět že se nám Avril vypracovává k lepšímu. *14* -
-
Re: WTH
jo vsimla sme si. ona je jedna z mala kdo umi spivat na zivo *14*
-
-
...
Když došli do hradu tak první co udělaly bylo že otevřely huby do kořán a oči vyvalily az vypadaly jako ty kostry či staly vedle... Hrad ve vnitr totiž vypadal jako 5 hvezdickovy hotel ... Před nimi se rozkladalo 13 komnat ... Každy se řízeného do jedny jenom Bellys a Edwardos se nerozdelily a šli spolu do 13 komnaty... Bellys vešla první a viděla horskou dráhu řekla Edwardosovi aby se s ni svezl a Edwardos ji nechtěl nechat samotnou a tak jel s ni... Krky tmou a byla zima tak se k sobě pritiskly... Bellys zrovna zase balsnila jak je happy že ma Edu... A najednou ji něco vytáhlo z vagonu měla hrozny strach a najednou se objevila v místnosti kde byly mrtve Claire a Caroline ... Zacala Brečet a najednou se kolem ni objevil vir a byla spatny ve vagonu ... Ale kde byl Edwardos?? Byla tak vydesená že se bála co se děje... Kdyz se ocitla ve studené vode a najednou zacala voda stoupat... Bellys uz takle byla k smrti vydesená a bála se co se bude Dit dal ... Najednou ji to spláchlo a Bellys se točila ve spiralach šílenýho toboganu kdyz byla z toho venku tak se ocitla v místnosti plne šatů šperků a krásných bot... Chtěla ven ale neslo to najednou se ocitla zpátky Před hradem kde byla celá rodinka... Všichni mely v očích hrůzu... Edwardos hned běžel Bellys obejmout a hned se všichni rozběhly k tryskaci... Kazdemu se stalo to samé akorát v jinem poradi ... Všichni byly radi že sou živí a spolu a uz nikdy nejezdily na rodiny ani jiny výlety... Toť VŠE... Z tohoto příběhu takže pro VŠECHNY... Nikdy NECHOĎTE DO STRAŠIDELNEHO HRADU VE WONDERLANDU ... POKUD NECHCETE PROŽÍT TY NEJHORŠÍ NOČNÍ MURY ... -
-
Re: ...
Druhá část je ještě lepší než ta první, taková hororová. *15* Jako od Edgara Alana Poea. Mně z toho i trochu mrazí z těch komnat a čísel.
Protože vím že černá magie existuje, ikdyž si to nikdo nechce přiznat. -
-
Re: Re: ...
Tak to díky... Noo jako Míšo ja nevím jestli existuje či ne ale doufám a věřím v to ... -
-
Re: Re: Re: ...
Když řikám že existuje, tak prostě existuje, mám na to skoro až důkaz. protože taková shoda náhod není možná. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ja tomu taky věřím a mám taky dukaz ... Kdyz si vybavim všechny ty příběhy a Horory to přece nemuzou lidi jen tak vymyslet to od něčeho vzniklo a navíc všude na světe se děje tolik divnych věci že prostě není možný aby neexistovalo nadpřirozeno aspoň pro mě!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Nevim jestli ti nepřipadá, že sem si to vymyslel. Nevymyslel!
Opravdu to tam tak je. -
To nema chybu... Fikaný xD -
Jenomže já mám důkaz ještě lepší. Od téhle doby sem tomu začal věřit že něco existuje.
V českém středohoří je pět vesnic které se jmenují vždy po něčem černém. Černouček, Černuc, Černěves, Černiv a Černochov. Jsou od sebe vzdáleny vždy 13 kilometrů a pokud se na mapě všechny propojí tvoří pětiúhelník, tedy pentagram, symbol černé magie. Náhoda neni možná, a teď vysvětlujte, ti co na to nevěří.
-
-
-
-
-
-
:o)
Ahooj všetci *14* Uvidíme se zase zítra. *3* -
-
Re: :o)
Pááááááááááá *14* *14* *14* -
Re: :o)
*9* skoda ze uz des tak se mej ahoj
-
-
VIP
http://www.iprima.cz/videoarchiv
V IP zprávy 10.3. -
-
Re: VIP
ted byly seky jen ve výslovnosti .. předtím perlili víc! :D -
-
Re: Re: VIP
taky pravda...:D Ale už by se to mohli konečně naučit..:D -
-
Re: Re: Re: VIP
musíme jim dát lekci výslovnosti jejich jmen! :D
-
-
-
Re: VIP
zase ta dokonalá výslovnost... Laviň, Vajbly, Lalybáj...:D Pomóóc..:D
-
-
Ahoj xDD
Ahooj :)) -
-
Re: Ahoj xDD
Tu nikdo v neděli nebyl, co? :D Kačka celá žhavá koukala na Mira a já jsem hrál dobyvatele :o)
-
-
Avrilllll:)ú:)
tak tato holka je supr !!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Avrilllll:)ú:)
mas pravdu avril je super *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
avrilka je nej
Avrilka je prostě nej!!! *14* *14* *14* -
???
kdo přendal hlavní fotku ?? to de ?? tuta je o hoodddně hezčí něž ta černobílá fotka co tu byla........ avril je supérrrrrrr -
-
Re: ???
podle mě byla lepší ta černobílá *5* -
-
Re: Re: ???
NEŘEŠTE FOTKU,stejně to nemůžem změnit,a líbit se všem nemůže!! -
-
Re: Re: Re: ???
mě se libi:) -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Jj mě se taky líbí!!! -
Re: Re: Re: Re: ???
jj je hezka ta fotka
-
-
-
-
Re: ???
hlavní fotku nemůžu změnit nikdo jinej nž admin,kdyby to šlo i nám všem,tak by tady byla každou minutu jinačí fotka..to dá rozumek!! *15*
-
-
známe názvy dvou new písní
Avril v jednom rozhovoru prozradila názvy dvou písniček které budou na new cd!!
Tady je celý rozhovor
Přečtěte si exkluzivní reportáž o natáčení nového alba Avril Lavinge (anglicky). Práci na novém albu odstartovala znělka pro reklamní spot k Black Star. Avril prozradila názvy dvou písniček, které přehrála pro časopis Entertainment Weekly: “Everybody Hurts” a “Darlin”. Druhou skladbu, která má být klasický love song, složila už v 15 letech. *14* -
-
Re: známe názvy dvou new písní
Jo a není to s Facebooku? Tam je totiž přesně ten samej článek... -
-
Re: Re: známe názvy dvou new písní
helejte,je pravda že Avril napsala song pro Kelly Clarkson?Breakaway....je to hezká písnička mně se líbí a Kelly je dobrá zpěvačka žhe?:¨!!!.... -
-
Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
Avril je spoluautorka, viz:
"Breakaway" is a 2004 song co-written by Avril Lavigne, Bridget Benenate and Matthew Gerrard and produced by John Shanks. It was recorded by pop rock singer Kelly Clarkson for the soundtrack to the film The Princess Diaries 2: Royal Engagement by Disney Records, where it quickly became a charting single and video from the soundtrack. Later, it was included on Clarkson's second album, Breakaway, being released again by RCA Records as the album's first single. It was the first single in North America, Latin America and Australia, and the fifth single in Europe and Indonesia, from Clarkson's second album. -
-
Re: Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
*15* dík,ale nerozumím tomu *15* stačí když jsi naspal/a že je to spolumajitelka!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
Stručně: Tu písničku psali na objednávku pro studio Disney a film Deník princezny 2. Z písně se stal takový hit, že jej Kelly zařadila na své druhé album. -
Re: Re: Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
asi tak nějak no....
-
-
-
-
Je. :)
Ze stránek Facebook: Avril Lavigne Black Star (cz), kde to bylo v 8 ráno. *5*
Jinak článek byl zveřejněn na EW.com včera - 24.7. -
jo je to z facebooku,já tam chodím,a mám tam i profil!!!!tam se to všechno dozvídám *15* -
-
Re: Re: Re: známe názvy dvou new písní
Já tam taky chodím a taky mám svůj profil...vlastně jednou sem tam narazila i na tebe...! psala si tam nějaký komentář k Avril a blac star...!
-
-
-
Re: známe názvy dvou new písní
Týý jo... super!
-