Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

No jo..prostě Avril forever!Dúfám že vás všecky uvidím na jejím koncíku v Praze jasný? *1* *15*
  • avril.lavigne

The best

Avril je prostě nejlepčí!!!!! *14* *14* a ty kecy o ní, tomu nevěřim!!
    • ken

Re: The best

jo to mas pravdu co o ni pisu evril je proste nejlepsi *14* *14* *14* *14* *14*
    • erga

Re: The best

jasně tohle je spíš kráva světová.!!!!!!
      je pitomá *15*
    • Re: The best

coze?ty tem kecum o avril neveris jo?! to jak o ni rikali,ze je nejlepsi,nejhezci,no proste je super neveris jo? *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: The best

Myslim že nevěří spíš tomu že se z Deryckem rozcházejí, ale to ty určitě víš!!! *1* *1* *1*
        • veris-avril

Re: Re: Re: The best

Avril se s Deryckem nerozvádí :D
          • Re: Re: Re: Re: The best

nic nevydrži věčne *4*
            • veris-avril

Re: Re: Re: Re: Re: The best

jo ale teď se nerozvádí!!
  • vananneh

:)

HAPPY BARTHDAY TO YOU...AVRIL!!! *4* *4* *3* *14* *3* *4*
    • xkostex

Re: :)

vsechno nejlepsi avril!!!!!!!! *4* *14*
  • fifinka7

fotečky z dětství

http://www.youtube.com/watch?v=2q5G pPPYbio&feature=related <------ spooooousta fotek z dětství *14* *3* *1*
  • avriil--nejjjjjj

ahojky...Avril je upe nej!!!! Lowuju:-** best zpěvačka neá celym světe!! upáá supááá***bestiiiq!! *1* *1* *14* *14* *4* *15* *15* *14*
    • puspuspusinka

Re: avriil--nejjjjjj

Jo tak to máš úplnou pravdu *14*
  • sharpay1995

Tip???xD

Míšo mám pro tebe tip jak trochu zahnat nudu...xD V new Bravíčku je plakát Avril, malý článek o Avril a Text a překlad Alice...xDD
    • puspuspusinka

Re: Tip???xD

A dokonce i překlad jo? *14* Mno Alici už jakžtakž umím náhodou našli byse u mě chyby, ale třebas to oooooooooo dokážu bez chyby *15* *15* *15* ale jinak celkově taky bych zvládla ji zazpívat, ale muselo by to bejt s Avril aby nebyxly slyšet nedostatky *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: Tip???xD

no to te musim pochvalit ja v plagatech chameleon sem tak na pul pokazdy kdyz mam novej plagat naky musim vymenit protoze je nemam kam davam jen na okna a nabitek ale to mi mama zakazala *9* *15* jo a to oooooooo zvladnu taky i pospatku *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Tip???xD

Wooow...i po spátku jo??xDD No tak to bych teda neuměla..xD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Tip???xD

toje co? *15* to bys nezvladlas *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Tip???xD

*15* *15* no tak to musis mit v pokoji hotovou prodejnu nabytku. me mama nechtela dovolit lepit plagaty ani na stenu ale ja ji ignorovala *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tip???xD

Mno twl,... *15* po zpátku taky ale s textem *15*
              Mno Elis mě to zase taťka dovolí jenom na nábytek *15* takže si dokážeš asi představit kolik mám v pokoji skříněk a stolečků atd... *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Tip???xD

No tak řekni mi, kdo by "ooooooooo" neuměl, žhe??xDDD Ale s Avril..no tak to sme na to stejně..xDD Já taky jedině s Avril, ale ne zdůvodů jakýchsi nedostatků...ty mě nehrozí...vždyť chodím na hudební školu...sice nehudební třída, ale to už je jen detail..x.DDD
    • puspuspusinka

Re: Tip???xD

JoJo já vím, s Elis už sme to všecko probrali a plakát jak jinak než z Alice žhe *14* , ale je moc krásnej, chudák stará Avrilka půjde zejtra do krabice, protože je konečně new plakát ketrej půjde místo ní *14*
      P.S. Elis v plakátech zase takovej chameleon nejsem !!! *14*
      P.P.S. Ty plakáty víte u mě v pokoji jich je milión a Avril má asi 48 placů tak jeden z nich musím vyměnit *14*
  • puspuspusinka

Tak co budeme dělat ....?

*7* *7* *7*
    • bambusanka

Re: Tak co budeme dělat ....?

hmmm.... můžeme vymyslet nějakej příběh :D *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak co budeme dělat ....?

proč ne *15* *15* *15*
        bude zasejc prdel *15* *15* *15*
  • lilinka007

Yeah!!!

To je super!! *14* *14* *14* *14* *1* *3*
  • puspuspusinka

City ... :-)

Víte co doopravdy cítím k Avrilce? Tu největší lásku ... Když si uvědomím, že se jí nedavno mohlo stát tak strašlivá věc a že jí miluju na de vše ... tak bych vážně hrozně těžce nesla kdyby se jí jenom vlásek zkřivil, a proto sem ráda že má Brodyho, Avrilka je vyjímečný človíček, druhá taková Avrilka se na světě nikdy nenajde, je správně střelená a úžasná !!! A Já jí právem miluju ...a nikdy jí nechci ztratit a ten polštář bude snad to nejvíc co budu milowat ve svym pokoji ... Vážně je Avrilka pro mě ten největší a nejvzácnější poklad na celé Planetě !!! Je dokonalá ... a pro mě je to nejvzácnější co na světě vůbec existuje, je to nenahraditelný a úžasně praštěný stvoření ...!!! *14* *14* *14*
    Avril Miluju Tě z celého SRDCE !!! Jsi vážně nejlepší ... *14* *14* *14*
    • xkostex

Re: City ... :-)

kdyz tohle ctu chce se mi brecet! jako nemam nic co bych mohla dodat naprosto stebou souhlasim.uzasnejsi a strelenejsi clovek neni a uz nikdy nebude. Avril je poklad nejveci a nikdy ji nechci stratit! prote miluju te!! *14* *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: City ... :-)

Jonoooooooooo... *14*
  • kvatro

YouTube

Tak ale zpátky k Avril *1*

Včera sem našel tyhle dvě videa, jsou to cover verze písničky Imagine od Johna Lennona. Jedno od Avril a druhé od Lagy Gaga.

http://www.youtube.com/watch?v=CP8kI6FqRlI
    http://www.youtube.com/watch?v=uQRuYS_h-Vs

U Lady Gaga jsem se akorát utvrdil v tom jaká je to kráva. Zpívá si to po svém, tim jejím stylem a připadá mi že vůbec nemá úctu k tomu textu, k těm slovům. John Lennon by se z toho obracel v hrobě. *15* Ale to je věc názoru. Verze od Avril je krásná a je srovnatelná s originálem. *14*

jaký máte názor vy? *4*
    • vterinka

Re: YouTube

Tak verzi od Avrilky znám dávno a mám ji moc ráda. Znala sem ji dřív než originál, ale LG se mi fakt nelíbí, hlavně jak vypadá, ji se dá fakt maximálně poslouchat! x(
    • sharpay1995

No tak... Avril je jasná... skoro stejný jako originál... a Lady G.. tak ona je prostě ona... máj svůj styl, a zpívá v něm vše... to asi tak vše co se dá ktomu dodat... jen musím podotknout, že já osobně si nemyslím že by bala Gaga kráva... v celku jí mám celkem dost ráda...
    • puspuspusinka

No myslím, že je to až udivující, ale můj názor se shoduje s tím tvým ... šokující že?? *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit