Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Facebook

Když už tady Elis nakousla pořadí Avril. Tak se ještě zmínim že na Facebooku je aktuálně na 16. místě. Před ní jsou takový "díla" jako třeba Akon, Beyoncé nebo Justýn Bobr. Na prvém místě je Michael Jackson kterého zanedloho sesadí Lochneska *16* *16* U ní mi třeba hlava nebere jak může mít na YT návštěvnost 8 mil. za tři dni. to je asi 1850 za minutu. *15* *15* To je vážně ujetý, a má tam pouze audio. *1*
    • puspuspusinka

Re: Facebook

Dbilita... Ty lidi nemaj mozek tvé lochnesska a takou návštěvnost.... No coment *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Facebook

Věříš mi, že já to i celkem chápu? :)
        • kvatro

Re: Re: Re: Facebook

Tak to si borec! *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Facebook

no.. já to vím..:D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Facebook

Oh yeah. You know everything, Ms. Squawk. *15*
  • puspuspusinka

Sprcha... xD

Zlatíčka moje ... na 15 minut Vás opouštím ... *1* Potřebuju se pořádně vysprchovat dokud sou všichni v tahu a je teplá voda, už sem měla 3 dny po sobě studenou jak svině ... a mě už to nebaví ... *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Sprcha... xD

No kde ste sakra???????
  • Je super

avril jsi super
  • AVRILKA je KING!!!
  • je super

Já mam Avril moc moc ráda. Líbí se mi jak zpívá a jak je krásná, ale její vkus, co se týká oblečení se mi moc nezamlouvá. *4* *14* *14* *14* *4*
  • Avrilka

avril je prostě úžasná nejlepší na světě
  • k shopu!!

sem trumbera:D nedala jsem odkaz:D
    abbey-shop.blog.cz:))
  • Ty krááásoooo... xDD

Tak to sem teda nemohla, jako splést si Avril s nějakou Markétou, to je i na mě moooooc *1* *1* *1* *1* *1*
    A Kubíku cože že se tu taky ukážeš *1*
    • sharpay1995

Re: Ty krááásoooo... xDD

Nějakou Markétou??? Ty neznáš konvičkovou nebo co???xD
      • puspuspusinka

Re: Re: Ty krááásoooo... xDD

NE!
        Já žádnou posranou konvičku neposlouchám, pro mě jenom Avrilka Ashleynka Vanessa a pak třeba SP a nebo GD ale nějaká česká konvička je mi ukradená *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Ty krááásoooo... xDD

no neříkej mi že zrovna ty si nesledovala ČeskoSlovenskou Superstar???
          • Re: Re: Re: Re: Ty krááásoooo... xDD

Já nemůžu, u nás je dj u telky tatka a ten superstar nesnáší !!! *9*
  • vterinka

Hezká fotka

Ahojky, našla jsme fajnou fotku, ta se mi líbí. http://www.facebook.com/permalink.p hp?story_fbid=108330385911595&id=10 0001333855057#!/photo.php?fbid=1648 06886899814&set=a.122040477843122.1 1591.101946899852480 *3*
    • sharpay1995

Re: Hezká fotka

Ano... má tam velmi zajímavý výraz..:D
      • vterinka

Re: Re: Hezká fotka

takový crazy xD
        • kvatro

Re: Re: Re: Hezká fotka

To je taková trochu "nečekaná momentka". To vypadá každej crazy *15* Ale rozhodně lepší než ty fotky "paničky" jak psala kačka.
          Ty fotky se mi doela líbí, jenom se mi nějak příčí že je nafotila zrovna Avril.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Hezká fotka

Závěr je fakt hezký, že se ti to "příčí" že to fotila zrovna Avril, ale co naděláme ....
  • puspuspusinka

EHM

ZMĚNÍME TÉMA NE?? HITLER A VRAHOVÉ TO JE JAKO FAKT ÚŽASNÝ PROBÍRAT TO U AVRIL *15* *15* *15* THE END ... RAČI ZMĚNA ... A HNED ... BUDU VÁM NĚJAKOU POHÁDKU FAKT MUSET NAPSAT PROTOŽE TOHLE SE NEDÁ ... !!! *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit