-
Facebook
Když už tady Elis nakousla pořadí Avril. Tak se ještě zmínim že na Facebooku je aktuálně na 16. místě. Před ní jsou takový "díla" jako třeba Akon, Beyoncé nebo Justýn Bobr. Na prvém místě je Michael Jackson kterého zanedloho sesadí Lochneska *16* *16* U ní mi třeba hlava nebere jak může mít na YT návštěvnost 8 mil. za tři dni. to je asi 1850 za minutu. *15* *15* To je vážně ujetý, a má tam pouze audio. *1* -
-
Re: Facebook
Dbilita... Ty lidi nemaj mozek tvé lochnesska a takou návštěvnost.... No coment *15* *15* -
-
Re: Re: Facebook
Věříš mi, že já to i celkem chápu? :) -
-
Re: Re: Re: Facebook
Tak to si borec! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Facebook
no.. já to vím..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Facebook
Oh yeah. You know everything, Ms. Squawk. *15*
-
-
-
-
-
-
Sprcha... xD
Zlatíčka moje ... na 15 minut Vás opouštím ... *1* Potřebuju se pořádně vysprchovat dokud sou všichni v tahu a je teplá voda, už sem měla 3 dny po sobě studenou jak svině ... a mě už to nebaví ... *1* *1* *1* -
-
Re: Sprcha... xD
No kde ste sakra???????
-
-
Je super
avril jsi super -
AVRILKA je KING!!!
-
je super
Já mam Avril moc moc ráda. Líbí se mi jak zpívá a jak je krásná, ale její vkus, co se týká oblečení se mi moc nezamlouvá. *4* *14* *14* *14* *4* -
Avrilka
avril je prostě úžasná nejlepší na světě -
k shopu!!
sem trumbera:D nedala jsem odkaz:D
abbey-shop.blog.cz:)) -
Ty krááásoooo... xDD
Tak to sem teda nemohla, jako splést si Avril s nějakou Markétou, to je i na mě moooooc *1* *1* *1* *1* *1*
A Kubíku cože že se tu taky ukážeš *1* -
-
Re: Ty krááásoooo... xDD
Nějakou Markétou??? Ty neznáš konvičkovou nebo co???xD -
-
Re: Re: Ty krááásoooo... xDD
NE!
Já žádnou posranou konvičku neposlouchám, pro mě jenom Avrilka Ashleynka Vanessa a pak třeba SP a nebo GD ale nějaká česká konvička je mi ukradená *1* -
-
Re: Re: Re: Ty krááásoooo... xDD
no neříkej mi že zrovna ty si nesledovala ČeskoSlovenskou Superstar??? -
-
Re: Re: Re: Re: Ty krááásoooo... xDD
Já nemůžu, u nás je dj u telky tatka a ten superstar nesnáší !!! *9*
-
-
-
-
-
Hezká fotka
Ahojky, našla jsme fajnou fotku, ta se mi líbí. http://www.facebook.com/permalink.p hp?story_fbid=108330385911595&id=10 0001333855057#!/photo.php?fbid=1648 06886899814&set=a.122040477843122.1 1591.101946899852480 *3* -
-
Re: Hezká fotka
Ano... má tam velmi zajímavý výraz..:D -
-
Re: Re: Hezká fotka
takový crazy xD -
-
Re: Re: Re: Hezká fotka
To je taková trochu "nečekaná momentka". To vypadá každej crazy *15* Ale rozhodně lepší než ty fotky "paničky" jak psala kačka.
Ty fotky se mi doela líbí, jenom se mi nějak příčí že je nafotila zrovna Avril. -
-
Re: Re: Re: Re: Hezká fotka
Závěr je fakt hezký, že se ti to "příčí" že to fotila zrovna Avril, ale co naděláme ....
-
-
-
-
-
EHM
ZMĚNÍME TÉMA NE?? HITLER A VRAHOVÉ TO JE JAKO FAKT ÚŽASNÝ PROBÍRAT TO U AVRIL *15* *15* *15* THE END ... RAČI ZMĚNA ... A HNED ... BUDU VÁM NĚJAKOU POHÁDKU FAKT MUSET NAPSAT PROTOŽE TOHLE SE NEDÁ ... !!! *15* *15*