-
achjó
Pomoc asi umřu možná budu mít totiž 4 na výzo a to mam 1 a 2 a jednu 3 awe ten debilni Nosek mi chce dát 4 !!! já ho ták nasnáším !!! *10* *8* *16*
Jaký bude u vás předpokládám že samý dyž se tu ták pilně mučíte !!! *15* *15* *15* -
-
Re: achjó
mno výzo by mělo bejt celkem dobrý :) teda doufáám xDxD akorát z fyziky trojka..bléé....a z bižule 2...ale to píšu závěrečnou písemku v pátek ..néé...a jinak samíí 1 *3* *3* -
-
Re: Re: achjó
mno na základce jsem v devítce měla nakonci 2 dvojky a jinak samí....ale tedko se učim jak debil každej den a je mi to stejně s prominutim k ho*nu, protože dostávam 3 4 a 5 mno a možná budu mít taky 4 na výzo....ale sere mi to páč jestli to poseru hodně ta nedostanu kytaru *10* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: achjó
ja budu mit 4ku z cestiny a nejspis i z fyziky jinak budou hodne trojek a par dvojek a jednicek -
-
Re: Re: Re: Re: achjó
Tak já budu mít samí až teda možná na matiku...tam bude možná za 2...což je pro mě katastrofa....xDDD Ale na to že se učím jenom zřídka to není tak strašný...DD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: achjó
tak to promííííň *9* *3* *14* *15* , ale stejnak se musím začít šprtat !!! abych to takle nedotahovala na konci !!! uffffff už mě čeká jenom ájina a konečně budou známky vyřešený !!! uffff *15* *15* -
ty!!!! neříkej mi šprtko...xDDDDD já sem na to šíleně hákliváá a to z toho důvodu že se doma učím jenom hodně zřídka a většinou se učím jenom těsně před hodinou.....xDDD Hej ale sem dobrá bo mi na čtvrtletí vycházela 3 z Př a sem to vytáhla na 1.... sem málem dostala infarkt jak mi to učitel řekl bo sem to absolutně nečekala....xDDDDDDD -
ja na znamky moc nekoukal...hlavně že sem tu školu udělal *1* *3* *9* -
já sem tkyv tercii !!! *4* *14* *3*
Téééda Hani ty si taková šprtka *15* to te to bawí ?! *7*
Jinač sprominutim Janci awe Zac se mi fakt nelibi *15* *15* *15* příde mi přeslazenej !!! *15* *15* jinac budu mit samy plus naky 2 a jednu bo dve 3 záleží estli mi dá 3 bo 4 !!! awe on mi dá 3 já ho překecáám tkže to nebude zasejc tk moc děsný !!! *15* *15* *15* bojím se tý 4 awe snad ho překecám a pak se začnu šprtat Hani můžu se tu s tebou učit ?! *7* *15* myslím že by mi to pomohlo teda estli ti de ta debilní chemie fakt nwm na co mi bude !!! *7* *10* *15* *15* a z fyz budu mít 2 me sere som chtela 1 a z máti za 1 jinac z ty debilní chemky me uz fakt de na nervy !!!!!!! *9* *9* *13* *15* *16* *10* *1* -
já jsem na gymplu..v tercii..to je ako osmička..
-
-
Re: Re: Re: Re: achjó
a v jaký jsi? -
-
v osmi -
já budu mít asi 4.z matiky,3.z ČJ,2.z AJ,3.z NJ,2.z PŘ,2.Fy,2-3.Chemie...jinak samý..=)...
-
-
-
-
-
-
Tak a je konec !!!
Tak a je konec!!! Teda jako Angeli já sem te varovala že mi tohle nemáš dělat, dit sem z tebe se málem udusila, budeš mě mít na svědomí a ne on zase začíná a tedka se k němu přidala i Hanča ta už je tky fakt normal pecka !!! *14*
A je konec máte mě oba na svědomí ještě jednou a sem mrtvá jako tohle bylo moc takový výtlemy sem tu měla teda jako já myslela že to fakt nepřřežiju prej bacha na tu vodu nebo aby nedorazil na Pluto, jako až mi vy 2 budete líčit vaši cestu do Brazílie tk to se mnou asi fakt šlehne !!! *15* *15* *15* *15* *15*
*lol* *15* *lol* *15* *lol* *15* *lol*... -
-
Re: Tak a je konec !!!
Kamarádko, tak tohle ještě vážně nic nebylo!!!xDD Si počkej až ti vylíčime naše cesty do Brazílie...xDDD -
-
Re: Re: Tak a je konec !!!
a sakra *15* -
-
Re: Re: Re: Tak a je konec !!!
to se tu budem valet smichy vsichni *1* uz ted mam vytlemy *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak a je konec !!!
jj já už tky jenomže já to narozdíl od tebe nepřežiju páč sem nenapravitelná a vždycky si ke kompu vezmu sváču mno a pak to dopadá jak to dopadá normálně se dusím! *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak a je konec !!!
a mam nastesti svuj komp a mama na me rve jen kdyz poprskam nebo poleju koberec *1* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Nemám co dodat..x.DDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
mno ty woe tk to máme společný si měla vidět tatku jak řval když sem mu poprskala komp a za to může jen a jedině Kubík *15* -
ja to mozna taky nepreziju *1* jo a ja se dusim jen nekdy vecinou prskam vodu kdyz piju a tlemim se najednou *1*
-
-
-
-
-
-
...
Doufám, že dneska zase všichni nezmiznete v 9 hodin ... máte všichni večerku nebo coo??? *7* *15* -
-
Re: ...
No večerku sice nemám ale po hooodně dlouhé době jsem šla dřív spát, což je před 11 hodinou, protože to není žádná sranda chodit spát po 11 večer a vstávat v 5. a dneska bych byla ráda v posteli do devíti, nejlépe v osm, tak se chci jít učit, at už to mám za sebou. *3* -
-
Re: Re: ...
Vy ste cvoci, já du až ve 12 a v 5 stávám abych udala úkoly a vše do školy *15* -
-
Re: Re: Re: ...
no tak nwm kdo je tu větší cvok, lae každopádně aspon sedíš doma na zadku *1* *1* *1* Já jedu půl hodky busem, pak půl hodky vlakem, pak 15 minut tramvají a o půl osmé, i dřív sem ve škole. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Kup si vrtulník a přistávej na střeše školy. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
dík za radu *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: ...
to jestwe nevim na zejtra mam do skoly jen domacak z fyziky kterej nechapu tkaze pokudse najde nekdo kdo ji chape at da vedet tak snad ne *15* -
-
Re: Re: ...
Máš to udělat jednoduše, když něco nechápeš tak se di vožrat a pak se oběs na hajzlu a je po problému tj ta nej terapie *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
na to zapomen rada bych se dozila aspon 16tin -
-
No co je jako toto? Vy se tu bavíte o takových věceh.
Pokud se snad chce někdo oběsit, tak lepší je se na záchodě rozřezat motorovou pilou a potom se postupně spláchnout do hajzlu. Čistá práce.*15* *15* -
-
Vy jste si tu s tim začaly! -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* boze ty ses morbidni miso jak sis ho mohla vzit? *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
*15*
Já to taky neskoušela, ale Jitka joo ožrala se dorazila domů máma jí seřvala a zmlátila a ona jí řekla fajn nesnášíš mě tak já se oběsim a máma na ní jo a kde prosimtě ... a ona se zavřela na hajzl a řekla na záchodě *15* *15* *15* Jakoo já měla doost *15* -
-
No oni mají ještě tu šňůru na hajzlu ... takže by se na ní namotala pak spláchla a bylo by to *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* jo a jak by se ji to povedlo *15* *15*
-
-
-
-
-
-
YouTube
Kousek videoklipu WTH
http://www.youtube.com/watch?v =fX7RbbpqxNM&feature=player_embedde d
Premiéra v neděli. -
-
Re: YouTube
Juhůů tak to je the best message of the day! *14* *14* *14* *14* Už se moc těším! *14* -
-
Re: Re: YouTube
Vidim že by si mohla Avril napsat dopis sama. *1* Jak se tu oháníš s tou angličtinou. *15* -
-
Re: Re: Re: YouTube
Perdone mi amigo, já ji mám ráda a baví mě, tak proč sem tak něco anglicky neříct. Já už mluvím česko-slovensko-anglicko-španěls ky. *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: YouTube
Oui oui mademoiselle. Veď na tom nieje nič zlého se občas porozprávať cudzým jazykom. Že áno. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: YouTube
Hehe, jak se z toho snaží vykroutit. *15* -
né na 6ermance, ale na Těrlické přehradě, ta je blíže..!!! :D :D :D *8* -
No teda, takové fámy vytváří. *15* *15* *15* -
Potápění a plavání trénuje na Žermanické přehradě. Místní tam o ní hovoří jako o české Lochnesské příšeře. *15* -
Ta by byla dobrá na potápění, to by se plavalo jedna radost. *1* *1* *1* *1* *1* -
To sem se ale ještě zapokmněl zmínit o tom když jí stoupne na ruce.
To je má potom jako lopatky kolesovýho rypadla. *15*
Do kamenolomu s ní. *1* -
Tak to má super, aspon má lepší stabilitu, ale v tom případě nechápu ty její placáky na podlahu v těláku, asi zakopává o vlastní nohy jak je má velké. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Máš to zakázaný. *15*
Hanka má doma zase zakázaný mluvit česky. Musí mluvit hindsky. Doma maji totiž místo domácího mazlíčka indického slona. A když něco řekně česky, tak jí vždycky za trest dupne na nohu.
Potom má nohy jako bobří ocas. *15* -
Hej, hej, naozaj s tebou súhlasím. *15* *15* *15* *15* Len doma to mám zakázané. *9*
-
-
-
-
Re: Re: YouTube
Tak tentokrát se už těším s tebou.
A do vydání alba zbývá už jeonm 1032 hodin. *15* -
-
Re: Re: Re: YouTube
No sláva! *15* *15* *15* *15* ... vidíš jak to letí. *3*
-
-
-
-
WTH
video z natáčení WTH..♥ :)
http://www.avrillavigne.com/us/ news/what-hell-video-shoot -
-
Re: WTH
To už tu bylo předevčírem, ale opakování je matka moudrosti xDD je super! *14* -
-
Re: Re: WTH
No dobré jako..:D Tak se mi to tady mezi všema těma "inteligentníma řečna" trochu stratilo mno..:D :D Ale ano, opakování je matka moudrosti..:D :D -
-
Re: Re: Re: WTH
Hanka se tady v těch "inteligentních řečích" už vůbec neorientuje.
Je to Hanka v říši divů.
"I found myself in Wonderland", pokaždý když sem vleze. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
:D :D No jasně... :D :D Však ty si ještě neslyšel o tom mega novém trháku... kde se hrabe nějaká Alenka teď je na scéně Hannah in Wonderland..::D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH
Jsem ráda, že se mnou s nadšením souhlasíš xDDDDDD -
*1* *1* *1* *1* -
No to je objev století.
To je rovnou na Nobelovu cenu. *15* -
Jo no, ale vše co se říká o ženských, tak to platí na chlapy! Jsou to drbny, zvědaví jak nwm co a cíťové to jsou! :D:D:D -
Kecy... stejnak do za chvíly zapomeneš..:D :D :D -
No dobře, nechete mi to říct. To si budu pamatovat! *15* *15* -
Přesně..! :D :D A že prý jenom ženský jsou zvědavý..:D :D :D -
Nic, co musíš vědět *15* *15* *15* -
Co vy tady ten spolek Kačka a Hanka?
Co tady na mně zase vymejšlíte? *15* -
*1* *1* *1* *1* *1* vidíš, učíš se rychle *15* *15* *15* *15* -
Tak jako..:D .D To bylo z toho rozrušení..:D :D Samozdřejmě.. to co tu plácáš jsou samé nesmysly..! :D :D :D -
tak máš zapírat a ne mu dát za pravdu! *15* *15* *15* *15* *15* -
Co si jako myslíš že tady děláš...?? To je tajný... teď si to celé pokazil, tyhle informace se měli dostat na veřejnost až za rok...!!! :D :D -
Hmmm....
A další díly se jmenují:
Hanka a hovno mudrců
Hanka a tajemný záchod
Hanka a vězeň z Mírova
Hanka a zmrzlinový pohár
Hanka a školní řád
Hanka a školník dvojí krve
Hanka a relikvie smrdí
To budou teprve trháky.... *15* *15*
-
-
-
-
-
Co říct... bude to BOMBA!!!!!!!...:D :D *14* *14* *14* *14* *14*
PS: Avril vedle těch mega baskeťáků vypadá trošičku komicky, nemyslíte? :D :D
-
-
WTH
tady je zatím fungující odkaz na What the hell který je na youtube *3* -
-
a odkaz niet *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: WTH
Trošku malý sek..:D :D :D -
-
Re: Re: Re: WTH
ale jen trošičku xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Co děláte? *15* *15*
Mně ten odkaz od Kladíka funguje, ikdyž je neviditelný. *15* *15* Kladík nám sem dá fungující odkaz a vy si toho ani nevážíte. *15* *15* -
-
sory ty věštící hlavičko, ale nemám periferní vidění jako někdo ... *15*
-
-
-
-
-
-
Nazdárek kamarádi, koukám, že se tady stále vesele konverzuje *3* Chtěla jsem se vás zeptat, určitě jste už byli v Praze v kamenném obchodě Abbey Dawn, co všechno tam prodávají? Je tam toho víc než na webovkách?
-
-
Já jsem tam určitě ještě nebyl *15* Možná tak ve snu. Ale to si nepamatuju. *1* Ale myslim že tam maji to samé co nabízeji na webu. *3*
-
-
*15* *15* *15* uvidíme xd
-
-
Ahojky,
já jsem tam nebyla,chystám se tam,ale musíme vymyslet nějakej hotel na spaní :D protože pak hned domů , to je o ničem .
Tady je Iron Fist na stránkách ;)
http://www.ironfist.cz/index.php?show=search myslím ale že tam mají míň věci než uvnitř *3* nevím , až tam půjdu uvidím *3* -
-
No, jestli bydlíš daleko, tak to asi udělej, já to mám do Prahy asi 50 kiláků....
-
-
To se někdo má. *3* *1* Kájuš si musí před tu 50 přidat minimálně dvojku. *1*
-
-
Zkus Hotel pro psy. *3* Když přemluvíš Emmu Roberts, tak tě tam možná nechá. *15* Nebo Hotel California, ale ten si bohužel můžeš jen zpívat. Potom je v Práglu hotel Hilton, ten je hodně "levný". *1* A nebo taky jeden na Hradčanský s výhledem na Prahu a hrad, bez příplatku. *15* *15*
-
-
Míšo :D:D:D ... ty zas vymýšlíš! :D:D:D:D .. a v Hiltonu kdysi pracovala má kámoška :-))
-
-
Ale to já vždycky. *15* .....dokud ji nevyhodil za to, že kradla v hotelový kuchyni zlatý příbory. *15* *15*
-
-
heh, prý nic neřekl :D ještě svatého ze sebe dělej :D .. ale zloděje ze mě udělat můžeš, co?! :D
-
Já jsem neřekl ani jediný sprostý slovo. *15* *15* A už jsem to schytal.
-
Jak jinak xD .... ty jsi sprostý! :D
-
-
-
-
-
-
JO JO
Je to fakt skvělá zpěvačka a taky moc pěkná..
Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... http://ostrava-torr.myminicity.com
*3* *3* -
Předkapela
No tak už vím předkapelu bude to nějaká skupina která se menuje Imodium.Tenhle název slyším uplně prva no ale třeba to bude dobrý *4* -
♥Avril is my life!♥
AhQjky! Adia je Fakt super písnička! I LOféé Avril!!! No prostě Avril je můj život! *14* *14* -
-
Re: ♥Avril is my life!♥
Avrilka je prostě BEST..!! *14* -
Re: ♥Avril is my life!♥
jj ale má více písniček které nejsou na cédečku a jsou moc pěkný ale avrilka to prostě upe pěkně prožívá je nejlepšejší *14*
-