-
...
Tak jsem se Vám vrátila, a ani jsem se neutopila ... *15* *14* -
-
Re: ...
To jsme rádi. *1*
Kačko, o čem sis povídala s tou kámoškou z planety X? -
-
Re: Re: ...
nějaký zvědsavý ne? :D o čem bych si s ní asi mohla povídat? .. když zapojíš mozek, tak ti to moožná cvakne xD -
-
Re: Re: Re: ...
No tak si to nech. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
takže necvaklo? xD ty máš dlouhé vedení! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
hmm.. spíše Roman :D:D:D ♥ ale mIro taky .. RD- Rosemaid, kapel od Mira a TP The Paranoid, tam hraje Romi ♥ -
Promiň ale já ty zkratky chápu jako Rodinný domek a Teplice. *15* *15* -
Miro je asi tvoje posedlost, hádám dobře? *15* -
Miro, RD, TP, koncerty!! :D:DD -
Prostě mi necvaká, když nechci. *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojík :-)
Tak jak je??? *3* -
-
Re: Ahojík :-)
no ahoojky xD -
-
Re: Re: Ahojík :-)
Zdááár *1* *1* *1*
-
-
Re: Ahojík :-)
cauu no skvele konecne sem byla venku a zuzooo co ty? *15* -
-
Re: Re: Ahojík :-)
No šupa den ... a hádej co sem dělala po škole ve městě ... *15* *15* Jako já dneska měla dost ... a nejvíc ve škole o bižuli *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojík :-)
to netusim oslavovala si zes dostala 3ku? nebo behala po meste jak silena to nevim povidej -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík :-)
Nee... *15* Byla sem s Elčou a Bohušem ... *15* *15* *15* A pak Elča musela jít jakoby domu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík :-)
twl tak kdybys rekla hned ze to sou dlazdicky tak to pochopim ale kdyz reknes kocici palice tak jak mam vedet co to je? -
No to víš všem kočkám je tu ufikly *1* *1* Pakoo *1* *1* -
mame teda asi jen na jedny tretine ale mame *15* mmnt jaky kocici hlavy? to jim je usekly a daly tam nebo co? to sou surovci fuj! -
Wole vy máte na náměstí trávu??? *1* *1* *1* *1* No mi teda ne mi tam máme nomrální asfalt a kočičí hlavy *1* *1* *1* *1* A povlusaly sme hlavně kašnu *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* tak tos mela zuzo odpoledne ja ho stravila cekanim *15* jo a skoda ty coly no ale aspon ste zalily travisku bude hezky rust a bude mit prichut cola ala z huby vyflusnuta -
No tve ale kdybys jí viděla ... *15* *15* Ona jéééjda oni už jsou 3 hodiny no to je mi pozdě, Vám dvěma asi nebude vadit když Vám odejdu na autobus víte no to no my vlastně jo no jedeme k babičce tak ahojky a užíte si zbytek dne ... *15* *15* Pak mi ještě řekla miluju tě obejmula mě a už zdrhala a ještě se tak jako otáčela se zářivým úsměvem a když zalezla za roh tak sme vyprskly smíchy a pak sme si šli koupit coca colu sedli sme si na lavičku a povídaly si no a teďka já tam z něj chcípala smíchy a pak přišel Kitty Davídek a to už sem umírala *15* *15* S těma dvěma bejt najednou už nikdy nemůžu ... coca cola nakonec neskončila ve mě ale byla vyprskaná před lavičkou i Bohušu jí tam prskal *15* *15* *15* -
jakoby? to zname chtela vam nechat imtimco doufam zes toho vyuzila *3* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Jestli bude prodejna i v Praze, tak to se tam asi všichni potkáme. *3*
-
-
No nevim, jestli nerozšířeji sortiment pro kluky, tam se tam potkáte beze mě. *15*
-
-
třeba tam budou něco mít , uvidíš *3* *15*
-
-
Jdu zavolat Avril na mobil, ať tam do těch svejch shopů kouká přihodit něco pro kluky. *15*
-
-
-
přesně tak *3* bylo by to perfektní *4*
-
-
nej nej nej
Avril je proste nej..moc ji miluju jak se oblíká jak zpívá a je prostě supr.tak ahoj Avril:Si NEJ NEJ NEJ NEJ.... -
Avril je Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já mám za Avril od malicka nej...spěvačku a chci být jako ona!!!Mám všude jeji plakáty!!!ám ji radši než rodiče!!! *14* *14* -
-
Re: Avril je Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
ja mam radsi teda rodice ale avril je taky dobra *1* *15* ja ji proste zboznuji *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
avril
Písne avril na dopis????????????????? *3* *1* *1* -
-
Re: avril
hm to by mě taky zajimalo a jestli jo tak někde za 4 roky možna *14* -
Re: avril
odepise? *3*
-
-
uuuuuuuuuuuáááááááááááá uuuuuuuuuuuuááááááááááá
Hej děcka,1 července vrthnu do obchodů jak huriká,má u nás být black star!!tak snad..!!co vy? -
B-DaY
*14* Happy Birthday Avril *14* Užïj si narozeniny *14* *14* -
Dobrou Noc !!!
Dobrou Noc !!! *14*
Jako já si myslím že už je trochu moc pozdě nn? *15* Přece jenom už bude půlnoc takže já du spinkat takže dobrou noc !!! *14*
P.S. Sladké sny Avril, a Sladké sny vám všem !!! =) kromě opice samozřejmě za tu ránu jí přeju jenom ty nevětší noční můry !!! *15* -
jááá
uááá já jsem něco vyrobilááá *14* *14* blend s Avuškou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
chápete to?já? co neumí s grafikou..? uááááá
http://www.imagebam.com/image/f4c21c75372371
doufám že je to ono =D *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jááá
Dóóóst dobrýýý *14* -
-
Re: Re: jááá
fakt pekny
-
-
Re: jááá