-
new cd
četla jsem že by nový cd mělo vyjít snad už 1 července tak snad no *3* -
-
Re: new cd
To by bylo fajn! *4*
Můžu se zeptat, kde jsi to četla?
-
-
narozky
všechno nejlepšíí -
...
Hele Michale, a nechceš takle náhodou proměnit v kojota rovnou všechny??? *15* -
-
Re: ...
No hele, to neni špatnej nápad. *15* -
-
Re: Re: ...
michale zacinam se te bat! -
-
Re: Re: Re: ...
Pošlu na Vás mozkomory. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
no pockej ja zavolam The Best Damn Princes a ta ti nakope moskomory! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Na svatýho jindy.
-
-
-
-
-
-
Když už...
Když už jsme tu tak u toho..:D Tak já si přesně pamatuju, jak se tady oběvila Elis..., protože asi den předtím jsem se dívala na Evanovu diskuzi a viděla, že tam v podstatě píše jenom jeden uživatel. nějakéj xkostex s profilovkou Evana..:D No a den na to se to stvoření oběví aji tady, zčista jasna jako blesk a začne tady psát jak miluje Avril..:D Asi ještě měsíc potom, co se tady ukázala, jsem nevěděla, jestli je to holka či kluk..:D :D Ta fotka mě totiž strašně mátla..:D -
-
Re: Když už...
*15* *15* tak na to si uz nepamatuju *15* a vis ze ma nekdo problem poznat jestli sme holka nebo kluk i kdyz me vidi? *15* -
-
Re: Re: Když už...
až tak? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Když už...
co az tak? tak jako kdyz chodim oblecena jak kluk tak se ani moc nedivim ale podle dlouhych vlasu vecinou usoudi ez sem holka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Když už...
no že tě ani v reálu nepoznají :D ... to mi připomíná, že mého bratránka a souseda taky lidi mívali za holky xDDD
-
-
-
Re: Re: Když už...
*1* *1*
-
-
-
???
Hey to už je divný .. kde sakra Míša jee... *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ???
nevím, třeba mu vypadl net nebo nevím .... -
-
Re: Re: ???
Blbost ... to by se nestihl odhlásit ... -
-
Re: Re: Re: ???
no však, by se nestihl odhlásit, prostě by mu to kleklo a je to .. tak mu napiš sms -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Psala jsem že nejsem žádná stíhačka, třeba musel jít pryč, a má něco důležitýho ... nechci ho otravovat ... co já vím co a kam šel ... *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
taky pravda .. třeba se to dovíš až příjde ;-)
-
-
-
-
-
-
Tak Avril prý dokončila své páté album. To je bezva, už se moc těším. *14* *14* *14* *5* *3* *4* *14*
-
-
juchu *14* *14* *14*
-
-
Nejlepší zpěvačka
Avril je nej. zpěvačka. má nádherný písničky a klipy!! Mám jí hrozně ráda!! -
coze?
hej Tomas,kams dal oci?derick je nejen desne hezkej,ale dela i suprackou muziku!ja bych si urco vybrala derycka! -
-
Re: coze?
musim souhlasit!! taky bych si vybrala Derycka -
-
!
super kiki,dik za podporu! *1*
-
-
-
shopy
Hoyk,neznáte někdo nějaký český shopy kde bych našla věci s Avril??prostě aby ten odkaz končil cz...chápete ne??já mám z metalshopu batoh,ale už jinačí šhop !!* -
-
Re: shopy
ASi v Praze. *4*
-
-
happy birthay
Happy BIRTHAY!!!!!AVRIL *3*