-
no tak
lidičky všechno nej do novyho roku a neožertese zas tolik *1* *3* *4* -
-
Re: no tak
no tak tobě taky všechno nej, ale mi ještě nemáme zas takoví věk na abychom se o Silvestru ožrali...narozdíl od tebe...xDDDDD -
-
Re: Re: no tak
tak preju vsecho nej. a rada bych se ozrala ale nemam skym *9* -
-
Re: Re: Re: no tak
mno já už jen kvuli tomu jak mi bejvá špatně zůstanu u colly *1* ....a taky přeju všem ještě jednou všechno nej *3* -
-
Re: Re: Re: Re: no tak
ja měl jen dva panačky:D...no heledte viděl sem i 10 lety co chodily venku a motaly se ,jak nevim co *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no tak
*1* nemelas v ti kole neco prilitiho? *1* -
mno tak sem nakonec měla taky jedno pivo mno, ale jako musím popravdě říct, že v tanečních se mi motala šiška i po tý colle XD *1* *5* -
ja se delila o jedno teply pivo se 3ma kamoskama *1*ale jinak silvestr nemel chybu
-
-
-
-
-
-
všechno nejlepší.....
Všechno nejlepší Avril hodně štěstí zdraví. *14* *14* *14* -
Dotaz
Ahojky holky, když ste takové odbornice na Avrilinin hlas, tak mám pro vás další video.
http://www.youtube.com/watc h?v=6eyZ8QefUng&feature=player_embe dded
někteří říkají v komentech, že to není ona, lae já si myslím, že to ona je, hlas je ji dost podobný, pokud není uměle upravený, a proč by taky celou dobu říkali: "Avril Lavigne" kdyby to nebyla ona?? -
-
Re: Dotaz
Jžš tak teďka si mě dostala ...
Jakoo fakt newim, ale Avrilce to podobný jee ... třeba je to jeden z new songů?? *14* -
-
Re: Re: Dotaz
Jako teda fakt newim chvilkama mi to zní úplně jako Avril a chvilkama váhám ... *1* -
-
Re: Re: Re: Dotaz
no super, že bych něco objevila? *1* *1* *1* *1* Počkáme si na zbytek, co na to řeknou ostatní. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Dotaz
chvilkama to opravdu zní jako Av, ale podle mě to není....Av si víc hraje s tónama a navíc tam ten někdo zpívá z části až moc velkym knedlíkem (víte jak to myslim :D) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz
Souhlasím, Avril to není. *13* Ale její hlas je Avril hodně podobný. Takových videí je na tom YouTube hodně, ale pravá Avril to nneni ani jednou. Kdyby to bylo něco od ní nového. Tak by to na YouTube vypadalo jinak. i ten kousek WTH je tam aspo¨n stokrát. *15*
-
-
-
-
-
-
Coffeebreaks
Ahojky už jsem to tu dlouho nedávala, nevím zda-li na to myslíte, lae prosím o hlas pro The Paranoid, moc prosím! ♥ http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#like Děkuji předem. *3* A prosím kdybyste na to mysleli a hlasovali každý den až do této neděle! Moc děkuji! :-* -
:o)
Elis "The Black sheep" don't like Slovak language, I must write here in English. Cause I don't speak Czech. *15* -
-
Re: :o)
Ok never mind me *15* -
-
Re: Re: :o)
OK, It will be our secret language *15*
Nice way, how to improve your English. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
Yes, I agree with you
-
-
-
-
Push- live
http://www.youtube.com/watch?v=NExW Mg9saW8&feature=related
Trošku sek na začátku..:D -
-
Re: Push- live
co to mělo být? xD
-
-
Co budeme probírat dneska? *3*
Včera to tady bylo hodně ujetý, jak sem si každou chvíli měnil tu profilovku. *15* -
-
No já nevím, co bysme tak mohli rpobírat??? *7* *14* -
-
Re: Re: :o)
Možná nemá cenu vymejšlet nějaký témata, ono k něčemu za chvíli dojdem sami. *3* *1*
-
-
-
Omg
Tve každej je postiženej na dobyvatele to snad není možný !!! Diť je to furt o tom samým mě to teda moc nebaví xDDD -
-
Re: Omg
Tě to nebaví, protože tě vždycky porazej, já to vim :D
Jinak, já do toho postiženej nejsem. Počkej... dáme si duel, mezi sebou. :o) -
-
Re: Re: Omg
No já právěže ještě nikdy neprohrála já to nehraju ale když pomáhám kámošce která jen prohrává ták pak pikaždý vyhraje xDD Ok ... O víkendu nebo v pátek si to založím a dáme souboj xDD Ale mám podmínku pokud budeme vybírat témata ták SPORT tam bude 100% jasný xDDD -
-
Re: Re: Re: Omg
Oukej teda. Dáme souboj. se těš. :o)
-
-
-
-
Když jsem řekl, že sem příběh dám dřív, tak ho sem dám už teda dneska. :D Tu pasáž s kartama jsem chtěl původně vynechat, ale když to Kačka chtěla bez cenzury tak to má. :o) -
-
Já ti dám cenzuru! :D žaludy zabily xDDD
-
-
Avrilka je hustá!
Myslím si že má dobrý pisně ale ted s tou novou image mě sere škoda ale ty blond má kvůli to mu že hraje ve filmu Courtney Love