-
ZOH06
Avril zbožňuju!!! Slašela jsem, že má zpívat ne Olympijských hrách, nevíte jestli to je pravda??!?! Please odepište někdo!!! *9* *1* *14* -
Njn
Avril je supéér.. škoda že sem nebyla na jejím konzu.. *9* *9* co už no.. *14* *4* -
Avril na Halloween party
jo jeste odkaz sem zapomel *1* http://avrillavigne-lennina.blog.cz/0811/avril-na-halloween-party -
2.
Je tady zas trochu nuda no.... Skuste tady více psát!!! Jo a určitě už jste si všimli že je Avril zase druhá v žebříčku největších fanclubů!!! *15* -
-
Re: 2.
Ale ráda bych dodala,že má ve fanklubu pouze o 5 lidí více než Zac Efron. -
-
Re: Re: 2.
Nevadá, hlavně že nad ním vyhrává!!! *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: 2.
Zatím... -
-
Re: Re: Re: Re: 2.
No jo no ono se to dost mnění!!! Skoro přes celé léto a podzim byla Avril 2. , ale pak přišla zase éra High School Musical konkrétně 3 tak Zacovi zase fanclub narostl!!!! Ale teď už myslím Avril ůstane 2.!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 2.
Zac je fešák to se musí uznat!!! *15* *15* *15* *15* -
*15**15**15* Jo,ale jen o trochu. -
Máš radši Zaca Efrona??? Předpokládám že jo, co??? *15* *15* *15* -
Já bych jí radši chtěla na 3.místo. -
Co bohužel??? -
Bohužel. *9*
-
-
-
-
-
-
???
bože co to tady furt píéšete za sračky *13* náký vrásky to už má asi každy člověk koukně te si na prdel *3* nic proti *15* -
tak co teda?
Já už nevím co si mám myslet,ale tohle vypadá pravdivě!!!¨
Je to rozhovor,kterej jsem našla na jednom blogu,a tam se píše že new cd vyjde 17.listopadu,a bude se jmenovat-It Just Happened (Prostě se stalo)
Tady je celý rozhovor:
Mám pro vás skvělou novinku a tentokrát je to jisté! :-)
Avril v rozhovoru pro deník EW - Music Mix prozradila, že termén vydání nového CD je 17. listopadu 2009!
CD se bude jmenovat It Just Happened (Prostě se stalo)
Avril prozradila zatím tři názvy songů - Black Star, Darlin a Everybody Hurts.
Celý rozhovor najdete TADY
Tak co myslíte?je to pravda? *7* *7* -
-
Re: tak co teda?
mě to je jedno,jak se to bude jmenovat...hlavně at to je už k dostání:) -
-
Re: Re: tak co teda?
Jo to je taky ravda...!
-
-
*1*
Tak nevím jak jsem na tom s angličtinou, ale nové album se nebude jmenovat "It just happened", viz,:
"Avril Lavigne didn’t mean to start recording a new album. “It just happened,” she says of the still-untitled November 17th release. “I made a record without even feeling like I made a record.”" -
-
Re: Re: tak co teda?
a jak teda,vždyt to v tom anglickým textu máš naspaný!!a new album. “It just happened
To píšou jasně!!!ale living in the stars je lepší název žhe? *9*
-
-
no tak to teda nwm jk se teda bude jmenovat....ale aspoň v něčem se shodli....v přibližném vydání CD a v názvech 3 písní....!xD
-
-
happy birhtday
vsechno nej! -
Kobra 11 - Avril
Ted v dnešním díle Kobry 11 bylo na konci písnička od Avril My happy ending! *14* *14* *3* -
-
Re: Kobra 11 - Avril
A nejenom to...úplně na začátko hrálo i The Best Damn Think...xD -
Re: Kobra 11 - Avril
jj byla a tenhle díl byl úplně kásnej Tomík tam byl tak úžasnej a tahle písnička je jedna z mých nej od Avril *14*
-
-
forbidden rose
tak co má už někdo forbidden rose ?? *14* -
-
Re: forbidden rose
bouzel ne *9*
-
-
Ahoj :-)
Ahojky, tak jak se máte bando moje... *14* Koukám, že už jste od Kajušky slyšely všechno, no táta řekl, že si začínám moc zvykat, na kompa, že ho budu mít o víkendu an hodinu, takže mi ho nebude půčovat tak často jenom asi jednou za 3 týdny, jinak bych se neučila ... *9* Takže já sem byla zase úplně mimo, když jsem si představila, že budu prostě na tom takle, i když vím že se z toho svět nezhroutí, když nebudu mít počítač, tak stejně se shroutím, protože mi chybíte!! No takže takle to je... *9* *9* Já úplně v breku psala Kajuš a Elis hnedka, protože sem někoho potřebovala... *3* Děkují holky že ste mi odepsaly a uklidnily mě... *14* *14* Mám Vás moc ráda... *14* Teďka sem tu na skok, sestra mě sem pustila... *4*
Jinak tak jak je bandoo?? Dlouho sem s vámi nebyla... naposled v sobotu ... *9* *13* *9* -
-
Re: Ahoj :-)
Ahojky, boobku, mi je tě tak líto! :-( ..... Tvůj tatka je děsný! :-((((( ...... Už aby byly prázdniny! ;-) ..... ty nám taky chybíš, už tu nejsou strany "inteligentních" řečí :D jen občas, ale už to tu od Silvru vázne, o vánocích se kecalo víc, ale co už, přes školu není čas ... :( ... jinak se mám fajn
-