Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Tsss

Já ti dám minutku!!! xDDD Ani vteřinu to nedám xDD
    • kvatro

Re: Tsss

Ani vterinku mi nedáš? Jo? Ale za to vterinka dá mě :o) :D

Vyřizoval jsem vzkazy od Kačky.
      • vterinka

Re: Re: Tsss

mmnt? :D o čem je zas řeč? :D Jaké mé vzkazy? :D:D:D ... Michale, ty dostaneš po prdeli!! :D:D:D ... Prý "za to vterinka dá mě" xDDDDDDDDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: Tsss

Tvůj vzkaz, že ti přišla od ptáka odpověď.
          Já dostanu po prdeli? pojď, máš povolenku. :D :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tsss

Jo tohle xDDD já už si říkala, co ji vyřizuješ :D:D:D ..... faaajn, bude mi potěšením! :D:D:D .. do půlnoci mě čekej! :D:D:D a uvidíš, co dostaneš! xDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tsss

Ták to sis posral xDDDD ...
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tsss

chci vysvětlení!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:DD Co ti ten kojot psal? :D:D:D ... pokud vím, tak jsem ti v dohledné době nic nevzkazovala! :D:D:D:D ..... a to s tím "dá" no .. jaro na něj leze :D:D:D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

No Míšo! :D:D:D .... Tak se mi líbíš! xDDDD ... Dneska tu fakt chcípám! :D:D:D ... Tak jo, bud připraven! :D:D:D Dneska o půlnoci to roztočíme drahoušku! :D
            • kvatro

Jaro na mě leze :o) minule lezlo jaro na tebe. No a dneska o půlnoci zase vlezu já na tebe. :D :D
              Michale, dneska už konči fakt! :o)
            • vterinka

ale to vím! :D:D:D ale já mylslea, že to byl nějaký vzkaz přímo Míši určený a ne, že přeposíláš něco od ptáka! xD
            • kvatro

Jedinej kdo mi psal si byla ty Kačko. :D Odpovídal jsem ti na toto: Vzkaz z 19:17 "Hele, tak pták odpověděl! :D + ještě nějaký věci o Mirovi si psala.
              Už ani nevíš komu píšeš.
  • kvatro

Příběhy z lesa – Narozeniny – část druhá

Čaroděj vítá Kačku: „áááá Kačka Zajícová, ve škole si měla přezdívku Fišulín, ako sa máš?“ „Upe na piču.“, odpovedá Kačka. „Já už jsem starej a slepej, nevidim ani to hovno. Před týdnem jsem ještě k tomu ohluchnul, takže už neslyšim ani jak to hovno padá.“ Povídá čaroděj. „Čo potrebuješ Kačka?“
    „Znáš Brodyho? No tak právě potřebuju něco na něj, zlikvidovat ho. Budu dělat dort takže… Zatím mi všechno selhalo.“ „Chápu“, říká čaroděj. „Dám ti svůj takový speciální přípravek, ten určitě zabere. Ale důležitý upozornění! Nesmíš do toho dortu přidat pralinky, ty výrazně omezují účinek toho jedu!“
    Kačka Zajícová rychle sbalila lahvičku aby už Brodymu mohla upéct dort. V tom spěchu přeslechla poslední větu. Jen co se Kačka vrátila domů, pustila se do pečení. Po půlhodině:“ Tak a ještě přidáme rumový pralinky, ty má Brody tuze rád.“ „Ach Brody, Brody! Proč jsi Brody? Každopádně tohle bude tvoje poslední večeře.“ Říká si Kačka pro sebe.
    Brody se vrací z práce a volá Kačce domů: „Ahoj ty můj medvídku, už máš pro mě dortíček?“
    „Nazdar Brody, Teď nemůžu telefonovat, starýmu zajícovi po dlouhý době stojí….
    ……. před barákem červený Hyundai ix20, měl ho zabavený od policie, to jak tehdá rozdrtil na lesním palouku tu veverku s holí. Jo a dort už mám pro tebe hotovej.“ Kačka se málem prokecla, co vlastně právě dělá.
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

avril je dobrá zpěvačka(ale ne na živo).Nelíbí se mi ale ty blonďatý vlasy...To už si je rovnou mohla přebarvit na růžovo!Působí strašně nesimpaticky...
  • xxx.nika.xxx

Avril je neeeej

Avrilka je néééj!! *14* Zezačátku jsem si myslela že to moe bláznovství stejně jednou skončí a že mě Avril omrzí,ale ne!Fanouškem Avrilky jsem už asi 3 roky a etě mě to nepřešloo *1* Doufám že ani nepřejde... *1*
    • avrilie

Re: Avril je neeeej

jenom 3?já už 6let!! *1* *15* aŁe kĐyž si tag řeknu zhe ostatní ji začli poslacht až když vydala girlfriend,takže jsi i na tom dobře!! *3* jj a to máš pravdu Avrilka vždycky bude nej!!!!!!!!!! *14* *15* *4*
      • sharpay1995

Re: Re: Avril je neeeej

No já taky jenom asi 2-3 roky, ale každým dnem Avril čím dál tím víc miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Aq to s tou rakví by bylo asi přání každých opravdových fanoušků Avril- čily i mě!!! *14*
        • Re: Re: Re: Avril je neeeej

ja ji posloucham od ty doby co sem ji poprve zahlidl na MTV *4* myslim,ze to byla pisnicka complicated nebo sk8er boi *3* proste to byla laska na prvni pohled *14*
      • jana291995

Já taky 3..ale budu ji mít ráda pořád...a do hrobu si budu přát rakev polepenou s Avril.. *15*
        • avrilie

Re: Re: Re: Avril je neeeej

jj přesně tu rakev bych chtěŁa taky,aŁe Łepší by ještě byŁo mít třeba tu rakev teď a žít ať si to Łíp vychutnáwám žiwá!!!chápete ne jak to mysŁím? *15* *4* *15* *1*
      • veris-avril

já 7 let *1* od roku 2002
        • avrilie

Re: Re: Re: Avril je neeeej

hm...zajímavý 7Łet??přeĐ sedmi rokama byŁ rok 2001 jestŁi umím počítat a Avrilka vyĐaŁa *Complicated* asi tak v půŁce roku 2002!! *1* *3* aŁe to je jeĐno,hŁawně zhe je nejŁepší a taky to tak buĐe napořáĐ!! *15*
  • angel15

dotaz

hele jak se počíta ten žebříček jak je avril na 5 mistě tady? a nechtělo by to vyměnit hlavni fotku v jejim profilu?
    *14* *14* *3*
    • sharpay1995

Re: dotaz

Jóóó to by chtělo vymněnit tu fotku, ale co já vím tak to nejde!!!! Ale nwm to jistě tak to můžem skusit!!!
      • avrilie

Re: Re: dotaz

já wám nwm,ta photka je tam oĐzačátku a je prostě jedna z prvních oficiáŁních fotek od Avril!!kĐyby ste ji fakt vyměniŁi tak aspoň za hoooĐně moc pěknou!!!!AŁe wŁastně AvriŁ to sŁuší wžĐycky!!! *1* *3* *15* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: dotaz

Já už jsem to zkoušela, ale nejde to!!! Píšeto tam že hlavní fotka nejde změnit!!!
  • miley11cyrus

honza

Pavle máš pravdu miley je krásnááááááá ale avril?????bleeeeeeee blonska *9* *15*
    • angel15

Re: honza

hmm zajimavej názor,ale krása neni vše,ikdyž Avril je krásná...a kdyby něco,tak Avril neni blondyna,al Pšš je to tajemství!...jen by mě zajimalo *7* jesli by si mě to řekl do očí,že je Avril ble *15* ....a ty neznámej JJ seš asi hodně velkej srab co?a ještě někdo napíše sprostej nebo urážejcí komentář!!tak něco uvidite..mam to domluveny s adminama a jestli nevěříte..jen pište,ale pak se nedivte co bude...vás milujci Angel15 *3* *1* *3*
      • andrea3518

Re: Re: honza

co máš domluvenýho?? *7*
        • angel15

Re: Re: Re: honza

časem uvidite snad *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: honza

Já vím co máš domluvený...je to to o čam už jsme tady kdysi psali, že??? a nebo ne????xD
  • avrilka279

Narozky!!!

Všechno nej AVRILKO *14* *3*
    I love you!!!
  • puspuspusinka

teď

Teď sem se ale fakt nas***a páč sem přidala asi 7 fotek a zobrazilo se tu jenom 3 fota !!! *13* *16* *8* *16* *10*
    • puspuspusinka

Re: teď

a zase mi nejdou smajlíky !!! to mě to tu chce NAS**T EŠTĚ VÍÍÍC ??! *15* *16* *10*
      • fifinka7

Re: Re: teď

mno o tom už sme tu jednou debatovali že to nějak nejde....nebo jak to asík filtrujou tak já newim....třeba se jim ty fotky nelíbily :D
        *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: teď

Co? jak se někomu nemůže líbit Avrilka byla táám tááák sladkááááá měla tam rozcucganý vlasy a kráááásnej úsěv !!! *3* *10* *14*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: teď

http://www.fler.cz/zbozi?search=avr il+lavigne&where=product ----> už jsem si jí doma taky vyplácala :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: teď

díky *3*
            • fifinka7

jo a ještě tady něco mezi trailerem a promo k NOVÉMU SONGU :D----->http://www.youtube.com/w atch?v=FcxEbAwirk4
            • puspuspusinka

tam sou jenom naušničky a ty srdíčka sou ale hezčí *3* *15*
            • puspuspusinka

už tam du ! *3* *15*
  • lilinka007

j

omg ja se tolik tesila na prazky a nudíím se jak něco!! *10* souhlasim s Hančou jdu hledat novy fotky a videa *1* *1* *1* *1*
  • sharpay1995

xD

http://www.youtube.com/watch?v=K4MJ tSl0494

Shlédla sem tak 15 vteřin... dál už sem nemohla...:D
    • Re: xD

Možná, že kdybys shlédla víc, viděla/slyšela bys, že ta holka náhodou zas až tak špatně nezpívala. To je můj názor a nevnucuju ti ho, ale když píšeš 15 vteřin - to ani nezačala hrát hudba, takže tvuj úsudek je dost nepařičnej.
      Můj názor.
      • sharpay1995

Re: Re: xD

Myslela sem tím cca 15 toho co zpívala...:) Ale jistě... já ti taky tvůj názor neberu..:)
    • xkostex

Re: xD

tak tohle je uz i na me moc *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit