-
narozkyy
Všechno nejlepší, hodně štěstí a zdraví a hlavněať se ti všechno podaří:D *1* *1* -
Chcípám !!!
Jakoo Michale... tohle nemá chybu ... to se ti povedlo úplně nejvíc, to je tááák úžasný ... já tu z toho padala ze židle i s tou židlí ... tohle ej vážně úplně totálněě mega vtipný ... jááá jakoo myslím že mě z toho smíchy klepnee... to je fakt úžasný ... *15* *15* *15* -
-
Re: Chcípám !!!
Jo a pojmenovala jsem tě jako Michňálek a nee Michalňák ... *15* *15*
-
-
:(
nesnasim skolu!!!! dneska sem se musela patlat s nakim blbym popisem jak sme stravili jeden den na naky divni lodi. ted jeste po asi 5ty mame delat zas ten stejnej ukol z ajini My family cos asi opisu ten minulej se mi to nechce vymejslet a jeste na patek mam udelat nakej navrh grafiti jenze ja je neumim a vubec nic me nenapada! nenapada vas nakej napis nebo neco co bych mohla nacmarat ve skole na stenu? *15* -
-
Re: :(
juj toho máš! :-(( ... no s tím grafity, napiš I ♥ Avril :D:D:D -
-
Re: Re: :(
jo ten napis sem chtela ale to o deme kazdej ceka *15* sem kamosce rekla ze bych tam nejraci napsala Welcome to hell nebo What the hell a ona mi poradila at tam napisu School? What the hell?! ale to mi asi neproujde *9* *15* -
-
Re: Re: Re: :(
aha xD no tka to nwm jestli by prošlo :D
-
-
-
-
Óčko
díváte se někdo na Óčko... hraje : Best of... Avril Lavigne..:) :D Dlouho už sem neviděla některé starší klipy... někdy se mi zdá, ž eto ani není Avril... -
-
Re: Óčko
My Óčko nemáme. :/ Takže mám smůlu. *1* -
-
Re: Re: Óčko
my teď taky ne... takže se dívám přes net..:D
-
-
-
Příběhy z lesa – Narozeniny – část první
Medvěd Michal, liška Miška, Kačka Zajícová, Brody, Starej Zajíc, a sova Hanka Kalous Ušatá, to jsou obyvatelé Maxipudinkovského lesa. V chaloupce pod modřínem bydlí Michal a Míša, hned vedle v chaloupce „U smradlavých trenek“ bydlí Kačka se svým Brodym. O kus dál v údolí má ještě chalupu jeden starý zajíc, který chodí za Kačkou, když Brody není doma. Zrovna včera spolu hráli karty. Starej zajíc nejprve hrál se spodkama, Kačka opětovala svrškem a sedmičkama, no a nakonec starej zajíc vytáhl žaludovýho krále.
Brody má dneska narozeniny a Kačka chce pro něj připravit něco velkolepého, něco na co do konce života nezapomene. Ale jak známe Kačku, určitě připravuje něco nekalýho. Všichni už víme, že se Kačka chce za každou cenu Brodyho zbavit, na dnešní narozeniny tomu není jinak. Smůla je ovšem v tom, že všechny jedy vyrobené Kačkou, na Brodyho nefungovaly.
Kačka už delší dobu čekala na Brodyho narozeniny, věděla, že Brody vždycky sežere dort jak kyselina a je mu jedno co do toho Kačka dá.
Tentokrát mu tam dá extra silnej jed, doma ale nic takovýho nemá, takže musí navštívit lékárnu.
Kačka přijde do lékárny, vytáhne Brodyho fotku. lékárník Elis Jezevec povídá: Bohužel pani Zajícová, na arzenika a jiné jedy musíte mít předpis, fotka Vašeho manžela opravdu nestačí. „No mě z toho snad střelí.“ Kačka má naštěstí v záloze, ještě jednu osobu. Její bývalý učitel lektvarů čaroděj Zvratko Poblijovič, ten měl vždycky v zásobě nějaký utrejchy. Kačka se tedy vydala do Krnova, kde čaroděj bydlel. -
Kájuš. já půjdu, takže se měj hezky, ahoj. *3*
-
-
sorry šla jsem taky ;)
-
-
Nevíte podle čeho se určuje pořadí na osobnostech? Protože Avril má na to být na lepším místě! Je skvělá!
-
týýjo
to je tu najednou novejch lidíí......VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍ.....MILUJU TĚĚĚĚĚĚÉÉÉÉÉÉ *1* -
Ach joo ._((
Ahojky,sorry lidi že jsem tu nebyla,ale teď nějak nestíhám.Musim se furt učit a tak ... Sice ted máme jarní prázky ale stejně... v úterý jedem lyžovat,tkž to tu budu asi až večer,...a je zázrak že jsem se sem dostala teď xDxD
Jo mimochodem četla jsem diskuzi o Ošklivý Opičce *1* *1* Nemálo jsem chcípala *1* *15* *15* *1* FAkt nemá chybu *1* *1* *1* -
-
Re: Ach joo ._((
No žhe ne...xDDd To zas Kuba něco vymyslel...celí wíkend se tady nemluví o ničem jiném...xDDDDD -
-
Re: Re: Ach joo ._((
jjj *lol* to je úpe sqělý !!! *15*
-
-
-
Beééést
Ahojííík.....Avril je moooc suprováá.....mám jíí moooc moooc ráááda *14* *14* *14* ........A jak se tu máte?? *3* *4* -
-
Re: Beééést
Ahojky Nely,... *14* ,...jj to máš pravdu Avrilka je úžasná a BEST zpěvačka vůbec,...!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Beééést
*14* ....Jojo to teda jo a ten novej song ALICE ten je suprovej *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Beééést
jjj *14*
Já ho posluchám jak debil furt, ale to nejni nic neobvyklýho (u mě) !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Beééést
Žejo...přesně u mě :DDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Beééést
Njn...Avrilka je naše bohyně....co my bysme bez ní dělali...xDD -
jojo to tedááá joooo *14* *14* *14* je to zlatíííčkooo!!!! :DD *14* *14* -
jj Avril je poklad *14* co by bylo bez ní na hudební scéně??? nic *3*
-
-