-
KONCERt
Jj..Av je dost dobráá...dobra je malo..nejlepsiiiii!!A jeste k tomu tu ma 3.cervna koncertttttttttttttttt! -
AVRIL
je ta nej nej nej nejlepší STAR na celym světě!!!!! a kdo jí nemá rád je ten nej nej nej nej nejhorší na světě!!!!!! Prostě AVRIL!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *4* *15* -
koncert
Nikdy nezapomenu na 8.července ten koncert byl nejlepší!!! Avril is best!!! -
-
Re: koncert
taky nikdy nezapomenu *14* bylo to naprosto nejlepší a Avrilka byla supééér *1* škoda, že jsem nebyla u pódia *9* -
Re: koncert
souhlasím Avrilka byla suprová jsem jení obrovská faninka Avril je fakt best
-
-
parfemek :o)
newite kdy vyjde její new parfem??? *14*
*3* -
-
Re: parfemek :o)
jj vim , měl by vijít koncem podzimu 2009 *3*
-
-
hej vidělli jste to?
HEJ,TED SE VŠICHNI PODÍVEJTE DO TAPET AVRIL..TAM NĚJAKEJ DEBIL,NEBO TRAPKA DALA NORMÁLNĚ ZÁHLAVÍ S TOKIO HOTELL... *16* SEM se zase rozčílila *9* *9* -
-
Re: hej vidělli jste to?
Já vím všimla sem si toho!!!!Sem se tak vytočila...no ale už sem napsala administrátorovi AŤ TO OKAMŽITĚ VYMAŽE!!!! -
-
Re: Re: hej vidělli jste to?
seš zlatá...ty jseš z těch fanoušků tady nejlepší *15* *14* -
-
Re: Re: Re: hej vidělli jste to?
Ó děkuji...!!!!Já bych to samé řekla o tobě a o ange15!!!!!!!!
-
-
-
-
vše nejjjj...........
všechno nejlepší avril *14* -
jejda
Hele lidi v neděli večer tu bude popis vaší cesty tam i zpáteční a já jako jedině doufám že to bude moct splnit i Kuba *15* *15* *15* jako ten popis tý zpáteční *15* ptže co když tě zajmou martani??? *7* *15* -
-
Re: jejda
tohle mi nedělej...prý marťani....ale dojdem si pro ňho jasně...budeme se za Kubíčka být vako v Hvězdných válkách...xDDDD Máte někdo světelnej meč???xDD -
-
Re: Re: jejda
ne ale zeptam se kamose ten mozna nakej ma *15* -
-
Re: Re: Re: jejda
no to doufám....meč budeme potřebovat aby sme toho našeho šikulu dostaly ze spárů zlích marťanů...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: jejda
tak nema bouzel *9* nestacily by vidle nebo motika? *1*
-
-
-
-
Re: jejda
uz se tesim a pokud ho fakt zajmou tak si pro nej dojdem ne? *15*
-
-
no ták kde ste?
Hele, lidičky, jako kdepak ste jako tu už netrpělivě čekám s Avril, Hančou a Elis tak si pospěšte, páč leadlo odlítá za 15 minut jako já už si du koupit popcorn a du do letadla tak dělejte !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: no ták kde ste?
ty woe,jaké letadlo? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: no ták kde ste?
do brazilie jestli letis snama tak si pospes mas preasne 4 hodiny a 58 minut *15* -
-
Re: Re: Re: no ták kde ste?
no presne hani sme cvoci jak maj bejt veci uz asi nejsou *15*
-
-
to pochopíš když si to přečteš tak od 30 stránky jináč nás tu asi nepochopíš *1* *1* *1* *1* -
přečti si takových 10-20 posledních stránek a pochopíš...sme říkaly že sme naprostí cvoci...xDD
-
-
Omluvte Míšu...to je asi tím návratem s prčic..., nebojte, letadlo odlétá až o půlnoci, ale Míša už nese ten popkorn a Elis zrovna nese pití, tak my už dem do toho letadla a čekáme tam na vás...xDD -
jejda tak sem se spletla za 5 hodin *1* *1* *1* *1* -
-
No ještě že ti to došlo...xDDD Ale prosimtě poď už za náma do toho letadla a nepobýhej tam po ranveji jak splašený kůň...xDD -
-
Re: Re: Re: no ták kde ste?
mnojo už du mi taky nic nedopřeješ !!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: no ták kde ste?
Tak jako ty stou tvoji rukou tam rozptiluješ piloty, a ještě se tam někde něco stane a my nebudem moct odletět...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no ták kde ste?
nto je dobre ale pro jistotu se raci vyparim do toho dalsiho letadla tak pp a uzi te si to *15* *15* -
No snad no...xDD -
nbuj mám 128 lahviček Black Star tk to snad pomůže nn??? *1* *1* *1* -
no to ne hele...ale Elis...potají se vplížíme do druhého letadla aby to Míša nevěděla a nemohla za nám...jo tak pojĎ...už sme skoro tam...A sakra ona nás našla...no kruci teď si to sní budem muset vytrpět v tom letadle...xDD -
tak to si moc nepomuzu *15* -
mno tvl no coment já pudu s tebou !!! *1* -
asi raci poletim jinim letadlem pokud ta ruka zacne hnit *15* -
ježiši tak já potřebuju jí trochu provětrat víš jak to lepidlo bud zapáchat v tom letadle připrav se poletíme 14 hodin jako doufám že nám dovolí otevřít okýnko *1* *1* *1* *1*
jo a jeden pilot se šel vyzvracet tk je to asi v pohodě !!! *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
uz sem se lekla
-
-
-
Hawai !!! =D
Neřešte tu FB a rači se opalujte, večer musíme ostrov vrátit těm příšerám,... *9* *1* *1* *1* -
-
Re: Hawai !!! =D
to je skoda ze tam nemuzem bejt celej tejden *9* udelame zaverecnou parbu ne? *15* -
-
Re: Re: Hawai !!! =D
Neboj si nahranatím i druhou ruku a příště ho budeme mít zas *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hawai !!! =D
*15* *15* *15* super doufam ze budu mit cas -
-
Re: Re: Re: Re: Hawai !!! =D
budeš muset páč si ju už hranatím !!! *1* *1* *1* *1* *1* ale tak sem čarodějnice takže jenom dočasně *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hawai !!! =D
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* prosimte uz dost nebo me fakt zabijes *15* -
coze? willy je mrtvej? to ne! jakto zes mi ho udala k veceri? ja sem vegetarian! fuj du blejt! -
*15* fajn na vikend si nic nebudu planovat a stou rukou to neprezen nebo se te leknu *15*
-
-
-
-
-
-
new
hele na avril lavigne na osobnosti sem dala new fotky tak jesi chcete tak se mrknete ale az je schvalijou