Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • acdz24

new vůně atd.

Ahoj jak se máte??? Díky plakátku určitě skwěle jako já *14*

http://www.imagebam.com/image/5 ec7b374399370
    nádherný obrázek nové vůně *14* *14*

http://avrilsmusic.blog.cz/1003/joepie-magazine-31-3-2010
    super rozhovor kde Avril mluví i o novém albu!!! *3*
  • sharpay1995

Staré, ale prostě...♥

http://www.o2.music.stream.cz/porad /184068-hudebni-archiv-nejsledovane jsi-klipy-internetu
    Staré už rok a půl, už to asi neplatí, ale i přesto je to prostě nádgera že tohle dokázala...
    Každý už určitě tohle video viděl( já osobně tak tisíckrát) ale když se tam začne mluvit o Avril...něco neuvěřitelného..
  • je skvela

ahojky,vite jak se rika ta nova avril a stara avril no me osobne se libi s kazdeho trochu ze stareho ty rockove pisne a z noveho ten jeji vzhled skolacky.ona se zmenila protoze vyrostla.no neni ona proste dokonala??? *3* *4*
    • puspuspusinka

Re: je skvela

JoJo *14*
      Máš pravdu, Avrilka je dokonalá a skvělá a úžasná *14* Je to prostě naše Avrilka *14* A že se ti líbí z každýho trošku je super aspoň v tom máš jasno *1*
      Já v tom mám příšerný gulige *1* Já se pořád nedokážu rozhodnou všude je tááák božííí, ale asi se mi nejvíc líbí s tím černým podbarvením co má teďka a ta špinavá blond a pak se mi i strašně moooc líbí blond s růžovým proužkem to byla úplně totálně supééér ulítlá ale božská Avrilkaaa *14* *14* *14*
      • Re: Re: je skvela

myslis ze jeste prijede do prahy????nekdy????ja totiz na tom jejim koncertu byla a byl úžasný(jako ona)..... *7* *3* *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: je skvela

Všichni doufáme že sem ještě přijede...když teďka bude nový album, tak by kněmu mělo být i tour (nejlíp celosvětové)a to by znamenalo že by mohla opět dojet i sem knám...xD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: je skvela

Ježiši Hančo, fakt jo??? *1*
            Já myslela že když je celosvětové, tak se jezdí jenom po Americe *1* *1* nás by tu ale vůbec nenapadlo že je ČR taky světová metropole *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: je skvela

Álealeale..... tady je někdo pěkně naštvanej ... copak nebawí tě už plavání? *1* *1* *1*
              A nebo je to kvůli těm blbečkům z RCA? *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: je skvela

nech si ty blbý připomínky pro sebe, Michalo!!§xDDDDD
  • doriz09

Happy brth :-* !!

Vse nej :-)
  • kvatro

:)

Matka představená Míša bude zítra ve 12 hodin sloužit mši za naše zesnulé dinosaury. Za Elis, Hanku a Kačku.

Budiž vám země lehká. R.I.P.
    • puspuspusinka

Re: :)

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      Smůla, Matka představená Míša, jede zejtra do Bohnic ... už konečně ... ve 12 se ubytuje, takže to bude muset za mě vzít pan ctihodný Farář Michal ... *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :)

Bohnice už na tebe čekají s otevřeou náručí. Potom mi napiš v jakém pavilonu sídlíš.
        Možná že to bude pavilon opic, nebo pavilon plazů. Těžko říct podle tý fotky. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :)

Teda ty ses trefil sídlím v pavilonu plazů ... u Kobry 11 ... *15* *15* *15* *15* Sem si ten pavilon vybrala , protože tam slibujou nové díly Kobry 11 *15* *15* *15* Už se na ně těším ... *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Budeš sdílet celu se Semirem Gekchanem. Chudák malej.
            Za pár dní si tam z tebe hodí mašli. *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)

No to víš, je to můj druhej manžel ... *15*
            • kvatro

Beník Jäger je na tebe tak zvědavej.
            • puspuspusinka

Ne Semira nee... já rači Beníka Jägera ... *15* *15* *15*
  • kvatro

:)

Tisková zpráva
    Havířovské uhelné doly mnohonásobně zvýšily objem vytěženého uhlí. A to díky nově nasazenému dolovacímu stroji vzor HANKA U95 na dole KUMAR II. její ruce, respektive lopaty jsou velmi rychlé a účinné, dokáže také pracovat ve velkých hloubkách.
    Příbramské uranové doly mají také zájem o tento vynikající stroj, protože doly zde dosahují hloubky až 1880 metrů. *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: :)

Ted sem se zasmála!!! *15* *15* *15* *15* *15* Až si to Hanča přečte, tak sme mrtví, ale za tu srandu to stojí! Aspoň umřem štastní jako blechy v psím kužuchu. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: :)

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* mam dost za tohle te hanca zabije *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :)

To by se tady Hanča alias Transformers, musela nejdřív ukázat.
          Nejdřív musí v Havířově sbalit ten svůj hadí jazyk, kterej v dole používá jako pásový dopravník na uhlí.

No tak za tohle mně už opravdu zabije. *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :)

No ovšem záleží na tom jestli ty tvé "inteligentní" řeči bude číst. *1* *1* *1*
            • kvatro

Já jí dám taky kokodák. Hanka bude místo vajec snášet sklípkany. *15*
            • vterinka

to máš jedno Havr nebo jiné město :D:D:D:D ... jenom 95? Proč ne víc? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ale musím vám říct. že dnes jste abnormálně vtipní *15* *15* *15*
            • kvatro

Vypni motor U95-ko
              Kokodák *15*
            • sharpay1995

trochu ses sek no... v Havru totiž žádný doly nemáme, ale tak Oukej...:D :D :D A né... nebudu zabíjet... já jsem se totiž dnes dala na meditaco....: ouuum Pražský hrad, ouuuum...:D :D Skuste to... funguje to..., ale až mě to přestane bavit, tak ti dám takové kokodák, že z toho sneseš 95 vajíček! :D :D
            • vterinka

no já si taky myslím *15* *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Už ji vidim jak tady zase bude hudrovat:

"kokodák kokokodák. Vzdávám to,kokodák nehodlám tady číst kokodák x stránek inteligentních řečí. koko kokodák".
              *15* *15* *15*
            • kvatro

Zvědavost jí nedovolí, to nečíst. *15*
  • puspuspusinka

xD

Michale a teď tam zkus dát obrázek mě pod čím si mě vybavuješ ... ale říkám ti 2x si rozmysli než tam dáš nějakou urážející fotku nebo spíš na gauči jasný??? *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Taky si říkám ... mě pivo vlastně chutná ...

No pokud jde o ty hlášky tak to nechtěj ani vědět co tam mlely za kraviny ... ale jako kdyby si to spletly jednou, ale já se každých 5 minut jmenovala úplně jinak ... tohle jméno mi jako jediný uvízlo v paměti ... *15* *15*
    Ale ty jejich hlášky tam to nemělo chybu ... *15* *15* já musela vypadnout na vzduch a když se vyšla ven tak tam všichni úplne v normálu že jo a já tam v těch šatičkách s wendou za prdelí totální záchvat smíchu ... *15* *15* *15* No tak sme kousek popošli aby na nás tak nečuměly a Wenda to pak zabila a řekla ty wole já mám zmrzlý nos ... *15* *15* *15* A já ta div neležela smíchy na zemi ... *15* *15* Já fakt byla totálně mimo ... a to sem měla fakt jenom skleničku *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

Podle toho, jak píšeš že si měla jenom jednu slkleničku a byla si mimo. Tak začínám věřit že bude mít vliv ten chlast co do mně lil děda, prostě jsem notorik už od dětství. protože já taky, když si dám jednu skleničku tam ses skoro hotovej. *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Skoro?? Tak to máš dobrý já úplně ... Míšo ... my až budeme spolu tak něco vypijeme ne? To bude teprve sranda... dva ožralové ... *15* *15* *15* z jediný slkeničky ... *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Tak jo. *15* Ale doufám že tam u Vás ve Vodňanech mají pohodlnou záchytku. *1*

Tady u nás třeba vidim skoro každou noc, se někoho "potácet". *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: xD

tak až vy dva půjdete chlastat tak u toho chci být! xDDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Já si ale nemám čim dojet. *1* Si myslíš že mám nějaký Ferrari. *1*
              Takže mi zůstává taky vlak nebo bus. Ale v případě tý ZOO spíš vlak. *15*
            • puspuspusinka

Hele tak to budeš muset asi busem ... *15* Pokud si pro tebe extra Míša nedojede *15* *15*
          • puspuspusinka

Hele záchytku nech spinkat ... to spíš poldové se serou kam můžou ... *15* *15* Ale napadlo mě jestli mě nechceš někam unýst kousek někam za Vodňany ... protože tam je nuda rači bych šla do přírody ... nebo do ZOO ... *15* *15* *15*
      • vterinka

Teda do mě nikdo nikdy nic nelil a 1 sklenička mi nic neudělá! :D:D:D nebo dvě a více, úplně v poho ... :D
        • puspuspusinka

Tve ... tak to ti závidím ... *15* Já prostě jsem vysmátá směji se fakt všemu ještě lepší bylo když si pro mě pak přišel Váša abych s ním šla tancovat ... *15* *15* A já blbka šla ... *15* *15* jenže to nebyl tanec ale pohádka ... *15* A tak já byla princezna a on můj princ že jo a pak mě tam nosil a já debil se furt jenom tlemila ... *15* *15* nejlepší bylo když sme si vyměnovaly boty ... *15* *15*
          • vterinka

jejda xDDDDDDDDDDDDDDdd ..... teda já sem vychlámaná i bez chlastu, stačí dobrá nálada! :-)
            • puspuspusinka

Jo to já taky ... *15* Ale prostě věnečky už nikdy nevynechám to jsou vždycky ty nejlepší večery ... *14*
    • vterinka

Re: xD

ježkovy oči!! xDDDDDDDDDDDDDDDD sviják! :D:DD:D rači už nepij! xD
      • kvatro

Neřikej mi, že ty se taky nenabumbáš. *15* To jsou určitě potom taky svijáky. *1*
        • vterinka

ale nabumbám a svijáky sou i bez toho! :D:DD
          • kvatro

To známe. Šup panáčka na posilněnou. *15*
            U mně by to možná bylo smrtelný. *1*
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* 2 panáčky a sem tuhá *15* *15* Nee... náhodou když si dáš tequillu ta je to super ... sice mi stačí jenom jedna, protože ten citron a ta sůl tam to je rpostě hnusný ... *15* ale jakoo jinak dobrý *15*
          • puspuspusinka

*15* Tak počkej když se nebumbáš tak svijáky nejsou a když ne tak sou ty seš mi divnej patron *15* *15* *15*
            • vterinka

já neřekla, že když se nabumbám, tak že je nemám, ale že je mám i bez toho!! :D
        • puspuspusinka

*15* *15* *15*
  • vterinka

Příběh

Míšo, ty mě chceš zabít! :D:D:D Sviják jak prase, opět! :D:D:D Páč ty použité výrazy! :D Např. ten od Adama ... pak stojí ... xDDDDDDDDDD a celý příběh od 2. části je po piči! xDDDDDDDDD Konec s tebou! :D:D:D:D a Děkuji za úžasný příběh! :-**
    • kvatro

Re: Příběh

Za 14 dní budu mít další příběh, teda pokud bude "slohovka jak prase". :D
      • vterinka

Re: Re: Příběh

Dobře! :D .. a neboj, o slohovku jak prase se postarám! xD
  • kvatro
    Neviděl někdo Ikaruse? *15*
    • kajuska4
      éé *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit