Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nickeysunset

B-D

Všechno nej nej :D *14*
    • thenilly96

Re: B-D

vesechno nejlepsi Avril, jsi ta nejlepsi zpevacka =O***
  • vterinka

Den D

Tak dneska nastal očekávaný den D! Už se nemůžu dočkat až si pustím záznam! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    • sharpay1995

Re: Den D

Proboha ty si ani nedovedeš představit jak já se těším...: D: D
      • vterinka

Re: Re: Den D

Dovedu, je mi to zcela jasné! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Sem zvědavá kdy to bude na netu, lae až to někdo najde, tak to sem hodte! Jasné??! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *3*
        • kvatro

Re: Re: Re: Den D

Na netu to může být tak od půl pátý, nebo až někdy v půl devátý ráno protože Časový posun je 6 hodin. Já teda do rána čekat nebudu. *13* Počkám do čtyřech a pokud to nepůjde někde sledovat online. Tak až zítra.
          Schválně, kdo to sem dá jako první. *14*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Den D

tak to je dobré, to já zas budu spát do 11 jako tradičně, takže očekávám, že až sem příjdu, tak tu bude odkaz a debata! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Den D

:D :D
            • kvatro

No jasně budu tu strašit *15* Už si dělám v prostěradle díry na oči. *1*
            • sharpay1995

tak ,tak...:D *1*
            • vterinka

jo a s tipem souhlasím, je to logické, ten tu bude strašit bůhví v kolik celý žhavý. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Tak já spím do 11 at jdu spát v jakoukoli dobu, jak v osm, devět, deset nebo jedenáct, no a dneska půjdu spát, tipuju do jedné. Maximálně, vhledem k tomu, že tatka asi půjde spát ještě před půlnocí, protože ve čtyry zítra vstává, tak si s mamkou o půlnoci zapálíme prskavky, koukneme na rachejtle a jdem spát. Jaké ceremonie s tím. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Do 11? jinak v pohodě?? Já budu spát tak aspoň do jedný...:D Takže stejně jako Míša očekávám, že až sem "ráno" příjdu že tu bude odkaz a vášnivá debata..!!!! :D :D Jestli ne tak si mě nepřetje..:D A jinak můj tip na vítěze v soutěži -kdo to sem dá první- je Michal..:D :D
  • kvatro

:o)

I'm going to publish here. My new fictional story about Míša. It's mysterious story about time travelling, no fun. There's dwarf Vteříňák. Elis and Hanka too.

Coming soon! Today at 7:00 PM *15*
    • xkostex

Re: :o)

Yeah great! will be in Czech or English? *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

It will be in Czech, cause writting story in English is very very difficult. *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: :o)

Yes! i don't translate this *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

I'm going to make my new profile picture. With our names of course. *3* Elis, why do you don't have picture with our names?
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

I don't know. I don't have a time to make new picture
  • sharpay1995

..:D

tak abych dostála svě pověsti, že jsem zde jediný člověk, který se zajímá o novinky, mohla bych vám tady dát asi 13 odkazů, které jsem tady za těch pár dní, co jsem se zde "neukázala", chtěla dát, ale když sem to tu viděla, řekla sem si že je to zbytečné..:D tak místo toho vám tady dám jeden odkaz a ten vám ukáže vše... jistě žo to tam všichi znáte.. kdy by to taky neznal no..:D
    http://www.avrilonline.org/
    *1* *1*
    • vterinka

Re: ..:D

To je od tebe milé :D
      • sharpay1995

Re: Re: ..:D

Já vím..:) :D
  • kajuska4
    http://lavigne-now.blog.cz/1206/candids-june-in-france-11-6-2012#comments *9* *14*
  • Avril Lavigne je otrasná zpevacka a její písnicky se mi nelíbí
  • avrilje nejlepsi *3*
  • 2008

Avril má koncert v Praze *1*
  • david16

No héj

AVrílo ! :D ty Bejku ! Přeju všechno nejlepší ! :D A bud cool a překopej svůj styl třeba na hip hop ! :D Dobře debilní nápad :D Né bud furt popovinka ! :D Prostě všechno nej :D
  • puspuspusinka

Haníšku

Hani já nwm jako jak bysme spolu jeden den vůbec přežily ptže ty by ses zbláznila z toho jak já sem bláznivá a já bych se zbláznila z toho jak ty vůbec bláznivá nejsi a byly bysme obě bláznivý, awe každá trochu jinak ty ze mě bláznivá já z tebe bláznivá atd,...xDDD
    Ty wado už v tom mam gulige,...vy ne? *1* *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Haníšku

No to my by sme spolu asi teda fakt moc dlouho nepřežily...xDDD Ale stím blázněním máš výmečně pravdu ty můj blázínku...xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Haníšku

Óóóóóóóóóóó já jsem v rozpacích prej blázínku,....... *1* *1* *1* *1* ,......Mno hele fakt bych s tebou chtěla zažít normální den kdy nemusíme krotit a hladit opice a nezbláznit se z toho,.......... *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit