Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

???

Ještě tu budete??? Nebo už mi zdrhnete???:-):-((?
    • kvatro

Re: ???

Já tu budu do 23:00 *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Jenom hodinku??? Achjoo...
        • kvatro

Re: Re: Re: ???

On je vlastně zejtra pátek, co to melu. Zítra je sobota takže to tady můžu být klidně i po dvanáctý. *15*
  • vterinka

TP

Ahojky, opět vás prosím o hlas pro TP, děkuji moc! :-* http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani
  • To s těma blond vlasama to si říkej někde v domově důchodců!chce bejt prostě cool blondska,nebo se snad chystá zpátky přebarvit?klip je trapnej,ona taky takže.konec hlášení děti a už děte radši spát. RAMONES IS THE BEST BAND ON THE WORLD
  • angel15

vlasy?

to mate jedno *4* jen mě to tak napadlo *3* to by mě zajímalo,jestli avril ještě někdy schodi ty blond vlasy a bude zase myt přírodní *7* *14* *14*
    • avril-nely

Re: vlasy?

Avril měla dyž byla málá blond vlasy , ale pak si je nachala dát na hnědo , a pak zase na blond *14* *4*
      • avril-nely

Re: Re: vlasy?

jj měla blond dyž byla malá , kdydne se koukne tě na youtube jak malá avril zpívá doma :-) jestli neveříte :_))))
        • avrilie

Re: Re: Re: vlasy?

jj to wím zhe kĐysi měŁa,aŁe byŁa to spíš tmavší bŁond a pak jak byŁa někĐe v pubertě tak se jí ty vŁasy ĐaŁy na světŁe hněĐou aŁe asi se jí neŁíbiŁa příroĐní barva tak si ĐaŁa hnědou barvu,pak i hoĐně tmavou,pak si nechaŁa k aŁbu UMS promeŁírovat hŁavu,jak měŁa ty podbarvený vŁasy černou,pak měŁa ĐŁouho bŁonĐ a teď tam má růžovej meŁír.... *1* *3* *14* *15*
          • Re: Re: Re: Re: vlasy?

přesně v pubertě vlasy tmavnou máš pravdu avril nebyla obarvená na hnědo taková přírodní hnědá by snad ani nešla z barev na vlasy *4*
    • avrilie

Re: vlasy?

to já si mysŁím zhe už asi ne...možná zhe až buĐe starší! *3* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Vlasy?

Nó taky bych řekla že už si vlasy nechá na blond!!! Ale kdo ví Avril je nevyspitatelná a tak je možné že zítra budeme číst na netu má zase přírodní barvu!!! *1* *1* *1* Né sranda ale stejně si jí nemůžu představit že má těď zase hnědé vlasy!!! *3* *14*
  • Fuck !!

Je to pipkaa !! Emařka jedna hnusnááá vyhubit vsechny fans !!a ji takyyyy !!
    • jajaskn

Re: Fuck !!

Víš vubec co znamena slovo ,,emařka"?
      • sharpay1995

Re: Re: Fuck !!

Né asi....!!!
    • bambusanka

Nás ezajímá,co si myslíš o Avril ty!!!Tady je jen por fanoušky Avrilky!!!A ona neí emo!!
    • sharpay1995

ty prosimtě....fakt by to asi chtělo vyhubit...., ale né Avril a její fans, ale TEBE!!!!
      • dianna114

Re: Re: Fuck !!

dyt jo,pozabíjejte se tady *1*
    • angel15

tak ty máš dost...nevim co tu meleš,že je emařka asi ani neviš jak vypadaj *1* a skus mě vyhubit....počkam před barákem,ale asi hodně naraziš *1*
  • segovesus

Avril Lavigne ve studiu: Exkluzivně pro EW! (překlad)

Na Facebooku na stránkách Avril Lavigne Black Star (cz):
    http://www.facebook.com/note .php?note_id=109270788538
  • :)

vsecinko nejlepsi avrilinko *14*
  • avrilka-aja

........

Mám pocit že poslední dobou se Avril chová divně!Víte já nechápu proč se změnila a k tomu ještě nechápu ty její různé skandáli.......Já nevím zdá se mi že se začíná podobat Paris....Prostě mění se a mění se a nakonec s ní bude co?Druhá Paris.... *13*
    • danielka1996

Re: ........

njn,nezbyva nez doufat,ze se zase zmeni
      • angel15

Re: Re: ........

jaky skandli?:D....to že se rozvadi je skandál?:D
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: ........

A kdo tady mluví zrovna o rozvádění?Myslím třeba to její opíjení a zase kouření a tohle...
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: ........

no envím jestli se dá opíjení a kouření říct skandál..jo,av je slavná,a měla by si na takový párty dát pozor,ale av už je pstě taková..ráda se baví,a ráda se napije..je taky pravda že to nesmí přehánět,ale myslím si,že i jednou jeden z nás bude na mol!!xD
            no a o žádných skandálech nevím..podívej se na Britney,oproti ní je AVRIL andílek... *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ........

hm....copak, sklamaný že tě nepozvala... *1* dobře pro příště stebou souhlasit nebudu...aby si měla radost...xD
            • angel15

no tak se rozešla tak se chtěla ožrat no:D....sakra taky mě mohla pozvat:P...a ja nesouhlasim,aby si měla radost:D
            • jana291995

tak se snažte. nooo *1*
            • sharpay1995

no ale to prostě nejde....*1* s tebou se v otázkách o Avril, nesouhlasit nedá....xD
            • jana291995

hééj děckáá..taky někdy řekněte nesouhlasím s tebou!!chjooo.. *1* *15*
            • xkostex

souhlasim s tebou
            • sharpay1995

Naprosto přesně řečeno!!!
            • cara

To soUHALsííM!!
  • jana291995

joooooooooooooooooooo

AVRIL PRÝ PRACUJE NA SVÉ DRUHÉ VŮNI!!!! *14*
    • sharpay1995

Re: joooooooooooooooooooo

béééézva... *14* *14* *14*
  • bambusanka

Žijete ještě vubec..?

??? To už ste se jako zbláznily k smrti,bo co..? *1* *1* Že tady nikdo nelétá na létajících košťatěch *1* *1* *1* Bo už jste ve škole..? J8 už zejtra musim... Píšem čtvrtletku z matiky =//
    • Re: Žijete ještě vubec..?

Jááá eště žiju, sice nwm jak na dlouho, ale eště jo, mno to já nejdu možná eště v pondělí ale nwm ... awe spíš du ... *1* toto uteklo už jenom vejkend a pak tejden školy a pak dva tejdny v paříži a maďarsku ATD. už se těším ... jupííí ... jenom pitomej tejden školy jóóó *14*
      • bambusanka

Re: Re: Žijete ještě vubec..?

ty se mááášš ty jedeš do paříže *1* *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Mno jedu jedu ... *14* , ale jenom na 2 dny *9* , je to složitý ...
          Jedu od 18. do 24. do Maďarska na výměný studentský pobyt a potom se vrátím na jeden den domu a 25. do 30. jedu na školní zájezd do Evropských metropolí a budu 2 dny v Bruselu 2 dny v Nizozemsku a 2 dny v Paříži *14* *14* *14* a do tý se z celých dvou týdnů těším nejvíc *14* *14* *14* lidi já umím anglicky asi tak jako *14* můj papoušek, newíte jak se tam domluvím??? *7* *15* *15* *15*
          • bambusanka

Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Júúú.... Ty se máš =) Já zase jedu 9. května do Anglie,je to jako zájezd ¨ze školy ale neni to povinný... Já se tak těšíím =D Sem si koupila malej kapesní slovník *1* *1*
            Hanči neboj,já sem maláá *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Až se divím, jak ty mě dobře znáš...xDDD
            • puspuspusinka

Mno takže se tam nevejdeš. jakmile se Hanča pustí do výběru věcí s Av, tak se jí tam nevejde ani oblečení, bůhví jestli se tam vejdou vůbec ti věci *15* *15* *15* já si beru jen plakát, pak nějaký věcičky polepený avrilkou a tak ... *14* boužel BS zrovna ted nemám, ale asik si ho koupím *14*
            • sharpay1995

Do Anglie??? Tam naše škola teď jede taky někdy...xDDD Nop a ten kufr...uvidíme...podle toho kolik věcí s Avrilkou si budu brát...xDDDDD
            • xkostex

twl holky vi se mate ja jidiny kam se skolou pojedem bude Liberec *9* a v lete jako kdyz rok na Slovensko. Miso vem me sebou do Nizozemska a Parize prosim
            • Re: Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

to ti závidím do Anglie bych jela rači *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Míšo...škoda že tam jedež do té paříže už teď...kdybys jela v létě nebo o Vánocích tak se tam možná potkáme...xDDD
          • bambusanka

Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Hančo,myslíš,že se ti budu vejít do kufru?
            • sharpay1995

Hmmmm...mno newím, newím...xDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit