Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lukastejml

Happy Birthday

Všechno nej..nej.. naše milá Avril *14* ..pořádně si to uží a měj pořád tak skvělý písničky *1* ...
  • avrilka-aja

Bye!

Když jsem sem poprvé zavítala byla jsem ráda,že tu můžu s někým pořádně diskutovat o Avril.Bylo to supr a potom se mi tu začalo líbit.Každý den jsem se tu musela podívat,akorát mi dělalo problémi něco napsat než to čtení... *1* Potkala jsem vás a to mi v mém srdíčku udělalo hodně velkou radost.I když vás neznám(Osobně)vím že jste supr lidi.Je s váma zábava a skvěle se s vámi povídá.I když se někdy rafneme chci abyste věděli,že to někdy bývá hlavně kvůli mě. *9* Jsem citlivý typ a to mě mrzí.Kůli tomu mám i tak trochu nízké sebevědomí a moc mě mrzí že jsem se tu teď tak pohádala s Janou.Ona pro mě vždycky moc znamenala,ale teď mě moc urazila a docela to bolí.Jsem ještě moc malá abych rozuměla třeba tomu co napsala.Jsem sice ve 3.Třídě a je mi 8 let...Ale na tohle ještě nejsem připravená....Možná tak za 5 let až mi bude 13 tu budu takhle diskutovat,ale teď ne.Mějte se hezky!Naštěstí nekončím...Jen tu nebudu tak často!Děkuji za vaše pochopení a doufám že jsem vás něčím neurazila...
    S celého srdce diskusi Avril Lavigne:
    Alena Krausová!
    • jana291995

Re: Bye!

ale ali,já sem nevěděla že tě to tak sebere,ani mi to jako hádka nepřišla,myslela sem že si vyměnujeme názory.. *1* no tak,to sem nechtěla,PROMIN! *4*
    • angel15

Re: Bye!

Aleno co blbneš prosimtě:)...je to pěkny co si napsala,ale bereš to moc vážně...život je boj a kdyby sme utíkaly pokaždy když nás někdo vykoleji nebo urazi...či podrazi,tak to moc dalko nedotáhneme:)..ber to s nadhledem:)
      • sharpay1995

Re: Re: Bye!

jj správně...nesmíš si všechno tak připouštět...věřím že by ste si to s Jančou určitě nějak vysvětlili (i přes ten velký věkový rozdíl, jak už si řekla)...kdybych se po každé hádce s kámošema měla takhle stáhnout už bych byla asi bez kamarádů...tak to tak neber a a buď tu tak jak vždycky...
        • xkostex

Re: Re: Re: Bye!

prosimte nikam nechod a bud tady sme parta ne a Janou se nak udobrite. kdyby odcat odesel kazdy kdo by se snekim pohadal tak by tu uz nikdo nebyl. tak tu prosim zustan at mame skym kecat *4*
  • puspuspusinka

Avril !!

Hele lidi, moc mě mrzí, že jste měli kvůli mě tady takovou bouřlivou hádanici s MileyCyruskou, a doufám že už je to pryč, hlavně když se nám tu všem omluvila !!! *14*
    Takže doufám, že mi odpustíte !!! *4*
    A Hanša má pravdu, poslední dobou fakticky zanedbáváme Avrilku, takže bysme měli začít s tím něco dělat ptže jedinej kdo ju nezanedbal je asi Janča a možná torchu i Hanša, tak co s tím uděláme??? Víte co já du přidávat asi fotešky, mimochodem jak se vám líbí ta kde se Av tváří jako.........EHMM........ *1* *1*
    Mě teda moc je na nu taká roztomilá mo mocinky moc !!! *1* *1* *1*
    • terineczqa

Re: Avril !!

ta fotka co treba.....NO COMENT *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

to je v pohode byla to celkem sranda *15* a jasne ze ti odpoustim *3* a ta fotka je zajimava kdyz sem ji vydela poprve mela sem asi 5 minut v kuse vytlem *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Avril !!

teda ty seš taká mno rači nebudu komentovat, jaks mohla se jí smát no poškej ti dneska za trest nezazpívá na dobrou noc !!! Náhodou je tam Avrilka úplně totálně roztomilá !!! *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Avril !!

no nwm teda jestli zrovna roztomilá...no jako popravdě sem taky měla šílenej výbuch...xDDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Avril !!

tak sorry ale jinak to neslo *9* a ja se ji omluvim
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Avril !!

jo sem vis jak se u nich krasne usina? *15* *15* a mas pravdu je tam rostomila
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Avril !!

ale ale tady je někdo na Avrilky ukolíbávkách ávislej *1* *1* náhodou je tám slaďoučkááááá !!! ste všeci ........no coment !!! *1* *1*
    • sharpay1995

no sláva...tak jako už sme to tu napsaly 3...takže doufám že se tady zase začne probírat Avril...a ta fotka...no to vážně rači ponechám bez komentáře...xDD
  • Abbey dawn e-shop:)

Ahojky:)) Mám svůj vlastní Abbey Dawn shop!! Podle reakcí lidí si myslím, že není nejhorší:)mám spousty spokojených zákazníků.Svůj shop jsem otevřela, rpotože miluju abbey dawn, mám ho spousty, ale všechny ostatní obchody mi přišy předražené, proto je mím motem nabízet oblečení za co nejnižší ceny to lze:))...podívejte se třeba budete spokojení a vyberete si:) nenechte se prosím odradit tím že to je na blogu, na normální webowky nejsem dost šikovná:).... Abbey-shop.blog.cz
    • jana291995

Re: Abbey dawn e-shop:)

Jj tedla ty naše maily..to je drahý jak prase,to je malý ale elastický.. *15*
  • fanynka

vsecho nejlepsi k narozeninam *3* *4*
  • avrilka-aja

Titulek?!

http://www.videacesky.cz/skece/na-m ilovani-je-vzdycky-ta-spravna-doba
    Trochu sprostější a nevhodný,ale s Avril a vtipný :D
    • sharpay1995

Re: Titulek?!

Ježíííš...:D viděla sem to kdysi na Youtubku, ale anglicky, takže sem to moc nepobrala..:D :D těd už jsem v obrazu... - šílený...:D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Titulek?!

A mě to nejde ... =((
        Máme pomalej net a nejde mi to načíst .. *9* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: Titulek?!

Musíš víc točit tou klikou, co máš u PC. *15* *15* *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Titulek?!

Tak to si trefil..!! :D :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Titulek?!

*1* *1* *1* Teda ty ty ty ty seš nemožnej ... *8* *15*
    • vterinka

Re: Titulek?!

Málo se směju!! *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: Titulek?!

twl tak to je poprvi kdy to vidim s titulkama a chcipam smichy *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ááá !!! xDD

Lidi dneska tu u nás ve městě byl Jakub Vágner na rybářských dnech a měl tu přednášku a já tam šla s holkama a vyfotila sem se s ním a podepsal se mi do památníčku xDD Ááá já sem z toho vyplesklá jak kdyby tu byla Avril xDD Sem se do něj asi zamilowala xDD A v sobotu jdu na náměstí na Michala Hruzu xDDD Yeahh xDD
    • kvatro

Re: Ááá !!! xDD

Míšo, ty se máš :) U nás budou farmářské trhy, ale nikdo známý se sem neuráčil přijet. Zato ve středu tady byli poslanci z VV na setkání s občany, byl tu Radek John ale podpis bych od něj nechtěl, spíš bych se chtěl podepsat na něm. :o)
    • vterinka

Re: Ááá !!! xDD

jééééééé tak to je super! :D:D:D:D ... já jdu zas v sobotu na Mira :D:D:D:D
      • kvatro

Re: Re: Ááá !!! xDD

Kačka jede na Mira, Míša na Michala co bude pouštět hrůzu a já se spokojim s bandou turistů.... Skvělěj víkend :o)

Kačko, aby tě na tom koncertě Mira znova neunesli mimozemšťani, práve teď vycházim z mého nového příběhu :)
        • vterinka

Re: Re: Re: Ááá !!! xDD

No, tak to zatím vypadá blbě :-(( ... no potěš teda xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Ááá !!! xDD

Anoooo !!!! xDDDD
  • Avril

Je to super punk rocková zpěvačka.... *3*
    • Re: Avril

Avril není punk.
      • Re: Re: Avril

Avril je punk rock
        • Re: Re: Re: Avril

tak se nehadejte! *4*
          • Re: Re: Re: Re: Avril

Jn to máte jedno, důležité je, že se nám Avril líbí ne?
  • Poslechněte si ...

http://www.stage.cz/josef-dominik/
  • jana291995

nahá Avril?

http://www.starmagazin.cz/category/ celebrity/avril-lavigne/
    Mrkněte na to stránku,je to 6 článek od spoda...a jsou tam i fotky...nahá AVRIL?..to je fotomontáž..teda doufám *9*
    • jana291995

Re: nahá Avril?

jo je to fotomontáž..píšou to tam..uff..se mi ulevilo teda *14*
      • sharpay1995

Re: Re: nahá Avril?

no to mě taky...
        • jana291995

Re: Re: Re: nahá Avril?

no ale řekni,jak si někdo může tohle dovolit?bych chtěla vidět toho člověka jak by se mu to líbilo,kdyby by mu někdo udělal nahou fotomontáž...toho člověka by patřilo najít a potrestat..tohle by si neměl dovolit k žádný celebritě...jako nemám pravdu? *15*
          • david16

Re: Re: Re: Re: nahá Avril?

máš *15* ale stejně si na tom moc záležet nedal na každy fotcre je má jiný *15* ale docela sem měl šok dokad sem si to tam nepřečet *15* ta anorektička je pěkně hnusná jak jí jen přidal hlavu *5* idiot :D málem semi naše rebelka zhnusila *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: nahá Avril?

No jo.....známe!!!!
            • angel15

no tak tyhle fotomontáže jsou asi 4 roky stary,tak se nedivte,že sou tak odfláknuty:) a že ste si to vubec mysleli,že to je ona...přece ten první obrázek dobře znáte ne??:)
            • sharpay1995

já si to nemyslím, já to vím....no i když spíš doufám že by to nikdy neudělala!!!!
            • jana291995

no,abych pravdu řekla,myslím že Avril by se nikdy nesvlíkla před fotákem...myslím že taková není..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit