Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ahoj ...

Lidi, já sem nomrálně nešikovná to je děsný ,... dneska sem si rozsekala na dřeě prst, protože sem neudržela ten debilní pařez a spad mi na ruku ty wole já bolestí omdlela ... to se mi ještě nikdy nestalo... to je prostě jak když si skřípnete prst v autě pohoda za chvíli to přestalo bolet, ale najednou se mi zatočila hlava a já tam ležela ty wole vedle traktoru jak debil ... *15* *15* *15* *15* Já sem fakt vlastímu životu nebezpečná to samý včera ... sem si ho pustila na nohu pařez blbej ... už se bojím co se mi stane zejtra spadne mi beztak na hlavu ... *15* *15* *15* *9* *9* *7*
    • kvatro

Re: Ahoj ...

To bude nějaký prokletí *15*
      Kdo ví Míšo, jestli tě když si byla ještě miminko nezačarovaly nějaký Bosorky. *1*
      Hančo, Kačko. Nemáte v tom náhodou prsty? *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Ahoj ...

co..? já..?? Já..?? Já, já, já... pardon musím už letět... když semnou budete chtít mluvit zanechte vzkaz... báááj..:D
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj ...

Takže šťastnou cestu, na tom koštěti. *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj ...

Koště být poroucháný... Já muset letět na smetáku..!! :D *9* :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj ...

Ja tiež..! :D
            • vterinka

Ja mam dosť!!! :D:D:D:D Lubím keď hovoríš po slonesky! ♥ :D
            • kvatro

Keď by sa zrazila s hejnom bocianov. Urobila by vývrtku stremhlav priamo k zemi i s tým jejim smetákom. *1*
            • vterinka

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD já mylslea, že do hejna čápů, kteří se vracejí z teplých krajin xDDDDDDDDDDDDDD
            • sharpay1995

Jak to víš..? a já to před váma chtěla utajit... tu na sebe už hodinu patlám všemožný Avony, Dovy a další takové zázračné prostředky, aby jste na mě nic nepoznali a ty to tu vykecáš...:D :D tsss..! :D
            • kvatro

Smeták být tiež porouchaný, Hanka se vyklopit do drátů vysokého napětí. *15*
    • vterinka

wow, ty seš teda šikulka! :D:D:D měli by tě zavřít do prázdné místnosti bez rohů xDDDDDDD
      • sharpay1995

Asi tak nějak no...:D A ještě do svěrovací kazajky, protože ona je schopna se zabít i bez dalších prostředků..:D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj ...

Míša je schopná si uříznout hlavu i vlastní rukou. *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj ...

No přesně o tom mluví..:D
    • sharpay1995

Míšo, Míšo, Míšo..:D
      • kvatro

Šikovná jak hrábě do kapsy *1*
  • vterinka

Sum 41

Ahojky, tak nwm jestli to víte nebo ne, ale Sum 41 mají new cd a je celkem dobré! :-) Takové rockové, fakt skvělé! ♥ .. Tady odkaz: http://sbm.sum41.com/
    • puspuspusinka

Re: Sum 41

No super ... mých 1113 songů v iPodu už zelo prázdnotou a Sum41 poslouchám takže šup s nima do iPodu *1* *1* *1*
      • vterinka

Re: Re: Sum 41

mých něco přes 3000 písní v ipodu tež zelo prázdnotou xD .. a už je mám skoro stáhnuté :D ... ted celekm slušně zapadají do stylu, co poslouchám :D
  • Plakáty

To je krutý..teď jsou zas všud eplakáty Av...v BravuGirl i v dnešním Bravu !!! A fakt kráásný...al evážně netušim. kam to budu ještě lepit !!! *1*
    • iglue

Re: Plakáty

přesně...a ještě tam je Heath Ledger ♥...suprový čísloo *15*
    • jana291995

Re: Plakáty

No já jsem strašně ráda,ptž dřív psaly jenom o Tokio Hotel,a ti byli v bravu pořád...a ted je tam zase Miley..ale to neva...hlavně když tam najdeme našu avrilku...je to křáásnej plakátek,ten ještě nemám,teda až ted... *15*
      • angel15

Re: Re: Plakáty

no ja sem si koupil pořádny plakaty ne nějaky maly z brava:)a je to lepší až si myslim že mě Avril pronásleduje:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Plakáty

Asi nějak tak!!!! V mém pokoji kamkoli se podívám je Avrilka!!! *15*
  • miley11cyrus

i

jo máš pravdu
  • jana291995

juchůůů

Tak já jdu říct že jedu do města mrknout se na Black Star,pokud bude!!tak mi držte palečky...jo a tady jsem našla video-BLACK STAR na piano...je to dlouhý 43.vteřin...se mrkněte

http://www.youtube.com/ watch?v=XOF-N3M0PC0

a ještě se mluvilo o av na clevver tv,o black star a hlavně new cd..tak sem vám to dám,aby jste se nenudili

http://www.youtube.com/ watch?v=EPLcMbDidgs

Tak pááá *14*
    • cara

Re: juchůůů

jj je to hezkí =))
      • avrilka-aja

Re: Re: juchůůů

Mi to nejde spustit!
        • sharpay1995

Re: Re: Re: juchůůů

To je asi proto že se vté adrese udělala někde mezera, tak ji smaž a už by to mělo jít!
    • jana291995

Re: juchůůů

nalič se jako AVRIL LAVIGNE
      PS:Jo vypadá to lehce,ale ještě tak vědět kde sehnat růžovou řasenku žhe?

http://www.youtube.com/wat ch?v=1bebfZoxXzU
      • jana291995

Re: Re: juchůůů

Jirka Mádl o AVRIL-
        * Typické rockerské gesto

"Rockeři vždycky proti něčemu bojovali, proti válkám a tak."

* Kdy by holka měla být drsná?
        "Když si chce něco prosadit. Holky to mají v mnoha směrech těžší, takže je to asi na místě."

* A kdy má být "hodná holka"?
        "Hlavně když je se mnou! Musí na mě být hodná, něžná - rád se nechám hýčkat. Ale co já vím, třeba se mi v určité situaci zalíbí i drsnost:-)."

* Nejrockovější outfit
        "Lebka je dobrá a celkově to má Avril pěkně barevně sladěný."

Hodnej klučina!! *14*
        • cara

jj HeZKY to řeKL o AVrilCE =)
        • jana291995

ZÁKULISÍ TBDT...má tam mikču Sum 41..a moc jí sluší

http://www.youtube.com/w atch?v=MubEyS76TJ4
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: juchůůů

na konci děláá av hvězdy na jedné ruce..
            http://www.youtube.com/watc h?v=2c6_Wv3LO8s
            Avril s koalou-ze začátku má rozhovor,ale pak jak ji donesou koalu,pořád říká oh my good!!!
            http://www.youtube.com/wat ch?v=TeQc1I3O8EY
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: juchůůů

:D
            • sharpay1995

jj...xD *1*
            • jana291995

jj..aby ste se neudily
            • sharpay1995

tady se nám někdo rozjel s tím přidáváním odkazů....ale to vůbec nevadí...jen tak dál!!!xD *1* *3*
  • avrilka-aja

Gratuluji!

Gratuluji Avril Ramoně Lavigne Whibley k jejím 25 narozeninám!Vše nejlepší,hodně zdraví a lásky!Ale i peněz!!!

GRATULUJI!!!!!!
  • Avril:*

ahojík Avril je ta nejlpší zpěvačka na světě(btw.) *1* *4*a lbí se mi od ní všechny její desky *14* akorát sem smutná že sem ikde nesehnala její vůni Black Star, pač bydlím v takym zapadákově kde nic takyho stě nemaj *9* *5* ...
  • sharpay1995

Nový člen

Děckáááááá, lásky moje, mám pro vás dobrou správu...potom co sem dneska vyprávěla jedné kámošce( samozdřejmě fans Avril) vy my tady na té naší dizkuzi řešíme, tak trvala na tom že se knám přídááá...takže tady máme další krotitelku promátů...xDDD
    • terineczqa

Re: Nový člen

uz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Nový člen

Ano takže..Míšo, Kubo, Janši, Barčo a Elis...tohle je Trka...Terko tohle je ta nejlepší partička lidí...xD'
        • terineczqa

Re: Re: Re: Nový člen

z toho vypraveni ti hanicko verim XD...a jinac zdravííííííííííííííííím
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Nový člen

vitej *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Nový člen

To řeknu tajemství Kubíku..., ale nesmíš to nikomu říct....je to tajné...xDDDDOna tady přišla hlavně kvůli tobě...jak sem jí vyprávěla jaké historky nám tady píšeš tak to si nemohla nechat ujít...xDDD
            • angel15

jako král tohoto spolku tě taky vytam:)
    • xkostex

Re: Nový člen

super budem mit presulu *1* snad. je taky tak prastena jako my?
      • terineczqa

Re: Re: Nový člen

ja a prastena maximalne *15* *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Nový člen

jo zapoměla sem dodat...že Tereza je velice AGRESIVNÍ krotitelka primátů...dnes sem si to vyzkoušela na vlastní kůži.... Ještě teď ta facka bolí Terezo...xDD
          • puspuspusinka

supééééééééér jedna agresivní se hodí a jak zvládáš daleký štreky Tery??? doufám že neskončíš jako Kubík *15* *lol* *15*
            • terineczqa

mno snad nee bozatko jak prezil toho slona??????????, *15* *7*
            • sharpay1995

Zhrneme to...všem nám včera trochu hrabalo...xDDD
            • xkostex

miso nejsi sama me to taky nedoslo *3* *1*
            • puspuspusinka

ahááááááá tk to mi nedošlo *15*
            • sharpay1995

já sem to tak ale taky myslela...xDD
            • puspuspusinka

já nemyslím štreky jako běhový já myslím jestli trefí jedním letadlem do jedný Brazílie nebo spíš trefí na Pluto??? *15*
            • sharpay1995

Asi tě sklamu... no..k Terce a dlouhým štrekám bych tu něco napsala..., ale nechcu aby mi ve škole namlátila...xDD
          • terineczqa

dyt sem fackovala pavlinku
            • sharpay1995

ale jedna ve volejbale přiletěla aji mě...xD
  • puspuspusinka

Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Jako lidi mi už se neučíme už hrajeme jenom hry a nebo někoho ještě baví nám říkat přednáškoblafy, a vy tady si zrovna chcípnete !!! Tsss.... Jako já budu o víkendu učit Elis aby měla místo 6 čtyřek jen 2 a potřebuju, abyste tu byly a pomohli ste mi sezotavit, jinak mě klepne !!! Jo a jako ten náš výlet plánujete jako až na prázky hebo co??? Já myslela že se ulejem ze školy kvůli prácičce ... !!! *1* *1* *1*
    Jako musíme k těm RCA, aby sem měla CD na dovču !!! *1* *14*
    Ááááááááááááááááááááááááááááá !!! Ožijte !!! Ááááá... Manžooo, neříkej že si je zabila všecky do jednoho, tos mi nemohla nechat aspoň světoběžníka a zlou holčičku??? *7* *8* *1* *1*
    • jana291995

Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

VY SE UŽ NEUČÍTE?:?????
      My ještě pořád jo!! je to hrozný,taky sme to už říkali,proč se ještě učíme,když čtvrtletky máme za sebou,na školy nás přijali..nechápu to!
      Je to neféér jakooo *9*
    • xkostex

Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

no ja asi brzo chcipnu!!! jako porad se ucime v pondeli pisu pololetku z fyziky v utery ctvrtletku z matiky a pololetku z ajiny ve stredu pololetku z dejaku a nejspis i z literarky! ja nejsem schopna se naucit jeden predmet natos 5 boze raci chipnu nez mit 6 4rek! jako lidi budete mi muset pomoct! miso se mas ze se neucite nam tam porad neco melou a my tam chcipame vedrem *10* *15*
      jo ozit byste mohlly a nesvadej to na me ja je nezabila
      • sharpay1995

Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Jeva vy píšete pololetky z fyziky a dějáku??? Kam to chodíš panebože..x.DDD To my píšem tyhle velký písemkyy jenom z Matiky, čejáku a někdy z ajiny jinak vůbec...xDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Žejoooo *1*
          Taky sem se divila, co to nepíšou, mi píšeme větší testy z těhle předmětů, ale pololetky jenom z matiky a češtiny ... a někdy i z tý ájiny a něminy ale jinak vůůůbec ... *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

tak to muzete byt radi ze nechodite do stejny skoly *15* take kraviny tam vymejslej!
        • xkostex

jo jen kdyz to mame nerozhodne takze sem v prdely protoze se nedokazu naucit cely pololeti! a chodim do toho nejvetsiho ustavu co muze bejt!! ale stesti ze tam sou skveli lidi
      • puspuspusinka

Re: Re: Lidi, to ste pře prázkama chcípli nebo cooooo???

Mno kdo víííí... přee jenom seš smrtka z povolání ... tak na koho to mám svádět ... *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

hey jako vis ze bych je nezabila aspon ne ted ted mam naplanovani zabiti nekoho jineho:D zejtra budu vrazdit dvojnasob *15* zejtra budem chodit 2,5 km po pardubicich v tehle vederech
  • bambusanka

Návrat? Ne ...

AHOJ LIDÍÍÍÍ ..! *1* *14* Jo,jsem to vážně já ... *1* *15* *4* ...

Vím,že jsem se tady dlouho neukázala ... Ale bylo to taky převážně proto,že už mě Avril tak nějak omrzela ... Omrzelo mě poslouchat stále ty stejné písničky,už mě nebaví koukat se na stejné klipy ... Štve mě,že Avril pořád posunuje termín vydání alba ...
    Sem už jsem přestala chodit jen kvůli Avril ... Né kvůli vám ,vy jste všichni moc super *3* *14* *14* ... Ale .. Avril už mě tak celkově nějak omrzela ... Njedřiv sem si říkala,že prostě budu čekat,než vydá to new CD ...

Vlastně ani nevim proč vám to sem píšu ... Asi .. jen sem vám prostě chtěla říct proč sem nechodím a proč sem ani chodit NEBUDU ... *9* .. Tak se tu mějte ... *3* *14*
    • ichbinteufelin

Re: Návrat? Ne ...

promiň, ale takovýhle puberťácký manýry fakt miluju...aby tě někdo "omrzel" jenom proto, že dlouho nevydal nový album... to jsi potom nebyla ta pravá fanynka... jako sorry, ale tohle fakt nesnáším...
      • puspuspusinka

Re: Re: Návrat? Ne ...

Téééda, jako Barčo, já myslela, že seš best fanynka jedna z nejlepší, ale tohle si jakofakt vystihla, taky nesnáším když někoho někdo "omrzí" to je absolutní kravina, když tu hvězdu miluješ, tak tě nikdy omrzet nemůže to je prostě kravina !!! *8* *9* Je to škoda, že sem nebudeš chodit a že s prominutím ses přímo vysrala na Avrilku, jako bys nevěděla že za to nemůže ... *9*
      • sharpay1995

No... tak tohle bylo trefný....
        • xkostex

Re: Re: Re: Návrat? Ne ...

jo to bylo
    • sharpay1995

Re: Návrat? Ne ...

Mě Avril neomrzela a neomrzí... více ktomu nemám co říct...
      • xkostex

souhlas hanco asi k tomu toho vic taky nereknu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit