-
Vše nej!
Vše nejk narozkám! *3* *3* *15* *4* *14* -
...
Nooo, tak to už sem mě můj milovanej mnažílku nikdy nezbavíš, protože půlku hradu ti rozhodně nedám, takže na rozvod zapomeň ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Já nejsem ten, kdo se tu oháněl s rozvodem. -
-
Re: Re: ...
Noo, já ti jenom říkám abys na to rači zapoměl ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
No já na něco přijdu, přihlásim se do pořadu výměna manželek a aspoň se tě na pár dní zbavim. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Nooo, počkej chlapečku, ty budeš ještě rád že mě budeš mít zpátky, ti strčí nějakou jednookou sůvu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
No to seš to máš pravdu .. !! -
No jasně, a já sem brejlovec. *1* -
Co to meleš ... já sem pěkná Kobra Královská ... já ti dám saň ... *15* -
No tak teď má doma sedmihlavou saň, takže to bych si snad možná i polepšil. *15*
-
-
-
-
-
-
Noo??
A o čem teda budeme kecat ?? O dalších společných názorech?? XD -
-
Re: Noo??
Společná zájmy máme. Ale o společných názorech si tak jistý nejsem. *15* Můžeš to zkusit. -
-
Re: Re: Noo??
Sorry ... Překlep xD
-
-
-
:o)
Obrázek Hanky. *1* *15* -
-
Re: :o)
Skoro..! :D -
-
Re: Re: :o)
Tos trefil přesně *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Já vim *5* *15*
-
-
-
-
Kostlivec vterinka se právě připojila ke kostlivci z pražskýho orloje. *15* Budou tam tahat za zvonek. *1*
-
-
Abych nezatahala za ten tvůj! :D
-
-
Nech si kecy na koledu. *1*
-
-
Ty sis začal. ;-)
-
-
Ale ty jsi sprostá..Vim přesně jak si to myslela. *15*
-
-
Já se nehádám ;-)
-
-
-
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
avril de ale na koncertech zpiva dost falesne teda ale je hezka :)
-
avril je fakt ůůůůůůůůůůůůůůůůůžasnááááááááááá *4*
-
THE BEST DAMN TOUR 2008
Avrilka je ta nejlepší zpěvačka na světě!!! *14* Byla jsem na jejím turném a byla to naprostá paráda... *4* Mám její celý album v iPodu a i starší hity. *14* Na dveřích mám její plakátek, fotečky, jak ji plynul čas a info!!! *3* Mějte se lidičky *3* -
-
Re: THE BEST DAMN TOUR 2008
MÁŠ PRAVDU,AVRILKA JE FAKT NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ.MÁM TAKY JEJÍ PLAKÁTY A FOTEČKY.DOUFÁM,ŽE BUDE POŘÁD NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA.TAK ZATÍM NAZDÁREK *1* *14* *4* *4* *4* *4*
-
-
Vše nej!
Všecinko nej k narozkám!Hodně zdraví, štěstí, lásky a úspěchu! -
=)
http://www.kupparfem.cz/hledej.html ?PHPSESSID=9dr2cemi6s94h6jdc4lf2448 92 já si kupuju ty deodoranty sou supéééér !!! *15* *3* -
-
Re: =)
joo ty sou :):) a kráásně voněj :) mám doma *14* *14* -
-
Re: Re: =)
jj od Avrilky je všecko úžasný, ale tohle se jí FAKTICKY mocinky moc powedlo ! *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: =)
to jo *14* -
-
Re: Re: Re: Re: =)
hey a je to tvoje oficiální vůně ?! jako jestli si kupuješ i něco jinčího než tohle ?! já si koupila tu voňavku a ty deo od Avrilky ale to používám denně awe po těláku si dáwám normální abych s ní šetřila !!! *3* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =)
já mám vonavku a deodorant,vonavku používán při příležitosti xD *1* *1* a jinak mam i něco jinýho.. *14*
-
-
-
-
-