Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bambusanka

uff

TY jo..já dneska vubec neměla. čas... sem se ZASE musela učit..zejtra píšem z pololetku z matiky.... *9* A tky z bižule...a dneska z dějáku..a v pátek z chemie..to je hrozný tohleto *9* *9* Sem se až ted dostala na PC.. *13* :(
    Ale ty známky aspon nebudou tk hrozný *1* *15*
  • bambusanka

Tvl....

¨Já se už na to vy... vy víte co...twl.. máme prázdniny a¨já sem nemocná.. co víc si přát... sme měli jet na lyže,tak sem se těšila a teďka musim bejt doma a ležet v posteli... Mam angínu... pomóóc... ještě že mam net v mobilu xD
    • sharpay1995

Re: Tvl....

no tež sem nemocná....ale díky bohu mě teprve prázdniny čekají...
  • veveryce

Happy Birthday

Happy Birthday Avril Lavigne *4* .
  • sharpay1995

...

http://musicserver.cz/clanek/32109/ Novinku-Avril-Lavigne-predznamena-l ednovy-singl/
    • vterinka

Re: ...

hmm... zajímavé, tak to jsem teda zvědavá, ale už aby tu byl! *3*
  • puspuspusinka

Help me please !

Pomoc prosím xD Tady je takovej magor on se me furt snazi sbalit .... Otvírá mi dveře dává mi všude přednost a ja uz nevím jak se mu mám vyhnout on semínko chce i lyžovat bože Pomoooc xD to se fakt neda ... To uz je vázne padli na hlavu on me chvíli nenechá xD Help meee
    • kvatro

Re: Help me please !

Míšo, to mi neřikej že ti to zas tak vadí. *1* Ale bude to zřejmě nějakej stíhač, když takhle otravuje. *15* Vidíš jakej je o tebe zájem, vylezeš z baráku a už tě někdo chce sbalit. *1* Já si tam jako tvůj manžílek pro tebe přijedu. A magor bude nahranej. Ale nejdřív bych musel vědět kam. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Help me please !

No t bys Koukal jak mi vadi... To se ned vydržet vždyť je úplne padlej na hlavu... Jinak hájili budu jedine rada xD do Pece pod Sněžkou xD. Jinak o nejakem zájem nestojím ... Me sou kluci ukradení ...
        • kvatro

Re: Re: Re: Help me please !

Tak zatim je to na tobě jak se ho zbavit. *15* Good luck.
          Zítra se tedy vydám do těch Krkonoš a zbavim tě ho. Ten uvidí *16* *15* pořád tě musim vytahovat z nějakých průšvihů. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Help me please !

No proto sem si te vzala protože vím ze je na tebe spoleh a muzu ti věřit xD *14*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Help me please !

Na mě je spoleh vždycky *3* *4*
    • puspuspusinka

Re: Help me please !

Sed mnou (to semínko tam bejt nemá xD)
  • puspuspusinka

?

Co se to tu bez mé nepřítomnosti dělo??? Tady nikdo ...?? *7* Jakto? *15*
    • kvatro

Re: ?

Bez tvé přítomnosti se tu neděje nic, Hanka tady občas přidá odkaz na YT. *15*

Míšo, na jak dlouho si tu dneska?
      • sharpay1995

Re: Re: ?

To víš michale... bez tebe se tady nic něděje...:D Hold tady potřebujeme chlapa..:D :D *1* *1*
        • kvatro

Re: Re: Re: ?

Já myslel kdoví, jak si tady nepopovídáte. Beze mne, když se o holkách tvrdí že sou upovídaný *15* Ale o chlapech to platí taky, to vim jistě. *1* Každopádně dneska sem tu až do večera. *3*
  • Super AVRIL

Cauky lidi Avril ma koncert v brne jestli chcete vedet podrobnosti napiste mi.pa *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15*
    • Re: Super AVRIL

muj mail je lejla@seznam.cz *1*
      • Re: Re: Super AVRIL

Ahojky ted uz mi psat nemusite uz je pozde. *3* *3*
  • marw

ujde

ma super pisnicky ale hodne casto si je bere od jinych...teba do metallici nebo simple planu
  • luciq-dc

HB ♥

brejtro vespolek.. *1* tak avril..všechno nej a jedno z toho nej je ať ti to vyjde že zas přijedeš do prahy má zlatá *15*
  • nickeysunset

avril parkuje

http://www.youtube.com/watch?v=flgd WccWCGo&feature=rec-HM-fresh+div

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit