Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Dneska kdo tu semnou?

Kdo tu semnou bude dneska večer kecati? *14*
    • xkostex

Re: Dneska kdo tu semnou?

ja
      • puspuspusinka

Re: Re: Dneska kdo tu semnou?

A sakra.... *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Dneska kdo tu semnou?

copak problem?
  • puspuspusinka

xD

Tu sem taky uměla, to bylo vždycky tou pidi baterčičkou sem dělala o hodinách tečky s čárky ... a psala sem tak nějaký věci a nikdo to nechápal ... ta je náhodou lehká a suepr... *15*
    Hey Michale a proč se vůbec menuje po mě???
    Puspuspusinkovština,... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

To se menuješ ty po mně. *15*
      Sem starší takže ti tvoje jméno dali podle mně. *14* Když mi bylo pět, tak ty sis ještě cucala prsty. *15*

Pro Elis: http://morseovka.pitevna.cz/prevodni-tabulka/
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Tve já myslím to puspuspusinkovština a neee naše společný jméno ty tatare... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Ty seš chytrá.
          Ve větě Hey Michale a proč se vůbec menuje po mě???
          Myslel sem že si na konci "menuje" vyneachala š.
          Předpokládal sem že ti křeček vykousnul z klávesnice písmenko š.
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: xD

michale diky *15* twl miluju kdyz se vy dva hadate jak manzele po 20letech to tu mam vzdicky vytlemi *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: xD

no tak sorry no
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Já ti dám manžele... *15*
              A pokud jde o to tak co by tam asi potom ty chytráku dělala ta puspuspusinkovština pod tím??? *7*
              Haa??? No a teď mi to vysvětluj ty chytrej ... *15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

Ahoj všichni, dneska tady budu do 22:00 *3*
  • puspuspusinka

Wild Rose !!!!!!!!

Jooooooooooooooo, konečně! K narozkám si jí koupím :D. Jinak už se šíleně těším na ten novej videoklip :))
    • kvatro

Re: Wild Rose !!!!!!!!

Tak jsem sem taky po dlouhý době zabruslil :o)
      No myslim, že já tu Wild Rose kupovat nebudu, teda vim že nebudu :D Ale na ten videoklip si rád počkám, už aby byl.

Už si Míšo, slyšela instrumentální verze těch třech nových písní od Avril? Kačce sem to musel posílat emailem, páč z YouTube už to smazali (Kačka je ostuda, nesleduje novinky) :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

No jasně že slyšela !! Slyšela jsem všechny instrumentální verze... :D :D
        JAký že to byly písničky?? :D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Bylo to: Gone, Complete Me a Candy. A Gone je z těch věech nejlepší. :o)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Cooo?? Avrilka má jako úplně nový songy?? Já myslela že myslíš, jako nějaký vylepšení těch z GL instrumentální... asi sem to trochu nepochopila... ale jako úplně nový songy, ty sem neslyšela :(( A stejnak mě teď nejde net... takže stáhnout odněkud taky nemůžzu... tak mi zbývá jediný... prosíky... :D
            Prosím prosím prosím prosíííím pošleš mi to taky na e-mail?? :))
            pudink.jarda@gmail.com
            Proos
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Co to máš Míšo za e-mail? pudink.jarda ten ještě neznám. :D
              KOlik máš těch schránek? Asi jako mi dole na chodbě v paneláku. :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Na net unikly instumentální verze třech nových písniček, jestli budou na pátém albu nebo kde, to nevim. Normální verze, nazpívané, zatim nejsou.

MInule jsem ti chtěl poslat celý album GL. Ovšem s Elis jste si to obstaraly samy. Takže si zavolej zásilkovou službu Elis a spol. Ta ti to pošle. :D
  • To tu je strašnééééé ... kde se poděla ta stará dobrá diskuse? :-O ... od těch změn je to tu na dvě věci ...
    • No to mi povídej.
      Někdo si tady na tom fakt "vyhrál" :D *15*
  • Zítra má Avril narozeniny tak nezapomenout popřát *3* *3* *3*
  • a jestli ještě nemáš text k písničce Tomorrow zadej přesně jak pišu. tomorrow avril lavigne až se ti to otevře dej hned to první. *4*
    • klipy

klip avril s lil mama je supr ale lil mama se mi moc nelibi jak zpiva ale je dobra.jo a mam ve stejny den narozky jako avril a je to ma oblibena zpevacka a mam i blond vlasy a rozovy melir ha *14* *4* *3*
  • Kytara v Ostravě

Hey slyšela jsem jednu uplně krutou věc.Prej je někde v Ostravě vystavená originál kytara od Avril.Říkala mi to kámoška,ale moc se mi tomu nechce věřit,už ale kdyby ste o tom někdo něco slyšeli tak dejte vědět...Bylo by to uplně super...dotknout se jí,takže jestli to bude pravda tak jedu do Ostravy:-D *15*
    • Re: Kytara v Ostravě

Faakt?? jaj jsem ráda, že bydlím upe kousek od Ovy *14* *1*
      • Re: Re: Kytara v Ostravě

no mylsim,že si ji naletěla *1*
        • Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

Já jsem nenaletěla *9* *1* ne a ne *15* ale bylo by to super! Jaaaj proč nebydlím v Praze, to bych ji aspoň viděla.... *3* I když Ostrava je Ostrava *14*
          • Re: Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

já myslím že to bylo na mě *1*
        • Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

já ji nenaletela,protoze tomu neverim...ale to sem tam uz psala predtim *1* *1* tak v klidu...jen rikam,ze by to bylo super,kdyby to byla pravda
        • veris-avril

Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

a myslím že ti hrabe *15*
  • dianna114

.

Víte co,jestli chodíte na lide.cz,založte si tam diskusi Avril Lavigne vs. Miley Cyrus a hádejte se tam *15**8**1**3**13**5*
    • jana291995

Re: .

já to zkusím,ale já nemám nachatováno hodně hodin,takže mně to asi nepůjde *9*
  • vterinka

Všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám :-)

Vše nejlepší k Tvým dnešním narozeninám ať se Ti daří jak v kariéře, tak i v osobním životě, ať tě mají všichni rádi a ať jsi stále úspěšná a zůstaneš sama sebou! *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit