Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifinka7

Avriliny písničky jsou i ve filmech

mno jak se tady bavíte o tech reklamách na superstar tak av písničky zaznělu už taky v PRAVÉ BLONDÝNCE 2,DENÍKU PRINCEZNY 2, V JEDNOM FILMU S JACKIE CHANEM NEMŮŽU SI VZPOMENOUT JAK SE JMENUJE, V TITULKÁCH K FILMU ERAGON, V JEDNOM DÍLU SABRINY, VE FILMU LOUDILOVÉ, PAKTAKY VE FILMU LÍBÁNKY A NEVIM KDE VŠUDE JEŠTĚ *1* *3* *14*
    • cara

Re: Avriliny písničky jsou i ve filmech

Jj Já wíM :-) ONA PSALA teN SONG k EragONOVY
      • fifinka7

Re: Re: Avriliny písničky jsou i ve filmech

jj vím vím *3* *1* *3*
  • puspuspusinka

poďte...

...pokračowat v tom super chatu včera večer to bylo dobrý,... !!! Fakt no ComENt !!! *15* *15* *15*
    • bambusanka

Re: poďte...

tačilo mi přečíst si to a už jsem se válela smíhcy *1* *1* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: poďte...

sis asic početla co ?! *15* *15* *15*
        • bambusanka

Re: Re: Re: poďte...

celkem jo *1* *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: poďte...

mno ty woe včera to bylo fakt dobrý *15* *15* *15* kdo by se neválel!!! *15* *7*
  • jana291995

málo no novinek?ALE KDEPAK!!

No,říkali jste že je málo novinek,ale to je pěkná hloupost!!!

1.Na internetu kolovaly informace,že by Avril měla natočit další reklamu-na produkty značky Proactiv.Dnes se tato informace potvrdila a to tím, že se ta reklama objevila:)
    Má necelé dvě minuty a Avril v ní nabádá diváky,aby si tyto výrobky zakoupily. Přesvědčuje je o tom,že na začátku kariéry neměla moc dobrou pleť,na které se často objevovalo akné.To se ale údajně změnilo po používání právě produktů Proactiv.
    Jsou tam nové,úžasné záběry..Video bohužel není moc kvalitní, ale určitě se brzo objeví v HQ.

VIDEO-http://www.youtube.com /watch?v=YK3lWbebNV4

2.Avril na nějakém večírku..FOTKY-http://a-lavigne.b log.cz/1001/avril-in-bank-nightclub -las-vegas-17-01-2010

A někdo to dejte na blog!! *1*
    • sharpay1995

Re: málo no novinek?ALE KDEPAK!!

tak všechno to již jest na našem blogu...xDD
  • jana291995

sem na tom stejněéé

No,taky sem nemocná.Ještě že prázdniny mám před sebou!!!

Mám novinkuu..Avril má new tetování-http://avrilbeats.blog.c z/1002/germany-bravo-2010
    • jana291995

Re: sem na tom stejněéé

nová fotka?spíš fotomontáž ne?

http://aavrilkaa.blog.cz/100 2/new-shoot-2005
  • fifinka7

videjka

naše star, než se vubec stala star :) ---> http://www.youtube.com/watch?v=HBmk SnOT1SI&feature=related <---nejlepší je jak tam trsá :) *3*

http://www.youtube.com/watch?v=h9SP3nJz1Rg&feature=related <---- teda Av je pro mě ta nejlepší z nejlepších a vždy bude, ale tohle je pěvecky katastrofální

http://www.youtube.com/watch?v=tAyS0F2AmAc&feature=related <---obdiv, že se nebojí tech šílených fanoušků :D *4* *1*
    • vterinka

Re: videjka

Zajímavá videa. *3* A jak říkáš u toho posledního, že ji obdivuješ, že se nebojí šílených fanoušků, tak tihle byli v poho! Kdybys viděla fanynky od Enriho! Jak tam po něm skáčou a sápou se k němu na podium tak tomu se říká šílení fanoušky! *1* *1* *1*
      • fifinka7

Re: Re: videjka

no tak Av má ve směs spíše holčičí publikum (ale znám strašně moc kluků co ji poslouchaj *4* ) a jako bejt já v tý první řadě a bejt tam Enrique tak budu taky jako divá :D sice ho neposlouchám ale však víme jak to myslím :D....no a ty bodyguardi sou fakt hustý, ty maj s Av asi pěkný trápení :D....ale na to, že to podium je vysoký jako ona, tak tam vylezla velmi bravůrně, ikdyž měla v jedný ruce mikrofon *1* *4* *14* *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: videjka

No to jo, ale i holky jsou občas šílené. *1* *1* *1* *1* .... No ti bodyguardi si s ní užijí, ale co už, aspon se nenudí. *1* *1* *1* *1* .. To jo má cvik, dyt jako teenagerka dělala různé kravinky, takže to máš o cviku. *3* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: videjka

no... jak tady mluvíte o tom cviku, tak tohle video mluví za vše...:)
            http://www.youtube.com/watch?v=OzGtAiU3S0M&feature=related
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: videjka

aha ttj, to se máš *1* *1* ... to sice je, ale zas to tu aspon žije a nestojí to jak u jiných osobností. *3*
            • fifinka7

:D já kupodivu hvězdu ještě zvládnu, kdysi jsem jí uměla i na jedný ruce ale teď ani omylem :D...ale s přemetem to mám jak ty s hvězdou.....a ano to je opravdu divná diskuze :D *1* *3* *15*
            • vterinka

fifi: já si pamatuju, že sem jako malá udělala hvězdu a ted ani kdybych se rozkrájela, tak ji neudělám, bo se prostě bojím. *1* *1* *1* Začínám dobře, ale pak sebou čudně křapnu. *15* *15* *15* *15* *15*
            • sharpay1995

K zajímavé dizkuzi sme se to tady dostali...:)
            • fifinka7

tjn :D...ale to se dá taky nacvičit :D...no a děti jsou některý fakt hustý, jako gumídci :D, ale já taky když jsem byla malá tak si pamatuju že jsem v pokodě udělala rozštěp, placku i provat, ted to nedam ani po řádném protažení :/ :D *1* *1*
            • vterinka

aha ttj .. u dětí to ale chápu, protože ty jsou ohebnější, mi stačí, že sem se naučila předklonit s rovnýma nohama *1*
            • fifinka7

no já jen říkám z vlastní zkušenosti, že dětem a lidem menšího vzrůstu se ten provaz dělá líp...řešili jsme to s trenérkou na aer. a řikala, že to tak je
            • xkostex

ja mam 163cm a provaz bych neudala nikdy! *15*
            • vterinka

tak na ten provaz nezáleží jestli máš 160 nebo 180 bud ty nohy umíš roztáhnout nebo ne ... i u těch 160 to neumí každý .. jj jak trsá se mi taky líbí a hlavně jak si u toho zpívá! *1* *1* *1*
            • sharpay1995

No... asi tak nějak..:D Někdy je dobrý mít jenom 160 cenťáků...:D :D :D Ale stejnak nejlepší je jak tam trsá...:D
            • fifinka7

taky už jsem to viděla snad milionkrát....ale při Avriliný vejšce se jí ten provaz musí dělat hrozně dobře, já o dvacet cenťáku vyšší to beru trochu jinak :D *1*
            • vterinka

jo tohle už sem viděla, fajné video *3*
    • sharpay1995

Re: videjka

jajaj... tak to mě pobavilo...:D :D :D takže...:D
      1, jak tam trsá, no tak to bylo teda...:D
      2, neuvěřitelně sem se nasmála... ta předtím musela vypít hodně alkoholu...:D :D :D :D
      3, to video miluju, viděla sem ho snad 100x...:D Vždycky mě pobaví jak ona tam jde mezi ty fanoušky a teď ti sekuriťáci se tam kolem ní seběhnou a úplně trnou hrůzou...:D tak kdo ví co bude mezi těma lidma za fanatika, ještě na ni někdo vytáhne nůž nebo tak...:D :D Fakt bych jí nechtěla dělat ochranku...(v tomto smyslu)...:D :D :D :D a jak se tam šplhá spátky na to půdium...:D :D :D
  • kvatro

:o)

Pokud vydržíte ještě pár minut. Budu mít pro vás příběh s názvem: "Záhada mikrovlnné trouby"

V hlavních rolích: Brody, Vteřinka, Hanka, Elis, Míša, kouzelník Michalius. *15*
  • kvatro

:o)

A nakonec, obrázek pro Míšu *14*
    Gauč nebude. *15*
    • vterinka

Re: :o)

jak romantické :D:D:D
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

že anooo... *14*
    • puspuspusinka

Re: :o)

No hele to klidně můžu brát jako urážku, ale že je tam to velký srdíčko, tak gauč nebude *3* *14*
      • puspuspusinka

A je tam i ... I Love You ... *14* *14* *14* Dokonalééé ... *14* *14*
      • kvatro

Já ti dám urážku... *15* Vybral sem podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí.

To co tam dám za chvíli bude teprve urážka.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No a to jako doufám ne na mě... *15* *7*
  • sharpay1995

:D

nevím jestli už o tom víte, nebo ne.., ale asi ano... ale i tak... co říkáte na to, že Avril zjevně nazpívala duet s Lady GaGa..? :D :D *14*
    • vterinka

Re: :D

fůůůůůůůůůůůůůj no tak to bude hrůza! Je mi to jasné už ted! .. Tak to sem teda zvědavá :-/
      • kvatro

Re: Re: :D

*15* Žádnej duet s lochneskou Avril mít nebude, na avrilonline.org si trochu z lidí vystřelili, stejně jako kdysi já z Vás. Bylo prvního apríla. Aspoň já sem to tak pochopil.
        A kdyby náhodou nedejbože ten duet nazpívali, tak potom bude mít Gaga druhej duet, pro změnu ale se mnou. Respektive s mým pohrabáčem. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :D

To jsou blbé fory! :D ... no to si dovedu představit! xD
    • xkostex

Re: :D

coze? fakt jo? no twl
  • celtic.man

Tahle osoba ještě někoho zajímá...???

• Avril je nej

Avril, ses super :o)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Under my skin je nejlepsi cd na svete !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit