-
avril je supeeeer...je prostě nej.!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
Koncik super
Vzpominka na prazsky koncert:
http://paranek.blog.cz/08 07/avril-lavigne-the-best-damn-tour -o2-arena-praha-8-7-2008 -
-
Re: Koncik super
Ono to tam v odkazu dela mezery, tak je to bez nich...
-
-
avril
ahoj...jestli si myslite ze avril je nej zpevacka jako ja tak mi nejde pls hlas(teda i pro avril ze je to nej!!)
http://wenisek13.blog.cz/09 01/1-kolo
sem tam jako ajulina..... *3* -
Všechno nejky!!!
Všchno nej k 25 narozenináám!!Hodně štěstí,zdraví a hlavně úspěch a lásku!!! *14* HAPPY BIRTHDAY,AVRIL!!!!! *3* -
wow
2 dny jsem tu nebyla a je tu dost veselo -
:-****
Přeju ti vše nejlepší Avrilko, a mám na jazyku i na srdci to samý jako Míša (puspuspusinka) prostě si jedna z nejlepších zpěvaček na světě !!! *14* *14* *14* *14* -
...
twl mam dilema! mam dat kamosce plakat Remember me nebo si ho nechat nebo ho dat do tridy? a jeste jedno dilema mam si vzit zejtra tridni tricko nebo nemam? boze ja zas resim kravinyy *15* -
-
Re: ...
Zejtra máte vysvědčení jo?
Tričko si vem ale aby si ho neměla na sobě sama. Nebo naopak aby si ho jako jediná neměla. To je teprve dilema. *15*
S tim plakátem, nech si ho. Co je doma to se počítá. *1* -
-
Re: Re: ...
jo vyzo mame *15* ale me je jedno jestli ho tasm nekdo bude nebo nebude mit me de o to ze mame odpoledku a mame vytvarku a nevim co budem delat a nerada bych si ho zasrala takze o pauze bych si ho doma prevlikla takze nevim *15* a ten plakat premejslim ze ji ho dam k naroskam o 4 nebo 5 mesicu driv *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Tak jí ten plakát dej, proč to řešíš tady. stejně nevim kdo nebo co je Remember me *15*
Tričko si teda na výtvarku neber, kdoví co budete dělat při tom za patlanice. *15*
To máš dobrý že můžeš jít na odpoledku domů, velká výhoda. já sem cvhodil taky měl sem to domů tak 250 metrů. a ti co nebyly místní to vždycky strašně sralo čumět ve městě. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
tak dik za radu *15* no a naposled kdyz sme mela tricko na vytvarce tak sem si ho polila vodou od barvi chudak *9* *15* jo ja to mam dobry ja mam skolu par metru ale halu od baraku mam daleko to mi tva 10minut a sotva stiham *15* me by nevadilo bejt o pauze ve meste teda kdyby sme nemeli telak 5 a 6tou hodinu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
mi mame telocvirarku jako jeji prezdivka je skurvenej trpaslik stracene skutr on meri asi 150cm *15* ale furt lepsi nez neradka ta piska rve na kluky a mi se nekdy jen tlemime *15* -
Tělocvikáře s píšťalkou neboli buzeranta bych snad zabil. *15*
Jeden spolužák se neudržel a vyslal směrem k učiteli hlášku "Jen si pískni blbečku" jako odměnu dostal třídní dutku. *15* -
twl ja chci taky!mi o telaku cvicime jak kreteni soutva to udejchame a skutr si piska na tu svou pitomou pistalku -
my jsme si lepší těláky nemohli přát, měli sme takovýho učitele. Ten nás vzal vždycky na Svatou Horu (to je takovej kopec na kraji města s bazilikou) a tam jsme s nim místo těláku kecali. *15*
-
-
-
-
-
-
??
Tak mi o sobě něco pověz?! :-) třeba co tvoje rodina? Máš nejaký sourozence?? :-) -
-
Re: ??
S moji rodinou je to složitý, to tady nebudu psát veřejně.
Ale sourozence nemám, někdy mi to nevadí a někdy bych si zase nějakého bratra nebo sestru přál. *3* -
-
Re: Re: ??
Ok ... V pohode ja se jen tak ptala ... Tak srry ... Takže jedináček :-) -
-
Re: Re: Re: ??
Nevadí zeptat se můžeš, ale ne tady. Nojo sem jedináček. *15*
Ty si tu psala že máš sestru, pokud si to dobře pamatuju. jaký je to vlastně mít sourzenence? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
No mám mladší sestru ... A je to super ale někdy bych ji rači zabila xD ale mám ji šílené rada a kdyby se ji něco stalo tak bych to nepřežila ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
No já vim, něco provede a odsereš to ty. *15* *15* -
To zas Neee... Na zabiti je denne ... XD -
To si umim předtavit, že ji máš šíleně ráda, těch momentů kdyby si ji zabila je určitě minimum. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Záhada mikrovlnné trouby - část třetí
Zhruba po hodině přišly k Brodymu a Vteřince domů na návštěvu Hanka a Elis. Brodyho ani Vteřinku nikde neviděli. Pouze slyšely jejich hlasy vycházet z kocoura Hronka.
„Co se vám ksakru stalo?“ Ptá se Hanka Vteřinky.
„Sežral nás tadyten kočičák, až se odsud dostaneme dostane rákoskou“. Stěžuje si Vteřinka.
„Dostaneme vás odtamtud“. Hanka vzala z půdy motorovou pilu a kocoura Hronka rozdělila na dvě malá koťata. Vteřinka s Brodym vyskákali ven. No a co teď s váma a s timhle, Hronek je na dvě části a vy jste malí.
Vteřinka naštěstí věděla jak vrátit sobě a Brodymu původní velikost a vrátit svého kocoura do původního stavu. „Vememe ho ke kouzelníkovi Michaliusovi. Ten bude vědět co s tím.“
Po pěti dnech cesty kolem mokřadů se konečně dostaly na jedno velmi tajemné místo. Na palouk zapomnění, tady měl kouzelník Michalius svojí chatrč. Zaklepali, Michalius jim otevřel, oni mu pověděly co se stalo. Michalius byl za pár minut hotový, pronesl pár zaříkávadel a bylo všechno spraveno. Takže z toho plyne jedno ponaučení. Vteřinko, zařiď aby Brody nedával do mikrovlnky svoje trencle!
THE END -
-
Re: Záhada mikrovlnné trouby - část třetí
Já mám dost!!! To se ti povedlo!!! :D:D:D:D:D:D Hned mi je líp!! :D:D:D aaa to je boží!! Díky ti:-******************* -
Re: Záhada mikrovlnné trouby - část třetí
*15* *15* *15* *15* tak ted uz konecne vim kde si sa flakal celi den
-
-
:o)
Moje schopnosti jsou v tomhle směru asi na dvě věci. *1*
Tamto u Kačky prostě byl jenom tip. Možná to ale bude taky tim že znamení Raka znám velmi dobře. *3* -
-
Re: :o)
Hm... tak tím víc jsi mě potěšil :-))) -
Re: :o)
A jakpakto že ho znáš dobře..? Jsi snad Rak..? :D -
-
Re: Re: :o)
Nejsem. Ale moje mamka je Rak. *3* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jo ták..:)
-
-
Re: Re: :o)
Je ryba jestli nekecá :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Správně...:) Měl by být Ryba, ale kdo ví..:D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Jsem Ryba, narozdíl od vás tady napíšu svoje pravý znamení. Že se nestydíte. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
nestydím, nemám proč :P:P:P:P:P ... bud rád, že sem vám řekla pravdu jo?! :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No tss... já taky..! to jenom kačka ne..! :D
-
-
-
-
-