Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Nejhorší ...

Víš co je na mě nejhorší ... za prvý sem děsně náladová a kvůli tomu si dost často dokážu odpálkovat nejlepší přátele od sebe a udělat z nich nepřátele... a pak mám akorát chuť se zabít ... já vůbec mám sklony k sebevraždě ... o tom by mohla Elis zpívat árie ... *9* Ale vy mě držíte nad vodou tak nějak, prostě ste moje náplas na špatný dny a chvíle v mém životě a že už jich bylo ... a teď si možná jako každý říkáte, že kdo by mě neměl rád ... protože to mi říká spousta lidí že sem člověk kterýho si každý zamiluje takovej typ přátelskýho cvoka ... kterýho mají všichni v oblibě ale stejně se bojím dne kdy mi řeknete "SBOHEM" ... *9* *9* *9*
    • vterinka

Re: Nejhorší ...

tak zaprvé ti nikdo sbohem neřekne!! za druhé ... s těmi sklony k sebevraždě bych mohla vyprávět a taky mě nad vodou drží mí nej přátele a rodina! resp. mamka a sestřenka a dědeček .... ale nikam to nevede! ♥ .... a prosímtě, prostě jsi taková jaká jsi, nikdo není dokonalý a my nechcem, aby ses měnila. My tě máme rádi takovou jaká jsi! :-*** ♥
      • puspuspusinka

Re: Re: Nejhorší ...

Promiň já už sem dneska nějaká přetažená úplně mimo plácám 5. přes 9. ... já vím že vy mě nezradíte jako někdoo ...
        • vterinka

Re: Re: Re: Nejhorší ...

v poho, raději už to dneska zabal a vyspi se ;-) .. zítra bude líp :-***
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nejhorší ...

Ne mě se od Vás ještě nechce ... slibuju že už budu hodná ...
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Nejhorší ...

já tebe taky :-*** *14*
            • puspuspusinka

OK... Pááá... MILUJU TĚĚ... *14*
            • vterinka

tak si počkej na míšu, ale já už fičím do sprchy ana sp, tak se měj krásně, pá a doboru noc :-*******
  • puspuspusinka

:D :D :D

Lidi, mě snad trefí ... já už se ani nemůžu bavit s "kámošem" abych z toho nebyla těhotná, nechodila s ním, nebo někoho nepodváděla ... UŽ NIKDY NEJDU VEN S KLUKEM !!! *15* To sou takový kecy ... že to ani možný není !! *15*
    • kvatro

Re: :D :D :D

Míšo, ty máš ale starostí, s těma klukama až to možný není. :)
      Ale stejně to nějak nechápu. Jak se můžeš stát těhotnou, když se budeš bavit venku s kámošem? :o) To mi musíš jako klukovi vysvětlit, co ti tam ti kluci prováději. :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: :D :D :D

No právě že nic ale máma z toho udělá detektivku jak prase se závěrem že sem v tom !!! xDD No Coment xDD ... Jinak co ty jak se máš?? xDD

HELE menší dotaz ať v tom nemám zmatek xDD Seš můj manžílek nebo Kačky?? Já už sama nevím xDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: :D :D :D

To má teda maminka hodně drsný mínění o tobě, že si v tom. :o) No ale nebudeme to rozvádět, to by byla zase složitá diksuze.

Míšo, já se mám fajn, sice neni všechno tak jak bych si představoval ale je to dobrý.

No manžílek jsem pořád tvůj :D Sice si ze mně v příběhu udělala manžela Kačky, ale to byl asi úlet. Kačka má přece svýho Brodyho... :o)
  • puspuspusinka

Tsss

Teda manželíne tohle sis fakt podělal xDDD Spíš na gauči!!! xDD
    • kvatro

Re: Tsss

Pokud já budu spát na gauči, tak ty spíš před barákem! Dám ti tam krabici od televize.
      • puspuspusinka

Re: Re: Tsss

No dovol já si nesvádím vlastní dítě úchyláku jeden a už vůbec nežárlím !!!! xDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: Tsss

Toho úchyláka koukej odvolat! :o)
    • vterinka

Re: Tsss

ááááááááááááááááá
      • vterinka

Re: Re: Tsss

heej! :D to není fér! :D to není celé! :D já psala ještě toto "mamíííííííííííí to tatínkovu nemůžeš udělat, no to nemyslel zle!" :D
        • kvatro

Míša je žárlivá až na půdu. Ikdyž jde jen o její dceru. :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tsss

asi tak xDDDDDDDDDD ..... dyt na tom nic není! xD Otec s dcerou, no boože! xDDD
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

díky xDDDDDDDDD
            • kvatro

Neznalost neomlouvá! Ale protoože tomu Míša stejně nerozuměla, takže se nemuíš bát. Hua Ho Hó Ha
            • vterinka

Tak promin za mou nevzdělanost :( xDDD
            • kvatro

Míša je příslušník rodu Homo Habilis. Ale příště jí neřikej že je 100 let za opicema, přetáhne tě pazourkem.
            • vterinka

no a ne snad? :D:D:D .... Míša je 100 let za opice (nic ve zlém) xDDD
            • kvatro

To je přece úplně normální žejo? :D
        • puspuspusinka

Žádný takový sem neoblomná ... xDD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Tsss

Tady by nepomohlo ani prosit na kolenou. :D Kačko, co Míša řekne, to platí! :D
            • vterinka

Tak fajn, i na gauči se to dá. xDDDDDDDD
  • :-)

Avril hezky zpívá a je podle mě celkem bezva
  • molly.66

Všechno nejlepšííí !!

Avriil všechno nejlepší..hodně úspěchů ve zpěvu a v osobnim životě ... sem tvoja veeeelka fanynka...takze všechno nejlepší !!!! *14* *4* *3*
  • sharpay1995

2....

Avril v T-music chartu 2. ..., pustila sem to až teď, takže mohu jen předpokládat že první sou opět ti trapáco z TH....:(
    • sharpay1995

Re: 2....

tak a je to...opravdu 1. TH...ale špatné správy...teďka to bude těžký...protože tam je najednou těhhle 5 hvězd, které bojují o 1. místo: Avril Lavigne, Tokio Hotel, Nick Jonas, Justin Bieber a Miley Cyrus!!!! Musíme hlasovat jak o život!!§xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: 2....

Cože ??? Ten úchylák Bieber taky? To snad nejni prauda on zpívá chvilku a hnedka sou z něj všeci posraní,... *13* *8* *10* *16* Jako Avrilka oproti všem je lepší,...možná tak Nick by si zasloužil 1. ale Avrilka je stejnak lepší,...!!! Jedině Nicka tam v nejhorším skousnu ale chci Avrilkuuu,...!!! *8* *14* *10* *16* *8* *14* *13*
        • xkostex

Re: Re: Re: 2....

no twl tak to uz eje na me moc jako! Avril musi byt prvni
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: 2....

Jo ale kdyby tam byly normal jako P!nk vo Ashleynka tak neřeknu ale takový úchyláci jako TH a JB,...tj to nejhorší,...jako Hančo asi budu mít 100% noční můry, jak já ty šmejdy nenávidím,...!!! *13* *16* *8* *8* *10* *16*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: 2....

miso sme 2 jako to je neco neskutecnyho tohle twl *8* *8* *16*
  • your-darling

...

Všechno nejlepší. *4*
  • puspuspusinka

Já Avrilku miluju ... dovný coo?? xDD

Čauky ... *15* *15* *15*
  • kvatro

Titanic

Jak byla před dvěma lety v pražské lucerně výstava Titaniku, Tam sem tam šel dokonce dvakrát *15* Jednou mi to prostě nestačilo, musel sem tam jít ještě jednou. *1*
    Do Titaniku a všeho kolem něj, sem totž úplně hotovej. *14*
    • xkostex

Re: Titanic

tam sem chtela taky ale bouzel sem se tam nedostala *9* ale byla sem na korunovacnich klenotach trcela sme 4 hodiny ve fronte ale stalo to za to *15* jo a michale precti si knizku Muj pribeh: Titanic to je fakt skvela knizka a dokonce sem u ni malem brecela *15*
      • kvatro

Re: Re: Titanic

Na knížku možná taky dojde. *1* Ale ten film ten je skvělej, patří k mým oblíbeným. *3*
        • xkostex

Re: Re: Re: Titanic

jo film je skvelej ale ja raci Pear Harbor u nej vzdicky brecim kdyz zabijou Dennyho. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Titanic

Pearl Harbor, nojo to je ten film, kde je jedna půlka o ničem a v druhé zase v jednom kuse něco vybuchuje. *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Titanic

menuje se Robert Pattinson a je hezkej ale ja raci Jacksona Rathoboneho *15*
            • kvatro

Tyhle fantasy flmy mám taky rád ale ne tolik, protože sem přeci jenom už starší. *15*
              Twillight sem ještě neviděl, ale fascinuje mně jak jsou některý holky vysraný z toho Herberta Patyzóna, nebo jak se to jmenuje. *15*
            • xkostex

*15* muj nejoblibenejsi film je Bathory a Proud casu t sou bozi filmy jo a jste miluju film Rada nestastnich prihod a Harry Potter Pan pstenu a Twilight saga *15*
            • kvatro

Mně se líbí Skála, Con Air, oba díly lovců pokladů, Šifra mistra Leonarda, a všechny díly Indiana Jonese. *3*
            • xkostex

jo to je presne ono nebo se mi libi film Troja kvuli Orlandovi a film Alexandr veliky *15*
  • puspuspusinka

Ehmmm

Hele to se jako hodláš bavit jenom anglicky? Jestli joo tak si pryč... XD *9* *15* *7* *8*
    • kvatro

Re: Ehmmm

Ale teď mně napadl,o že sem ten příběh můžu dát hned, když tu jseš. *3*
    • kvatro

Re: Ehmmm

To my tu máme s Elis tajnej jazyk. Anglicky už tu psát nebudu, je to moc těžký. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehmmm

Hele angličtina je super ale mám ji ti až dost takže jako a ho je těžká xD. Jinak tu pohádku sem a ni xD *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit