-
Happy Birthday!!
všecičko nejj nejj nejj *3* -
Deryck je hajzl!
Musím říct že jsem si ho oblíbila když sním Avril začala chodit...Ale teď?Už když se na něho podívám chce se mi zvracet..No řekněte!Takovej hajzl a ještě si takhle začít hned s Hannou! -
-
Re: Deryck je hajzl!
To JE fáKT blBEJ že HNED ajK se RozešeL sa vrIL má JINOU -
-
Re: Re: Deryck je hajzl!
hm...taky si myslím že je to Hajzl... použila bych i jiný výraz...ale nechci být moc vulgární... -
-
Re: Re: Re: Deryck je hajzl!
je to fakt hajl!!!!!driv sem ho mela celkem rada ale stim je konec. -
-
Re: Re: Re: Re: Deryck je hajzl!
jo ja ho nesnašel už od začatku:D...hned jak sem ho viděl sem si řekl...hmmm tak tej je zralej na ranu:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Deryck je hajzl!
jo jo...teďka bych mu klidně jednu vrazila....
-
-
-
-
-
Re: Deryck je hajzl!
Jo a ještě moc krásná písnička skopírovaná od Avril bude na new CD http://www.youtube.com/watch?v=wg4y 3RpZ058
-
-
2010
Jak vidíte..Už není ten obyčejný čas roku 2009,ale už je ten nový čas roku 2010!Doufám,že si ho hodně užijete a,že se budete i trochu měnit z špatných činů.Taky vám přeju hodně moc Avril!Doufám,´že i nadále budeme takhle skvělá parta!
jana291995
sharpay1995
angel15
xkostex
lilinka007
fifin ka7
atd..
Doufám,že jsem na někoho nezapoměla.Prostě všichni moji přátelé..
Já jen doufám.Tak zatím ahoj! *3* -
-
Re: 2010
MNO.... -
jéééééééééé já jsem tam takýýýý *1* -
-
Re: Re: 2010
mno královna diskuze tam nesmí chybět ne *1* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: 2010
jaj *1* když myslíš...
-
-
-
PARDON.NAPSALO SE MI TO TŘIKRÁT..BLBNE MI PC.JINAK PROMIŇTE ZA FIFIN KA...JE TO FIFINKA! *1* -
-
Re: Re: 2010
v poho *3*
-
-
-
:((
Nejde mi přihlásit se na stránky. :( Ukazuje to že mam špatnou adresu bo heslo.. *9* Nevíte proč..?? :( -
-
Re: :((
mě to taky nejde -
-
Re: Re: :((
Jakto??? Normálně tam zadejte: best-team-avril a HESLO...netuším jakto že se vám tam nejde přihlásit...
-
-
-
Nemoooc... xDD
Elis my sme obě děsně nemocný ... mi už nepíšeme slohovky ... kurňa ... *1* *9*
Musíme to zlepšit ... musíme to vylepšit ... musíme to napravit a já sem eště víc nemocná ... už nejsem chameleooooon ... ááá ... to je zlééé ... ááá ... *1* *1* *1* *9* *1* *1* *1* -
-
Re: Nemoooc... xDD
pisem slohovky sice ne tady ale na skypu. miso di se lecit to neni mozny aby si nebyla chameleon zachvili si budu muset u tebe smenit jmeno -
-
Re: Re: Nemoooc... xDD
Ale já myslela diskuzní slohovky, ty na skypu sou naše, ale já myslela diskuzní *1*
A mno sem divnááá, tady na tomhle účtu sem si fotku změnila ani nepamatuju a na puspuspusince se mi to už nějak měnit ani nechce *9* *1*
Kurňa to je situace ... *1* *1* *1*
Musím se napravit, prostě musím *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Nemoooc... xDD
no tak tady moc slohovek nepisem ale muzem to napravit a ty se koukej napravit! -
-
Re: Re: Re: Re: Nemoooc... xDD
Budu se snažit, a můžu si nechat tiuhle Avrilku a nebo mám jít měnit? *1* *1* *1* *1* Slohovky dneska píšu na tomhletom.... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nemoooc... xDD
tuhle fotku si klidne nech a zacni psat
-
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší!
Přeji Ti vše nej k Tvým dnešním narozeninám. Hodně štěstíčka, zdravíčka, ať máš pořád tolik fanoušků, ať se Ti daří v soukromí i v profesi, skládej pořád, tak super písně a dělje stále, tak úžasné věci! PS: Děkuji za to, že jsi a co děláš! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ivan Troubafeld xD
No tak to je mooc ... *15* -
-
Re: Ivan Troubafeld xD
Princezna Avril Lavigne a její věrný sluha Ivan Troubafeld. *1* -
-
Re: Re: Ivan Troubafeld xD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* tak to je moc pockej ja poslu jeste Lorda Voltmetra -
-
Re: Re: Re: Ivan Troubafeld xD
*15* *15* *15*
Já ti dám princeznu ... Avrilka je naše královna... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ivan Troubafeld xD
Avril je královna a já sem král. Jak je libo. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ivan Troubafeld xD
aha u nas rikame h**no se klouze -
Vidličky a nože. -
coze? kdoze? -
Daj si pozor, aby sa ti z toho nezamazalo ihrisko. *15* -
*15* *15* tak tohle uz je moc! *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Ivan Troubafeld xD
jo to je fakt! tos posr*l! *15* -
-
*15* *15* *15* si fandis na me nemas! ja na tebe poslu moji sadrovou aru!! -
Jednim mávnutim kouzelné hůlky tě vyšlu do vesmíru. Bon Voyage, baby.
-
-
-
-
-
-
Záhada mikrovlnné trouby - část první
Dnes mají k manželům Brodymu a Vteřince přijít na návštěvu její sestry Hanka a Elis. Protože mají přijet už po obědě, musí Vteřinka ještě vyprat Brodyho sedmery znečištěný trencle. Brody už nedočkavě skáče kolem pračky jako Komačové kolem ohně. Po dvou hodinách je vypráno. Brodymu se jeho růžový trenky nezdají být dosti vyždímané. Jde si je tedy vysušit do mikrovlnné trouby. Mikrovlnka u Vteřinky doma je však začarovaná.
Jen co Brody vložil do mikrovlnky svoje růžový trencle. Vytáhla ta trouba zezadu chapadlo a pleskla Brodyho přes čumák. Kreténe nedávej do mě ty pohnojený trencle, jsem pouze na jídlo! Brody mikrovlnce odvětil: „Ticho tam vzadu! Krám jeden vietnamskej, ještě si bude vyskakovat.“ Mikrovlnka to všechno slyšela a vytáhla další chapadlo. To chytlo Brodyho pod krkem, párkrát udělalo Brodymu kolotoč po kuchyni, dokud se Brodymu netočila kebule. Chapadla si ho potom v klidu soukala k sobě do trouby. Brody řve: „Vteřinko, Vteřinkóóó Pomóóóc.“
„Co chce zase ten vopruz. Dneska už mám padla, seru na něj“. Povídá si pro sebe Vteřinka. Brody pořád ječí, skučí, kvičí jako když jde prase na porážku. Vteřinka se tedy jde podívat co se děje. Brodyho hlava je v mikrovlnce. Vteřinka se snaží Brodyho vytáhnout. Ale čarovná mikrovlnka se jen tak nedá. Vysune další tři chapadla a chytne Vteřinku za prdel. Nakonec skončí v jejích útrobách oba. Dveře se zaklapli a bylo legraci. -
hutga, hutga... To jsem jakživ neslyšel. *15* To bude něco z jiné planety. Něco jako ti dva slinající mimozemšťani Kang a Kodos ze Simpsonových. *15* *15*
-
-
lol *15*
-
-
:o)
Už má z Vás někdo doma CD GL? *3*
Já čekám do zítra, jestli ho náhodou nevyhraju. Ale při mé smůle s tim nepočítám. *15* Takže určitě šup do obchodu. *8*