Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Avril v Brodyho reality show...

http://www.starmagazin.cz/2010/07/1 5/avril-lavigne-v-reality-show/

No tak nevím no... nemyslím si že je to zrovna nejlepší nápad... vím že ho miluje, ale zase se nechat do všeho ukecat... doufám že si to pořádně rozmyslí...
    • andrea3518

Re: Avril v Brodyho reality show...

to já taky protože bych řekla že Av do reality show nepatří *9*
  • Vše nej

všechno nejlepří k narozeninám Av :*
  • kvatro

:)

Meleme meleme Kladika
    z diskuze porad utika
    • puspuspusinka

Re: :)

*15* *15* *15* *15*
  • kvatro
    Vůbec bych se nedivil, kdyby nad Drnholcem prosvištěl nějaký koráb ve tvaru talíře... *15*
    • kajuska4
      *15* *15* *15*
      • kvatro
        Budliky, budliky.... Kde jsme to přístáli? Nevadí, hlavně že tu maji vinný sklepy, jdeme se zbagrovat do němoty. *15*
        • kajuska4
          jooo tak pojďte *15* *15* můj děda má i sklep *15* *15*
          • kvatro
            A v něm dělá pokusy na mmozemšťanech. Pracuje pro NASA, tajně. *15*
            • kajuska4
              *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

O čem si budem povídat?

Míšo, tak jsme tu zůstaly definitivně samy, tak o čem hodíme řeč? ... Jaké má Míša plány na váš společný den?
    • puspuspusinka

Re: O čem si budem povídat?

Kromě toho, že mě bude hlídat, abych se nezabila tak to fakt netuším, co se mu honí v tej jeho makovičce a jaké má se mnou úmysly ... *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: O čem si budem povídat?

Jaký bych měl mít s tebou úmysly? Snad sis nemyslela že nějaký špatný. *13* *5*
        Na místě by jsme měli 5 hodin, takže ZOO a potom pěšky k zámku a zpátky. To je všechno. *3*
        Ještě můžeš napsat, že se tam se mnou bojíš jet. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: O čem si budem povídat?

ale prd!! Já to nemyslela vůbec špatně! Míšo tys to zas blbě pochopil! :( :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: O čem si budem povídat?

Míša tady z toho začala dělat detektivku. *1*
            Prej co budu mít s ní za úmysly. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: O čem si budem povídat?

Kačenka tady ze mne dělá Jacka rozparovače. A Míšu vidí na víc kusů v pytli na dně rybníka. *15* *15* *15* To už je fakt něco. *15* *15*
            • vterinka

No já to čtu!! Jako to je hnus, člověk to myslí dobře a vy toto... :-(
            • puspuspusinka

Ještě tu ze mě udělejte Semira... *15* *15* *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: O čem si budem povídat?

Ne nebojím se... *3* *15*
          Teda doufám, že se nebojím ... *15* Noo já si nemyslím že se mnou máš špatný úmysly o se ptala Kačka co se mnou plánuješ ... *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: O čem si budem povídat?

Kačka to asi vidí s tebou černě. *15* *15*
            • kvatro

To si mužou podat ruce. *15*
            • puspuspusinka

Kačka má vůbec divnou představivost a Elis taky ... *15* *15* *15*
  • xkostex

..

pani dneska to tu ale zije *15*
    • kvatro

Re: ..

No já bych neřek. *15* *15* Počkej večer. *1*
  • montarzi

Avril je ta nejdrsnější cool zpěvačka z celýho hudebního světa
  • tákže dotáz

co na ní vy zabedněnci vydíte???????? ta vaše evryl je blbá!!!!!! evrilka je nádho namyšlená což taky můžete zjistit dle překladů ávinčiných písniček!!!!!!
    fujky fujky škaredá opička!!!!!!!!! anti evryl do hnoje!!!!!!!!! hurá hurá hurá! do boje proti největším snobovi a egooo všech dob.......jestliže je královna, tak jedině hnoje!!!!!!!! a jestli mi někdo chcete zase trapácky nadávat že ZÁVIDÍM tak at si nadávku sežere! já jí nezávidím protože nemám proč! *3* *3* *3* *3* *1* *1* *5*
    • Re: tákže dotáz

chudáčku..je mi tě upřímně líto *9* , protože takový hňupa jako seš ty není vidět každej den ...
      • sharpay1995

Re: Re: tákže dotáz

Nóóó tóóó jóóó´!!!!
    • angel15

Re: tákže dotáz

co ti je do toho co na ni vidíme???a radši sem nic už nepiš,jelikož neumíš psát *1* ...hlavně to i a y .....vrat se radši do školy a neotravuj nás !!!dík!!!a pro tvou informaci AVRIL se píše takhle a ne tou azbukou co si napsal!
      • dianna114

Re: Re: tákže dotáz

angel15 nwm,ale myslim,že ty nejsi zrovna ten,kdo tu bude psát něco o pravopisných chybách *1*
        • angel15

Re: Re: Re: tákže dotáz

tak..ja ani netvrdim,že pišu bez chyb!!!ale alspon mam slušnost psat normalně a ne sprostě!!!a názory od někoho,kdo se neumi ani představit nebo tu nema profil...mě sou u prdel...
      • Re: Re: tákže dotáz

ähoj, tak mimochodem tvoje evrylka je my naprozto ukradená........jen mně vadý, že jy fšichni náprozto sbošnujete paní češtynářko *14* *3* *4*
        • lucka222

tak to sorry ale angel ma pravdu..zaprve ta tvoje cestina... xD a zadruhy tebe zere ze ji vsichni zboznujem?no a tak jeji fanousci ji proste maji radi ... ty treba mas rad/a jiny zpevaky....boze lidi proberte se kdyz ji nemate radi ja chapu ze kazdej ji nemusi zrovna milovat ale tak to ji musite nadavat? tak myslet si muzete ci chcete ale nadavat tady nemusite x/
        • sharpay1995

asi ktomu máme nějaký důvod že ty...****
        • angel15

najs....akdyž ti je ukradená Avril,proč sem lezeš?a vadit ti to muže,ale s tim nic neuděláš,protože si jen chudák co sem píše a prd udělá...a kdyby něco ty si nám taky ukradenej!
          • Re: Re: Re: Re: tákže dotáz

FAJN..... ŠTVU VÁS A JAKO CO? MĚ TO BA *3*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: tákže dotáz

hm tak to je fajn...jen by mě zajimalo,jak by tě to bavilo,kdybych byl vedle tebe?
            • danielka1996

Re: Re: Re: Re: Re: tákže dotáz

ty seš úplně blbej!!!jdi si buzerovat někam jinám!!!
  • bambusanka

:):):)

Dneska jsem byla v DM kouknout se na Black Star...mají tam 100 ml za 440 Kč,a za 440 Kč jsem třeba viděla i 50ml...takže si ho tam půjdu koupit...a opravdu upa nádherně voní! *3*
    • mylove

Re: :):):)

Škoda,že není DM u nás ale byla jsem v Olympii v Brně a uviděla jsem tak jak jsem stříkla hned jsm se *14* zamilovala nádherně voní!!!!!!!!!! Ale je to drahý ale ne zas tak jak třeba Lancóme atd.
      • cara

Re: Re: :):):)

jj a v každém dm?????
        • mylove

Re: Re: Re: :):):)

Jj měla by být.
  • adela11

:-)

všecičko nejlepší k tvým narozeninám Avril :-) mám tě mocky ráda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit