Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

:/

Sem hledala na karaoketextech texty těch nových songů, jsem myslela, že bych si aspoň přečetla o čem jsou, ale tam je nemají :(( Takže nemám ani texty ani písničky, to sem to dopracovala, zase se všechno dovím jako poslední... přiznávám jsem enhorázná OSTUDA ... :D :D Jako ta Kačka :D :D :(
    • kvatro

Re: :/

Míšo, Míšo. Ty máš asi bohatý rodiče :D Ti koupili dlouhý vedení. :D
      Psal jsem přec, že jsou to instrumentální verze, takže to žádnej text nemá. Proto nejsou ani na karaoktextech.
      No běžte s Kačkou do kouta nebo za dveře. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :/

Ahááá... sorry já to nepochopila..: :D :D Já si pletu instrumentální a akustický :D :D verze
        sem to debílek no :D :D
        Už běžím do kouta :D :D :D
        • kvatro

Re: Re: Re: :/

Instrumentální je bez hlasu, jenom nástroje.
          Ale třeba já si pletu akustický verze s těma normálníma. To nevim jakej je v tom rozdíl. :D Akustický maji možná míň hudby na pozadí.
          Do kouta ne! :D Kačku jsem poslal za dveře, a už je tam hodně dlouho. takže tam! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :/

Akustická je celá písnička jenom s kytarami a normální tam máš hafo nástrojů který tam má být... a akustická je jenom na kytaře :D :D Proto akustická podle názvu kytary Akustická Kytara :D :D Kapiš to? :D :D
            Tak sme si každej vysvětlily něco a sme o něco chytřejší ne? D: :D :D Apsoň já jo :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :/

No tak už to chápu, taky mám asi dlouhý vedení. :D Akustická je teda jenom s kytarou. Díky za vysvětlení. A už jsem chytřejší.
  • jj na koncertech to fakt trhá bubínky a co by mě zajímalo je co vlastně tak posloucháte krom Avril
  • nejlepší Avrilka

Avril je fakt suprr a její koncert byl ještě lepší a ten kdo jí nadává tak toho fakt nechápu jo a ta kráva Brytney je fakt děsná nevim na co si hraje Brytney je prostě KRÁVA ale ta moje Avrilka je nej nej nej na ceeeeellllyyyymmmmm světě tak ahojky *4* *5* *5*
  • jana291995

hlasujte

Prosím hlasujte pro Avril,aby se stala nej zpěvačkou roku 2008...pošlete ji hlas ve tvaru BR ZPEVACKA 10(na číslo:900 15 03)sms stojí 3 koruny..prosím hlasujte..děkuju *14*
  • tákže dotáz

co na ní vy zabedněnci vydíte???????? ta vaše evryl je blbá!!!!!! evrilka je nádho namyšlená což taky můžete zjistit dle překladů ávinčiných písniček!!!!!!
    fujky fujky škaredá opička!!!!!!!!! anti evryl do hnoje!!!!!!!!! hurá hurá hurá! do boje proti největším snobovi a egooo všech dob.......jestliže je královna, tak jedině hnoje!!!!!!!! a jestli mi někdo chcete zase trapácky nadávat že ZÁVIDÍM tak at si nadávku sežere! já jí nezávidím protože nemám proč! *3* *3* *3* *3* *1* *1* *5*
    • kladik

Re: tákže dotáz

Tak se nám líbí no a co . Ale kráva teda není . a taky není evryl ale Avril *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • david16

Re: Re: tákže dotáz

No ale ty její překlady jsou někdy zajímavé no *15* třeba sem dostal výtlem u textu hot vid dádo *15* zaženu tě do kouta *15* a zlibám tě *15* jinak nic v poho *15*
        • danielka1996

Re: Re: Re: tákže dotáz

davide musime si to zopaknout *1* *1* *1* sice nevim jak ale to je jedno *15*
  • jana291995

OMG!

Tak jsem dneska vstala,a těšila se až pojedu do města pro black star,ale na jendom blogu psala česká holka,že si ji koupila a že už ji má,byla jsem celá štastná,dokud jsem si nepřečetla cenu 910,- za 50ml...nepřijde vám to trochu víc peněz? *9*
    • sharpay1995

Re: OMG!

no jo to je trochu přehnaná cena..., ale to většinou takové ty parfémy od celebrit bývají tak drahé.... *9*
      • jana291995

Re: Re: OMG!

no a ted jsem se od mího SB dočetla že ona ho má za 300,- a její SB za 410,- tak mi to někdo vysvětlete...tohle není normalní,aby takhle ceny skákaly,o 50,- by mi to nevadilo,ale o 400,- to je dost!!
        • leila00

Re: Re: Re: OMG!

Je to podle množství.. 25ml, 50ml atd..
          • angel15

Re: Re: Re: Re: OMG!

to vite je krize *3* ..si počkejte pár tejdnu a ta cena pude dolu....
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: OMG!

taky si myslím...
        • sharpay1995

Re: Re: Re: OMG!

TAK VYSVĚTLENÍ FAKT NEZNÁM...MOŽNÁ SNAD JE TAKY ROZDÍL V TOM KDE TO KUPUJEŠ..., ALE I TAK 400,- TO FAKT VELKÝ ROZDÍL...
  • avril122

Happy Birthday

Happy Birthday Avril...!!! *3*
  • jana291995

pro Alču

Tak chci se omluvit Alči!Přiznávám že sem věděla že je ti 8,ale nevěděla sem že tě to tak sebere,tak se fakt omlouvám,moc mě to mrzí,nechci,aby naše diskuze přišlao MRNOUSE..(sranda..xD)..tak doufám že tu s námi zůstaneš..a moc hezky si řekla že jsi malá abych rozuměla třeba...atd..to bylo hezký,tak já se ti fakticky omlouvám,a můžu ti říkat mrnousi?nebo mrnousku? *15* *1* byla by to taková tvoje přezdívka ju? *4*
    • avrilka-aja

Re: pro Alču

Děkuji za krásnou omluvu a já jí příjmám!Klidně mi tak říkej...Je to docela Cute!:-)
      • sharpay1995

Re: Re: pro Alču

Mrňousi...hm...xD takže je to tvoje oficiální přezdívka??? xD
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: pro Alču

No!I'm Alík,ale Janíííčka má povolení mi říkat mrňousi!Pro ostatní Alík....Jen když si o to někdo napíše,můžu změnit názor! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • avril-nely

Re: Re: Re: Re: pro Alču

oki alíku :-)
          • jana291995

tak to je ČUPÉÉÉR.....tak jo mrnousek,kdyby ti to ale vadilo,tak to řekni..páá
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: pro Alču

a mě říkejte robobijec *1* a jinak ja tě taky oficialně žádam o schváleni zákona na přezdivku mrnous *1*
          • sharpay1995

já tě o to oficielně prosím...je to take fajne ta přezdívka...xD
            • avrilka-aja

Beru vás! *3*
            • xkostex

Ja te taky oficialne prosim je tu good prezdivka *1*
  • bambusanka

Super

Tak jsem po dlouhém úsilí dostala na blog a něco jsem přidala :) *1* *15* *1* *1* *15* *4* *3*
  • brad-pitt

brad pitt

ahojky avrilky

jak se mate ? *14*

venku uz zacina byt hezky pomalu tak hlavne at uz nesnezi *15*

dekuju vsem za vzkaz
    a avrilce drzim palecky a vam vsem taky *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit