-
Záhada mikrovlnné trouby - část druhá
Čarovná mikrovlnka je zmenšila na zaprcatělé liliputy.
„Budeme se muset nějak dostat pro pomoc, na stole v pokoji leží mobilní telefon. Zkusíme se tam dostat. „Ale pozor na našeho kocoura, jmenuje se Hronek. Má drápy jako sekáčky na maso a zuby jako nože. S nim bych se do křížku dostat nechtěl. Už teď mám plný kalhoty“ Strachuje se Brody. „Vidim jak tu za sebou lajnuješ tu podlahu“, povídá rozzlobeně Vteřinka. „Splete si nás s myšima a budeme nahraný“. Dříve měli psa Kladíka, ten ale jednou dostal záchvat a nedopatřením ukousl Brodymu ocas. Nikoliv ten vzadu ale ten vpředu.
Malincí Vteřinka s Brodym se tedy vydaly z čarovné mikrovlnky pro pomoc. Kocour Hronek však už čekal u dvířek mikrovlnky. Jen co Brody vystrčil hlavu byl ve spárech Hronka. Vteřinka následuje hned po Brodym. Hronek má nyní Vteřinku i Brodyho plně v moci. Pevně je drží ve svých tlapách. Jak to s nimi dopadne?
Kocour Hronek povídá: Dámo a pane, teď jste v pěkný prdeli! Udělám si z Vás toaletní papír, začíná na mně totiž jít sraní.
Následujících pár minut událostí nebudeme popisovat.
Zpátky v Hronkových tlapách.
Brody se snaží vykroutit a protestuje: „Hej! Micino! Mám pro tebe jeden návrh. Koupim ti mlíčko a 50 myšiček, a ty nás pustíš, souhlasíš?“ Kocour Hronek na to povídá: „Ach Brody, na to ti sere pes.“ Za pár okamžiků skončily jak Brody tak Vteřinka u Hronka v žaludku. Hronek si spokojeně lehl na kanape a za chvíli usnul. -
xDDDDDDDDDDDDDD
Já mám z vás dost!! xDDDDDDDDDDDDDDDD Konečně se to tu od silvra pořádně rozjelo!! :D:D:D *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDDDDDDDDDDDDDD
taková debilně drzá Elis znás bude mít určitě radost, kolik toho bude muset číst..:D -
-
Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
ale o to víc se nasměje xDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
Ták, ták..:D -
-
Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
Hele neurážej mi mojí černou ovečku ... *8* *15* *15* Ale jo sem taky happy že už to tu žije ... aspoň dneska ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
přesně!! :D:DD -
hej že...:) Kašli na roh.. odnes jí rovnou na skládnu.. jenom by to v rohu zabírala místo..:D -
Jen do rohu? Já myslela, že rovnou do popelnice, Na co budeš doma skladovat haraburdí! xDDDDDDDDD -
*1* *1* *1* *1* Tipickéj chlap..! :D *15* *15* *15* -
Míšo, já tě potom jako puzzle dohoromady skládat nebudu. Když budeš na 1000 kusu. Na to nemám trpělivost, to tě radši hodim i s krabicí do rohu. *15* -
Nee... to by mi moje ovčeka nikdy nuedělala ... =PPPPPPPPPPPPPPP *15* -
Jo..! :D -
no počkej, aby to nakonec nebyl tvůj osud xDDDDDDDDDD -
Ona není debilně drzá ... to můžu říkat jenom jáá ... a nikdo jiný ... stačí když za to zabije měě ... ale vás by rovnou rozdrtila ... a pak slepila na 1 000 kousků a ještě ošklivějších ... *15* *15* *15* -
Dyť jí tu nikdo neuráží..! :D
-
-
-
-
-
Re: xDDDDDDDDDDDDDD
*1* *1* -
-
Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
Stačí aby jsme se tu všichni sešli, a už to jede. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
Ano..:D
-
-
-
-
Achjoo
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Achjoo
Už jí zase něco popadlo. *14* To je děsný, pořád výtlemy z něčeho. *15* -
-
Re: Re: Achjoo
Když já jsem šťastná, jako nikdy ... Mám šíleně krásnou náladu ... a nemůžu si pomoct ale je to hlavně díky Vám ... *14* -
-
Re: Re: Re: Achjoo
jůů tak to je závist! :D:D:D ... taky bych chtěla tu tvou boží náladu :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Achjoo
Já mám teď taky skvělou náladu, jen co sem vleze Kačenka tak skáču do stropu. *1*
Do stropu v případě Míši.
V případě Kačky raději ze skály. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjoo
teda, co já sem ti udělala :( :D -
Hele, to říkám čoklovi od souseda když mě nasere a štěká mi do okna jak nějakje pavián tak já zařvu na celou vesnici kurwa sklapni taky tě miluju *15* *15* *15* nejlepší je když de někdo okolo ... *15* *15* *15* -
Já tebe taky, jako osinu v ..... *15* -
taky tě miluju :-* -
Jéééééééé *14* *14* *14* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Smile
videoklip Smile http://www.youtube.com/watch?v=KagvExF-ijc , libi se mi mnohem vic teda nez WTH -
-
Re: Smile
Skvělý. Úžasnej klip, podobný jako He Wasn't, který je můj oblíbený. U Smile je ale navíc ještě ten jednoduchej příběh se srdíčkem ze střepů a zelená Avril, takže je to dokonalý. A souhlasím, lepší než WTH.
Sakra! proč nejdou ty smajlíci.... :o) -
-
Re: Re: Smile
Já už ho mám stáhlej 4 hodiny a čumím na něj furt a musím souhlasit ten klip je DOKONALEJ !!! Pro mě momentálně nejhezčí klip od ní xDD -
-
Re: Re: Re: Smile
Je to rozhodně víc než dokonalý. S hodnocením jdu takhle vysoko, prootže chvilku před tim jsem se ze zvědavosti koukal na novej klip lochnesky a u toho jsem se málem poblil :o) Takže Smile je podle mně teď číslo 1, když nepočítám klipy z 2002 a 2004, který se s tim stejně srovnávat nedaji. Měl jsem u toho takovej pocit, jako kdybych slyšel od Avril úplně nějakou novou písničku. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Smile
Je krásný, líbí se mi ten příběh se srdíčkem, ale mým nej zůstává Girlfriend. ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Smile
a pak že já tady hláškuju! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..... prý "to mi ho teda vyndej" xDDDDDDDDDDDDD ta fajn, přijed a uvidíme! :P xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
No to mi ho teda vyndej. :D Kačka tady dneska hláškuje, jako nikdy. -
Proč? :D:D:D Co si čekal, že ti na to napíšu? :D:D:D .... na pastvu? :D Ale ony nejsou tak na půjčování :D Potřebuješ povolenku, máš? :P :D -
Kačko, ty ses nějak rozjela, tě nepoznávám vůbec. Pošli kozy na pastvu....:o) -
Ahojky Míšo, kozy si nedělám, ty mám od přírody a jiné doma nemáme. xDDDDDDDDDDDDDDDD ......... No pro mě jo! :D Mi se ten klip líbí nejvíc! ♥♥♥ a taky díky němu jsem ji poznala a zamilovala se do ni, takže to je další důvod ♥ -
Ahoj Kačko, no ty si děláš kozy? Girlfriend ne!...:D :D
-
-
Re: Re: Re: Re: Smile
No konečně seš tu a nikam jasný !!! xDD Ano Smile je prostě super a něj je jak blbne v tej místnosti a ty zelený proužky sou boží xDD -
-
No já nikam nejdu :o)
-
-
-
-
-
-
Jááááááj :D :D :D
Lidičky, já Vám, asi napíšu pohádku .. :D :D :D Na dobrou noc ... mám takovej nápad ... :D Míšo, nebude ti vadit, když si vypůjčím, něco od tebe jako třeba maxipudinkovský les a tyhle termíny ... :D :D Prostě pohádka z lesa :D :D :D -
-
Re: Jááááááj :D :D :D
Liško Miško, napiš nám pohádku. :D Budeme rádi. Pokud se ti Maxipudinkovský les líbí, tak ho klidně použij. :o)
Máš povolenku... :D -
-
Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Super, jedu na to ... :D :D
Jinak tak co Míšo?? Dorazil ti balíček? :D :D :D .D :D -
-
Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Balíček s hovnem jsem práve rozbalil, potom jsem se byl vysrat a přidal jsem tak svoje. Právě ho posílám do Vodňan. Místo na tichou poštu si budeme hrát na smradlavou poštu. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
OMG! :D:D:D:D Michale ty jsi nechutné hovado fakt že jo! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
ha ha ha xDDD -
Sakra, tohle mě opravdu málem zabilo. :o) :D :D -
Jooooooooooooo si ustup třeba do prdele! :D:D:D -
Nehádej se :D Moudřejší ustoupí, takže já dobrovolně ustupuji. :o)
Jede jede Kačka, Jede jede do Rokycan. :D -
Já řekla, že se na to vyseru! :D Tys pak řekl at ti to pošlu!! :D -
Ty sis s tim začala, poštovskej panáčku. :o)
-
-
-
-
-
Re: Jááááááj :D :D :D
Já z vás nemůžu! xDDDDDDDDDDDDDD Vy zas perlíte! :D:D:D -
-
Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Co já zase? Všechno se svede na mě. :D Nevim kdo tu dneska perlí. Já nejsem ten, kdo posílá ještě teplý hovna expresní poštou. :D -
-
Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Já nwm kdo ho chtěl poslat!! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Nemáš posílat Šmajdu. :D -
-
Tak ty toho nenecháš?! :D:D:D ... mám i foto na fb, ale to sis jaksi nevšiml ... jsi zlý!!! Kluci ti nic neudělali a ty proti nim tak jedeš!!! .. Vím, ž bych tě měla ignorovat,a le to nejde! ... Bý u mě, tak tě biju!!! :D .. a hážu po tobě teplé hovna! xDDDDDDDDDD -
Tak to by šel monitor z vokna.... :D -
Nevypnu, páč je mám na ploše všecky miláčky :-PPPP -
Já proti RD nic nemám. :o) Takže vypni motor. -
víš co?! :D Co máš do prdele proti RD?! :D:D:D Nechtěj mě nasrat!! :D:D:D -
Šmajdovskýho panáčka mám na plakátu z Brava, takže to mi bohatě stačí. :D
-
-
-
-
-
-
to sem zrovna nemyslela *1*
-
-
Ps:myslím to přespání *15*
-
-
Já taky ne. *1* Nebo že by jo? *15*
-
-
né *15*
-
-
-
-
Řekl jsem své jméno... *8* *15* Ale stylem: Bond, James Bond, to určitě nebylo. *15*
-
-
*15*
-
-
A neřval jsem náhodou to svoje jméno ze spaní? *15*
-
-
nwm :D
-
-
-
-
Skate
Je suprova umi suprove zpivat a je spravna pubertacka. -
Mraček
čau lidi vyhlašuji a doufám že mi pomůžete dostat Avril na 5 místo v top osobnostech jak byla předtím kdo se toho zůčastní at mi napíše :) a shromaždí své kamarády at pomůžou do toho lidi :D miley bude poražena :D *16* *16* *16* -
-
Re: Mraček
hele,já na to kašlu...budeme se tady zase snažit o nemožný,a pak sem zase vlezou nasraní fandové Miley,a zase se budem hádat..já jsem ráda,že to přestalo s Madonnou..takže já do toho nejdu...hold je 8.tak je osmá no...pro mě je to pořád Avril,ikdyby byla 365.... -
-
Re: Re: Mraček
ale prd to nevzdávej :D uděláme spouru :D *5* *5* *16*
-
-
-
huráá
HURÁ HURÁ .. AVRIL POSTOUPILA V ŽEBŘÍČKU ZPĚVAČEK , TET JE NA 5.MÍSTĚ *3* *4* *4* *4*