-
...
sorry ze to sem taham ale pokud mate radi evana taubenfelda pridejte se do jeho fanklubu ma jen 17 fanousku -
Juúúúú
Takže,na netu jsem našla informaci,že písnička Alice kterou jsme asi všichni už slyšeli,byla jen zkrácená.Já jsem našla její >> Albumovou verzy <<
Pustit si to můžete tady:
http://player.theplatform.co m/ps/player/pds/d3A8R2PqQb?pid=WOz4 K19dGzGCRqNAzObkEjxT846fr7Dr
A stáhnout tady:
http://www.4shared.com/file/ 216901449/d0635ee3/02_Alice__Album_ Version_.html
Je to trošku jiný.. -
-
Re: Juúúúú
Av je pro mě sice nejlepší na světě (nebo spíš ve vesmíru :D), ale nezdá se vám, že v tý druhý sloce týhle verze jí to pak trochu ujelo? *7* -
-
Re: Re: Juúúúú
Taky se mi to zdálo hodně jiný ... řikala jsem si jestli náhodou nezměnila melodii .. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Juúúúú
no jestli myslite to jak je 2:40 nebo kdy,tak to je docela dobry:)...hodi se to tam se stane asi to proživala dost:D -
-
Re: Re: Re: Re: Juúúúú
je to trochu jini. ta radiova verze se mi libi vic *4*
-
-
-
-
-
znovu
ještě jednou pro ty co si to nečetli chci se vám všem moc omluvit mam tezky obdobi a pro svuj vztek sem si vybrala spatnou diskusi jste tu fakt asi bezva parta a nechcela sem vam kazit naladu a nadseni pro avril lavigne ona si takový skvělí fans zaslouží za tu dřinu co odvedla a o si prožila už o ní vím víc taže ji už nebudu negativně posuzovat!! prominte mi to prosím *14* *14* *9* *9* *1* *8* *4* -
-
Re: znovu
ale ale koho pak to tu přešla kill bill nálada ??? *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: znovu
oukej promijim ale slib mi zhe uz budes hodnaa *14* -
-
Re: Re: znovu
A zdá se že jsou všichni spokojeni... taková dizkuzní idilka....až se mi to zdá jako sem...štípněte mě někdo...xDDD -
-
Re: Re: Re: znovu
tak jo pridu a stipnu te jo -
-
Re: Re: Re: Re: znovu
no...já vím že si toho schopná...vzhledem ktomu že ke mě to máš tak 2 minuty chůze...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: znovu
nojo mam???
-
-
odpusteno *3* a to si pis ze sme dezva parta a jeste jedno slovo proti Avril nebo kohokoliv z mich nej kamosi tak si te najdu! -
-
mam stejny nazor -
tak jo a rekla bych ze se pridaj vsichni -
ju tak jo kdyztak dem spolu ju -
jasne ze ses jeste aby ne -
a sem ten nej kamos i ja?????????
-
-
-
TUMÁŠ !!! *1*
-
-
Re: Re: znovu
jj přísahám!!!! *1* *1* *9* *4* -
-
oukej budu ti verit *3* -
-
myziiim zlatiska mejte se paaaa paaaaa *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Yeah....
Avrilka je v T-music chartu na 3. místě....to je super...tak hlasujte, hlasujte ať se posune ještě víš...xDD -
HB !!!
Vše nej Avril,...
žiju tebou,...
jseš nejlepší,...
Miluju Těěě,...
*14* *14* *14* -
Comeback s velkým mega C ... :-*
Lidi taťka mi dovolil na hodinku tu být, takže jakoo neže budete spát máte mě tu pouze na hodinku !!! *14* *13* *14* -
-
Re: Comeback s velkým mega C ... :-*
čauky! :-) nevypařily! :D -
-
Re: Re: Comeback s velkým mega C ... :-*
Jste s Hankou vyvolávali duchy. Nebo co? -
-
Re: Re: Re: Comeback s velkým mega C ... :-*
*15* *15* *15* *15* *15*
Bomba Michale... nevěděla sem o čem Vám napíšu pohádku, ale asi napíšu o tom jak Hanča a Kačka vyvolávaly duchy... *15* *15* *15* *15*
Ale nevím kdy tu bude *15* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Comeback s velkým mega C ... :-*
No to bude. Narozdíl od tebe tady aspoň něco vymyslí.
Kačka si pořád smolí nějaký eposy o blbostech. Ani to sem nedá. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Comeback s velkým mega C ... :-*
Nepíšu to tu proto, že neumím vymyslet vtipné, neumím vaše jména dát do vtipných souvislostí a ani mě nic vtipného nenapadá a pokud si cheš přečíst mé romány, tak tě odkazuje na ofiko fanklub Mira, ví říkat nemusím, když jsi tak chytrý tak si je dohledáš sám :P
-
-
to zas bude xDDD *15*
-
-
Nebylo na co odpovídat jestli sis nevšilm -
-
Nebylo na co odpovídat? Si děláš prdel? Když tu není na co odpovídat, tak proč sem něco psát, žejo.
Snad nečekáš, až sem něco napíšu. *15* -
-
Sory, ale nemám čas si psát sama se sebou :P to si raději píšu ten příběh :P -
Povídej si tu sama se sebou.
Potom bych tě mohl odkázat směr Bohnice. *3*
On by si pro tebe dr.Chocholoušek rád přijel. -
představ si že jo, přece nebudu reagovat na svoje komenty :P
-
-
-
-
-
Re: Comeback s velkým mega C ... :-*
Ahoj Míšo, vítej zpátky *14*
Kačulák a Haňulák se někam vypařily. *1*
Povídej, co je novýho? *3* -
-
Re: Re: Comeback s velkým mega C ... :-*
No tak za prvý ... CHCÍPLA SEM SMÍCHY ... a za druhý ... Z TEBE ... a za třetí ... CHCÍPU SMÍCHY ... a za čtvrtý ... Z VÁS VŠECH ... *15* *15* *15* *15* *15*
Jinak co novýho novýho je too... že tu budu každou sobotu a možná i neděli hodinku ... a když se začnu dobře učit tak možná i celé víkendy... !!!
*15* *15* *15* *15* -
-
Super!!!! Takže makám! :D Jinak, že chcípáš smíchy není žádná novinka xDDDDDDDDDDD
-
-
-
-
:o)
Můžete hádat kdo se na vás přiletěl podívat teď. *15* *15* -
-
Re: :o)
Kuba... *15* -
-
Re: Re: :o)
To je hobit z Mechova. Takže Kuba. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Dobře jááá... *15*
-
-
-
-
Duet
Jo a když sme u těch duetů, tak Avril opravdu nazpívala duet ale na s Gagou ale s Travie McCOy ... na ten se fakt těším, protože Billionare je krásná písnička ... a jinak
Pokud jde od BST tak nevim jestli to víte, ale Avril Lavigne zatím potvrdila jedenáct koncertů ze světového ,,The Black Star Tour" v Asii. Podle nejistých zpráv zpěvačka vystoupí v polovině září v Brazílii - Rio de Janeiro, Porto Alegre a Sao Paulo.
Jako teď bereme v Zemáku Brazílii a já řekla že se chci podívat do Ria, na karnevaly a vůbec a hned holky že jedou se mnou ateď tam chci o to víc ... *15* *15* -
-
Re: Duet
uff.. to se mi ulevilo! a doufám, že přijede i k nám na turné! ♥ Ted už bych šla a nezájem! ♥ -
Re: Duet
Tu Travie McCoyot neznám. Jak to teda ten duet bude s ní vypadat netušim, ale aby to zase nedopadlo podobně jako s Rihannou. *9* *5*
K tomu Black Star Tour, jsem zase slyšel někde napsáno že na podzim má přijet do Evropy. No uvidíme. *3*
A že nás vemeš s sebou na ten karneval? my tam chceme taky. *3* *15* -
-
Re: Re: Duet
Když si to zaplatíte a mě taky, tak Vás tam vemu hned *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Duet
OK uděláme sbírku do kasičky. Složíme se ti na benzín, nebo na co jezdí to tvoje koště. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Duet
Já chci letadlem ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Duet
Já bych toho chtěl... *15*
Jak chceš, tak letadlem. *3*
-
-
-
-
-