-
Awrilkaa :-**
Lidičky, koncert bylk nejleoší na swětě!! *14* *14* *14* -
už dlouho
už dlouho tu nikdo nenapsal,že je Avril nejlepší a nekrásnější *14* *1* -
-
Re: už dlouho
Jo je....nejkrásnější, nejlepší...a vlastně Avril je držitelkou všech těch NEJ, ale v tom dobrém smyslu!!!!! -
Avril hezky zpívá,ale že je nejkrásnější? Co je na ní krásný? Pusa jako kačeří tlama hezká? Líčení jako dva monokly hezké? Vlasy jako uhlazená sláma z části politá růžovou barvou hezká? tak co odepiš coooooooooooooooooooooooooo prosim -
-
Re: Re: už dlouho
tak předevšim nevim jestli jsi holka nebo kluk a za druhy..každej nemá stejnej vkus na holky a ja ti to nevnucuju!! a nevim čemu se diviš,že to pišu?pokud se dobře podíváš jsem jeji fanda a jestli jsi na tolik inteligentni,tak sis asi všiml/a že to je diskuse o avril jen v tom dobrym!...děkujeme a odejdi *3* -
-
Re: Re: Re: už dlouho
Ano odejdi...nikdo tady na tebe není zvědaví!!! -
-
Re: Re: Re: Re: už dlouho
víš mi nikomu nerozkazujeme my tady pouze prosíme všechny "inteligentní" lidi který sem píšou aby už sem nepsaly takový debilní příspěvky!!! -
Re: Re: Re: Re: už dlouho
zvědaví *1* *1* *1* *1* *1* A vy mi nebudete rozkazovat! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: už dlouho
to máš pravdu že ti nebudem rozkazovat od toho tady nejsme,ale jak je vidět ty si tady jen od toho někoho zase nasrat..řekni si svuj názor(zamozřejmě ne sprostej) mi ti na něj odpovíme a je to ne o tom je ta diskuse a ne o tom příjit urazit,pohádat a odejít
-
-
-
-
-
No proč asi,protože to není pravda...! -
-
No proč asi???? Protože je 1000000x lepší než cocacola.light.bez.cukru!!!!! To si tím chtěl/a říct, že??? -
no proč asi?ptž je to jasná věc,a je to samozdřejmost..to jsi chtěl(a)říct?... *4*
-
-
-
wowono se to nějak nevešlo
ale je tam psáno jediné!!!!!!!!!! áva je kráva:) *3* -
kukejte!!
Tohle mi poslala jedna slečna!
Avril Lavigne neměla v úmyslu začít nahrávat nové album. "Prostě se to stalo," uvedla k stále bezejmennému albu, které má vyjít 17. listopadu. "Nahrála jsem album, aniž bych si všimla, že vůbec něco nahrávám."
Avril sedí ve studiu v Tarzaně (Kalifornie). Nohy má ve stylových botech opřené o mixážní pult. -
-
Re: kukejte!!
Dnes již 24letá pop-punková princezna vypadá stěží o den starší od doby, kdy v roce 2002 vtrhla na rozhlasové vlny hitem Complicated. "Sedím na piánu ve vstupní hale a skládám, on je ve studiu, a tak podobně, hej, líbí se mi to."
Tím on myslí manžela (frontmana skupiny Sum 41) Derycka Whibley, který využil domácího nahrávacího studia k vyprodukování osmi z devíti skladeb, které Avril doposud dokončila. "Myslím, že využívá náladu předcházejících nahrávek daleko účelněji", říká manžel. "Je to způsob jak cileně vložit do hudby více síly a emocí. Je to daleko citlivější a snažil jsem to hudebně propojit v nahrávkách." -
-
Re: Re: kukejte!!
Pěkný.... *1* -
Re: Re: kukejte!!
NEBO VÍTE CO,TADYMÁTE ODKAZ,chtěůa jsem to sem zkopčit,ale to by bylo nadýl!!!
http://www.facebook.co m/note.php?note_id=109270788538
-
-
-
?!
Koukám že o Avril napsali nový článek, prý se s Derickem rozvádí.No já nevím, nějak se mi tomu nechce věřit..... *9* ......ale je to možné
Tak co už, hlavně aby byla ona v pohodě :) -
-
Re: ?!
je to kec ..kdyby to byl fakt,tak to je během pár dni ve všech bulvárech co píšou o hvězdách zahraničních:) -
-
Re: Re: ?!
taky se mi to nějak nezdá...! -
Re: Re: ?!
taky si říkám souhlasím!
-
-
-
Avril =)
Happy Birthday -
???
Tak mě napadlo...Jak vyslovujete jméno Deryck?Derek nebo Deryk??? -
-
Re: ???
Já NWM asi DerEK mnO -
-
Re: Re: ???
JÁ MYSLÍM ŽE DERYK, ALE S TAKOVÝM TÍM AMERICKÝM PŘÍZVUKEM... -
-
Re: Re: Re: ???
ja myslim,že se to vyslovuje debil:D *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Dobře ty..... zase nepřekonatelný...xD -
Re: Re: Re: Re: ???
jojo...souhlasim s tebou angeli *1*
-
-
-
-
-
=)
čauky jste tu někdo ? !? *3* *14* -
kvhh
t-music chart - 3. místo :( -
-
Re: kvhh
achjóóó *9* mno ale hlavně že se drží na žebříčku tří nejlepších ne? *7* -
-
Re: Re: kvhh
No...ale to celkové pořadí v chartu...1. Lady Gaga...:/ Ta písnička se mi teda vůbec nelíbí:( xD -
-
Re: Re: Re: kvhh
Telephone je pro mě jedna z nejlepších písní, co jsem kdy slyšela.. -
-
Re: Re: Re: Re: kvhh
mě se zrovna teda tahle písnička moc nelíbí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kvhh
Mě se jich líbí 6: Paparazzi, Just dance, Poker Face, Eh Eh...,Lovegame, a celkem i Bad Romance...xDDD -
Mno a asi taky jediná hezká od ní *15* *14* (jinač lidi mám new účet líbí??? *7* *15* ) mno co sem se nudila mno ... *15* *15* *15* *15*
Sem jááá puspuspusinka *14* -
Paparazzi je skvělá *14* -
a mě se nelíbí ani jedna možná tak paparazzi a máte to !!! *1* *1* *1* -
A mně se nelíbí Poker Face. *1*
-
-
-
Re: Re: Re: kvhh
mno a nejde jenom o písničku sama gaga je ta největší k---a .... *13* *8* *16* *10* fakt já ju tááák nesnáším !!! *8* *16* -
-
*13* *9* *8* *16* *5* *1* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *13* *10* *13* *10* *13* *10* *13* *10* *8* *5* *16* *16* *16* *16* *16* -
Tak jako mě se většina jejich písniček líbí...její hudba jo, ale ona jako Sosobnost teda moc ne....
-
-
-
-
-
Making of Forbidden Rose commercial
http://www.youtube.com/watch?v=FOds -jqNFl4
Jak tam začne trsat u toho focení...:D:D:D -
-
Re: Making of Forbidden Rose commercial
hustý video a ten taneček je nejlepší *14*
-