-
Sísí...
Můžu se zeptat,znáte někdo blog:
Sisi-Avrilka.blog.cz
?? ?
Docela by mě zajímalo jestli tady třeba mezi námi není někdo kdo ho vlastní...Ráda bych se ho chtěla na něco zeptat,ale na blogu mě ignoruje...Teda dokuď si to tvrdě nevybojuju a ona si mě všimne,ale neodpoví.Budu vděčná za každou odpověď. -
-
Re: Sísí...
nn vůbec ten blog neznám..koknu
-
-
jůůů
Po dluhý době sem šla na blog mno a páááááni tám je to tááááák úžasný fakt bych řekla že máme jeden z nejhezčích blogů vůbec jo awe štve mě že mi to tam pořád nejde přihlásit !! *9* -
-
Re: jůůů
to je divný,mě už to ted jde v pohodě... -
-
Re: Re: jůůů
mě nn zadala som to a prd mi to de !!! *9* *9* a děsně mě to štve bych tam ráda něco přidala se totiž vůbec nepodílím !!! *9* *9* *16* -
-
Re: Re: Re: jůůů
*9* to je škodä *9*
-
-
-
-
Vy ste divný !!
Vy ste divný tady všichni nachcýpaný !!! *15*
Ste jako byly 2 dny v Americe a už ste všecy chytly pralesní chřipku bo co? *15* *15* *15* -
-
Re: Vy ste divný !!
Ha ha ha...x.DDDDDDDD *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Happy Birthday
všechno nejlepší k narozeniám. jsi užasně talentovaná zpěvačka a můj vzor. zůstaň tak skvělá, jak jsi. právě vydávám své první album, a za trpělivost můžu poděkovat jen a jen tobě, protože ty jsi vždy byla mým vzorem a doufám, že se jednou setkáme "face to face" *3* *4* *3* *4* *14* -
Úkol
Pokud teda ta hifi má příkon 22W
Chceme vypočítat Kwh - Předpona kilo, 22 musíme tedy vydělit 1000.
Znamená to tedy že hifi spotřebuje 0,022 Kw za hodinu.
3 hodiny denně, po dobu jednoho roku.
0,022 x 3 x 365 = 24,09 tedy 24,09 Kwh
Jedna Kwh stojí 4,71 Kč
4,71 x 24,09 = 113,46
Rodičům utratíš = 113,50 Kč
Správnost nemůžu zaručit, ale tenhle postup mi připadá víc než logický. *3* -
-
Re: Úkol
dobře ty! teda já fyzu nesnáším, takže s tím na mě ani nechod, ale je to lehčí příklad než máme my. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Úkol
Noo... fyzika,... *8* Ta je za trest -
-
Re: Re: Re: Úkol
fyzika je nejveci zlo! stou zapasim uz od sestky! matika to je taky zlo ale da se pochopit. zlata chemie! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Úkol
Jakoo chemie je nejhorší tu nepochopim nikdy -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Úkol
no, tak to potěší *1* *1* *1* *1* aspon je vidět snaha *1* *1* *1* *1* -
to bys mela videt muj sesit na matiku kdyz se pokousim vyresit rovnice s lomenymi vyrazi *15* se vnem sama nevyznam *15* -
No tak to máme ve fyzice, akorát, že my ten příklad vypočítáme na 5 řádků a profesor na 20 *1* *1* *1* -
presne tak *15* -
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě. *15* -
aha tak to máte asi jiný postup, co už *1* *1* *1* *1* -
je taka mensi nejdriv si ji sestavis abys vedela co scim raguje a co vznikde pak vycislis pak vypocitas molarni mnozstvi a pak trojclenku *15* -
To sme počítali loni, nesnáším příklady *1* *1* *1* ale tys mluvila o tvoření rovnice co s čím, to není rovnice *1* -
vidim dela chytrou kdyz uz chytrost neni potreba. a delame tyhle: kolik Zn a S potrebujeme k priprave 1kg sulfidu zinecnateho (vyjadri v g) *15* -
No Elis vidíš ji, před chvíli zdrhla. A teď tu dělá chytrou. *15* -
co máš proti chemii? *1* *1* *1* *1* *1*
Elis: tak záleží na tom, jaké ty rovnice máte, dej mi tu prosím jeden příklad. *3* -
co mas proti chemii? jako nejlehci byli kyseliny soly a vycislovani rovnic *15* ted ty rovnice sestavujem a to uz tak lehky neni kdyz musis prijit na to co vzdika a cim to raguje *15*
-
-
-
-
-
No já bych řekla, že je to vysvětlení jak pro debily, to by pochopil každej, seš dobrej vysvětlovatel ... *3* *14* *15* -
michalku ja ti ze srdce dekuju! ja bych se tu stim patlala jeste hodne dlouho *4* *14* -
-
Re: Re: Úkol
No já myslím, že by ses sama ani nedopatlala ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Úkol
no ja bych to koumala jeste rok a kdybych to mela pocitat stema vzoreckama tak bych tu byla jeste dalsi rok *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Úkol
Já myslím že by tě dřív kleplo *15* -
-
no na nej jeste nemas tak prastenej jako on ze bys jezdil na kreslu na strese auta snad nejses nebo jo? *15* no ale ceskej MR. Bean mozna jo skus to *15* -
Nebo druhej Mr.Bean. Že ano, Whistlerova matko! *15* -
michalku nebude stebe druhej House? bys lecil smichem *15* -
to zas ne ja bych to po hodine zahodila a pak to od nekoho nejspis opsala ja na tohle trpelivost nemam *15* -
Diagnóza: Výbuch mozku.
-
-
-
-
-
-
...
To mi připomíná, že jsem si už hrozně dlouho neměnila profilovku, takže jdu zase něco vyšťourat *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
a je to tu :D -
-
Re: Re: ...
No Obamu nee... toho by se každej lek ... rači Avrilku *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Jo a já sem tam chudák na posledním místě v rohu, co sem komu proved? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Hele ten roh je červený ... jako barva srdce ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
njn *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Donedávna byl červený. *15* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: ...
drsnéé :D hezká :-)
-
-
-
Re: ...
To sem zvědavej co tam zase plácneš. *15*
-
-
..
Míšo, prosím, pošli mi to tvoje dílo ... prosíím ... já Vám za to vymyslím po dlouhé době pořádnou pohádku do zítřka možná už dneska *3* *15* *14* -
-
Re: ..
Bohužel, pravidla mluví jasně a jsou závazná. Pokud nesplníš úkol jako Kačka nebudou tvoje požadavky na poslání akceptovány. *15*
Míšo, na tebe sem nezapoměl. Už sem ti to poslal na email puspusinka. Už odpoledne, hned potom co sem to poslal Kačce. *3* -
-
Re: Re: ..
Fakt ... supeer ... díky ... Tak to du poslechnout ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: ..
Pááni dobře ty *15* Ale nezdá se ti že je to takový nějak moc smutný??? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Mně se to smutný nezdá. *13* *15* Tobě jo? Co je na tom podle tebe smutnýho? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
No a až napíšu hudbu k tomu tvýmu "Pláču" tak to nevim jak ti to bude znít, když už tohle znělo smutně. -
No tak jo. *3* Pár taktů tam zní smutně. Ale ono je těžký to nějak udělat aby to nezněo monotónně. *15* -
Nevím, příde mi to jako melodie k hooodně smutný písničce...
-
-
-
-
-
-
Avrilka je nejlepšíí
-
Jsi skvěla Avril!!!
Mám tě ráda už od malička!Líbí se mi jak se oblekas...........hadherne zpivas.... -
skladatelka ?
Neni treba zboznovat zpevacku. Rozhodujici je skladatel hudby. -
-
Re: skladatelka ?
To rikas jen aby te vsichni zaceli zboznovat co Avril dobre zpiva a nas nech bit kdyz se nam PROSTE LIBI!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *5* *16* *16* *10* *10* *8* *8* *13* *13* *13*
-