-
Happy Brithay Avril!!!!
Všechno nej k 25.narozkám Avril.!!! Hodně Dalších uspěchů! *3* *3* *4* -
Bravo
V příštím Bravu by měl být článek o Avril.
A v tom co je teď v prodeji je Alice na 9. místě v žebříčku nej songů... *4* -
-
Re: Bravo
jj...já vím.... *3* *3*
-
-
PEREZ HILTON
Takže... mezi celebrity,které mi vadí,rozhodně patří Madonna, Prais Hilton a Britney Spears. Ale na první místo se teď rozhodně dostala PEREZ HILTON!Přečtěte si tenhle článke a možná budete mít stejnej názor.
Z blogu Pereze Hiltona:
"Bravo!
Asi jsi si vybrala!
Sin City bylo domovem pro Avril tenhle víkend společně s jejím novým mužským otrokem, Brody Jennerem. Říkáme mu tak, protože kdo bude sakra trávit čas s Avril ze své svobodné vůle?!
Mimochodem, oba si se zasvědcenýma užívali párty ve Vegas v neděli v Bank nightclubu v Bellagiu, odráželi Jägermeisterovi výstřely s olympijským snowboardistou Shaunem Whitem a popadávali mikrofon, aby si zazpívali karaoke. Myslím, že to nebylo tenhle druh místa.
Prima parta!
Ale tam, kde ztrácíme náš oběd, je zpráva, že v průběhu noci uchopila Avril mikrofon a zakřičela do světa: "Miluji tě, Brody!"
Pro jeho zájem doufáme, že Jager mluvil!"
A tady je krátký článek o Av a o Brodym. Moc jim to přeju *14*
Kanadská rebelka Avril Lavigne a její nový kluk Brody Jenner si pořídili totožná tetování. Oba si pořídili obrázek blesku, aby tak demonstrovali svou lásku.
Avril Lavigne se nechala tetovat na předloktí. Její přítel, televizní hvězda Brody Jenner, má malý blesk za uchem. Oba se prý v tetovacím salonu neustále drželi za ruce, nespustili se z očí a líbali se schovaní v koutku.
Brody už dokonce blonďatou star představil svým rodičům. To všechno hlavně proto, aby Avril ukázal, že to s ní myslí vážně.
Avril Lavigne se v říjnu rozváděla se svým manželem Deryckem Whibleym z kapely Sum 41. Se svým novým miláčkem je od února.
*14* -
-
Re: PEREZ HILTON
Mno to teda Parisa je kráva to už wím hodně dlouho a Madonna též, ale Britney se jako nezlob jo, ale tu ráda mám !!!
Ale jako tohle si posrala píča jedna blondatá s růžovým zkurveným mozkem, sorry asi sem v tý Paříži trošičku zprostla !!! *14* *1* *16* -
-
Re: Re: PEREZ HILTON
Promiňte nechtěla sem bejt na Madonnu taková, to patřilo Parisině !!! Madonna není kráva dost toho dosáhla a dokázala, ale osobně ji ráda moc nemám !!! *14* -
-
Re: Re: Re: PEREZ HILTON
no..... už jsem se lekla *1* -
-
Re: Re: Re: Re: PEREZ HILTON
*14* Jonoo, já sem byla na tu růžovou píču tak nasraná, že mi tam omylem vjela i Madonnka, ale jak říkám obdivuju jí proto co dokázala, ale ráda ji moc nemám *14*
Ale tak to je můj názor *14*
Ale má hezký písničky (nějaký) *14*
-
-
-
-
No tak ta věta: kdo bude sakra trávit čas s Avril ze své svobodné vůle?! - no tak to je teda sprostý...já už nemám ani sílu komentovat tyhle debility... -
Co ti vadí na Madonně a Britney Spears? Jestli se teda můžu zeptat. -
-
No abych řekla pravdu,tak na Britney mi vadí to,že na svých koncertech,za který dají lidí třeba i tisíce korun,zpívá na PLAYBACK,a tím jasně dává najevo,že ji jsou fanoušci ukradení,a svůj krásný hlásek nemá cenu si vyřvávat pro cizí lidi!!!Proti Madonně už skoro nic nemám,ta aspon na živo zpívat umí!!! -
-
Nemyslím si, že playback používá proto, že jí na fanoušcích nezáleží a nechce si vyřvávat hlas, ale spíš proto, že už má(asi kouřením) dost zničený hlas a počítá asi s tím, že ta skvělá show, kterou lidem předvádí, jaksi 'vyrovná' to, že nezpívá naživo. A asi i proto, že počítá s tím, že se její koncerty vyprodají, i když nebude live zpívat. Možná kdyby jí přestali na ty koncerty lidi chodit, tak by si uvědomila, že něco dělá špatně. *8* *8* A to ,že ti už Madonna moc nevadí, je fajn. *4* -
No asi tak nějak..., ale nechme tohohle tématu, nebo to tu dopadne zase jako minule...na to si myslím dobře pamatujete, ne??
-
-
-
promintě chybu,místo toho dostala tam má být DOSTAL *1* -
-
no jen at to moc nepřeháněj:)....přece jen se znak krátce a dělaj z toho,že sou zamilovany až po uši...ja si myslim,že dva lid se musej poznavat dlouho a tak než mužou řict milujutě:)....ale přeju ji to;) -
-
No zrovna od tebe to musí potěšit... přecejenom ti Avrilku přebral že...:)
-
-
-
-
new video od Evana
hey lidi kdo ma rad Evana tak ma novy video k pisnicce pumpkin pie a je naprosto bozi! muzete se na nej kouknout tady: http://www.youtube.com/watch?v=sjJG 6xYmYME&feature=player_embedded *14* *14* *14* *14* *14* -
narozeniny
happy narozeniny *1* přeju všechno nej nej nej *3* -
Kačenkoo
Neboj dneska si udělám pořádnou fotku tady na osobnosti ... ale nemůžu najít nějakou best ... já chci totiž nějakou z toho klipu wth ... jo a už sem skoukla ten klip z natáčení bože já na to čučela snad 5x a pak sem úplně nedejchala a říkala si, že asi jakoo to semnou šlehne až uvidím klip, protože tohle bude en neeeej klip !!! *14* *14* *14* Joo a ty zelený proužky jsou ááách šíleně jí sluší jakoo vím že je má už dlouhoo ale v tom klipu jí toták sluší ... *14* -
-
Re: Kačenkoo
No sláva! :D:D:D Tak se s tím tak nepiplej, ona má všechny the best! ♥ ... až tak? :D No u mě zatím asi vede Girlfriend, tak uvidíme. *3* jo a růžové proužky jdou, ale mi se nejvíc líbí růžové, ty jsou the best! ♥ *14* -
-
Re: Re: Kačenkoo
růžový proužky dou ale růžový sou lepší ... prosimtě přemýšlej než něco napíšeš nebo tu pak chcípnu smíchy *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kačenkoo
Kačka tady zase vymejšlí. Proužky růžový, zelený, pramínky. Prostě neví coby.
Kačku pomalujeme válečnýma barvama jako indiánku. Potom bude snad spokojená i sama se sebou. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kačenkoo
o pramíncích sme nic nepsala! Víš mě už to totiž neba, já celý den píšu, tak se mi ty písmena už pletou, píšu příběh, píšu si s vámi a dalšími x lidmi, tak s emi nediv, a překlepy už ani neřeším -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kačenkoo
ty si tež take kopyto :P -
Já myslel spíš že máš kopyta. Ta naše Kačkááá, mléko dávááá. -
kachní, to je ještě horší :P xD -
To máš potom těžký. Když máš ty soví pařáty. *15* -
já jsem ráda, že si mám s kým psát, ale už se mi ty písmenka motají pod rukama -
No to je mi utrpení co já bych za to dala psát si s někým ... mě píše jenom Elis a já jí ani nemůžu odpovědět protože nemám kredit...
-
-
-
Re: Re: Re: Kačenkoo
promin, já to jen přeletěla, ale zdálo se mi, že píšu 2x růžové :D:D:D no tak ZELENÉ jdu a RŮŽOVÉ jsou the best! xD
-
-
-
-
MC
sakra nevi nekdo o nakem mene beznem zvireti a jak ho poznat mi to mame jako mluvni cviceni -
-
Re: MC
Méně známá zvířata jsou třeba: Kapybara, Surikata nebo Medojed Kapský, to je ten co žere hady jako špagety. Je to nejnebojácnější zvíře na planetě. *15* -
-
Re: Re: MC
super dik a neches mi ho popsat? *15* se ji na to asi vyseru beethowenovi jednomu *15* -
-
Re: Re: Re: MC
Je tady na Wikipedii ale příště to za tebe hledat nebudu! *13*
http://cs.wikipedia.org/wiki/Medojed_kapsk%C3%BD -
-
Re: Re: Re: Re: MC
o dekuju ty ses tak moc hodnej ja nasla jen kocku velblouda lva a opici -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MC
tak prvni skupina holek predvedla jak se 4 jako kluci bavi a kolem projde holka a oni po ni cumi no uca rekla ze dobry jen by mohli pridat komenty a tak snova a Lea prej Ty vole to je kunda! cela trida vytlem no a ty druhy predvedli ze se porad perou *15* -
To by mně zajímalo co jste převáděli, co je typický pro kluky. -
no prave! jako uca uz nevi coby! minule sme meli predvadet nakou situaci ktera je typicka pro kluky a kluci meli predvadert co je typicky pro holky -
twl *15* To je opravdu ujetý.
Co byste mohli dělat. dělali by jste to samý co kluci. *15* -
no prave a na LDS mame vymyslit co bysme dali kdybysme se probudili jako kluk twl veci kraviny si vymyslet nemuzou -
V tý Vaší škole si pořád něco vymejšlí. *15*
-
-
-
-
-
-
xD
Lidičky já to nevydržím ... já prostě trpím photománií .. *15* *15* Jestli vám to nevadí tak zase začnu měnit fotky *15* *15* Protože tohle je divnýý ... to se mi vůbec nepodobáá *15* *15* *15* -
-
Re: xD
No a jména tam nejsou? Takovouhle fotku si strč za klobouk. *1* Všichni je tam máme, pozor aby si nepževzala funkci černé ovce. *15* -
-
Re: Re: xD
Míšo jsou, ale ne vaše ... já myslela jako že budu měnit i jména nejste jediná diskuze na kterou chodím a pak se mi mezi sebou akorát perete a žárlíte takže budu střídat i jména ... ale nebooj *15* *15* Černá ovce snad ještě nebudu ... když já sem takovej trdlouš pro mě je spravedlnost vším a i když mi někdo řekne že mu to nevadí že tam mám jména jenom vaše tak mě to stejně užírá a říkám si že to rpostě není fér a tak sem to vymyslela takle *14* -
-
Re: Re: Re: xD
Kdyby i pro mně nebyla sprevedlnost vším, tak na tu fotku nebudu mít žádné připomínky. Hned mi totiž přišlo nespravedlivý že mi tě tam máme ale ty nás ne.
Napsat tam můžeš přece všechna jména. Kromě těch co sem a vedle nechodí. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
To to budu mít přeplácáný ... *15* Ale tak fajn jak chceš ... *15* *15* Napíšu si Vás tam ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Jak hlavně u mě?! :D Prvně jsme byla Kačka u tebe jako u první, u ostatních jako Katka a ted je to přesně naopak tak si netěžuj, jo?! :D -
Teď máš dobrou fotku... kde máš všechny tři holky a všechna jména..:D -
Ale bolelo ... prsty mě bolely jak sem Vás pečlivě vyťukávala do klávesnice hlavně u tebe *15* *15* *15* -
no vidíš a ani to nebolelo xDDDDDDDD
-
-
-
-
-
Re: xD
Tu fotku si klidně můžeš měnit každou hodinu *3* *15*
Skoro sem tu mánii chytnul od tebe, párkrát sem fotku taky měnl. Ale mám pouze tři takže je nemohu tak často střídat. -
-
Re: Re: xD
No koukám ... *15* *15* Ale tak vždyť si můžeš udelat zase jinou ... proč jen 3??? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Udělal sem jenom 3, protže nejsem v tomhle směru jako ty. *15*
-
-
-
-
:o)
Míšo to sem sám zvědavej, jako to chceš udělat abych nebyl otevírací a zavírací doba. *15* -
-
Re: :o)
No prostě tou otevírací a zavírací dobou budu jááá ... *15* *15* *15* I když pochybuju že to bude někdo dodržovat ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
To nikdo dodržovat nebude *15*
Obzvlášť když máme takovýhle děti. *1* -
Re: Re: :o)
tak to sme dvě! xD Já o tom tež pochybuju! xD
-
-
-
Mail
Já mám jenom 2 tenhle a ještě jeden na gmailu, na seznamu už e-maily nevedu... :D D: :D :D -
-
Re: Mail
Takže puspuspusinka@seznam.cz už teda nemáš? To kdybchg tam náhodou něco poslílal, a bylo mi divný že to nikdo nečte. :D
Tady pořád kecám a skoro jsem ti to zapoměl poslat. :D
-