-
Sssssssssss
no... jelikož se tady zase nic neděje, tak zase nějaké videjko..:D
http://www.youtube.c om/watch?v=exTuZ48qEfk&feature=rela ted
Jak tam zpívají ti lidi... Great..!!xD -
-
Re: Sssssssssss
waw tam spiva fakt krasne *14* *14*
-
-
???
lidi neznate nekdo vymytace dabla? me nekdo porad keca v sluchatkach a jeste k tumu nakym zhulenim jazykem kterymu nerozumim! jo a taky mi tam hraje orchestr ja uz to nevydrzim pomoc!!!!! -
-
Re: ???
Teďka sem dostala total záchvat smíchu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ???
a to jako proc? -
-
Re: Re: Re: ???
Zhulenej jazyk ... no já mám dost *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
jo a dik za radu takovou ochutu a obedovani casu za odepsani sem fakt necekala! jo a asi budu prvni kdo vty opave skonci hrajou mi naky blbosti z 50tych let! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
chcííípu ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Shrnutí ...
Ahojky, no takže ... příklady z goneometrie budu pařit, až zítra nebo o víkendu záleží kdy nám zadá že bude čtvrtletka teďka se hlavně musím naučit biologii a chemii, nebo mě tu můžete rovnou pohřbít ... *9*
A poku jde o tu složenku, no což poslat si jí můžeš ale kdo ti zaručí, že ty prachy dostaneš ... *1*
Jinak děkuju mooc Michale, jsem ti vděčná za to že si ze mě málem vyletěl z kůže ... vždyť sem úplně natvrdlá ...divím se že mi to pomoc ještě nabízíš ... *1*
Já sem totiž hroznej případ, a tedka něco k Avril (aby Hnača nehulákala), pokud dostanu 4 na výzo ... tak si buďte jistí ... že zdrhnu do Ameriky za Avrilkou, protože 5 měsíců bez vás a be počítače, no nevím, ale asi by mě kleploo ... *9* -
-
Re: Shrnutí ...
Jo a Elis, když se rozhodnu někdy že skočím z okna, tak neže skočíš taky ... tohle neříkej *13*
Hezky buď doma a neskákej nikam !!! Protožee... já asi brzy skočím ... *9* *1* -
-
Re: Re: Shrnutí ...
Hele, žádné skákání se dít nebude! My ti ut všichni věříme a víme, že se sem vrátíš co nejdříve a ne až za 5 měsíců a navíc z jedné 4 se svět nezboří! Že vzkazuju tatovi! *3* -
Re: Re: Shrnutí ...
na to ti reknu jen tohle: jak bych to bez tebe tady asi mohla vydzet kdybys sis skocila jen tak sipku z okna? to by me znicilo!
-
-
-
Goodbye Lullaby
Pro ty co ještě nevědí pravdu o GL (to bude už jenom Míša)*15*
Nikdo z nás album nestáhl a nikdo ho neslyšel. Nikde neuniklo a na ulož.to taky žádný soubor nebyl. Celé to bylo nahrané, prostě jenom mnou vymyšlený vtip. *15* *15* Musíme si zkrátka počkat na skutečné CD. *3* Díky všem za spolupráci.
Některé reakce si nemohu nechat pro sebe.
Kačka:
"jááááááá, jáá, já vás zabiju!!! :D:D:D:D Máte jediné štěstí, že mám ted tu nej náladu ♥ jinak byste byli mrtví!!!! :D:D:D:D Chjo xD ..."
Hanka:
Ty hajzlíku...:D No počkej... tohle te jen tak neprojde...:D Ale jinak jako uznávám... je to fakt dobrý..:D
Míša:
oni to smazaly svině, do háje
já to potřebuju chci ty písničky
áááááááááá já to už ten měsíc nevydržím.
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Goodbye Lullaby
Já už se fakt jen směju. *15* -
Re: Goodbye Lullaby
Ano... tak se všichni zasmějme..:D :D
-
-
:o)
Míšo, nemáš si hrát na drevorubače. To nieje práca pre dievčatá. *3* -
-
Re: :o)
No to víš.. když má takovýho línýho chlapa... tak co má chudák holka potom dělat, že..:D -
-
Re: Re: :o)
Čo má robiť. Má požiadať chalany ze vsi. Isto ji s tim radi píchnou.
Manžílek je "iba" sto kilometrov daleko. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
No jo..., ale víš.. von ten manžílek je strašně žárlivéj... dyť von zuří, když se na ní nějakéj cizí jenom podívá... kdyby s nějakým chlapem promluvila, Pomáhej jí Bůh, on by ji asi musel odkrůhnut..!! :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Nie, pomáhaj Boh tomu panáčikovi, ktorý by se len na ni pozrel. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Iba jemu..? :D
-
-
Re: Re: Re: Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDDD keby manžílek nehovoril a ráči tou svou línou prdelou hnút a pomoct ji!! :D -
-
Ty seš tak zhnilý! Viacej ako jabko na strome! :D -
Ale teleportačná panva bola predsa zničená drahý otecko..! :D -
Ticho, slečna Kačka. Pokial by ma niekto teleportoval kamsi k Vodňanům. Tak bych mohol pomoct. *1* -
Ták, ták..! :D
-
-
-
-
-
-
OK!
Tak já tedy čekám na svýho manžílka ... a mohl by se přpojit ještě někdo ... *14* -
-
Re: OK!
Míšo, sem tady. *3* -
-
Re: Re: OK!
*14* *14*
-
-
-
Avril je fakt moc super zpěvačka a její koncert yl skvělej a ten kdo ji nemá rád tak co dělá na diskusi o avril *1* *1* *3* *3* *3*
-
-
Re:
krásný comment
-
-
Koncert
Čau sd,koncert byl uplně mega moc super,stála sem v druhé řadě uprostřed podia,takže super.Moc sem si to užila, i to teměř 5-ti hodinove stání,než avril začala zpívat,stálo určitě za to.Byla strašně hezká ,furt se usmívala a podávala fanouškům neustále ruku,mávala prostě si to užívala.Nedá se srovnívat s jejím prvním koncetem v ČR. *14* *3* -
supr!!!
avril je supr spevačka jako ostatní treba jako Miley Cirus , no ale spíva avril trošičku lip *4* *3* -
konečněééé
Jo mám BALCK STÁÁÁÁR....dneska jsem si ho koupila v Intersparu za 440,-..bomba.. *14* alemám jen 15.ml... *9* ale lepší než nic!! *14* *1* -
-
Re: konečněééé
Aspoň to můžeš vzít všude sebou *3* -
Re: konečněééé
Já mám 30 ml!
-