Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zjistila, že mikina, kterou od ní mám, se objevila i v klipu What the hell. Aspoň je vidět,že je fakt od Avril. *15* *15*
    • kajuska4
      vím jakou myslíš a máš se *3*
  • je proste hvezda

• huh

Hehe, zajimalo by me, jakej je vekovej prumer fanousku tyhle slecinky, odhaduju ze tak 13 let... doufam ze z toho jeste vyrostete *5*
    • sharpay1995

Re: huh

Hm... co já vím tak se dost mílíš.*13* *13* Znám lidi kterým je 7 i lidi kterým je skoro 30 a poslouchajá Avril!!! *3* *9*
      • Re: Re: huh

to jo no *3*
      • honey15

Re: Re: huh

to neřeš zas je tu někdo kdo se do ní prostě musí závidět - nedokázal to co ona v tolika letech

Avrilka je a bude super a to pro všechny - já znám taky dost lidí hele od 10 tk 20 to pstě nikdo nepochopí že *1* *15*
  • sharpay1995

Páni...

Páni to se tam najednou oběvilo videoklipů... Z nějakých 79 najednou 195...fakt super!!! *15* *1* *14*
    • zirafaandy

Re: Páni...

a nejen videoklipy,ale i fotky,odkazy a tapety přibyly!!! to je fakt super! *1*
  • narozeniny

vše nejj
  • jana291995

můžu poprosit?

Můžu Vás všechny poprosit,aby jste mi neříkaly JANO?je to takový hanlivý,jako bych něco provedla *1* kdyžtak Janči,nebo Jančo...ju?jestli vám to teda nevadí! *4*
    • puspuspusinka

Re: můžu poprosit?

héj Ája se asi pořádně naštvala co? sem jí tu dlouho newiděla !!! *7* sice asi jenom jeden den awe newadí *15* *15*
      • jana291995

Re: Re: můžu poprosit?

fajnes díky..budem si ´psát ne?..jdu ti naspat puspuspusinko! *4*
        • fifinka7

Re: Re: Re: můžu poprosit?

už zas novej obrázek?.....sem si tam na ten zvykla :D .....janičko :D *1* *3* *3*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?

juj sem si až tedko přečetla ty přízpěvky týkající se obrázků :D.....ne že by mi to vadilo, ale to zvykání si na to :D *1* *3* *3*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?

*15* *15* *15* tk tj máš blbý *15* *15* *15* asi to budeš muset přežít *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?

*15* tk u mě si rači na obrázky nezvykej mám denně new někdy vystřídám i 3 za den *15* *15* *15* a nejhorší na tom je že nwm proč mě to tk bawíí !!! *15* *15* *3*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?

mno mě se hrozně mooooc líbí ten co mám tedka :D *1*
      • bambusanka

Re: Re: můžu poprosit?

to asi jo..jak napsala ten příspěvek,tak pak už nic nepsala..
    • puspuspusinka

já tě oslovuju jenom Jančí *3* *14*
      Ty naše Janičko !!! *15*
    • bambusanka

jasně že nevadí... Janči:) *1* *1*
  • puspuspusinka

Pár slov

Jako Elis asi jenom celou sobotu s ní ecala a pak nemá bejt telefonistka jako no coment *15* teda Hančo tk co jako chceš bejt páč já už nwm co ti vymyslet co třeba hodinová kecalka? *15* *15* *15*
    Jináč víítej Tery *14*
    JoJo jasně že mám ten meč už ho du leštit !!!! *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Pár slov

ty víš co Míšo...jako... já už sem tě prokoukla...ty normálně žárlíš že sem si s Avril CHVILKU pokecala... jako neříkej mi nijakou přezdívkou, která by měla něco společného stím telefonátem. jasný...xDDD
      Jo a běž ho leštit, běž...xDD
      • xkostex

Re: Re: Pár slov

tak dlouho jo? doufam ze si ji aspon odnas pozdravovala *1* jo a jakej mec?
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Pár slov

Nevěř jí...ona kecá...bylo to pouze tři a dvacet hodin, 58 minut a 34 vteřin...xDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Pár slov

*15* *15* *15* boze chcipam smichy *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Pár slov

miso zijes jeste?
            • sharpay1995

no jo...to sme prostě my.... FANTASTIC 2....fantastická dvojka....že Mišulko...?xDD
            • xkostex

*1* *1* *1* *1* lidi ja vas zeru staci svama 5 minut kecat a sem vytlemena az na pudu *1* *1*
            • sharpay1995

Míša kecá!!!!!!!!!!!xD
            • sharpay1995

ch....ty....žárlivko jedna....všem tady lžeš...no že se nestydíš...ty... ty... ty... ty jedna....CHHH....A ruku bych ti ani nepřišila po tom co tu vyprávíš za kecy...xDD
            • xkostex

tak ktera z vas keca? *1* jo miso ja ti tu ruku klidne prisiju sice sit neumim ale aspon to skusim *1* *1*
            • sharpay1995

no hej...chudáci ostatní...sem zvědavá jak dlouho to budou číst...xDD
            • puspuspusinka

Teda Hančo ty ták kecáš !!!Nikdo jí nevěřte ona děsně kecá jako co si to dovoluješ ty ty ty TELEFONISTKO Av je už tejden u mě a do Brazílie poletí se mnou v letadle !!! *15* Jo a ruku od tebe přišít??? ZapoMeň eště jí budu mít přišitou obráceně tj jako moc nebezpečný !!! *15*
            • xkostex

no to jo to stihnem popsat aspon 2 stranky *1*
            • sharpay1995

už se ani nedivím...xD...ale chudáci ti co to budou číst zítra...tady ty naše CHATY (čety)...XDDD....
        • puspuspusinka

čti dole *15*
          jasně že sem jí pozdavovala úplně ode všech samozřejmě kromě Hanči ta si sní zase telefonuje *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Pár slov

ta otázka ale byla na mě...xDD Jo a samozdřejmě že sem ji pozdravovyla...teda krom Míši...ty si sní totiž potají volá každý večer..xDD
            • sharpay1995

už ani neodpovídá co...lhářko jedna...xDD
            • xkostex

tak mmnt ty si nam kecala?jak si se opovazela? *1*
            • sharpay1995

ne...bo ona ji u sebe ani neměla...ona si jenom vymýšlí bo žárlí na můj telefonát s Avril...xDDD 6e Mišulko...xDD
            • xkostex

hele miso uz si avril pustila?
      • puspuspusinka

Re: Re: Pár slov

Proč bych jako žárlila??? *15* Kdyby si četla ták já jako uvěznila Av u sebe doma tkže ji mam k dizpzici celej den *15* awe v Brazílii musíme předložit papíry jestli jsme jako pravý krotitelé a ty si co když telefonuješ??? *15* *15* *15* *lol* *15* *15* *15* *15*
        jj už ho du leštit =D *15* =D *15* !
        sakra sem se sekla a tedka mi visí ruka ve vzduchu kdo z vás je dobrej doktor protože potřebuju přišít jednu ruku *15*
        • sharpay1995

Detaily, Detaily...to sou jenom výmluvy a výmysly...já totiž včera Av viděla..a určo to nebylo u tebe doma...xDDD
          Upozorňiji tě jestli ještě jednou napíšeš slovo Telefonistka...tak....tak...tak já si tě najdu...xDD
          no jo papíru...musíme vzít sebou a předložit...no jo...xD
          Ano já jsem velice zkušený doktor a ruku ti přišiju...protože jí budeš o víkendu velice potřebovat...aby sis taky mohla pohladit Goroly...xDD
  • sharpay1995

MCh&HNY

Tak... děcka...:) přeji Vám Veselé Vánoce, hodně všeho, co si jen budete přát a hlavně ať se dočkáte- dočkáme toho vysněného CD...:) A k Novému roku doporučuji sledovat zahraniční televizi a Avrilčino vystoupení s WTH!!! :) :)
    • vterinka

Re: MCh&HNY

Tobě taky! *3*
    • kvatro

Re: MCh&HNY

Díky *14*, to Avrilčino vystoupení je na americkém ABC. V našem časovém pásmu od 04:00 do 08:00 ráno, takže pěknou podívanou! *15* Pokud snad někdo ví o tom že by to dávali i jinde tak ať promluví teď nebo ať mlčí navždy... *15* Rád bych se na to koukal.
      • sharpay1995

Re: Re: MCh&HNY

Ano... taky bych se na to ráda podívala "na živo" v telce...:D :D
        • xkostex

Re: Re: Re: MCh&HNY

jo tobe taky a i ostatnim vesele vanoce *4* a skoda ze tenhle program nevedem bych se koukala *9*
  • puspuspusinka

2. část

V pondělí doletěly do Kanady a Míšu napadl skvělej nápad, pojedou všichni okamžitě lyžovat do Vancouveru, v tu dobu tam byly Avrilka a Evan ale to ještě nikdo nevěděl, kromě Hanči samozřejmě ta si to vypočítala (nechápu jak to udělala xD).
    Ale sviňa nám to neřekla… No tak jsme tam lyžovaly a najednou Míša začala ječet jak opice. A ostatní coje? A ona Ahhhhhhhhhhvriiiill … a oni co? Ale to už byla Míša pryč, lyžovala přímo k Avril, jenže Michal jí předjel a Míša to vzala přímo do prvního stromu, hezky se tam rozmázla a ležela … Elis a Hanča se rozmázli hned za ní, protože jí následovaly a Werča a Káťa jely za Michalem, ale Michal jak chvátal tak se mu to vymklo z kontroly a už obímal německýho instruktora, Werča ta obímala jeho ženu a Káťa se tlemila a jela dál, jenže Avril jí viděla a myslela že chce jenom projet tak uhnula a Káťa na ní mohla oči nechat a rozmázla se přímo u chatky s permicemi. Tak a to byl šťastnej výlet praštěný partičky a věřte mi nebo ne, od téhle chvíle už byly OPRAVDU TOTÁLNĚ PRAŠTĚNÝ, a kdo by se divil, taky vymetly všechny stromy, chatky a instruktory ze sjezdovky … xDD
    The END xDD
    • kvatro

Re: 2. část

Nejlepší je jak obímám německýho intruktora. *15* *15* *15*
      A Hanča kalkulátoristka.
      Celý je to vlastně dobrý, díky. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: 2. část

díkys... *15*
        Joo z toho sem sama dosávala výtlemy... *15*
    • xkostex

Re: 2. část

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* takze hjako uz tu fakt chcipu!
      • puspuspusinka

Re: Re: 2. část

líbí??? *15*
        • fifinka7

Re: Re: Re: 2. část

já tu mam vejtlem jak hovado z toho že Mišák objímá instruktora a na jednou cože?....ale si talent *14* *1* *1* *1* .....nejlepší je že na první třídu nemáme vychování :D *1* *1* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: 2. část

*15* *15* *15* *15*
            Díky moooc. .. *14* *3*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: 2. část

a mame snad? taka parta buranu z vydlakova
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: 2. část

boze tak promin ja nechtela *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: 2. část