Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro
    Tak ale Kvatro, už tady záčínáš být trochu neslušný, co kdyby ses vrátil k tématu Avril? *15* *15*
    • vterinka
      mluvíš sám se sebou? :D:D:D .. to se i sám vypakuješ, nebo budeš chtít pomoct? :D
      • kvatro
        No ale hned nemusíš volat Bohnice. *15* Já se nebudu pakovat. Vem si někoho na pomoc a můžeš mě pakovat ty. *15*
        • vterinka
          kašlu na to :D nikoho pakovat nebudu :D .. nebo aspon ne tebe xD
      • vterinka
        takže Kvatro .. ven! :D na tebe tu nejsme zvědaví :D
        • kvatro
          Tady tomu šéfuješ nebo co? *15* Budeme tedy hlasovat o vyhození.
          Já navrhuji vyhodit Tebe a ty vyhodit mě. Takže zatim 1:1 *15* *15* Seženu bývalé členy diskuze a povalíš odsud smykem. *15* *15*
          • vterinka
            A já vyhazuju tebe a sebe z časových nedostatků a je klid :D
            • vterinka
              já vím, že mám ten nedostatek :D
            • kvatro
              Já mám času dost, já tu můžu být až do rána. *15* *15* Takže nedostatek máš ty. *15*
  • super

avril je hned po MN nejlepší baba na světě
  • ANKETA *8* : Kto pozna nejaky supeer fan club Avril Lavigne??? Hm, nejake napady? *7* *5* *5* *5* *1* *15*
  • Avril Lavigne

Ahojky lidicky chtel by nekdo obrazky avril??jestli jo tak piste na natalie.subrtka@seznam.cz *3* ja budu cekat a budu se tesit tak napiste..a mimochofem mam hrozne moc obrazku tak piste mam jicj 500 poapa *15* *8* *3* *14*
  • miley11cyrus

z

co na ní vidíte? *8*
    • daja.candy

Re: z

Taky si říkám...odpoví mi už konečně někdo? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* (teda krom toho,že se neschovává za nickem z:)
      • danielka1996

Re: Re: z

víš co???už budu sprostá!!!táhněte do prdele!!!!prostě na ní vidíme zpěv,to jak se oblíká,jak hraje ve filmech,jaký má zábavný konzerty a sposutu dalších!!!když ji nemáš ráda tak sem doprdele už nelezte!!!všichni!!! *16* *10*
        • daja.candy

Re: Re: Re: z

omg jen sem se zeptala *9* *9*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: z

To sice jo..., ale na dost trapnou otázku!
            • daja.candy

Re: Re: Re: Re: Re: z

..vymaštěnci
            • sharpay1995

A to říkal kdo!!! To je trapný a mnohem více než ta tvoje otázka....to totiž můžou napsat jen úplní ****!!!
            • daja.candy

hahaha hlavně,že když tady někdo napíše avril fujjjjjjjj miley je nejlepší tak to trapný neni
    • angel15

Re: z

co n ni vidime?..no tak asi to,že se umi chovat narozdíl od vás!a neschováváse za nějakym nickem "Z"....a vubec když ji nemáte rádi,proč sem lezete??to je fakt jen provokace a je jen vidět,jak ste ubohy *3*
      • sharpay1995

Re: Re: z

jo tak to máš pravdu!!!!
  • avrilie

new cd!!!

(možná už to víte) nový cd Avril bude už v listopadu tohoto roku!!!!!
    Hi here is a good News for you and me. From Avrilbandaids.com: For a long time now we have been waiting on the news of Avril's 4th record, and when exactly it will be released. Avril Bandaids would like to make it official. Elle magazine has declared that Avril's 4th album since she began in 2002 will be released in November of this year. You can read more about the release of the new record in the, New Avril Lavigne Album in November thread! I'm so happy *15* *1* *14* *3* *14*
    • sharpay1995

Re: new cd!!!

jo o CD to vím...už se taky nemůžu dočkat..., ale s tím anglickým textem....anglicky sice umím, dost dobře, ale i tak BY TO BYLO LEPŠÍ V ČEŠTINĚ....! *1* *1* *1*
      • Re: Re: new cd!!!

Hoď si to do překladače *3* ..třeba googleprekladac.cz
        • andrea3518

Re: Re: Re: new cd!!!

Ahoj tady je dobrá zpráva pro vás i pro mě. Od Avrilbandaids.com: Po dlouhou dobu jsme čekali na zprávy o Avril na 4. rekord, a kdy přesně to bude uvolněna. Avril Bandaids bychom to oficiální. Elle časopis prohlásil, že Avril je 4. alba, protože začala v roce 2002 bude vydána v listopadu tohoto roku. Můžete si přečíst více o propuštění na nový rekord v New Avril Lavigne Album v listopadu vlákno! Já jsem tak šťastná
          ----------------------- ------------
          jsem to hodila do překladače abyste to dyštak nikdo už dělat nemusel *14*
      • avrilie

Re: Re: new cd!!!

hm tak to zkus najít v češtině *1* *9* tohle je úplně oficiální zpráva *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: new cd!!!

jo už sem si to přeložila...
  • pusiinka5

Happy Birthday

Happy Brithday Avril *4* *14*
    • Re: Happy Birthday

tky jí přeju vše nej nej a nedokážu uvěřit kolik jí je!!! *3* *3* tak hodně šetěstí avrilko *4* *4*
  • sharpay1995

black star v cz reklamách

No děcka tak zpátky k Avril...xD Všimli ste si že v reklamách na Zboží.cz (v jedné reklamě s tou tchýní) a v reklamě na parfém od Cristiny Aguilery se oběvuje Black star...!!???
    • nickeysunset

Re: black star v cz reklamách

a na icq a libimseti jdou taky reklamy na bs
      • angel15

Re: Re: black star v cz reklamách

jj sou všude jooooo Avrilllll o muj bože *1* ja ji vidim všude sem rád,že i ostatni...už jsem myslel,že mam halucinace *1* *3*
    • avrilka-aja

Re: black star v cz reklamách

Jj
  • puspuspusinka

hele já du

Hele já du musím se jít schovat na záchodky páč tu ošetřovatelé mají plné ruce práce jako já nwm co těm lidem je se každej na mě koukne lekne se a je tuhej mno to sou dneska lidi ty wole !!! *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: hele já du

ty vole se jim divis kdyz mas mega dlouho ruku a pulka z toho je lepidlo? ja mela co delat abych sebou nesekla *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: hele já du

tak jako já sebou sekla tak co chceš, žhe...xDD
        • vashley

Re: Re: Re: hele já du

s tvojí rukou si snad poradí i tak *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: hele já du

mno dovol ty ty ty jeden cvoku!!!
        Náhodou Av řekla že se to spraví, že až pohladím gorily tak mi dá peníze na operaci tj je awe zlatííínko co??? *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hele já du

No Avril...ta taky sebou málem sekla...ale ona je silná povaha...když zvládla Derycka...teda opičku, tak musí zvládnout i tu tvoji ruku....xDD *8*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: hele já du

mno teda vy ste normální BEZCITY tvl počkej až to uvidí GORILY *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: hele já du

no miso zrovna jemu? jeste je nekde strati
            • sharpay1995

Kuba????????Který debil dal ty papíry Kubovi???? Míšo???
            • xkostex

a sakra musim je najit
            • puspuspusinka

nn ty má u sebe Kuba a do prd**e *1* *1*
            • sharpay1995

Však musíme být bezcitný, ne....tak na gorily tam přece nemůžem bát hodný, ne...jo ateď sem si vzpoměla, nezapoměla si vzít ty papíry, kterými budem prokazovat že sme opravdu krotitelé primátů???? bo jesli si je nevzala tak nás tam nepustí...xDDD
            • xkostex

no tak promin a avril je fakt hodna *15*
    • vashley

Re: hele já du

chudáčku *1* *1* *1*
  • Elisino dílo anonimní

Tady máte dílo od anonyma jménem Elis *15* *15* *15*

http://www.youtube.com/watch?v=94cqUAUMY8s
    • sharpay1995

Re: Elisino dílo anonimní

No woooow....xDDD