-
Tak ale Kvatro, už tady záčínáš být trochu neslušný, co kdyby ses vrátil k tématu Avril? *15* *15*
-
-
mluvíš sám se sebou? :D:D:D .. to se i sám vypakuješ, nebo budeš chtít pomoct? :D
-
-
No ale hned nemusíš volat Bohnice. *15* Já se nebudu pakovat. Vem si někoho na pomoc a můžeš mě pakovat ty. *15*
-
-
kašlu na to :D nikoho pakovat nebudu :D .. nebo aspon ne tebe xD
-
-
takže Kvatro .. ven! :D na tebe tu nejsme zvědaví :D
-
-
Tady tomu šéfuješ nebo co? *15* Budeme tedy hlasovat o vyhození.
Já navrhuji vyhodit Tebe a ty vyhodit mě. Takže zatim 1:1 *15* *15* Seženu bývalé členy diskuze a povalíš odsud smykem. *15* *15* -
-
A já vyhazuju tebe a sebe z časových nedostatků a je klid :D
-
-
já vím, že mám ten nedostatek :D
-
Já mám času dost, já tu můžu být až do rána. *15* *15* Takže nedostatek máš ty. *15*
-
-
-
-
-
-
super
avril je hned po MN nejlepší baba na světě -
ANKETA *8* : Kto pozna nejaky supeer fan club Avril Lavigne??? Hm, nejake napady? *7* *5* *5* *5* *1* *15*
-
Avril Lavigne
Ahojky lidicky chtel by nekdo obrazky avril??jestli jo tak piste na natalie.subrtka@seznam.cz *3* ja budu cekat a budu se tesit tak napiste..a mimochofem mam hrozne moc obrazku tak piste mam jicj 500 poapa *15* *8* *3* *14* -
z
co na ní vidíte? *8* -
-
Re: z
Taky si říkám...odpoví mi už konečně někdo? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* (teda krom toho,že se neschovává za nickem z:) -
-
Re: Re: z
víš co???už budu sprostá!!!táhněte do prdele!!!!prostě na ní vidíme zpěv,to jak se oblíká,jak hraje ve filmech,jaký má zábavný konzerty a sposutu dalších!!!když ji nemáš ráda tak sem doprdele už nelezte!!!všichni!!! *16* *10* -
-
Re: Re: Re: z
omg jen sem se zeptala *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: z
To sice jo..., ale na dost trapnou otázku! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: z
..vymaštěnci -
A to říkal kdo!!! To je trapný a mnohem více než ta tvoje otázka....to totiž můžou napsat jen úplní ****!!! -
hahaha hlavně,že když tady někdo napíše avril fujjjjjjjj miley je nejlepší tak to trapný neni
-
-
-
-
-
Re: z
co n ni vidime?..no tak asi to,že se umi chovat narozdíl od vás!a neschováváse za nějakym nickem "Z"....a vubec když ji nemáte rádi,proč sem lezete??to je fakt jen provokace a je jen vidět,jak ste ubohy *3* -
-
Re: Re: z
jo tak to máš pravdu!!!!
-
-
-
new cd!!!
(možná už to víte) nový cd Avril bude už v listopadu tohoto roku!!!!!
Hi here is a good News for you and me. From Avrilbandaids.com: For a long time now we have been waiting on the news of Avril's 4th record, and when exactly it will be released. Avril Bandaids would like to make it official. Elle magazine has declared that Avril's 4th album since she began in 2002 will be released in November of this year. You can read more about the release of the new record in the, New Avril Lavigne Album in November thread! I'm so happy *15* *1* *14* *3* *14* -
-
Re: new cd!!!
jo o CD to vím...už se taky nemůžu dočkat..., ale s tím anglickým textem....anglicky sice umím, dost dobře, ale i tak BY TO BYLO LEPŠÍ V ČEŠTINĚ....! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: new cd!!!
Hoď si to do překladače *3* ..třeba googleprekladac.cz -
-
Re: Re: Re: new cd!!!
Ahoj tady je dobrá zpráva pro vás i pro mě. Od Avrilbandaids.com: Po dlouhou dobu jsme čekali na zprávy o Avril na 4. rekord, a kdy přesně to bude uvolněna. Avril Bandaids bychom to oficiální. Elle časopis prohlásil, že Avril je 4. alba, protože začala v roce 2002 bude vydána v listopadu tohoto roku. Můžete si přečíst více o propuštění na nový rekord v New Avril Lavigne Album v listopadu vlákno! Já jsem tak šťastná
----------------------- ------------
jsem to hodila do překladače abyste to dyštak nikdo už dělat nemusel *14*
-
-
Re: Re: new cd!!!
hm tak to zkus najít v češtině *1* *9* tohle je úplně oficiální zpráva *1* -
-
Re: Re: Re: new cd!!!
jo už sem si to přeložila...
-
-
-
-
Happy Birthday
Happy Brithday Avril *4* *14* -
-
Re: Happy Birthday
tky jí přeju vše nej nej a nedokážu uvěřit kolik jí je!!! *3* *3* tak hodně šetěstí avrilko *4* *4*
-
-
black star v cz reklamách
No děcka tak zpátky k Avril...xD Všimli ste si že v reklamách na Zboží.cz (v jedné reklamě s tou tchýní) a v reklamě na parfém od Cristiny Aguilery se oběvuje Black star...!!??? -
-
Re: black star v cz reklamách
a na icq a libimseti jdou taky reklamy na bs -
-
Re: Re: black star v cz reklamách
jj sou všude jooooo Avrilllll o muj bože *1* ja ji vidim všude sem rád,že i ostatni...už jsem myslel,že mam halucinace *1* *3*
-
-
Re: black star v cz reklamách
Jj
-
-
hele já du
Hele já du musím se jít schovat na záchodky páč tu ošetřovatelé mají plné ruce práce jako já nwm co těm lidem je se každej na mě koukne lekne se a je tuhej mno to sou dneska lidi ty wole !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: hele já du
ty vole se jim divis kdyz mas mega dlouho ruku a pulka z toho je lepidlo? ja mela co delat abych sebou nesekla *15* *15* -
-
Re: Re: hele já du
tak jako já sebou sekla tak co chceš, žhe...xDD -
-
Re: Re: Re: hele já du
s tvojí rukou si snad poradí i tak *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: Re: hele já du
mno dovol ty ty ty jeden cvoku!!!
Náhodou Av řekla že se to spraví, že až pohladím gorily tak mi dá peníze na operaci tj je awe zlatííínko co??? *14* -
-
Re: Re: Re: hele já du
No Avril...ta taky sebou málem sekla...ale ona je silná povaha...když zvládla Derycka...teda opičku, tak musí zvládnout i tu tvoji ruku....xDD *8* -
-
Re: Re: Re: Re: hele já du
mno teda vy ste normální BEZCITY tvl počkej až to uvidí GORILY *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hele já du
no miso zrovna jemu? jeste je nekde strati -
Kuba????????Který debil dal ty papíry Kubovi???? Míšo??? -
a sakra musim je najit -
nn ty má u sebe Kuba a do prd**e *1* *1* -
Však musíme být bezcitný, ne....tak na gorily tam přece nemůžem bát hodný, ne...jo ateď sem si vzpoměla, nezapoměla si vzít ty papíry, kterými budem prokazovat že sme opravdu krotitelé primátů???? bo jesli si je nevzala tak nás tam nepustí...xDDD -
no tak promin a avril je fakt hodna *15*
-
-
-
-
-
Re: hele já du
chudáčku *1* *1* *1*
-
-
Elisino dílo anonimní