Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilka-aja

Dess

Kdo má blog a chtěl by dess s Avril Lavigne může si ho buď objědnat tady:

My-SuperStar.Blog.cz

A pokuď by chtěl desing s Avril tak se může podívat sem:

http://my-superstar.blog.cz /0909/free-desing-1-avril-lavigne#p ridat-komentar

P.S pokuď vám to nepůjde vymazejte mezeru!
    • cara

Re: Dess

podívám se :)
  • Avriil

všechno nejlepší Avrilko :-*
  • avrilka-aja

Na schledanou!

Odcházím vám...Bohužel...Avril mě omrzela!
    • fifinka7

Re: Na schledanou!

NECHÁPU.......(ale stejnak myslim že se vrátíš) *4*
      • andrea3518

Re: Re: Na schledanou!

ty jo proč odcházích *9*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Na schledanou!

Nevrávtím se!A proč odcházím?Avril mi leze na nervy...Už mě přešla chuť sledovat jak se mění v nějakou úděsnou barbie!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Na schledanou!

Neřekla bych..., ale být tebou tak si radši počkám na to album a pak až soudím...Ale stejnak nechápu jak někdo může takhle ze dne na den změnit názor....jeden den jí ještě miluješ a druhý den prohlašuješ že ti leze na nervy a že tě omrzela...to fak nemůžu pochopit...
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Na schledanou!

no líp bych to sama neřekla....A mě nevadí že tě omrzela...mě to je celkem jedno je to tvůj názor....jenom prostě nemůžu pochpit jak někdo tak RYCHLE může změnit názor....
            • angel15

nam to nevadí si di:D...tě prostě omrzela ,jak nějaka hračka no co s tim naděláme:)...a co ty víš třeba tohle v ni bylo už od dětstvi,ale skryvalato celou dobu a říkala si že tohle nesnáší:) a pak když poznala,že se za to nemusi stydět,tak se to prodralo ven no:)...ja nemam Avril rád jen kvuli tomu jak vypada nebo jak zpiva..či jak se oblika nebo mluví.....JA JI MAM RAD ZA TO ZE JE!a jestli ji přestanej fandit jen proto,že se měni v něco co ti nevoni nebo se ti nelibi,tak nejsi a nikdy si nebyla opravdova faninka:)
            • avrilka-aja

Jde o to že jsem se nad tím prostě zamyslela.A na nic čekat nemůžu.A proč to ak rozebíráte?CO JE ŠPATNÝHO NA TOM OBHÁJIT SVŮJ NÁZOR?Jenže vám to asi vadí!
  • lilinka007

2010

jj taky doufam ze si budem takhle dobre rozumet *4* *4*
  • bambusanka

Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

http://a-lavigne.blog.cz/0911/nova- deska-avril-se-jmenuje-crash-burn-o ficialni-informace

Koukněte se!Je tam název new CD a taky seznam písniček.Pak tam je obrázek,na kterém je to potvrzeno!No radši se tam koukněte sami *3* *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

Mě to napsalo stránka nenalezena:(
      • Re: Re: Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

A vymazala sis mezery..??To když kopíruješ odkaz,tak se udělají mezery,tak je pak vymaž :)
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

Zkusím :D Možná to tím bude :D *1* *3* *14*
  • puspuspusinka

Pohádka ...

Tak co lidi powedla se nám ta krásná pohádka ??? *7* *14* *7* Powedla žhe a moc ... teda řeknu wám, hned bych ji chtěla uskutečnit ... *14* , ale kdo ví co nejni´se může eště stát ... *14* kéž by ... *14* *14* *14*
    • xkostex

Re: Pohádka ...

jo pohatka je skvela kez by to byla pravda
  • puspuspusinka

1. část

Na Vlastní nebezpečí …
    Jednou si takle vyrazila praštěná partička do Kasína, Michal, Míša, Hanča, Elis, Káťa a Werča. Koukly se a viděly že je tam dcl prča, tak šli. Michal hned šel k automatům jako vždy, byl úplně posedlý, tím aby vyhrál nějakou cestu do Kanady. Nakonec si s ním šla zahrát Hanča, vypočítala takové kraviny jaké bysme vymýšlely půl hodiny a máčkla na jeden čudlík najednou vyhrála zájezd pro 6 lidí do Kanady, na celý týden. Michal na ní jenom čučel ale byl rád že do Kanady konečně pojede po těch úmorných 19 letech u automatů. Hned šli všichni domů a začaly balit, protože měli vyrazit hned ráno. Elis a Míša bydlely spolu v takovém malém roztomilém přívěsu hned u letiště (mohli alespoň tak pořádat párty aniž by to někoho rušilo, letadla nadělaly rámusu samy o sobě až dost). No a balily, zabalily si polštářek Avril a Evana, všechna CD, své oblečení Abbey Dawn, plakáty a všechno co se týkalo Avril a Evana, byly do nich cvoci, i když to ostatní z party taky!
    Ráno se sešli na letišti a letěly prvním letadlem, posadily je do turistické třídy, ale to se Hanče nelíbilo, tak vzala kalkulačku a zase počítala kraviny, a nakonec došla k závěru, že na první třídu nemáme vychování a tak musíme zůstat v turistické.
  • xkostex

!!!!!!

sakra sakra sakra!!!!! jako kdo to tu ma porad cist co? ja tu zase chvili nejesem a musim cist nakejch 12 stran trvalo mi to celkem hodinu a pul! jako tohle fakt je s vama desny a jreste asi 2 z toho byli slovensky cos me fakt sere uz ji mam fakt plny zuby! za tejden jedu na tejden na slovensko a budu ji tam poslouchat celej den coz me tak nesere protoze je lepsi ji poslouchat nez cist! jo a na lede sem se sonou nakonec nebruslila uz byl takovej divnej tak sme sli do baru tam chvili tancovali u tice pak hrali neco se zidlema a hlavne sme vybarvovavali obrazky *15* sem vyhrala cenu za nejlepsi vybarveni *3* *15* sem dobra co?:D
    • puspuspusinka

Re: !!!!!!

Teda ty se nezdáš ... u tyče ... *15* *15* *15* No a s tou slovenštinou mě taky štvo ... *15* *15* Sme holt dvě černý ovečky a vůbec mi to nevadí *3* *14*
      • xkostex

Re: Re: !!!!!!

ja netancovala me k tancovani nedostanou ani buldozerem! to jen sona a erika *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: !!!!!!

Ani buldozerem ... *15* *15* teď si to zabila totálně ... *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: !!!!!!

je to pravda me nedokopali ani na oslave a malem ani na svadbe tam me musel premlouvat bratranec *15*
  • puspuspusinka

Prosím o hlas

http://blogisekzuka.blog.cz/1104/3- kolo-sonb#komentare
    Prosím o hlas v této soutěži, je to již 3. kolo ... a chtěla bych se dostat dál ... jsem tam jako
    ♥♫♥ AshleynQa ♥♫♥
    • kvatro

Re: Prosím o hlas

Máš tam teda ode mně hlas. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Prosím o hlas

Díky, díky, díky...
        • kvatro

Re: Re: Re: Prosím o hlas

Nemáš zač *3* Podle toho co sem viděl, to tak vypadá že shrábneš první místo. *3*
          Záleží ale kolik to má kol, ta soutěž. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Prosím o hlas

To se ještě neví kolik to má kol, ale já vždycky mám kolem těch 15 hlasů a ostatní nula a pak tam maj najednou 25-30 *9*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím o hlas

Blogů který vypadaji jako od malých dětí je hafo. *15*
              A ještě lepší jsou ty na kterých se píše to samý co na deseti dalších. Jednoduše zkopčit a vložit.

Tomu výherci se prej zařídí vyšší návštěvnost? Na to má, ta co pořádá tu soutěž určitě nějakej tajnej recept. *1*
            • puspuspusinka

Přesně!! Ta holka co vyhrává má blog jak malý dítě ...
            • kvatro

Ostatní jsou zřejmě víc aktivnější s prosbou aby pro ně někdo hlasoval. Budeš muset někde sehnat víc příznivců. *3*

O tom kdo má nejlepší blog, o tom to vůbec neni. *15*
  • puspuspusinka

5. ALbum :D

Míšo, to neříkej vůbec 2x :D :D :D 5. album, mohla bych se na něj začít těšit, a nakonec na něj budu čekat další 3 roky... D: :D :D :D
    • kvatro

Re: 5. ALbum :D

Já se teda těšim už teď, Prootže vim, že bude skvělý. Stejně jako jsem to věděl o čtyřce.
      Ale mohlo by vyjít třeba už za ty dva roky, klidně. Pokud to zase nebudou zdržovat ty kojoti z nahrávací společnosti.
      • puspuspusinka

Re: Re: 5. ALbum :D

Klidně za měsíc!! :D :D :D :D :D To by byl ale asi fofr :D
        • kvatro

Re: Re: Re: 5. ALbum :D

Kdyby to bylo za měsíc, já bych byl maximálně spokojenej. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit