-
Tak to už je i na mě moc!!!
Já sem normálně mrtvá, tak tohle je už i na mě moc jako!!!
http://www.youtube.com/wat ch?v=FH06I-qhvz0&feature=related
LoL tohle sem nepřežila !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Tak to už je i na mě moc!!!
to je husty *15* *15* to si dam jako vyzvaneci ton! *15* -
-
Re: Re: Tak to už je i na mě moc!!!
*1* *1* tvl u nás ve třídě by všichni padli smíchy a byli by mrtvý kdyby mi to tam zazvonilo !!! -
-
Re: Re: Re: Tak to už je i na mě moc!!!
*15* *15* *15* o to de jednou sem to pustila vo hodine ale byl to original a vsichni chcaly smichy
-
-
-
-
Manžíííílooo... xDD
Hej manžo nedáme dneska 6000 komentů??? *1* *1* *1* *1*
Musíme přece pořádně do detailu naplánovat ten náš vejlet na Mléčnou dráhu s mapu a kompasem a potom cestu do RCA *1* *1* *1* -
-
Re: Manžíííílooo... xDD
no milasku to nevim jestli to stihnem dneska musem to skusit -
-
Re: Re: Manžíííílooo... xDD
Mno tak budeme muset *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Manžíííílooo... xDD
tak zacni psat
-
-
-
-
:)
Obyvatelka Beskydské chaloupy pod parožím, pouze tiše přihlíží. *15* -
-
Re: :)
No a ty se divíš??
Přece se nebude míchat do naší manželské krize ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
No víš ona je taky už hodně stará, před měsícem oslavila 750 let. Chodí o třech berlích. Tu třetí berli má na svůj modrej Avatarovskej ocas kterej ji přičaroval její bývalý manžel kladík. -
-
Re: Re: Re: :)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* No tady se to ale páruje, ještě mi řekni že Hanča a Elis sou manželé ,... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Elis a Hanča jsou Siamská dovjčata. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
No nazdar *15*
-
-
-
-
-
-
:)
Na řadě je opět Kačka, chaloupka pod parožím. *15* -
-
No konečně ta moje milowaná fialová Avrilka ... *14* -
-
Re: Re: :)
Za chvilku je tam opět kačka *15* -
-
Re: Re: Re: :)
jupíí :D:D:D ... sme se dneska s těmi profilovkami rozjeli xD
-
-
-
já myslela, že sme měla kačera xDDD ... že si to tam necháš? :D Prosím :D
-
-
.
Míšo, No tak aby jsme si rozuměli. ale jak je vidět tak asi budem.
Prootže já po městě chodim nerad, už sem tady myslim řikal že když mám čas že jdu do přírody. Na okraji města kousek od baráku máme takověj pěknej les, prostě klídek od všeho. Tam si právě občas zajdu.
Mimochodm ta ZOO je nápad ještě lepší. *3* -
-
Re: .
Super... *15* Protože ve Vodňaech je totální nuda a navíc nevím co bys právě tam chtěl vidět ... *15* *3* -
-
Re: Re: .
Ale budu to muset ještě nějak vykomat doma ... asi řeknu že pudu ke kámošce na celej den do Vodňan ... protože pochybuju že by mě pustily do ZOO s 20 letým cizincem ... *15* *15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: .
Já kdybych byl tvůj rodič, tak bych tě taky nepustil jenom tak s nějakým "20 letým cizincem" *13* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .
Nojo ... naštěstí nejsi ... seš něco lepšího než buzerující rodič ... *15* Ale tak oni tomu nerozumí ... myslím že v 15 letech už můžu mít svojí palici zvlášť když sem po otci kterej si ve 14 vodil jedun krávu větší než druhou domu ... *15* A cudák baby vždycky byla na prášky ... *15* Ale nechápu jak ho napadlo vodit je domů ... *15* *15*
-
-
-
Re: Re: .
Já sem ve Vodňanech byl už třikrát. A jako nic tam k vidění neni. To vim. *15* -
-
Re: Re: Re: .
Fakt??? *7* *7* No aspoň sem trefíš ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Moderní Popelka... xD
Lidi já se teď koukám na Moderní Popelku ... jeden z mých nej filmůů ten mě nikdy neomrzí ... no a mě to trochu připomělo mě a Míšu ... *15* jak si spolu chatujou ... *15* *15* -
-
Re: Moderní Popelka... xD
Taky sem se na ni chtěla dívat, ale zůstávám tady xD -
-
Re: Re: Moderní Popelka... xD
Já jí mám naštěstí na DVD takže se koukám v postýlce ... *15* -
-
Re: Re: Re: Moderní Popelka... xD
ttj já ji mám možná stáhnutou, ale nejsem si tím jistá xD -
-
Re: Re: Re: Re: Moderní Popelka... xD
*15* *15* *15* Yeahh ... bože ty její šaty ... yeahh ... na sebe bych si je fakt nevzala nesnáším šaty, ale jsou božíí .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Moderní Popelka... xD
myslíš ty bílé jsou krásné! *14*
-
-
-
-
-
-
??
Do kolika tu se mnou hodláš zůstat?? xDDD -
-
Re: ??
Zítra je sice sobota, ale já jdu zítra provádět turisty na Svatou Horu. Nejdu tam hned ráno, takže do těch 23:00 klidně. -
-
Re: Re: ??
já se na chvilinku připjím, ahooojky xD -
-
Re: Re: Re: ??
Ahoooj xDD
-
-
Re: Re: ??
Aspoň že tak ... Chybělo mi to naše diskuzování tady jak sem byla na horách tak to bylo asi nejlepší !! xDD ALe už sem to zase já problémy a všechno černý z mýho života zmizelo a vy jste poznali tu mojí špatnou stránku ... Aspoň víte jak sem to myslela !!! Ale už jsem zase v pohodě a CRAZY !!! xDDD -
-
Re: Re: Re: ??
No to jsme jedině rádi, že je to tu jako kdysi. :o) Hlavně že ty se máš už fajn. "I need to be a little crazy" :o)
Co bylo, bylo, já na to klidně zapomenu. Kačka, chceš taky něco dodat? :D
-
-
-
-
sťastné kulaté narozeniny
-
:o)
Do frasa. Zase se to seklo. Pošlu ti to, ty písničky po jednom. :D -
-
Do "frasa" je moje slovo! :D:D:D
-
Re: :o)
Ju. OK :D :D. Pošli to po jednom ;) :D -
-
Re: Re: :o)
Jo a DĚKUJU !! :) ;) -
-
Re: Re: Re: :o)
Nemáš zač. :D
-
-
-
-
viděli jste, jak si Avril nechala vyholit půlku hlavy? Doufám, že si ty vlasy nechá zas narůst, je to strašný. Nehodí se to k ní. Já se tak strašně těším na to 5.album, už aby bylo v prodeji. Jupííí *5* *4*
-
-
mě se to taky nelíbí ale doroste jí to,těším se též *14*
-