-
bravičko
v new bravu je mini zmínka o Avril hned na nějaké 3 straně....a je taky na titulce...ale jen jako propagace dárku...xDDD -
Avril je best :)
Jj Avrilka je upe úžasná je to nejlepsi zpevacka na svete je upe bestmam ji mocinky rada *14* *15* *15* *15* -
Lidi, pomocte mi prosím !!!
Musím vám něco říct, jsem magor, jsem cvok a blázen a sem úplně tydýt ... a hádejte do čeho !!! Do Avrilky ... začala sem ji poslouchat asi v 8 nebo v 9 jak měla Complicated a Sk8er boy atd. pak sem ji nechala a když vydala CD the BEST Damn Thing tak sem jí začala mít total ráda ... jenže teď už to není láska ale posedlost, miluju Avril tak mooc bože ani vyslovit to nedokážu a stejně tak Ashley a Evánka !!! Už sem s nima až někde v magornici ... *1* Nechcete mi pomoc a trochu mě dostat z toho, nebo budu nakonec čumět celej den jenom na Avril Ash a Evana *1* *1* *1* -
-
Re: Lidi, pomocte mi prosím !!!
Tak že si magor, to mi už dáááááááááááááávno víme..:D Ehm... ale k tématu... nechceme ti pomoct se z toho dosostat, jenom si tak zůstaň... a opovaž se mi za tohle nadávat..:D:D:D:D:D -
-
Re: Re: Lidi, pomocte mi prosím !!!
hanco ty ses ale zla! to chces aby ji chudaka odvezli? pokud ji odvezou tak se tes ze te budu zase sradosti otravovat! me to desne bavi *15* -
-
Re: Re: Re: Lidi, pomocte mi prosím !!!
Hey lidi na kolik CD se vám vešly Avrilky songy? Já se všecky snažím natěsnat na 4 *1* Jako mám the best damn thing cd pak let go cd a pak under my skin cd a to je 13. písniček na jednom jenže si chci udělat ještě mix cd avril ty který nemám na cd a to se mi jich tam má vejít myslím 25. *1* nevíte jestli to tam narvu, protoř´že jinak musim mazat pro new cd mam jenom jedno *1* *1* *1* jo a Hančo díky, neboj zůstanu, ale asi mě fakt brzo vodvezou a pak tu budeš mít Elis na krku celičkej den a noc ... *1* *1* *1*
-
-
-
-
No tak..:)
Takže... ehm..:D Děcka, ty nejlepší parto fanoušku Av na celém světě, přeji ti vše nejlepší do nového roku, hlavně co nejvíce Av, a Avrilce přeji ať krásu její hudby pozná s příchodem nového CD ještě více lidí..! *14*
Mám vás všechny ráda, jste skvělí lidé, a nikdy nebudu litovat toho, že jsme se alespoň přes tuhle doskusi poznali..:) -
-
Re: No tak..:)
Se vším souhlasím ... *14*
A Avrilce též jen to nejlepší a snad už jí nebudou dělat RCA problémy a s příchodem dalších CD už to půjde hladcee ... *14* *14* -
-
Re: Re: No tak..:)
souhlasím s vámi! *3*
-
-
-
Never say never
http://www.youtube.com/watch?v=tECb CjqFQEQ&feature=related sice je to staré jak svět, lae strašně ji to tu sluší! Ty vlasy má boží! A taky se tam drsně směje. xD -
-
Re: Never say never
ten smích je fakt drsný..:D
-
-
mužu si tu psát s vámi???
-
-
Spíše s kým? :D Tolik lidí tu pravidelně na diskusi nechodí. :D
-
-
S kajuska4 a dasy
-
-
-
avril je best je to nej zpevacka,ale barbinovskej styl je fakt desnej a k ni se nehodi.hele nemate mp3 od avril knocking..........poslete mi ji pls na icg 333349479 a muzeme pokecet *5* *15*
-
:-))))
Všecičko neeeeeejlepší -
jhztz
avril je blabá ble je mi z ní špatně *8* *8* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: jhztz
ty vole neser a neles sem kdyz se ti Avril nelibi *16* -
-
Re: Re: jhztz
hééj nerozčiluj se,to nemá cenu,takový kreténi jsou už nenapravitelní.. -
-
Re: Re: Re: jhztz
fajn nebudu se rozcilovat nemam na to naladu -
-
Re: Re: Re: Re: jhztz
tak tohle byl atack *1* *1* a když už chceš nadávat,tak piš alspon dobře nevim co to je BLABÁ *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jhztz
bezmozkum není pomoci *1* -
Správně mrňousku, správně...xD -
Nechte je bejt!Dali jsme si přece slib,že tyhle paka budeme ignorovat...Tak do toho! *1* *1*
-
-
-
-
-
-
...
Konečně funguje to počítadlo... Avrilka desátá... *14* *14* *14* -
-
Re: ...
mno jóóó je už desátá tvl já sem ale blesk co??? *1* *1* *1* *1* *1* -
-