-
Já se snad nwm co,...ale budu vraždit teda hladid
Jako teda lidi mě ten Bieber tak pije krev je to malá ubohá pijavice, zcela nemožná, co budeme dělat? a to samý TH,... *8* *8* *8* -
-
Re: Já se snad nwm co,...ale budu vraždit teda hladid
me taky total me sere to taky muzu na youtube hodid videa kamosu kde hrajou na kytaru! udelame na ne atenntat -
-
Re: Re: Já se snad nwm co,...ale budu vraždit teda hladid
*15* *15* *15* *15* *15* Atentát v posteli? *15* *15* *15* *15* Já vám budu fandit !!! *15*
Máte už jednoho fanouška aspoň něco ne? *15* -
-
Re: Re: Re: Já se snad nwm co,...ale budu vraždit teda hladid
*15* *15* ssi poslouchala kristofa ne? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Já se snad nwm co,...ale budu vraždit teda hladid
Mno tak když si napsala atentát tak mě to tak napadlo *15* *15* *15* jinač teďka zrovna střídám Alici a My Happy Ending,... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já se snad nwm co,...ale budu vraždit teda hladid
*15* *15* tak to jo:D ja mmntalne sem upa zavisla na remixi pidbula keshi a lady gagy a na pisnicce down *14*
-
-
-
-
-
-
11
Hele Míšo, práve sem koukal na to moje odpočítávadlo a do Goodbye Lullaby zbývá 11 dnů. *3* Já se teda těšim hodně, ale nemám rád překvapení.
To byla legrace tady s váma když sem dělal že to CD mám. *15* -
-
Re: 11
Jeee ja uz se taky těším ..... Jinak ta tvoje lež se mě dotkla... :-( xD to bylo od tebe dost hnusný... Aspoň me si to mohl říct ne -
-
Re: Re: 11
No snad se zase tolik nestalo. *15*
Nemysli si že sem tě neměl v plánu přibrat k sobě jako spoluracovníka na ten můj plán. Byla si na prvním místě.
Jenomže si tady potom nebyla kvůli tomu počítači. Tak to převzala Elis. Ta ti na tom ICQ mimochodem taky o tom CD lhala. *1* -
-
Re: Re: Re: 11
No Myslím že uz Vam dvěma nebudu nikdy věřit tak jako předtím ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: 11
To neřikej, věřit nám můžeš. *3*
Já bych ti věřil pořád stejně, i kdyby si mi tohle udělala. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 11
Jo to Boužel znám :-( -
Já sem hodně důvěřivej člověk, a nejednou toho někdo zneužil. V daleko horším rozsahu než bylo tohle. *15* *15* Hajzlové jedni. -
Tak to seš dobrej ... Ja tohle vetsinou nesu BLBE kdyz si že me někdo vystřelí ... Proste si uz pak příště dávám pozor ... Sem hrozná citlivka a všechno se me děsně dotkne ... To není tvoje vina ... To ke jenom ve me :-(
-
-
-
-
-
-
...
Já svatby nesnáším ... *15* *15* Protože strejda se ženil a mohl si vybrat po nevěstě s kým tančit a ons i debil šel pro mě já myslela že ho zabiju a tančilo se tango no a my tam tančily sami nee... jenom já a strejda a vedle teta s nějakým chlapem ... omg ... já to totálně neuměla. ... *15* *15* mě tam vedl nakoec si mě rači vysadil na boty ... *15* *15* no já z toho nemohla a pak sem zdrhla ven na houpačku a když tam přišel tak sem mu poděkovala za mezinárodní trapas a pak se mnou chtěl tančit ještě Jony a tomu sem řekla ať si políbí prdel ... *15* *15* Jo to byly časy *15* -
-
Re: ...
Svatby a podobný události obcházim obloukem. Ztrapňovat se tam nebudu protože tancovat neumím. *13* *15* -
-
Re: Re: ...
No sakra a já z tebe v pohádce udělala mistra tanečníka *15* *15* to abych to předělala ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
ja na svadbe byla jenom jednou a nej byla ta oslava obrad byl strasnej hodinu sme sedeli v kostele a desne me tlacily baleriny sem si je musela sundat *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Já třeba nevydržim nikde sedět dýl jak půlhodiny. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jestli se tu chcete bavit o svatbách. Jak je libo.
Tohle téma mi ale nic neřiká. *1* -
neboj se taky sem stala kdyz se spivalo a modlilo ja tam sice jen stala a cumela ale ty boty me sraly ja bych je nejraci hned predkostelem hodila do kontaku kdyby nebyli segry -
No ty se máš že si seděla ale já šla za držtičku takže sem v těch hnusných bílích šatech až do prdele musela stát vedle nevěsty jak debil hodinu a půl a když tam začal debilnit latinsky neb čim tak sem myslela že ho nakopnu a ještě cvok tam na začátku vtipkoval noo haha budou vás bolet nožičky tak to já to protáhnu ... a pak oslava ze začátku odbrá ale pak tanec horor a pak sem si tam ještě zmákla rozbít hubu ... *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: ...
No jestli si myslela že sem dobrej tanečník. Tak aspoň od teď víš že ne. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Njn ... škoda ... copak tys nechodil do tanečních?? No a já si odvodila že umíš tančit právě protože seš ten romatik ... *14* *15* -
-
Do tanečních sem nechodil. Ale ty tvoje představy o mně jsou trochu moc přikrášlený. Romantik, ano. Ale takovej kterej neumí tancovat. *15*
-
-
-
-
-
-
.......
Taky bych něco skusila ale sekl se mi mixík DJ takže asi hovno namixuju *1* *1* *1* -
-
Re: .......
Až ti to přestane stávkovat, tak to můžeš teda zkusit. *3* Ale jestli ti jako Kačce noty připadaji jako "černý puntíky s nožičkama na řádkách a na začátku s hosulovým klíčem." *15* Tak namixuješ opravdu asi akorát to hovno. *1* -
-
Re: Re: .......
Hele chodila sem rok na klavír potom 5 let na flétnu a z toho na nauku hudební a teď už 2 roky na kytaru, tak mi tady nepovídej nic o notách noty a všechno kolem mám v malíčku =P *15* Ale já noty řešit nebudu budu mixovat ... ne dělat hudbu ... vlastní budu mixovat co najdu a vyrobím si vklastní hudbu ale nebudu řešit noty ... to si k tomu rači napíšu sama akordy *15* -
-
Re: Re: Re: .......
No tak to seš úplněj hudební profesionál. *15* Až něco "namixuješ" *15* Dej tady o tom vědět nebo to rovnou pošli *3* -
-
Re: Re: Re: Re: .......
dobře *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Tak to joo xDD
Tak teď už v tom mám jasno xDD A dítě nám zůstalo asi už jen jedno co?? xDDD -
-
Re: Tak to joo xDD
Jedno? Chtěla si říct dvě. :o) Dneska jsem se dozvěděl že jsi v tom. Máš už pro to nějaký jméno? :D :D Kačka+_____ -
-
Re: Re: Tak to joo xDD
No joo ... My budeme mít miminko dit já sem těhotná ... Kačenko budeš mít sourozence xDDD No mě se líbí jména Michal pro kluka ... A Petra, Nikola nebo Monička pro holčičku xDD Jaký tobě?? xDD -
-
Re: Re: Re: Tak to joo xDD
OMG! xDDDDDDDDDDDD kdy ste si stihli udělat?! xDDDDDDDDDDDDDDDDD .... já chci bráchu Romana!! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
To se dětem neříká a na Romana zapomeň xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Mi stačí jeden! :D a když ten jeden bude znaven, tak mám v záloze Adama xD -
Si ho třeba vykouzli! Třeba sedm Romanů, na každou noc v tejdnu jednoho. :D :D -
já to rači ani vědět nechci! xDDDDDD ....... No to teda ne!!!!!!! :D:D:D Já chci Romana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
-
-
-
Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Mně se líbí pro kluka samozřejmě Michal, to je moje nejoblíbenšjší jméno. Potom Tomáš. A pro holku bych dal Lucie, Určitě se mi líbi i jiný. Jaký další jména, nevim, musel bych projet kalendář :o)
Tomuhle řikám manželská diskuze jak vyšitá. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Tomáš a Lucka se mi taky líbí nebo Verča a Venda xDD No s tím Michalem souhlasím ...
Otázka: přemyšleli jste už o tom jaký to bude rodina partner a děti?? Já už hodněkrát !!! Protože děti a vůbec velkou rodinu chci hrozně moc ... Představovala jsem si že budu mít minimálně 3 děti xDD A pokud jde o manželství tak chci aby to bylo jako u babičky a rodiču ... Žijí spolu furt a je to krásný ... Rozhodně bych se nechtěla rozvádět ...
Vím asi mám trochu moc romantické představy Noo xDD -
-
Jojo ... No já to taky zrovna nikomu nevykládám xDD ... -
Míšo, takovýhle romantické představy mám taky, jenom to moc nikomu neřikám. Já jsem o tom přemýšlel, a už dostkrát. Vždycky si udělám takovej sen, a jediným strášákem toho všeho, je dnešní doba. Rodiny to sice nemaji lehký ale já bych se toho i přesto rád zhostil. Můj děda s babičkou se měli též moc rádi, jeden bez druhého nemohl být. Nikdy jsem je sice nepoznal, ale v tomhle směru jsou můj vzor.
-
-
-
-
-
-
XDDD
To už je fákt nechutný xDDDDD Vlezte si na sebe a já zavolám do Bohnic vy ste fakt nadržený xDDD Ale díky moc :)) Potřebovala jsem se zasmát ... Byla sem fakt v krdeli :(( -
-
Re: XDDD
Míšo, prd je nechutný. Kačka se tu ani neukáže, se neodváží. Brody by jí zato nabušil. :o)
Jo a ty Bohnice už vytáčej, pojedeš tam ale taky. .o) -
-
Re: Re: XDDD
Nenabušil! :D:D:D Nabuším já jemu až se z toho posere! :D:D:D a prát to nebudu! :D
-
-
Re: XDDD
Míšo, tak co naděláš :D:D:D .... to je holt jaro :D:D:D .... tak to jsem ráda, že sme tě rozveselili! :-**** -
-
Re: Re: XDDD
Mně osobně, jen co jste sem vy dvě přišli, se mi zvedla nálada ale i něco jinýho. :o) -
-
Re: Re: Re: XDDD
No Míšo! :D:D:D ... a ted vážně, to s tím druhým jsi myslle vážně? :-O :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: XDDD
Myslel jsem to stejně jako to předtim, takže vážně ne. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: XDDD
sakra xDDDD
-
-
-
-
-
-
AhoQy zlata,
bože ty osobky mně za-chvili zabijou *15* u profilu běží reklama a je to pomalejší ... *7* no já vám to řeknu tak ... já si tu klidně budu psát ze všema , je mně jedno s kým a očem .. klidně pokec celej o Avril i jiné pokeci .. stačí jen napsat *14* *14* -
-
Co tě tady na tom zabíjí? *15* Tady je přece tak přátelský prostředí *15* *15* Já to zase řeknu tak, nikdo tady mimo Avril si psát nevydrží. Na to tui nejsou ty správný lidi.
No ale můžeš to zkusit. *3* -
-
Zabijí mně ta reklama *15* a zkusím to *3*
-
-
Neřikej že na tebe vytáhla ta reklama mačetu? *15*
OK
-
-
-
-
KONCERT
Je nejlepší.Zdravim všechny kdo jdou na její koncert AHOOOOOJ...uvidíme se tam... -
GRAMMY AWARDS 2009
dneska na čt2 ve 23:40 bede sestřih GRAMMY AWARDS 2009 *3* co myslíte bude myt Avril nějakou tu cenu? *14* -
-
Re: GRAMMY AWARDS 2009
no nevim...ale jako jooo mohla by mit *4*
-
-
:-*
Přeju všechno nej Avril! *14*