-
Happy Birthday!
přeju avrilce všechno neeeeej ♥♥ je the best !!! *14* *14* *14* *14* -
No woooow
já sem tady půl dne nebyla a trvalo mi 15 minut než sem všechny ty "nové" příspěvky tady přečetla..xDDD no vy ste se ale nějak rozjely, né???XDDDDDDDD -
-
Re: No woooow
ale rychle čteš mě by to trvalo 15 hodin *15* *15* *15* -
Re: No woooow
mno tj si o hodně přišla tu byla včera seznamka až do 10 *15* *15* *15* ! to wíš sme kecali a takle to dopadlo !!! *15*
-
-
konečně pátek
Uffffffff... konečně je tu pátek a wíkend !!! Jupííííííí už mi z tý školy úplně děsně HRABE !!! *15* *15* *15* dneska sme hráli hry z ajiny a kdyby ste viděli co som tam dělala bože byste se pomlátili smíchy !!! *15* *15* *15* -
-
Re: konečně pátek
To já s kámoškou sme d¨neska měli taký hrozný vátlemy o češtině *1* To se nedalo přežít..my máme totiž hroznou úču na Čj a ona nás zavedla k sobě do kabinetu a tak sme měli udělat osnovu na popis co vidíme za oknem venku...A pak když jsme ve třídě psali ten popis kámoška prej: Já tam napíšu: Před sebou jsem měla krásný pohled na krajinu,ale zkazila mi ho učitelka na češtinu. *1* *1*
A pak samozřejmně začal ten řetezec chechtání xDxD To se prostě nedalo zastavit *1* Taky se nám to vyplatilo: Máme poznámku *1* *1* -
-
Re: Re: konečně pátek
Tk to naše češtinářká(třídní) je uppe nejlepší....stou se tak dobře kecá... hlavně přes ICQ nebo Facebook...xD a dneska sme sní byly v knihovně...no tak ty její komenty...ta bych vám teda přála slyšet...sme tam měli upe výtlem...šálenéééé....xDDD -
no,to moje kámojda odjela na hory,ale byla sem tam se svou Šušínkou(to je její přezdívka =))..takže tam byla dcl i nuda.. -
*1* *1* *1* *15* *15* *15* to my sme měli při čj něco podobnýho !!! tky sme psali osnovy a tky máme úděsnou úču !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: konečně pátek
my meli vytlem o matice sme pocitaly priklad P- neco a kamoska se ji na neco ptala a ona rekla prominte ja koukala na pecko *1* tak sme se asi 2minuty v kuse tlemily a uca upa mimo *1*
-
-
-
-
...se klouže.
To říkáte u Vás. Vy tam máte výchovu řeznickýho psa. Hovno se ti klouže na skluzavce na dvorku.
Hop na píseček. A jdeme dělat bábovičky. *15* -
-
Re: ...se klouže.
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* vic nic asi nereknu *15* *15* *15*
-
-
:)
Ted sem se dozvěděl že Míša má při mně ještě jednoho manžela.
A mně bylo pořád v noci divný, ty podivné zvuky ve skříni.
Dám tam pastičky na potkany, a to už si to Ben Jäger, rozmyslí chodit na návštěvu do hradu. Když já sem v práci. -
-
Re: :)
Coapk copak ... že by se v tobě vzbudila ŽÁRLIVOST??? *15* *15* *15* *15* Ještě před chvíli si souhlasil s rozvodem a pak si mě chtěl zabít a pak vyměnit, a teďka ... no ty se měníš jak to počasí ... *15* *15* *15*
-
-
:)
To je mi novinka, oni v Havířově prej nemaji žádné doly. A podle čeho se teda jmenuje? Otázka na Hanku. *8* *1* -
-
Re: :)
Doly jsou v Ostravě, a proto aby měli kde horníky ubytovat postavili město kousek o Ovy, jemuž později ve hlasování bylo přiřazeno jméno Havířov, ale taky se mohlo jmenovat Čestmírov, Nový Gotvaldov, Zdarprácov atd..:) -
-
Re: Re: :)
To je zajímavý, to sem nevěděl. *3* -
-
Re: Re: Re: :)
*3*
-
-
-
-
:o)
Takže vám dvěma vadí Slovenčina jo?
Ono to tady k tý slovenštině vždycky nějak strhnu já. *15* *15* A potom kvůli tomu omylem mluvim slovensky i doma. *1* -
-
Re: :o)
Njn ... vadí ... mě už leze krkem na horách sem si jí užila až dost ... -
-
Re: Re: :o)
ja slovenstinu slisim uz od narozeni nekolikrat do roka a bohate mi to staci -
-
Re: Re: Re: :o)
No tak se tu tedy kvůli vám dvěma bude mluvit pouze česky. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Děkuji *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No a kdo to má vědět? Napiš si seznam slov který se tu nesmí v tvé příotmnosti používat. *15* -
Tuhle hlášku nenávidím ... To říká matka vždycky když jí za něco řeknu díky a ona no ještě abys nadávala ... áááá *15* *15* *15* -
diky -
No ještě aby si nadávala. Kačka to tu jediná chápala. *15*
-
-
-
-
-
-
je uplne nechutná
-
-
jo je! :)
-
Nechapu, kdyz ji nemas rád/a tak proc sem na tudle stranku chodíš. Fajn nelíbí se ti jak zpívá ale tyhle komentáře si laskavě nech!!!!!
-
-
Nemůže ti být jedno kam chodím a co píšu?ano mas pravdu uznavam ale je to moje vec!! *10*
-
-
-
prosba
Avril je fakt super, jestli nekdo ma nejaky obrazky nebo cokoli o ní tak se mi ozvěte na : ejtynka@seznam.cz! predem vsem dekuji -
avril je nejlepsí je to muj milacek protoze jezdi na skejtu stejně jako JÁÁ!!!! oblíkám se podle ní!!!mám její podpis byla jsem na jejím koncertě no prostě nemá chybu!!! *5*