Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hahahaha Avril ze je nejlepsi?mozna ve snu

Čauky jako sorry ale Avril že je nejlepší sice má každej jinej styl ale to my nejsme nejhezčí a ani krásný ale rozhodně když ted vidime Avril tak si říkáme oni tady píšou že Avril je hezká tak to teda musíme bejt hodně hezký.Řeknem vám jedno Avril se může jít zahrabat koukněte se na Ciaru nebo Nicole S
    • Re: hahahaha Avril ze je nejlepsi?mozna ve snu

Avril je nejlepší.Asi se ti to nezdá ale mám takovou otázku.TY AVRIL NESNÁŠÍŠ ALE JSI NA JEJÍ STRÁNCE.VYSVĚTLI TO.
  • avrilka-aja

PROMIŇTE!

Tak promiňte! *9* spletla jsem si to s jinou stranou....Nemusíte mi hned vynadat! *9* *9*
    • jana291995

Re: PROMIŇTE!

no,ale mě to vytočilo,ptž jsme si to vyříkali už dávno..!!a nadávát se musí,ptž mi jsme to nemohli vědět že ses ty spletla!!příště radši otevři oči kam lezeš,ale je dobrý že ses omluvila!! *4*
      • avrilka-aja

Re: Re: PROMIŇTE!

Tak dík!
  • jana291995

video na podporu BLACK STAR

Tam jak je ta stránka potom,tak se tam ukážou trička,a nevím jestli se to tam dá asi vyhrát!!

Kukněte se sami...
    http://www.youtube.com/wat ch?v=qpFLGRy6-_w
  • roxy-peroxid

HAPPY BIRTHDAY

Happy Birthday!!!! *14* *14* *15* *15* *1*
  • jana291995

very funny Avril

http://www.youtube.com/watch?v=PGED -qFSsgk
    • cara

Re: very funny Avril

cOOl ViDEo MOOC :-)
      PS:soRRY že Sem neCHodííM nenI čaS ale ZAčNu MááMvá8S lááDA x)!
    • sharpay1995

Re: very funny Avril

Wooow...Verry good video, verry funny Avril...xD
  • Avrilka a Evánek ...

Hej lidičky, taky ste tak úchylní do Evánka??? Já a Elis ho prostě milujeme !!! ... *1* *14* A na tohle video sem úplně totálně zívislááá... miluju to jak se tam Avrilka usmívá na Evánka, hej komu by se taky líbilo (kromě Kuby samozřejmě) že by se dali Evánek s Avrilkou dohormady mě a Elis jooo !!! *14* *14* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=KWAjskZAHFU&feature=fvsr
    • xkostex

Re: Avrilka a Evánek ...

joooooo proste evanek nejlepsi nejkrasnejsi nejuzasnejsi! *14* *14*
      • Re: Re: Avrilka a Evánek ...

Jooooo... Ale nezapomínej až po Tomíkovi pro mě ... *1* *1* *1* *1* I když já už je mám asi na stejným místě ...
        • xkostex

Re: Re: Re: Avrilka a Evánek ...

ale pro me je a bude vzdicky na prvnim miste s Avril! *14*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: Avrilka a Evánek ...

no já nevím..oni spolu už dřív chodily,když měla Av hnědý vlásky,to vím přesně,ae ted by se k sobě asi nehodily..asi je to blbej důvod,ae kdyby blondák chodil s blondýnou..nevím,bylo by to také zvláštní *15* ae v lásce nejde samozřejmě o vlasy,pokud by se měli rády,za zlé bych ji to neměla,tohle je její věc.. *14*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: Avrilka a Evánek ...

*15* však jsem psala že to je blbej nápad..mě to jenom tak napadlo..ae kdyby se měli rádi,tak by mi to nevadilo.. *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Avrilka a Evánek ...

Jančooo, o co ses prosimtě praštila, řešit tu vlasy ... *1* *1* *1* Náhodouuuu by se k sobě kwásně hodily ... *14* *14* *14* *1* *1* *1* Ale jestli to nevyjdeee... tak ať mi ho klidně nechá ... *1* *1* *1*
  • vterinka

Hlasování

Ahojky, moc vás prosím o hlas pro The Paranoid. http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#close Hlasování je už pouze do neděle. Děkuji! ;-)*
    • puspuspusinka

Re: Hlasování

No jooo furt ... ze zásady nehlasuju ... ale že seš to ty a že to sem strkáš každých 5 minut udělám výjimku *15* *15* *15* *15* *15* Ale ráda je nemám ... hlasuju jedině pro Avrilku ... *15*
      • vterinka

Re: Re: Hlasování

Děkuji! :-****** .... sice nevím proč je nemáš ráda :D ale budiš, hlavně když hlasuješ. :D Kluci jsou skvělí, mají super písničky, koncíky a suprovně se s nimi kecá. ♥
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Hlasování

No prostě já je neposlouchám noo *15* Jako neříkám songy maji dcl dobrý jako špatní nejsou ... ale přežiju to bez nich ... *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Hlasování

xDDDDDDDD ... joooo tak to bych řekla tak před měsícem, ted bez nich abstáky! ♥ :D
  • puspuspusinka

xD

Hele, Káťo, když tys nakazila good náladou mě, proč já bych nemohla nakazit aspoň trochu tebe *15*
    Když já si dneska přídu jako když lítám ... nebo jako když mě někdo na rukou nosí ... jsem prostě ták šíleně šťastnáá ... *14* *14* *14* *14* Já sem snad štěstím rozplynu ... *15* *14*
    • vterinka

Re: xD

tak ti držím pěsti at se ti to povede xD
    • kvatro

Re: xD

Když tě Kačka nakazila dobrou náladou, tak ti jistě nebude vadit když na hodinku odfrčim. *3* *15* Ve 21:15 jsem zpět.
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

*9* *9* *9* *9* NO DÍKY A UŽ JSEM ZASE SMUTNÁÁÁ ... UŽ VÍM RPOČ SEM BYLA ŠŤASTNÁ TO SI BYL TY ... A TEĎ MÁM ZASE BLBOU NÁLADU ... *9* *9*
  • puspuspusinka

:D :D

Teda vy ste fakt nechutný ... já tu jím lipánek s kakaem, a jak to mám sakra dojíst, když mi to tu tak znechucujete?? :D Koukej rychle změnit téma na něco slušnýho, nebo Vám dám zarach :D :D :D
    • kvatro

Re: :D :D

Já za to nemůžu, že Kačka je sprostá jak dlaždička.
      Toho lipánka si dojíst můžeš, ale nemysli na to, že to kakao, je ten dárek od Kačky, :o)
      Dobře teda, změníme téma. Už máš tu pohádku?
      • vterinka

Re: Re: :D :D

Michale!!!!! :D Už mě dneska fakt sereš! :DD:D:D:D ... Ne, tak já za to nemůžu, že když ty, tak já! :D Jen ti platím stejnou mincí :-P
        • kvatro

Re: Re: Re: :D :D

Vždycky se to prostě nějak rozjede. :D Já začnu, ale ty mě v tom ještě podporuješ. Takže se to potom rozjede ještě víc. :o)
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :D :D

No to máš pravdu, že u nás se to dycky nějak rozjede! xDDDDDDD ... tak to nejde tě v tomhle nepodpořit! xDDDDDDDD
    • vterinka

Re: :D :D

Míšo, začal s tím Michal! :D .. a já sme zas dneska jedla špagety a s mamkou sme se bavily o srčce a ... no rači nic xD
      • To jsou témata u jídla teda *1*
      • kvatro

Re: Re: :D :D

Tady to dneska někdo zabíjí. :o) "Bavily jsme se o sračce" to jsou takový komenty že by se z toho člověk posral. :D
        • vterinka

Re: Re: Re: :D :D

Já už se asi taky z toho poseru! xDDDDDDDDDDD až ste mi tím zlepšili náladu! xDDDDDDDDD
  • kvatro
    Jo a na Twitteru jsem četl, že Avril už má to 5. album hotový. *14* Takže bych se rád dozvěděl kdy si ho budu moc konečně koupit v Bontonladnu. *3* Ovšem určitě ještě neni ani dodaný do vydavatelství ke zpracování. *13*
    • vterinka
      Nač ty smutné smajly? :D .... Sotva loni vyšlo jedno, a ty už tu stresuješ s dalším :D .... jestli je to pravda, tak si myslím, že to bude na podzim nejdřív ... možná i později ... pochybuju, že by to bylo v létě, to bych se velmi divila
      • kvatro
        Protože to nový album už prostě chci. *15* Žádný sotva loni, už je to víc než rok. Dejme tomu že to bude na Vánoce. Dám si to pod stromeček. *15*
        • vterinka
          Já chci věcí! :D .... vyšlo v r. 2011! :D ... jej :D ... náročné dítě :D
          • kvatro
            napiš si o ně Santovi. dej mu seznam, a on se bude snažit vyhovět. :D
            No ale teď už je 2012. Pro fanouška je takovýhle čekání nekonečný. :D
            Já tim dám dítě. *15* Malinká holčičko. *1*
            • vterinka
              Nepíšu milý Santo!!! :D
              Mi to neva :P
            • kvatro
              Tak proč píšeš dopisy s hlavičkou.. "Milý santo, tenhle rok jsem zlobila jak něco, ale stejně bych přeci jenom něco přála"?
              No copak TP. *15*
              Holčičko. *1*
            • vterinka
              já na Santu neverím :P
              TP vydali desku v r. 2010 a pak v r. 2012, tak nwm, co vyšiluješ :D
              dítě :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit