Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

No a když je to venku, tak já se ti přiznám, mám ještě jednoho ... posledníhoo ... Pierra Bouviera ze Simple Plan ... *15* *15* *15*
    Tááák a je to venku práskla sem ti všechny svoje manžílky ... *15* *15* No co bude teďka??? *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Já sem to tušil že jich máš víc. Zapomněla si ještě Chada Kroegera z Nickelback. Máš jich tolik, že si tam podávají dveře hradní brány.
      Vždycky taková fronta, jako za komunistů na pomeranče.
      Věděl sem že "Your Love Is a Lie". Když sem chceš cpát Simple Plan.
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Na to zapomeň, Chada neee... ten je s Hančou ... *15* *15* *15*
        Alee když už tak Kikee... *15* *15*
        Ale toho jenom o víkendech ... *15* *15* *15*

Ale víc jich fakt není jenom 3 ... a ty samozřejmě ... *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Jenomže Kikeho měla osedlanýho už Vterinka. Ale potom mu nasadila parohy z toho jejich místního jelena. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Tomorrow <3

Zítra Vám sem snad konečně vysypu tu mojí horor story *15* *14* Dům Hrůzy a Strachu ale nejsem si tím jistá mám teprve začátek ... *15* A řeknu Vám tentokrát sem se nedržela na uzdě ... horor to fakt je aspoň pro mě joo ... *14* *15*
    • sharpay1995

Re: Tomorrow <3

tak to jsem tedy velice zvědavá no...:D A jinak Michale, k tvé zázračné mikrovlnce... jsem ti velice vděčná, že sis mě protentokrát nevyhlídl jako svou oběť..:D ikdyž čekám, že to příjde příště..:D
      • vterinka

Re: Re: Tomorrow <3

ale já sem ráda obětí :D:D:D:D:D .. aspon někdo píše i o mě a ne jen já xDDDDDDDDDDDD
  • sharpay1995

..:D

Michál, prečo zase hovoríš po slovensky..? :D *7* *1*
    • kvatro

Re: ..:D

Naozaj neviem, lebo ma to baví. *1* Slečna Hanka.
      • sharpay1995

Re: Re: ..:D

*3* Tak to je potom v poriadku..! :)
        • kvatro

Re: Re: Re: ..:D

Možno i preto, že je to viacej vtipne ako po česky. *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ..:D

musím súhlasiť! :D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ..:D

dobrá myšlienka..:)
  • puspuspusinka

WOW...

Nová fotka jo? *15* *15* Hmm ... asi si zase vyrobím nějakou s jmény ... pořádnou ... *15* *15* Jinak jakoo ... zase sem největší joo *15* *15*
    • kvatro

Re: WOW...

Jojo, nová *15* A seš tam opět největší jako obvykle. *3* Jednou sem takhle to pořadí a velikosti stanovil a měnit ho nebudu. *4* Jenom je to vždycky jinej obrázek, ale barvy pozadí modrá, fialová, černá zůstanou.
      • puspuspusinka

Re: Re: WOW...

OK *15*
  • mislísi že je furt puberŤačka
  • reklama

Viděli jste to už? Určo kuknětě, je to pecka, jen škoda, že ta reklama neběží u nás v TV! *9* http://www.youtube.com/watch?v=K1_b_FVOtx0&feature=related *14*
    • Re: reklama

A víte,že Avril má reklamy na Canon 2 ??A potom ještě jedna reklama je na CocaColu,ale to je animace
    • kaca007

Re: reklama

Jo tu znám Avril jich natočila víc *3*
    • avrilie

jj to znám,to už je i docela dlouho co sem to viděŁa...nwm jestli to tday bude..kéž by...aŁe i tak to mám stáhly z org i to druhý...je tam strašně pěkná Avril jako vždy ji to sluší!!! *15* *14* *3* *14* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: reklama

JJ je tam fakt pěkná!!! No a jen doufám že ta reklama bude běžet i na naších televizích!!! *14* *14* *14* *15*
        • avrilie

Re: Re: Re: reklama

jestŁi chceš tak já bych ti to přes icq posŁaŁa i to druhý jestŁi to nemáš.....? *15* *7*
    • angel15

dobry a mylim že to tady bude co nevidět:)
  • nikk

Kdysi

Kdysi sem avril zbožnoval*14*,ale tde je to někdo jinej *7*
  • Proc jenom Brit?

Vsichni jenom ze Av je Andilek ANO JE!!!Ale Brit dokazala to co nikdo jiny ne..!!Tak prosim na ni neutocte!!!Britney a Av se nedaji zrovnavat..vsichni dobre vime ze i pres Avrilinu skvelou muziku a vzhledem je proste lepsi Britney!!Je mi lito!!Doufam ze se Av zmeni!! *9* *9* *13*
    • cara

Re: Proc jenom Brit?

Mn0 BritNEY si ZA nák0 proBléMY můžE SAMA a NwiM proč sem TAháš BritNEY mi Proti Níc nEMáME
      • sharpay1995

Re: Re: Proc jenom Brit?

jj...nejen že tady o ní nic nepíšeme...ale celkově mi není úplně jasné proč jí taháš SEM na dizkuzi o Avril....
    • jana291995

Hele,možná že jak jsi psala tohle"i pres Avrilinu skvelou muziku a vzhledem je proste lepsi Britney"
      Každej je svým způsobem dobrej,ale nikdo není dokonalej,natož že je někdo lepší než ten druhej!!
      Britney sice spadla na dno,a zase se vyšplhala na špičku,ale Avril tam nikdy nespadla..a proti ji mám ráda,ptž nedělá průšvihy...a o Britney se tu nikdo vůbec nebavil,tak se nenavážej do Av..!pro nás je nejlepší,tak nám ji neber!!!
      • angel15

no nevim pokud vim,tak za ten skvělej Cambeck Britney mužou ty co vymyslely ty songy a klipy a nezapominejte,jak ted zpiva na turne jo:)..neříkam,že v hudebni brandži nic nedokázala,ale po životni to je u ni katastrofa:)...
    • fifinka7

spíš bys nám neměla připomínat utoky na britney, nebo by sme s tim vážně mohli začít *15*
      • sharpay1995

*1*
    • sharpay1995

moment, moment....my na britney neútočíme... máme nejraději Av, ale proti Britney tady nic nepíšeme...tak se kroť...
      • Re: Re: Proc jenom Brit?

Mno to bych teda nerekla..dyt je vam jenom 14 mnoho lidi ji ma radi jen ted jako super barbie..jinak by si o Av ani neskrtli a to me stve
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

jo...myslíš si že by sme oni ani nešrtli...tak to se pěkně plateš, protože já ji měla ráda už dřív a celkově se mi líbí více ty starší písničky- ty kde ještě nebyla, jak říkáš Barbie....
          • angel15

Re: Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

co pořád říkate Barbie???tohle přirovnání ji dal bulvar a ostatni fandove i nefandove!ona pokud vim nikdy neřekla,že je barbie?!tak 80% holk ma rada barvu s kterou spojujete všichni barbie,takže to pak sou všichni barbie?jo a nedávno jsem četl,že barbie bude ještě hubenější!tak ji nesrovnavejte s ni nebo si myslíte,že avril je anorektička?:D
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

*3* *4*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

Bože jen to ne...Avril anorektička... nn... *1* Ale to přirovnání použila Su....já ho pouze opakovala...xd
        • angel15

Re: Re: Re: Proc jenom Brit?

klidek jo ja ji fandim už začatku a e mě 21....laskavě zase tady z toho nedělej,že my utočime na někoho už 4 měsice tu nikdo nepomlouval!!a říkaš že se nedaj srovnávat,tak co tu meleš že je lepší britney!!!britney si muže zato sama kde ted je....a avril je zase na vzestupu......a promě člověk co si nechá udělat dvě děti s chlapem co nestoji za nic je pro mě prostě n nic
  • puspuspusinka

:-)

Míšo ... já se na tebe normálně nehorázně těším ... *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: :-)

tě péro!! :D:D:D a kdy že máte spicha? :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :-)

Tve než něco plácneš tak čti ... *15* Ještě se neví ... není čas ... *9*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-)

ježíš jo furt, četla sem až pak :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :-)

*15* *15*
        • kvatro

Čas je, záleží teď už jenom na tobě. *1*
          • puspuspusinka

Na mě??? Jak jako čas je? Sem asi mimo ... diť si říkal že nevíš jestli je to uskutečnitelný ,.. nebo jak je to blbý slovo *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: :-)

Jako mně se za tebou chtělo jet, ale prostě jenom do těch Vodňan do města, z toho sem nadšenej nebyl. Ale na tu ZOO teda, to mám už jinej názor.
      Ale myslíš tu ZOO v Hluboký, nebo si myslela nějakou králíkárnu u sousedů? *15*
      Zatim stejně ale nevim jestli je to uskutečnitelný.
      • puspuspusinka

Re: Re: :-)

Neboj, nečekám, že se mi zítra zjevíš přede dveřmi ... *15* *15* Já vím, že to nejde hned ... *3* No hele do ZOO můžeme klidně do tý naší doma ... ale měla jsem namysli trochu lepší a to Hlubokou ,... miluju jí byla jsem už v sakra hodně zoo ... i v cizině ale Hluboká je prostě ta nejlepší *14* *14* *14* A proto právě tam ... *14* *14* *14*
        • kvatro

Pokud se máš jak dostat na nádraží v Číčenicích a zpátky. Tak to problém neni. Z Vodňan tam jezdí osobáky od Volar.
          U mně v tom problém neni, teď sem to zjistil *3* Potom můžeme klidně jet. *3*
          • puspuspusinka

Nějak nechápu ... *15* Tohle jsem ještě neměla čas řešit kde a jak jezdí vlaky ... *15* Já sem totálně spontální většinou něco takovýho zjišťuju na místě a pak sem totálně mimo když vidím že mi zbývá hodina nebo mi právě něco ujelo *15* tak pak du rači pěšky domu přeš lesy a louky *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Velikonoční prázdniny ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Malinkej problém je v tom že, V SO a NE to jezdí na prd. A ve všední den jseš ty ve škole. A teď raď. *15*
            • puspuspusinka

*15* *15* Ještě že tě budu mít s sebou ... já sem schopná se ztratit i mezi busem a ZOO ... natož pak v tej ZOO a to tam nejedu poprvý ... *15* *15*
            • kvatro

Že sem se tady vůbec vytasil s takovýma věcma jako jsou jízdní řády natož vlaky. Obojí holkám nepatří do rukou, prosimtě já se ti tam na to podívám. *3* *1*
  • kvatro

:o)

Nevíte kde je Mýval? *15*
    Před chvílí byla na Facebooku, takže se tu možná dneska ještě objeví. *1*
    • puspuspusinka

o)

Hey to je moje přezdívka pro Hanču ... *1* *1* *1* Nekraď mi jíí ... *1*
      • kvatro

Re: o)

Tuhle přezdívku dostala od mne Kačka, takže ke krádeži nedošlo. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit