-
:)
Proč si rovnou nepozvat na Elis a Evana někoho z cizý planety.
Ti mají taky určitě zálusk na Bílý dům.
Invaze začala!
Nemáte úniku!
Složte zbraně!
*15* *15* -
-
Re: :)
Tak teds tomu nasadil korunu! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
To aby měl Panák s Rohama, pardon Barack Obama radost. *15*
-
-
Re: :)
tak to je moc! tohle! jako nehdriv nas prohlasite na prezidenta a 1 damu a ted nas chccete sesasdit? *15* -
-
Re: Re: :)
Sesadit ne. Přímo svrhnout a potom popravit. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :)
a defenestrace by nebyla? Třeba z posledního nejvyššího patra *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Taky pravda, ale použijeme Torontskou televizní věž. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Prepáč mi, Nie *13*
Moju kúzelnú hůlku si nemožeš len tak požičať. *13* *13* *15*
Najprv musíš podat písomnú žádosť. *15*
Make sense? -
a půjčíš mi kouzelnickou hůlku? :D *1* *1* *1* -
Si ho třeba vykouzli *15* -
ooo drsnééé já chci klíííp :D:D:D *15* *15* -
a do prdele! to abych si vzala prilbu *15* jo a 2 foto z WTH videa http://www.avrilbandaids.com/forums/avril-lavigne-media/1103625-2-new-what-hell-video-pics-getting-close-guy-crowdsurfing.html -
Elis: za toho kokota ti tam pošlu na dálku pohlavek. *15* -
ano, chudák matrace by od tebe byla zasviněná, stačí, že ta cesta bude špinavá *15* *15* *15* *15* -
Matrace to určitě. Nebudeme se tam s tebou párat. Otevřeme víko od kanálu a tam budeš uklizená. *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* fajn tak mi tam dejte aspon tu madraci -
ok a jak má být hluboký? Jo a nebude v něm voda *1* *1* *1* *1* -
ty si kokot! *15* -
Stejně by ses rozplácla jako lívanec.
Už jenom šlehačku na tebe. *15* -
fajn klidne ale pud tu vez mi dejte bazen!
-
-
-
-
-
-
Hezká nic víc!!!!!!!!!
-
húúúúrrrrááá
Milujem jej piesne!!!! Má vkus na obliekanie!!!!!!!! Páči sa mi ako sa oblieka!!! *3* *4* *3* *1* *9* *10* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
juchůůůůůů
HEJ UŽ SE ZVEŘEJNIL PRVNÍ SONG NEW ALBA!!!!
No abych pravdu řekla,nepřipadá mi to jako new song,tu písničku jsem sice neslyšela,ale připadá mi to jako kdyby to Av nazpívala už dřív dááávno!!
Poslechněte si to sami!!
http://www.youtube.com/wa tch?v=hUY269Kuf7E -
-
Re: juchůůůůůů
písnička to je hezká,ale už ji mam asi půl roku na mobilu :D -
mě se docela líbí -
kdyby vám to nešlo spustit,tak to najdete ještě tady
http://aavrilkaa.blog.cz/09 08/new-song-k-4-albu -
-
Re: Re: juchůůůůůů
no...popravdě mi to taky nepřipadá jako nějaká nová pecka.... -
-
Re: Re: Re: juchůůůůůů
no určo to neni novej song:)...tuhle pisničku už mam dlouho v PC:) -
-
Re: Re: Re: Re: juchůůůůůů
Na novém albu mají být i kousky co napsala dříve, takže to už někde zpívat mohla. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: juchůůůůůů
no ale tenhle song už zpívalo hodně zpěváku a zpěvaček,takže pochybuju,že to dá na CD:D -
Re: Re: Re: Re: Re: juchůůůůůů
hmm..mně se moc nelíbí!!:-(
-
-
Re: Re: Re: Re: juchůůůůůů
hmm mě se docela líbí
-
-
-
-
-
....
No páni...to je tady najednou novejch lidí...xD A Avril včera pěkně stoupla návštěvnost...xD -
-
Re: ....
taKY si říK8m :DD -
-
Re: Re: ....
se nedivte kdyz mela narosky mohla bys se posunout jeste vejs
-
-
-
??? =O
Hele kolik lidí může bejt vobec správcem jedný osobnosti pre až dneska sem se dozvěděla že nejsem Avrilky správce jako jediná awe že je i Sharpay1995?! *8* *16* je to fakt blbý dyby byl jeden tk tj lepší nen?! *7* *3* -
-
Re: ??? =O
Milá puspuspusinko.Asi envíš,co to správce je!!Správce je ten,kdo na diskuzi je každej den,a ne ten,kdo si sem zajde jendou za 2 roky...správce má kontrolovat,jestli se tady nedějou nějaký nekalosti!!Ty jsi tu asi poprvý,já jsem tě tu teda ještě neviděla,nevykonáváš svou povinnost,kdežto sharpay ano!!To je aspon správce!!! *15* *1* -
-
Re: Re: ??? =O
Já wím co správce je chodím sem každý den a čtu si jestli tu nejsou nadávky abych je mazala jen tu nepíšu nic pre widím tak se tu se mnou asi nikdo ani bawit nechce jestli chcete tak sem chodit nemusím, prostě sem myslela že mě přivítáte líp ale tady asi milujou všecky Sharpay1995 !!! Tak jj mno nechci se tu s nikým hádat nemám hádavou povahu mám ráda přátelé a seznamování ale jj wím že Sharpay1995 je tu už přes 600 dní já jenom 258 dní tk mě mrzí jesltli sem se tu někoho dotkla fakt se omlouvám a nechci se hádat ano?! *3* *3* Já prostě jenom miluju Avril Lavigne a sem tky správce awe asi vám to evidentně hrozne wadí !!! *9* *9* *7* -
-
Re: Re: Re: ??? =O
Ale nikdo neříká že tě tu nechcem...byl to dost špatný začátek....ale myslím že jestli máš opravdu Avrit tak ráda jako my tak že se knám můžeš upe v klidu přidat a být členem téhle (nejenom) dizkuze...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: ??? =O
super mame dalsiho clena party *1* zejo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??? =O
myslím že tě budou brát všichni...my sme tady jedna taková krásná partička...viďte, angeli, Janči a další..xDD -
*3* jj doufám když mě budou brát všecky Tk uřčo !!!! *3*
-
-
-
mno my jsme zvyklí na sharpay1995, protože sem velmi často píše přízpěvky ale neznamená to, že by sme tě tu nechtěli *3* .....a jak ses vlastně stala správcem *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ??? =O
tk díky =) já když sem měla asi 112 dní tk sem zažádlala o sprácovství a on mi to dal a já sem si dala svou oblíbenou Emmu Watson mno a pak sem skusila Avrilečku a taky šla a pak sem dala eště Brittany *9* tk sry jestli vám přídu jako divná ale já fakt eště teď trpím tím že mi Brittany umřela *9* *9* *9* *9* -
-
děkuju *9* *3* -
upřímnou soustrast *9*
-
-
-
-
Oh...děkuji... *1*
-
-
Re: ??? =O
Aham...můžou být myslím až 3...a jako co proti mě máš...já na týhle dizkuzi sem pořád ale tebe sem si tady nikdy nevšimla... -
-
Nic proti tobě nemám chci být s tebou akorát dobrá kámoška !!! =) *3* nebo mě nebereš? *7* Fakt sem se tu nikoho nechtěla dotknout a zvlášť ne tebe !!! Promiňte !!!!!!!!! *3* *3* -
-
Ne to nic...beru tě...c pohodě...myslím že už s domluvíme spíš přes ty naše zprávy a tady na dizkuzi už to nebudem rozmazávat...OK???
-
-
hm....pravda pravda
-
-
-
Balím,...=(
Hej Elis já už sem jak uhlí tak du balit jo? *1* *1* *1* -
-
Re: Balím,...=(
twl co to zas meles? *15* a nikam nejdes -
-
Re: Re: Balím,...=(
Mno jak jako co to melu,....sem byla celý dva dny na pláži bez opalováku a večer zase na pařbě bez poldů (vám řeknu sm byla parádně namazaná) !!! *1* *1* *1* ty mi nedovolíš si sbalit? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Balím,...=(
*15* *15* *15* jo aha uz mi to doslo doufam ze uz si vytrizlivela *15* uz ani nevim cosme to tam chlastaly *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Balím,...=(
řeknu ti že kokakola to nebyla !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* mno a na mě pak měj kecy že nepochopím jestli mluvíš o zýchodový míse nebo o míše?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* když sama nic nepochopíš!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Balím,...=(
*15* *15* *15* ja se ti nesmeju ja se ti tlemim a to je rozdil! -
no jen se mi směj ty jedna škodolibko !!!
*1* *1* *15* *1* *1* *15* *1* *1* *15* *1* *1* -
no to je jedno ale diki tomu ze ti to nedoslo byla sranda *15* -
kola to mozna byla ale s necim *15* no tak sorry ale kazdimu by doslu kdyz napusu ze sem se vecer prezrala chipsu a zapila to kolou a rano nez sem sla do skoly tak sem obymala mísu a ne míšu *15* jo a nechapu hodne veci *15*
-
-
-
-
-
-
Milujůůůů,,.....=)
Tohleto videjko tááák miluju sem na něm úpa závislá a ke všemu je to moje nejky písnička od Avrilky a pak Alice, Girlfriend a milión dalších ale tahle úpa nejvíc,...!!! *14* *14* *14* *14*
Avrilko seš prostě BEST !!! *14*
http://www.youtube.com/watch?v=c17f6jQulcY&feature=fvw -
:))
Všem přeji krásné Vánoce a prožití Vánočních svátků a taky abyste našli pod stomečkem spousta uhlí a brambor ... *15* *15* *15* *15*
Jinak nezapomeňte upéct stromeček, spálit kapra a zabít vánočku jasný?? *14* -
-
Re: :))
Jasný...! :D :D
-
-
..
A je to ... Michal nám chcípnul ... *15* -
-
Re: ..
Nemel! -
-