-
Šok
Míšo mám pro tebe ránu xD. Víš o tom že mi prides jako Edward xD jak ted čtu twilight tak si te představuju na míste Edwarda a sebe jako Bellu ... No fajn a ted mi řeknete že sem páko a mega fantazii xD *15* -
-
Re: Šok
Míšo, co že tu zrovna mluvíš o Twillight. Před pěti minutama sem totiž byl na YouTube a poslouchal sem klip Paramaore-Decode, dokonce sem si to přidal do playlistu. Já se tady z tebe poseru *15*
Jestli čteš myšlenky na dálku.
Nás sem si teda nepředtsvaoval, ale mě by se to teda líbilo být Edward, Míšo nebo snad Bello.
Mega fantazii máš, to já taky, vymýšlím různý příbehy a blbosti. Takže pako nebudeš. *15* -
-
Re: Re: Šok
Hele Alici že me nedělej xD Tu si představuju jako naši Elis xD Ale jinak tohle se mi stava porad jako že čtu lidem myšlenky a ani o tom nevím xd. Jinak jakoo proč bych je nečetla tobě ... Seš moje spřízněna duše xD to se to pak čte samo xD -
-
Re: Re: Re: Šok
Alici? Tady někdo mluví o Alici? To seš asi na palici. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Šok
No tím čtením myšlenek to děla Alice přece xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Šok
myslenky cte Edi Alice predpovida Future *15*
-
-
-
-
-
Re: Šok
to mi pripomina dnesni hodinu LDS sme kazda dvojce meli vymyslet nakou dvojci a ja s misou napsali Edward a Bella a pak sme to posilali dal a tam psali cinosti kde kdy a proc a kdyz se nam to vratilo bylo tam tohle: Edward a Bella stavet v posteli o pulnoci a z brutality *15* nej meli kluci: kamos a kamos psat ve vlaku 5tisic let pred kristem ve vlaku a z lasky *15* -
-
Re: Re: Šok
Jo tuhle hru miluju xD ja měl naposled Matuška a Prezidentem byli v popelnici dělaly to skvěle nebo tak nějak sme to mely u
Toho chcipu Vzdycky xD -
-
Re: Re: Re: Šok
jako byla tro sranda ale pak predvadet nakou scenku a v ti dialok a aby tam byli ty slova moc sranda neybla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Šok
XD *15*
-
-
-
-
-
..
Phádka o mě a lustru ... no to bude něco ... *15* *15* *15* -
-
Re: ..
To bude, ale snad ti nebude vadit že se ti tam zase něco přihodí. *15* Minule sem byl tak hodnej a nechal sem tě vyhrát. *15* -
-
Re: Re: ..
Stejně mi ta výhra nevydržela dlouho *15* A klidně si do mě rejpni já sem zvyklá ... mě už je to jednoo ... aspoň se zasměju ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Já tam rejpnu poprvý i do sebe. To sem ještě neudělal. *15*
-
-
-
-
...:-)))
Je to mije THE BEST zpěvačka i když růžovou vůbec nemám rááda xDD ale na tom snad nezáleží je pro mě upaaaa bestová... *15* -
-
Re: ...:-)))
mě se líbí ten remix girlfriend a fergie !! ten je hustej mam ho na mimm blogu
-
-
Super - lovuu
Avrilko , jsi super , máš skvělí písničky , dřív semposlouchala jen Ashley Tisdale , ale hráli tet na očku a hned sem si tě oblíbylaaa :_))) *14* *14* -
jejda
hele jestli budem pokračowat ako včera ták se tu za 5 minut nevyznám *15* *15* *15* to jako bude špatný hledat kam ste co napsali !!! *15* *15* *15* -
-
Re: jejda
mno to teda já už mam v tom gulige teko :D -
-
Re: Re: jejda
nejsi sama *1* *15* už sem v tom tady vvedle jak ta jedle *15*
-
-
-
Ahoj <3
jak se vá líbí nové osobky? -
-
hrůza *16*
-
-
už je to tu lepší :D
-
-
Ahoj *3* Na první pohled jsou děsný, a na druhý je to pravda. *15* Ale už tu byla jedna změna, a taky jsme si na to zvykli. *3*
-
Celkem ujdou ale já si na ně pořád nemůžu zvyknout *15*
-
-
zvykneme :D
-
-
-
NEW ROZHOVOR...se známou celebritou
Jak jste z titulku určitě přečetli,objevil se new rozhovor s Avril a zpěvákem ze skupina all american rejects(nevím jestli se to tak píše)..video je upe boží,avrilka je tam krásná,a nakonec tam dali asi tak půl minutkové záběry,jak spolu s tisonem blbli..jako při antáčení..je to super video,a myslím,že to je nej video,které se zatím vůbec kdy objevilo..nakonci se fakt upe doslova řehtá-
http://avrillavigne.com /?id=43
Video je nad těma fotkama,ae ještě se kuknu jestli to není už i na youtube.. -
-
Re: NEW ROZHOVOR...se známou celebritou
ttj tam je Av fakt odvázaná je to super videjko *14* -
-
Re: Re: NEW ROZHOVOR...se známou celebritou
super *14* no a když už sou tu ty novinky tak taky něco mám:
http://avrilsmusic.blog.cz/1003/tonight-show-with-jay-leno
dobře vyzdobený studio *14*
http://avrilsmusic.blog.cz/1003/the-tonight-show-with-jay-leno
a video *14*
-
-
-
i'm back
Je to jen můj dojem, že v písni He Wasn't má takovej divnej hlas, jinej než v ostatních písních? *7* -
-
Re: i'm back
hm...máš pravdu...má ho tam takovej jinej než v jiných videoklipech...
A co že ses tady zase po 100 letech ukázala?xD -
-
Re: Re: i'm back
Se nudím no *1* -
-
Re: Re: Re: i'm back
Takže z nudy si nám zabloudila až sem jo!?xDD
-
-
-
-
Stejnakk... xDD
Stejnááák nejlepší je písnička ... Láska stala se nám osudem od Vlastíka ... *1* *1* *1* *1* a už si slyšela tu bestovou pařbu??? *1* *1* *1* *1* menuje se Buchet je spousta ... stáhni si jí *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Stejnakk... xDD
miso fakt uz nehul nebo to nedopadne dobre *15* *15* *15* *15* zachvili zacnes poslouchat miho dedu -
-
Re: Re: Stejnakk... xDD
*1* *1* *1* *1* *1* Mno to rači ne, oni stačí bohatě ty moji dva *1* *1* *1* a plus taťka kterej si spívá kabáty ve sprše *1* *1* *1* a to je teprv pařba na to by sis měla jít semnou zatrsat... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Stejnakk... xDD
*15* *15* *15* no to deda spiva kdyz je ozralej to se neda poslouchat. nekdy si prijedu zatrsat my ve skole parime na smouly a jednou i na bilou orchidej -
-
Re: Re: Re: Re: Stejnakk... xDD
To říkááám, bíla orchidej je prostě nejlepšíííí *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Stejnakk... xDD
Neboj, nikomu to neřekbnu ani Hanče ... se neboj ... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Stejnakk... xDD
jo to je kdyz se nudim tak si ji spivam ale pss
-
-
-
-
-
-
ehmm...
Lidičky, prosím napište mi znova do vzkazů vaše mobilní čísla ... mě se smázly ... mám new mobil ... a nějak sem to pokakala... *15* -
-
Re: ehmm...
No určitě, samo se to smázlo... To musela udělat nějaká nešikovná ruka! *15*
-